51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • DTap
    Ha már a kocsifestés témánál tartunk az utolsó futamra készitettem ezt a festést és ezzel jövök.A car file-om innét letölthetö.A file neve nem változott aki esetleg nem tölti le igy reményeim szerint nem egy szintelen autót lát majd.
  • DTap
  • B Lori
    Ha megengedsz egy kis kritikát,nekem ez a szám se formába se színbe nem nagyon passzol,inkább az eredetihez kellene hasonlítania.......a rookie stripe-t nem távolítotd el? :)
  • IzI
    day of thunder :)
  • IzI
    DOT ? az mi
  • B Lori
    Esetleg az alternatívat,én is ezt használom a Cup-CTS-be,csak az Aero-ba van az eredeti DOT mert mégis az a autentikus :))
  • B Lori
    Már csak a Hardees és a Superflo festés hiányzik hogy teljes legyen a DOT mezony :))
  • Met
    viszont én akkor pöcköltelek meg mert olyan bénán álltál be :)
  • DTap
    Jóaz ha van akció a pályán...
  • CodeRed
    áááá....ez csak sima TV1 TV2 nézet.
  • IzI
    Latod Met mar megint utba voltal
  • CodeRed
    Jobban mondva...be is néztem :-) Még jó, hogy nem pusziltalak hátsóba Met.
  • DTap
    tudsz te videót csinálni!
  • Met
  • B Lori
    Csak arra céloztam hogy itt ilyen csapattársi dolgot vélek felfedezni,az én festésem a véletlen muve.

Azt gondoltam hogy a használatával nem lesz gondod,én szégyenszemre a road pályákon nem a botváltót használom mert azzal lassab vagyok,offline ez nem volt gond de itt minden századmásodperc számít,de lehet hogy bennem van a hiba mert én olyan oregesen komótosan vezetek
  • CodeRed
    OK!
  • IzI
    De te masikat hasznalsz igaz szponzor ua mind2-nek de mind1 teged illet meg.Van jopar ami tetszik az oldalon szal nyugodtan gyere vele csak ha GNC-be akarsz nevezni akkor lennenek gondok_:)
  • CodeRed
    Hát én meg itt használom 2003 óta. De ha kell átadom.
  • CodeRed
    Ezt tegnap majdnem benéztem...
  • IzI
    Masgrafx oldalon nagyon szep verdak vannak aki akarnak uj festes nezzen el oda mert megeri
  • IzI
    Igen de a "city"-s jarganyt masik ligaba hasznalom
    itt van par kep a futamrol es rajta vagyok enis:)
    http://www.insidegnc.fs-design.net/Rennberichte/MNOS/mnos06-16-10.html
  • IzI
    Mindegy ugyse akartam ezzel jonni jolesz a GNC ligaba idemeg keresek valami mast mert mai most van az egy hanyadek :)
  • CodeRed
    HNR-en ez volt fenn:
  • IzI
    TE ne szolj bele :)
  • Met
    annak a festése aki itt versenyzik is nem csak id írogat :PPPP
  • IzI
    Ez a en festesem hekas :)
  • gordon 24
    ok.. rendben..
  • CodeRed
    Így volt elérhető, meg már úgy megszoktam a régi festést. Jó lesz ez így is:

• gordon 24
    Szép!! De miért nem az új Chevy-ből csináltad?
  • CodeRed

Pont Te mondod!!! Hát milyen festésed is van neked!?
    Amúgy én már régen is kuplung+váltó kombóval közlekedtem...azt nem lesz nehéz megszokni.

a 2007-es festés:

A MasGrafx oldaláról szedtem az alapot és kicsit variáltam a számon.
  • B Lori
    és hazafelé szeszcsempészet gyanújával nem állították meg a kamiont?

Most esett le hogy a 76-os és 81-es festése nem a véletlen muve :))

Szóval G25,ez igen így még élvezetesebb lesz viszont online versenyeken ha a kuplungot használni fogod az hátrányt jelenthet,még a botváltó is,legalábbis én azt tapasztaltam hogy a pillangóval gyorsabb tudok lenni pedig úgy nem az igazi.
  • Alexease
  • 72TSanyi
  • CodeRed
    Phoenix, 2006.11.24.

Ahogyan én láttam:

