51527
-
#45001 Ezt értem!! De ha a top versenyzőket nézzük: Hazso Toya. Lori stb.. Akkor egy 160-an körös verseny első 50 körében szinte 4-5 ükön kivül mindenki körön kívül van. Akkor ezzel az els 50 kör alatt már 2 kör hátránybaleszünk. Szerinted ha ilyen mértékben fogják(juk) érezni hogy szarok vagyunk. Akkor meddig fognak(unk) menni. Jó tudom hogy én még friss vagyok meg ilyesmi. De azért ez elég durva hogy kijelentjük hogy holnaptól más lesz. És méghozzá azért mert én kb 6 honapot gyakoroltam hogy Fast2-vel ezen a szinten tudjak menni.És ráadásul Nem is megyek jól. Most megint gyakoroljak 6 honapot, hogy ennél is szarabb helyezést érjek el?
Bocs hogy ilyen negativ vagyok de én nagyon nem birom ezeket a hirtelen Változásokat.. -
#45000 A VH setup azért lett lecserélve anno mert akkoriban 20-an is mentünk de még volt, hogy többen versenyt. Mivel hatalmas volt az eltérés a versenyzők között, ezért az arany középút a fast setup volt. A fast setupok viszont itt-ott rossznak bizonyultak, ezért minimális módosítás után "megszületett" a fast2. Mivel mostanra az a pár megszállott aki maradt az igazi hardcore versenyző, számukra ez jelent kihívást. Annak idején a csapat egyik feléhez alkalmazkodott a másik, most meg fordítva. Ez azért így van rendjén szvsz. Hozzáteszem anno énis leszavaztam a VH-t, de igazságtalan lenne mindíg az egyik réteghez idomulni. -
IzI #44999 Szerintem VH set-et ne eroltessuk.
DMP set vagy ez http://www.setup-guru.com/forum69/ -
#44998 Helyes! -
#44997 Na hát akkor ennek nagyon sok értelme van!! Hogy akarunk igy többen lenni. Nem mindenki expert driver!! Ennek az lesz a hatása hogy még kevesebben leszünk és nem többen. Szenvedni senki se szeret. Szóval mielőtt ezt bevezetitek szerintem erőssen gondolkozatok ezen. Lehet hogy megölitek vele ezt a Ligát.. Jó ez nagyon kisarkitott de igy sem vagyunk sokan. Ha emiatt 2 ember elmegy az is sok!!! -
#44996 Annyira azért nem gáz ám. Ha ráérzel akkor még stabilabb és gyorsabb is mint a fast. Úgy fekszik fel az útra az autó, mint a mágnes. Hozzá kell szokni, és más vezetési technikát igényel. Ha megtalálod azt a pontot, ívet akkor a maximumot tudod kihozni az autóból. Gyakorlás kérdése az egész. -
#44995 kb úgy fog kinézni az autó sorrend mint fast2-vel csak nagyobb lesz a különbség, az expert drivereknek kedvez a többinek csak nehezítő körülmény lesz -
#44994 Nem lesz egyszerű....idejét nem tudom mikor mentem azokkal a setupokkal. Örülök, ha egyenesen fogok tudni menni :-) -
#44993 És ha ez igy van. Akkor minek cserélünk? Hogy még nehezebb legyen? És ennyi akcio se legyen? Szerintem ha bizonytalanabb akkor nem jó! Egy NASCAR gép nem egy Rally autó!! Az nem csuszkál!! -
#44992 Egy Volker Hackmann nevű fickó setupjai. Halálos. -
#44991 Here.
Akinek a fast2 stabil volt a vh csúszkálós lesz. Nekem instabilabbnak tűnik. -
#44990 Az a VH az mi az? Miben más mint a Fast2? -
#44989 Tegnap is volt!! Csak mivel senki nem érdeklödött megtartottuk Privát keretek között... -
Toya #44988 Természetesen lesz. CUP valamelyik pályán 2x25%-ban és VH setuppal, mivel a fast2 mindenképpen lecserélésre kerül jövőre. -
#44987 hÁJ! Pénteken lesz valami tömörülés? -
#44986 nagyon király vidi!!! -
#44985 Hát ez is iszonyatosan jó, ezt is legalább annyiszor meg fogom nézni, mint az előző ("Do you remember these"-t) :-D
Zeneválasztás is kitűnő:-)
-
72TSanyi #44984 Egy fontos hír a Budaringről
Minden kedden a Budaringen 14:00 és 22:00 óra között annyit gokartozik és iszik, amennyit csak bír!
Az étel és az ital kiszolgálása svédasztalnál történik.
Ára: 10.000 Ft/fő -
#44983 Gyere fel Msn-re. Hazsoékkal ott dumálunk!! -
B Lori #44982 Sajna nem minden pályán tokéletes az AI elobb meg kellene nézni és állítani rajta...ezen már mentunk egyszer idén ugy hogy setupnak is kell lennie. -
#44981 Na akkor legyen az!! Al-is jöhet és akkor izgibb. Mindját keres Sanyi setupot. Aztán Go!!! -
B Lori #44980 felolem az is lehet de csak rovidet 10 kor elég addig nem szakadunk el és a váltók is talán bírják -
#44979 Most beszélek TSanyival.
Cts Daytona RC? -
B Lori #44978 Akkor AI-k is lehetnének és megyunk 2-en :)) -
B Lori #44977 Úgy látom nincs nagy érdeklodés.....én szivesen mennék egy 70-es Dirt verseny ITTsárga nélkul medium serules 25% ami 50 kor a 0.5 merfoldes pályán,ha lenne aki ujraindit 2 verseny is lehetne,esetleg a kopás is lehet kétszeres. -
#44976 Oké!!! Ahogy nézem nem kapkodnak a többiek.
Ugyohogy nem tudom mi legyen. Mindjá kitalálok valami versenyt. Aztán játszok online egyedül. Ez izgi lesz!!! DDDDD -
#44975 Ejjel kettoig itt leszek, de nem mindig olvasok topic-ot;) Toya tud meg es Met. De vagyok, max 10 percet kell varni;) -
#44974 Meddig leszel? Meddig találjuk ki? Vagy tud más is inditani? -
#44973 En most estem be, otletem semmi, talaljatok ki valamit es inditok;) -
#44972 Na mi lesz ma? Megyünk Cts-l vagy Aero megint vagy 70? Vagy Busch? vagy Cup? Hol mennyit miért? stb.... Hmmmm? -
#44971 Nagyon komoly!!! GRAT GRAT!!! Ez kész...DDD -
#44970 -
#44969 Nagyon jó! -
#44968 Örülök hogy tetszik nektek. -
#44967 -
72TSanyi #44966 Mesterek, milyen futamot kell ma nyomni a Barca-Werder 2. félidejének nézése helyett? -
#44965 SP2
Audigy 2-vel, ami a soundblaster.com-ról live updattel működésre lehetett bírni. A supportnál nem csak driver download van, hanem live update is.
De itt van a LINK , akinek SB Live-nál újabb kártyája van működik. Ez hozta helyre nekem is! -
Toya #44964 Nagyon jó videó.
A piteléses részben ami Codenak tetszett abban a másik viszi a pálmát, azon mindig tudok röhögni :)
Link -
72TSanyi #44963 Gratula! Elég 5letes lett ezzel a zenével, na és az alá vágott videoval! -
72TSanyi #44962 Én nem. Nekem a SP2 mentes XP van telepítve, illetve annak frissítései, de SP2 nélkül. Én csak így tudtam megoldani az Audigy2 kártyámmal jelentkező hang problémát NR2k3 alatt.