NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
errõl majd egy elõzetes szabály módosítási tervezetet jó lenne látni 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ez egy tök jó ötlet! <#worship>

JuanG
off
ez azért klassz ...hol lehet ezt a munkát nyomon követni???

on<#eljen>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

gordon 24
Köszönöm... Értem. Akkor rövidesen eldöntöm mi lesz.. De lehet csak jövõre jövök. Most valamikor ujra kell sajnos telepitenem ezt a fost. Mert tele vagyok virnyussal. Aztán ujra rakom gondolom megint kezdi majd az ujra indulgatást. Akkor ki b@szom az ablakon veszek egy uj gépet, feltelepítem a NASCAR-t és jövök is. Nem etetés tényleg nagyon gondolkozom rajta de határozatlan vagyok sok dolog miatt. Azt meg nem szeretném hogy eldöntöm elindulok pár futamon aztán meg azt mondom nem tudok jönni és stb. Ez nem lenne korrekt rátok nézve. Ugyhogy ha eldöntöm ugy szeretném tenni hogy végleges legyen és blablabla......

Downhill!!

értettem 😊

Met
Ha jól tudom pont akkor kezdünk mint a real nascar.
10 CUP és 6 Mixed lesz még.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Nem nem ez van... Egyik sem igaz.. Az a helyzet hogy még gondolkozom rajta. Az idõpontokkal vagyok most már csak bajban. Nekem olyan melom van amiben elég sokszor vidéken vagyok . Igy a Kedd tutti nem jó.. Persze nem minden kedd. Péntek az meg a hétvége miatt necces. De ezt majd megoldom. Egyébként hány futam van még az ideibõl? Érdemes jelentkezni ég? Mikor kezdõdik a jövõ évi?
Egyébként meg már jelentkeztem régebben Alex-el beszéltem is már a részletekrõl ugyhogy tulajdonképpen csak fizetnem kéne és elvileg jöhetnék. Ha jól tudom. Szóval nagyon vacilálok a dolgon. Nem tudok dönteni.

Downhill!!

Jelentkezés ment,vagy meggondoltad magad és nem akarod alázni a társaságot?<#ravasz1>

Igen, tervben vannak a dobható futamok és setup változtatás, valamint jövõre néhány futamon custom setup használata, a TR pályák behozatala, stb...

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Mnemomic
Gratula!

sajoati
király a tábla, köcke. szerintem jövõre másban is eltérhetnénk a valódi pontrenszertõl, pl. droppolható lenne 1 v. 2 legrosszabb eredmény (futamkihagyók ne szívjanak akkorát, de mégse kapjanak folyton pontot), stb.

Endure, in enduring grows strong...

bcs78
Grat. <#eljen>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

gordon 24
Nem kicsit, nagyon..... <#hehe><#hehe>

Downhill!!

Tihy
trilpla Chase? 😄

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

sajoati
holnap, illetve ma este megnézem, csak leszedtem a gtr2-õt, aztán azt nyomtam egy ideig (idáig). nem egy nr2k3 😉, de a rengeteg lehetõség, autó enyhén függõvé tett.

sebringgel viszont vigyázni kell, mert emlékszem, ott múltkor sikerült fölborulnom... onnan meg már csak a vontatás marad...

Hát ezt jól elkúrtad <#idiota>

Tessék emészteni, a szitkozódásokat privátban kérném 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
sajoati
azt pedig nemtom, honnan veszik, szerintem sehol nem emlitettunk ilyet, hogy mi HSW lennenk.

Hungarian Nascarracers Light, vagy HNR Light, de megnezem a nevezesunket, mert lehet, h en csesztem el anno???

sajoati
azt pedig nemtom, honnan veszik, szerintem sehol nem emlitettunk ilyet, hogy mi HSW lennenk.

Hungarian Nascarracers Light, vagy HNR Light, de megnezem a nevezesunket, mert lehet, h en csesztem el anno???

Giovanni
Tényleg sajoati! Azt láttad, hogy a csapatnevünket Hungarian Sim World-nek, és nem pedig Hungarian Nascar Racers Light-nak írják?

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Giovanni
Következõ futam Sebring lesz. Itt van hozzá elõzetesen egy saját setup, és egy replay. Fogyasszátok egészséggel <#wave>

replay

setup

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Prezsi
De grat különben, ha már erre jártam <#vigyor3>

Prezsi
bocs ez nem ide 😊

Prezsi
sajoati
nm, köszi mindenkinek, ez amúgy meg már inkább össznépi szervezés volt, az "eltört a váltó, csináljatok setupot fél kör alatt" szituk fõleg tetszettek. 😊

--

egyébként volt olyan liga(?) v. tömörülés, amelyik 4 csapatot is indított, szóval ha valakit érdekel, akkor tán van hely még egy HNR csapatot indítani.