Most, hogy a szezon befejeződni látszik úgy gondoltam ideje újból rutint szereznem, mivel a következő szezonra egy szerződéssel lepett meg a csapat. Az idény kezdetén nem túl sok pontot söpörtem be, és rengeteg egyéb gond és elfoglaltság jött közbe, ezért képtelenség volt összeegyeztetni a NASCAR-t a magánélettel. Ugyan át-át kacsingattam a GT világába, de valami hiányzott belőle, amire a péntek esti futam adott választ. Az infarktus közeli élmény verseny alatt , a lökhárítók közötti súly, ami elemi erővel nehezedik az emberre 150 körön keresztül. Ezt kibírni nem könnyű feladat és ez egész embert kíván. Most, hogy a viharfelhők elvonultak a fejem fölül úgy gondoltam egyeztetek a csapattal, leporoljuk a verdát, kicsit helyrepofozzuk és kigurulunk a Phoenix-i pálya már sokat megélt aszfaltjára. Úgyérzem ez nem a legkönnyebb pályák közé tartozik, tehát „edzésnek” mindenféleképpen megfelő helyszínnek bizonyult. Több napos edzés után eljött a verseny napja. Már a gyakrolás alatt éreztem, hogy bizony itt nem lesz könnyű pozícióban maradni, mert bár túlzsúfolva nem volt a pálya, de akik rajta voltak fényévekkel jobban autóztak mint én. Ebből kifolyólag úgy döntöttem, hogy az időmérő edzést kihagyom, hiszen nincs értelme futni egy esetleges jó időt, aztán ott téblábolni a többiek között, ezzel is feltartva őket. Nem tudom mi történhetett, talán Met-nek sem volt kedve időmérőt futni, mindenesetre a rajtfelállásnál elé kerültem. Szépen elkezdtünk kigurulni a PIT-ből mindannyian, melegítettük a gumit, én lélegzetvisszafolytva koncentráltam a jó kezdésre és elhangzott az amit már nagyon régen hallottam a fülesen keresztül a spottertől.
    „-Kint van a zöld zászló! Kint van a Zöld zászló! Zöld! Zöld! Zöld!”
    Felbőgtek körülöttem a motorok, felgyorsult az aszfalt alattam, és már a kerítés is kezdett más dimenzióba csúszni mikor padlóig nyomtam a gázt. Sebesség. Adrenalin. Szeretem!
    Met-et már az első körben igyekeztem elengedni, hiszen nem sok értelmét láttam annak, hogy feltartsam az erőlködésemmel. Ezek után, csak arra koncentráltam, hogy végigfussam a versenyt. Az első nyegyed viszonylag könnyen ment, hiszen elvoltam magamban az uccsó helyen, és kezdtem ráérezni a pálya íveire versenyhelyzetben. Mikor észrevettem, hogy annyira nem szakadok el a hátsóktól, már bizakodtam a jó folytatásban. Sajóatival valami történhetett, mert egyszercsak mögém került, aztán azon vettem észre magam, hogy bcs78 ott van előttem és érezhetően történt vele valami, mert kicsit lelassult. Ebben a pillanatban úgy döntöttem megpróbálom megelőzni. Igyekeztem minél beljebb menni, hogy össze ne akadjunk, de a 3-as kanyarban úgy érzem egy pillanattal előbb kellett volna fékeznem, mert hozzáértem az autója elejéhez és megpördült. Ezúton is elnézést kérek érte. Aztán ahogy folytatódott a verseny, sikerült felverekednem magam a 4.ik helyig, mert az előttem folyó csatákban neki-neki csapódott valaki a falnak, vagy lecsúszott az ívről. Igyekeztem minél jobban elszakadni a mögöttem jövő Met-től, és a gumikkal is spórolnom kellett, ez már embert próbáló volt. Sikerült így eljutnom a 112.ik körig ahol el kellett döntenem, hogy kiállok a PIT-be egy kerékcserére, vagy kint maradok és Dénes utolér aztán elkezdhetünk csatázni, ezzel kockáztatok egy biztos pozíciót. Az előbbi mellett döntöttem. Kiálltam, a fiúk lecserélték a gumikat, feltöltöttek üzemanyaggal és rontottam is ki a pályára. 2 körrel később Dénes is kiállt, de sikerült elé érnem, úgyhogy friss gumikkal kezdődhetett a csata. Ez a csata majd 30 körön keresztül tartott amikor is Lori a 3.ik helyről kicsúszott egy kanyarban és sárga lett. PIT-be ki PIT-ből vissza így sikerült a 3.ik pozíciót átvennem. Innentől már csak az utolsó 20 körre kellett nagyon öszpontosítanom de ez sem volt könnyű, mert Lori is kemény dió volt. Alig tudtam őt is magam mögött tartani, de végül is a 156.ik körben sikerült egy ici-pici előnnyel nekem átlépni a célvonalat. Kemény csata volt. Köszönöm mindenkinek!
    A jövőre nézve igyekszem végigmenni a 2007-es szezonban. Az autó is átesik egy kormánymű cserén ami egy új kuplungrendszert és egy váltórendszert is magába foglal. A G25 kódnév alatt futó project előreláthatólag heteken belül lezáródik és elkezdődhetnek az első tesztelések. Az autóm festése biztosan változni fog 2007-ben, de hű marad a csapat nevéhez és a szponzor meg a csapat is marad. (remélhetőleg Zso-nak nem lesz ellenvetése )
    Mégegyszer köszönöm mindenkinek és elnézést akinek fejfájást okoztam tegnap.
  • gordon 24
    Ide is berakom nagyon tetszik Ezt nézzétek meg:Nagyon jó
  • Toya
    Nem szoktam ilyen erőszakosan rárajtolni bárkire is, de úgy gondoltam itt érdemes megpróbálkozni vele másképp reménytelenül lemaradtam volna Zsotól.
    Hogy mi van ha elrántod a kormányt? Hát az én kocsim lényegében a falnak volt támasztva, szóval valszeg magam elé forgattalak volna, de ez ott valahogy eszembe sem jutott. Annyit érzékeltem, hogy az egyik oldala a kocsinak a palánkon csúszik, a másik oldalát meg a te autódon húzom lényegében :)
  • Met
    és ha ilyedtemben jobbra rántom a kormányt? :D
  • Met
    én nem szeretek váltani mert meg van az esélye a kiszakadásnak, most nekem "muszály" volt váltani mert 4.ben rohadtul nem kanyarodott (nekem)
  • HaZso
  • gordon 24
    Oké nem gond csak kérdeztem.. Kösszi..