NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az rFactor-hoz csinálják és ok fogjak a NR2003-hoz is JJ-vel az ssnet-rol.http://www.rpm-3d.com/

gordon 24
Neked tetszik???? Szerintem nem tul szép sõt....

Downhill!!

CodeRed
<#wow1> Nagyon pöpec! <#finom>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

gordon 24
Ok!!! Köszi...

Downhill!!

Tihy
a pontosság kedvéért 😊

2007: 16
2008: 26
2009: full szezon

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

bcs78
Engem igazából csak az a szárny zavar. A többi része még megszokható. Bár ahogyan az... hogy hívják... övvonal asszem... szóval a vonalvezetés az ablaknál. Hát az valami full 50-es évek amcsi autó divat.

Mindegy. Ronda, nah.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

gordon 24
16... Sorry

Downhill!!

gordon 24
Hát ja.. Sajnos meg kell szoknok 2007-ben már 12-versenyen mennek vele aztán valszeg 2008-tõl teljes szezonos lesz a gép szóval ez a jövõ. Nekem nagyon nem tetszik szerintem pont a NASCAR autók szépsége hiányzik belõle.

Downhill!!

bcs78
nem akartam ilyen sarkosan fogalmazni...

gordon 24
Randa mint az állat... Ezt inkább igy kell mondani.

Downhill!!

bcs78
mármint a kocsi alakja

bcs78
jujj de fura

gordon 24
Az nagyon jó!!!!!!

Downhill!!

Állítólag lesz.

gordon 24
Sziasztok!

Ugyan az Nr 2003 még mindig nem jó nálam mégis lenne egy kérdésem.

Ugye 2007-tõl pár versenyen már bevetik a cot(car of tomorrow) autókat.
És ugye ezek teljesen máshogy néznek ki mmint a mostaniak. Szerintetek lesz olyan mod az nr 2003-hoz amibe ezek a gépek lesznek?

Hogy tudjátok mirõl beszélek egy kép:

Downhill!!

Csak mert múlt héten volt gondoltam hátha lesz most is,ha nincs hát nincs,semmi probléma,korozgetni bármikor lehet 😊)

sajoati
no igen, az a baj, hogy nem rossz az az 1:50-es köridõ, csak akkor ér valamit, ha RA-n mész annyit. 😊))

de egy-egy hibázás (elkerülése), jó pitkiállás bõven többet ér, mintha tényleg 1:51 alatt mennél.

én sajna renderelek egy avi-t, ma nem leszek, bármilyen fun futamot is tart a liiiga.

Endure, in enduring grows strong...

Met
szünet van, mit vártok😊
csináljon valamelyikõtök szervert, aztán kõrözgessetek😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Jah, én is úgy látom.....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Ugy látom ma már semmi nem lesz.

Giovanni
Lehet valamit nagyon elnéztem, vagy másik pályára emlékeztem <#rolleyes><#zavart1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Ha csak ketten leszunk akkor nem sok értelme van,én tettem javaslatot csak azt kell eldonteni hogy oval vagy road vagy esetleg más pálya,ha meglesz akkor lesz link is.

Met
szerintem most nagyjából kívánság mûsor van, ott mentek ahol akartok😊
linkeljetek pályát, setupot gondolom a serveren nincs fent

Az csak javaslat Met felhívására,még nincs hivatalos dontés hogy mi lesz.

Igyekszem részt venni rajta......

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Valóban, úgy tûnik nekem csak a kedd 20:00 óra szúrt szemet!

Lesz valami...és valaki????

Ezen nem muljon 😊)
ha ovál CTS-Mansfield
ha road Aero-Riverside 1970....1970 MOD-al is jo lenne 😊
ha kell van még egypár javaslatom <#nevetes1>

Met
ott a hivatalos versenyek vannak, most szünet van, találjatok ki valami pályát

sajoati
az egy dolog, hogy az idõjárás õszies, de a szeptemberi futamot akkor se tudjuk ma legfutni. 😊)

<#nevetes1> Hát ezért töri Met magát azzal, hogy a banner alatt kiírja a soron következõ futam helyszínét és idõpontját.......

Engem is ez érdekelne 😊

sajoati
milyen futam lesz?

A ma indulni szándékozók légyszi jelezzék részvételüket az esti futamon. Jó lenne tudni, hogy érdemes-e ma estére gép elé ülni.....

sajoati
egy replayjel azert megdobhatsz. most probaltam, igaz, mara virradoan aludtam vagy 4 orat, de most is 1:53 korul nyomtam. (ez mar nem fast setup volt, hanem gany1. 😊 )

Giovanni
igen, igen, igen, igen <#wink> Azt azért hozzá teszem, hogy a ai-val edzettem, szval volt benne egy kis draft is. De az lesz a versenyen is... Szval úgy már egyáltalán nem nehét 1:50 körüli idõket menni...próbáld csak meg 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Alexease
Ezert kellemetlen, amikor par napig nem nezek mail-t: "There are 702 unread Mail messages in your Inbox." <#zavart2><#wow3><#duma>
lol 😊
Alexease
<#idiota><#eljen><#worship><#taps>
Alexease
<#idiota><#eljen><#worship><#taps>
sajoati
a lényeg, hogy lassúnak látszódjunk, de gyorsak legyünk. 😊)

amúgy meg
Jó étvágyat! 😊)))))))))))

Met
kicsit lassulnod kell, es megvan a jelenlegi leggyorsabb RA pilotank

sajoati
leszedted a palyat? a track.ini-t? a gtp1.1-el mesz? Mazdaval?

ha mindegyikre igen a valasz, akkor mar csak egy kicsit lassulnod kell, es megvan a jelenlegi leggyorsabb RA pilotank. 😊))

Cowek
Ne ufozzál itt nekem :-D

http://www.f1-info.hu/

Giovanni
Sima fast-al lehet menni 1:50-et...de akkor felesleges...

sajoati
köszi! practice serverre nem tudtam bejutni (offline-nak tunik, ami azert erdekes, mert 24/7-re irtak...)

szoval probalkoztam ezen a RA-n, 1:53:1-nel tartok, vmennyit tan lehetne javitanom, de folosleges kuzdeni, 1:51-tol felsorolnak a GTP osztalyba, meg igazabol nem akarom kiserteni az ordogot low wing setupokkal.

Feltettem az általunk legutóbb használt player és car file-t a köv helyre:
LTS_119_HNR_Light.gtp.zip és HSW_NR_Light__.zip

sajoati
nu, HNR Light tagok:
1. kérnék egy .car file-t. 😊
2. RA practice szerveren kell liszenszt szereznünk, ezt meg hétvégeken lehet, tehát most, v. köv. hétvégén.
(ez nemtom, nekünk miért kell, talán mert Glenben nem indultunk, na mindegy.)
3. pléjer fájlt is kérek.

sajoati
én pl. nem gondoltam volna, hogy azért lehet gyorsan menni a külsõ íven, mert a belsõn nehezebb. 😊

Mint a teszt alatt is említettem nekem lényegében mindegy, hogy eredeti, BR vagy TR pályákat használunk, mert számomra nem tünt sem izgalmasabbnak, sem gyorsabbnak, sem könnyebbnek (sõt) a versenyzés.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu