51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Akkor oké.
    Majd neki állok és csinálok 3 gépet. Valszeg mind egy márka lsz. De még majd meglátom.

egyébként kösszi..
  • Tihy
    a csere-bere csak év közben nem ildomos :)
  • gordon 24
    Alex!!!

Szeretném megkérdezni hogy nem gond-e ha jövőre csinálok uj festéseket?
    Letudjuk majd cserélni az idejiket rá?
  • gordon 24
    Sziasztok!!

Mivel a Lori inditványozott egy dolgot szerintem érdemes lenne ezt átgondolnunk.
    Mivel most Pénteken vége a Cup bajnokságnak is (persze ha minden jól megy) lesz két szabad napunk amikor játszhatnánk. Ezért én is azt gondolom hogy jobb lenne két futamot futni egy nap rövidebb versenytávokkal. Én mindenképpen szeretném azt is hogy menjünk CTS-el Ovalon is. De van Iroc, Busch.stb modok is mehetnénk ezekkel is.
    Azt viszont mindenképpen szeretném ha mielött elkezdődik a jövőévi Season menjünk egy RP-s pályán is (daytona vagy Dega) mert nem a Daytona 500 szeretnm megtanulni hogy mit lehet és mit nem.

Véélemények???
  • Fox44
    Ertem...az jo, akkor le is toltom ha lehet!)
  • CodeRed
    Nem...azt sokan mások csinálták. Én csak spotterhangnak felmondtam amit a többiek lefordítottak.
  • zolee145
    Bocsi, hazudtam:) Közben nagy nehezen a gugli csak elárulta hol van.
  • zolee145
    Ez jó, pont ezt nem találom sehol:))
  • Fox44
    Az elso linken levo magyarositas, azt te csinaldat ugye Codered?!
  • B Lori
    Szebb,realisztikusabb sérulés modell és kerekek.....megéri feltenni.
  • zolee145
    Köszi a segítséget, akkor van még mit töltögetnem.

Ez a "New Car Damage and Tires" mit csinál vele? Jobban fogja megjeleníteni a sérülést, vagy netán kevésbe? Mert ha kevésbé törik az autó akkor nem biztos hogy felrakom, játékban jó az ha szétesik (a valóságban persze nem).
  • Cowek
    Tudsz mindent
  • B Lori
    Igen,a 1.2.0.1 patch s a no cd kell utánna:
    1.PWF New Car Damage and Tires
    2.PWF BGN (Busch széria)
    3.PWF CTS
  • Toya
    Patch és NoCD
  • zolee145
    Ott már nézelődtem, csak az a kérdés hogy pontosan mit kell leszednem, és ugye a sorrend sem mindegy.

Most ott tartok hogy van egy NR2003, meg letöltöttem a hsw-hu-n található CTS modot.

Akkor most az lenne a feladat, hogy az oldalról leszedem az NR 2003 1.0.0.0-1.2.0.1-ez és az 1.0.2.1 no cd-t?
  • bcs78
    Katt felső hatalmas logóra.
  • zolee145
    Tudom kicsit le vagyok maradva, de nemrég felpakoltam a gépre az NR2003-at. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a CTS modhoz mit kell még felraknom? Valami javítás? most az alap NR2003 van fenn 1.0.0.0 (asszem). Mivel most szereztem meg nem nehéz kitalálni hogy nem túl hivatalos a progi.:)
    Előre is köszi a segítséget.
  • zolee145
    Üdv mindenkinek!
  • CodeRed
    Innen szedheted, ez működő link. Ha nem megy akkor www.hsw.hu. Annyi a különbség, hogy az első linken lévő magyarosításban a magyar hangok és néhány effekt hangja ki van javítva.
  • Csabikakirály
    van hozzá magyarositás mert a magyaritasok.hu nem tudja megnyitni
    help! pls
  • DTap
    már azthittem,hogy van egy ilyen "AI" odahaza neked :-D
  • CodeRed
    Hát csak találtam a képek keresése közben...semmi részleteset nem tudok róla...
  • DTap
    hüha!erröl vmi infót pls!
  • CodeRed
  • B Lori
    Van választék :))

• DTap
    És még tavaly a nulla se volt kicsi :-)
  • DTap
  • DTap
    Ja és kihagytam,hogy Norbinak kijár sztem az örökös 1-es tiszteletböl is még ha nem is jön játszani.De a 01-es jó megoldás lehet vagy 0-ás mint Damon Hill.
  • DTap
    Valóban tisztán emlékszem a napra mikor beléptem elöször a sima 76-al...én sem tudtam anno,hogy már foglalt.Nascarból vett ötlet,hogy elétettem egy nullát.Elfogadtam a dolgot sztem jó dolog igy van rendjén (hamar megbarátkoztam vele-máshol is ezt használom).Egy idö után ezeknek a számokhoz más jelentés is társul ha csak aztmondom: 19 33 35 51 45 72 076 078 81 mindenki tudja,hogy nem a lottószámok.
  • IzI
    De problemazok akkor is
  • CodeRed
    Na ez is tök jó megoldás
  • CodeRed
    CUP kocsiknál szerintem nagyon jól néz ki az a fajta "fényezés".
  • B Lori
    Ne használd ezt az új fény effektet,nekem nem tetszik,túl eros,inkább az eredetinél maradtam,csak az éjszakait használom :)
  • B Lori
    az egyjegyu számoknál még kis nulla se kell :)
  • CodeRed
    Jaj IzI légy már kreatívabb. Dtap is 76-os akart lenni anno mint én. Mivel foglalt volt a szám, elé írt egy pici nullát aután meg egy nagy 76-ost, és máris megoldótott a probléma. Szerintem ha az 1-es elé Te is teszel egy pici nullát nem dől össze a világ és az 1-es is ott lehet jól láthatóan. Tudod......a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad. Ne legyen már probléma egy ilyen gyerekes dolog.
  • CodeRed
    Szerintem tök mind1. Toya tegnap begyújtotta a rakétákat.
  • CodeRed
    Hát az a baj, hogy nem tudom mattá tenni az elejét mert az autó tga textúrája amit be kell importálni, nem tartja meg az alfa csatornát. De ha valakinek van működő ötlete szívesen veszem.
  • CodeRed
    lássuk lássuk
  • Met
    én egy tök fekete chargert csináltam, úgy nézett ki mint a halálos iramban vagy a pengében :DD
  • Cowek
    Csak tudnám minek az üvegborítás az elejére