51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • petesilver
    Grat Zso! Remélem volt ivászat! :D
  • gordon 24
    Na és ilyen lesz a Truck:
  • IzI
    Jovan kapkodni nem kell azert :)
  • Toya
    Köszi a privátot, addig még nem jutottam el hogy letöltsem :(
    Igérem igyekszem.
  • IzI
    Toya leszedted mar a dolgokat?:)
  • Toya
    Köszi! Már a második bajnokságot bukom a chase miatt :D
  • gordon 24
    Na csinálgatom az autót. Ilyenre gondoltam van ugyan ilyen Dodge Truck is csak az még nincs készen. Vélemény? Szerintem szép:

• gordon 24
    Alakul a 2007-es gépem. Találtam ugyn ilyen Truckot is csak át kell alakitani még. Igy néz ki: Kinek hogy tetszik?

• Cowek
    Grat Hazso-nak és a többieknek akik letolták ezt a bajnokságot is!
  • pasztor
    Akkor pont jó!
  • CodeRed
    Igen a réteget úgy értem, hogy aki pl. Forma1-et szeret játszani annak nem fog feküdni ez a kialakítás. Nem azért mert nem F1 kialakítású, hanem mert az egész valahogy nem olyan mint amivel "jó" érzéssel futsz F1 futamot. Ilyen szempontból a momo eléggé "univerzáli" volt, mert az se ilyen se olyan nem volt, ezért mind2-re jó volt, de ez inkább a zártkasztnis szimulátorokra van kipécézve.
  • B Lori
    Ez megnyugtató......a rétegkormány alatt azt érted hogy csak egy bizonyos rétegnek ajánlott? persze itt most nem a felso 10 ezerre gondolok :)
  • pasztor
    Így van, Toya-nak is gratula, Zsot így megszorítani az már szinte UFO teljesítmény!
  • Alexease
    GRAT!!!

Es persze grat Toya-nak is , mert nagy csata volt vegig, es mindenkinek aki vegig (tudta) tolni a szezont!
  • CodeRed
    Nem a kormánnyal volt a baj, alapból nem megy nekem ez a pálya. Amúgy teljesen megszoktam, teljesen tudom már azokat az időket autózni road-on NR-el vagy akár GTR-el mint előtte. Rétegkormány ez is mint a Thrustmaster Ferrari F1-ese, szal nagyon gondolja meg aki ilyet vesz szvsz. Vannak dolgok amiket jobban megcsinálhattak volna, de összeségében a legjobb a piacon lévők közül ez kétségtelen. Ami feltűnt, hogy a kormánykereket valószínűleg pikk-pakk lecserélhetjük akár eredeti versenykormányra is, mert eléggé olyan a felfogatása, és nincs "belévezetve" kábelezés stb.
  • robotnyk
    csatlakozom a többiekhez, grat :)
  • CodeRed
    GRAT A BAJNOKI CÍMHEZ ZSO!!!
  • pasztor
    Gratula Zso!
  • Met
    még most is az utcán ül a romok mellett
  • IzI
    Latom mar megint bemakoltad a bajnoki cimet Zso,grat
  • B Lori
    Még nem tud válaszolni mert pillanatragasztó vagy mivel G25-rol van szó heggeszto után futkos,rosszab esetbe lehet hogy a monitorjának is annyi

Szerintem azért ido kell hogy megszokja,pl. nekem is kellett pár hónap amíg a sima kormány után megszoktam az FFB-t.
  • HaZso
    Köszönöm szépen
  • gordon 24
    Ja még annyit!!
    off:

HA VALAKINEK KELL IWIW MEGHÍVÓ JELEZZE PRIVIBEN!!!!!

on:
  • gordon 24
    Aham!! Értem Gratula mindenkinek. Főlleg Hazsonak. Sajnálom hogy nem tudtam indulni. Nagyon szerettem volna. Na mind1 majd legközelebb.
  • 72TSanyi
    Grat Zso a bajnokság megnyeréséhez!

Code, hogy bírtad az új kormányból eredő megpróbáltatásokat?
  • sajoati
    én egyébként azért álltam ki, mert kaptam egy 30 sec penaltit zöld alatt, és ennyi embernél nem lett volna értelme... nincs sárga..
  • sajoati
    grat mindenkinek, foleg HaZsonak a bajnoki cimhez!!
  • DTap
    Toya Hazsó Lóri TD a sorrend a többiek kiestek vagy feladták müszaki okból..
  • gordon 24
    Na ki nyerte a bajnokságot? Most értem haza sajnos.

Hazso vagy Toya, Toya vagy Hazso? Ki hagyja el a házat??
  • B Lori
    GRAT mindenkinek az ucso futam után :))

Aki meg nem jott..........

• Toya
    Ucsó futam előtt:
  • IzI
    Majd Toya-nak odaadom a hozzaferesem es akkor letolti es egyben kirakja a szerverre hogy elerheto legyen.Osszes javitott palyat lelehet szedni persze ha o is igy akarja
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Homestead Miami, 134 kor, FAST2

• B Lori
    Nem tudnád valahová feltolteni hogy kipróbáljuk? A képrol itélve a PWF-es de az is lehet hogy a ligák maguk javítanak rajta és azt nem toltheti le mindenki.
  • IzI
    2004-es verziot hasznalunk escors-ba a fal ugyanolyan mint a tobbi palyan
  • CodeRed
    Sorry a pocsék képekért, de csak telóval tudtam csinálni.
    GTR2 v rFactor fórumban lehetett rá jelentkezni, 62,5 volt...bruttó.
    Már ezért érdemes volt "félrelépnem"
  • B Lori
    Akkor itt is de így nem ér,neked ezután -1 kor hátránnyal kell kezdeni
  • gordon 24
    Te sz..........!!!! (kifügyül) Nagyon kiru.. Menyi vot?
  • B Lori
  • B Lori
    Nekem meg a Dodge nem tetszik de igazából a Cup-ba egyik se,Silverado a kedvencem ezért vagyok Monte Carlo-s is :))