51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • CodeRed
    Nagyon baró ez a G25. Csendes, precíz, pontos, szétnyűhetetlennek tűnik, és félelmetesen realisztikus vezetési élményt nyújt. Először azthittem PR duma, de valóban többet kihoz egy jó szimből mint egy "átlagos" kormány, és magasan az NR motorral a legjobb érzés vele menni. GTP is baró nagyon. Mondjuk volt vagy 3-4 óra mire olyan időket mentem vele mint mondjuk momo-val, de hozzá lehet szokni szvsz.
    Így "rendeztem" be a "cockpit"-et itthon :-)
  • bcs78
    Én az edigitalban vettem a videokamerámat. Ha nyáron lejár a hitelem, lehet beruházok egy ilyenbe (részletre).
  • Met
  • B Lori
    Ez az a piros Momo ami allítólag nagyon jó?
  • CodeRed

Azért nem jön elő, mert ékezetes a kép szó. Letöltésvezérlővel lejön amúgy.
  • gordon 24
    Menjek Chevy-vel? De az nem különleges. Nekem mind a Fusion mind a Dodge azért tetszik mert különleges formálya van. A Chevy Túl egyszerű, és nem brutális. De ez csak az én véleményem.
  • Met
    Itt is itt van, bár nálam tökéletes
  • B Lori
    Egy Hendrick-es nem akarjon Dodge-al menni!
  • B Lori
    nekem az also semilyen mert nem jon elo :)
  • gordon 24
    Nem tudom milyen az.. Igazából Dodge-el szeretnék menni. Viszont Dodge Truck-ra nagyon kevés festés csináltak. Kocsira van rengeteg és találtam is olyat ami testszene ez a Pizza Hut-os. De jó lenne valami mecis is. Csak az a baj hogy mecis és pizza Hutos Truck Chevy vagy Ford van. Ezeketviszont nagyon nehéz egy másik márkára rátenni. Mert bent a progiba nem festhető. Kint a Paint shoppba meg nagyon nehéz eltalálni a formákat.Ugyhogy nem lesz egyszerü az elkészitése.
  • B Lori
    A PWF-es verzió van nappali és feljavítva éjjeli változatba és ha jól láttam az escors is ezt használja,amúgy nem a szafer fal a hibás mert még ez elott készult az eredetit csak megdontott pálya ahol a fal ugyan az mint a laposon és ott is ez a helyzet,a damage model olyan hogy ha nekiutkozol erosen leáll a motor míg egy hasonló utkozésnél pl Charlotte-ba még ha motorhibával is de tovább tudsz menni,na és itt azzal van gond hogy valaki más hibája miatt esetleg a bajnokság is eldolhet ha miatta bekovetkezik egy ilyen utkozés........persze az is igaz hogy tulajdonképpen egy olyan utkozés után a valóságba is vége vagyis nem a Homestead a rossz hanem az eredetiek megbocsájtóbbak......és itt megint a régi témánál vagyunk hogy mennyire kell ezt valósághuen csinálni ami szintén jó téma a hosszú téli estékre :)))

Amúgy készul egy új változatat ahol állítólag ugy lesz mint a valóságba hogy 18-19-20 fokba lesz dontve vagyis olyan versenyt lehet produkálni mint a valóságba és a felso iven is tudsz haladni és jó kis side by side-ok lehetnek :))
  • B Lori
    Hardees-es festés nem tetszik?a 8-as megvan csak egy 3-ast kellene mellé gyártani
  • Met
    Na ha szóba került a kormány, jövöre én is újjítok :D
    Az alsó kép telefonos azért olyan amilyen.

• gordon 24
    Az világos!! Ügyködöm rajta majd kitalálok valamit. Szeretném ha egy márka és egy sponzor lenne mind a 3 kategóriában ezért nagyon nehéz a megvalósitás.
  • DTap
    a szponzor egyáltalán nem baj...csak a rajtszámot illik megkülönböztetni
  • gordon 24
    Keresgélem a jövőévi festésemet. Jövőre pár verseny már Cot lesz. Gondolom ha ki is jön az a Mod a játékhoz akkor is a Cuppal megyünk jövőre ugye?

Aztán pedig a következő kérdés Pizza Hutos Sponzora senkinek nincs uggye? Mecis-t már láttam baj ha valakinek a Sponzor megegyezik de a szinösszeállitás nem?
  • DTap
    Ma egyszeri alkalommal (nem csinálok belöle rendszert) ezzel a festéssel megyek-Alex ne tedd fel! A carfilenév megegyezik igy remélhetöleg nem okozok gondot senkinél.
  • IzI
    Egesz barati ar MM-hoz kepest mondjuk ott minden dragabb:)
  • IzI
    Letezik mar 2004-es verzio belole ahol nincs ilyen problema.Palyak korszerusitese is remelem napirenden lesz:)
  • Fox44
    Logitech G25 Racing Wheel (PC)
  • Toya
    Azért nem a módosított verziót használjuk, mert ha meghúzod a kocsit a falon akkor engine problem lesz és lényegében vége a versenyednek.
    Ennyi.
  • gordon 24
    Sajnos én nem tok jönni..

De miért az eredetin? Az nem jó már 3 éve nem olyan az a pálya. Haladjunk a korral!!!! Igenis a 2003 utáni Homsteadon kell menni!!
  • Toya
    Az eredetin megyünk majd.
  • 72TSanyi
    Ma melyik verzióját fogjuk használni a pályának? A gyárit, ami nem éppen bedöntött kanyarjairól híres; vagy a módosított pályát, amin a bedöntés meg van oldva, de ha a pálya oldalán lévő ütközéselnyelőkének mész akkor neked meszeltek verziót?
    Vagy létezik esetleg valami már verzió is a pályából?
  • Cowek
    OFF
    Pécsen a Mediamarktban most néztem 89.000 a G25 kormány. Aki nagyon szeretne és el tud jönni érte Komlóra tudok keddre szerezni 68900.- ért 24 hónap garral. Privizzen rám akit érdekel.
    ON
  • IzI
    Nem a futam utani percekre gondoltam hanem napokra hetekre:) Az hogy kirol van szo az tok mind1 mas is epp ugyanugy megteheti barmikor
  • sajoati
    ha magadra gondoltal, akkor azzal mar az utobbi futamokban is csokkentve voltunk.

esti futam utan pedig leginkabb alvas lesz.
  • IzI
    Esti futam utana ellehet kezdeni megbeszelni az ujitasokat mert ha nem lesz semmifele lepes ezugyben akkor a letszam csokkenni fog
  • CodeRed
    Este remélem már ezzel kőrözök a homestead-i pályán....ha belejövök addigra
  • CodeRed
  • robotnyk
    tegnap voltam mediamarktban, megtaperoltam ezt a g25öt, durva cucc (80ért van egyébként)
    fogásra nagyon frankó, igényes cucc, bár a váltót nem tudtam átváltani szekvenciálisba. ezért érdemes volna bankot rabolni, mert egy ilyen luxus perifériáért én ki nem adok ennyi pénzt :)
  • Tihy
  • Met
    eltalálta ámor nyila és ezért így néz ki Tihy mostanában=
  • Tihy
    Itt is ott is, cikázok össze-vissza :D, de ma leszek, legalábbis most még úgy néz ki :)
  • gordon 24
    Sajnos ugy néz ki hogy ma nem fogok tudni jönni, egyéb elfolglaltság miatt. Sajnálom mert a season záron akartam lenni de nem fog sikerülni sajnos. Ugyhogy jó versenyzést mindenkinek!!!
  • gordon 24
    Köszsönöm majd neki állok csinálni és persze Daytona 500 elött kész lesznek. Sőt szerintem még idén!!!
  • gordon 24
    Nem rossz ötlet. De dumálni kéne róla.. Többiek??????
  • Toya
    Te hol a fenében vagy már hetek óta???
  • bcs78
    Tavaly volt valami mini winter cup. Esteleg lehetne egyből felállítani/megtervezni egy ilyen speciális téliszünet seasont, amiben keverednek a különböző modok, azaz a tavalyi CUP helyett most bővített MIXED lenne.
  • Alexease
    Szezon kezdet elott minden le lehet cserelni;) A lenyeg, hogy ha lehet, csak azokat kapjam meg, ami lehetoleg bar biztosan vegleges, letesztelt, hogy ne legyen kavarodas a szerveren;) Es persze, meg a szezon nyito verseny elott;)) THX!