JuanG
GRATULA SRÁCOK, SZÉP EREDMÉNY!!! <#eljen><#worship><#taps>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Giovanni
GRATULA FIÚK!!! Szép eredmény ez a 4. hely. Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép helyen végzünk, bár ez nem az én érdemem...nem nagyon voltam formában.
Amúgy köszönöm Sajoatinak a szervezést, és hogy indulhattam! <#vigyor2>

SZÉP VOLT FIÚK!!! <#eljen><#worship>

Tihy
<#eljen><#taps><#eljen>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

<#worship> grat fiúk! <#worship>

Alexease
<#vigyor3><#eljen><#integet2>
<#nyes><#worship>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Giovanni
Hali! Itt Gioviné <#alien2>... Gratulálok a versenyzõknek! Jó volt a "háttérben" figyelni a versenyt... Várom a következõt, ígérem, rendesebben viselkedem!<#buck>

sajoati
hát igen. lehetett volna jobb is, rosszabb is. nem készültünk eleget, ezért viszonylag sokat hibáztunk, viszont tényleg VÉGIGMENTÜNK, és ez nagy szó.

az utolsó 2-2.5 órát egy fokozattal, az elõtte való 2-3-at 2 fokozattal. 😊

a bajnokságban így 28 pontot szereztünk osztályunkban, az elsõ 35 ponttal vezet.

november 16-án lesz a következõ megmérettetés, 6 órás Sebring, aztán vmikor tavasszal lesz 24 órás LeMans is.

A mai 8 órás RoadAmerica futamról itt találhattok pár képet, az verseny alakulása ebbõl valamelyest kikövetkeztethetõ.
RoadAmerica_race_result

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Alexease
<#eljen><#worship><#eljen><#worship>
Cowek
Végigmentünk!!!!

30-ból 16. helyen értünk be összetetbe.
14 Light csapatból a 4. helyen nyitottunk.
Köszi srácok :-)

http://www.f1-info.hu/

Jó megoldás ilyenkor a fokozatok duplázása alapból valahogy így. 1-2-3-2-1.
Igaz így a kocsi nem olyan gyors, de hát hosszútávú versenyekrõl van szó.

Alexease
Hihetetlen ez a valto elhalalozas😞 <#szomoru1><#zavart2>
Cowek
Már csak 1 fokozatunk marad, és persze az az 1-es... max nyújtással is 160 a végsebesség :-(
Viszont nem rakunk üreset, így végig kell hogy bírja <#duhos2>
Mások is szenvednek, így a 17 hely van kinézõben...

HaZso
Csak most jöttem haza, hajrááá srácok !!!!!!!!!

sajoati
nem kozvetiti, de nrtv-n jobban is latszodik a dolog 😊

Már megint ez a váltó.....az a másik "TV" nem kozvetíti?

sajoati
1,2 és 5. fokozatunk van, Cowek kezdett, 1. pit volt most.

Alexease
Most volt 1-2 necces lekorozes, bar csak az NRTV-n latom, de eleg szukek voltak😉 A 3. ki is csuszott utana😉

A visszaváltáshoz még annyit hogy eddig nem akartam említeni mert azt hittem csak én nem szeretek váltogatni de tegnap ugy láttam nem vagyok egyedul ezzel és sokan "kényszerbol" csinálják hogy gyorsabbak legyenek,a megoldás egyszeru lenne,olyan setup kell hogy ne legyen értelme a visszaváltásnak,elég az áttételeket állítani.
Most New Hampshire lesz és pont az elso verseny után ezen a pályán ahol szintén voltak váltó gondok azon elmélkedtem azon hogy ez így tulajdonképpen nem jo meg nem is reális,ezért gondoltam megnézem azt a bajnokságot ahol Hamlin is megy fix setupal hogy vajon az milyen vagy ok is váltogatnak,nos bárki kipróbálhatja (NHIS_DMP)és meg lehetne fontolni hogy ezt használjuk hétvégén vagy estleg HaZso még finomítt rajta,van ott Richmond is azzal se "kell" váltani.

Alexease
<#eljen><#worship> Go go go! 😊
Cowek
16:00-tó 8 órás nemzetközi endurance verseny!

HSW csapat: Sajoati; TSanyi; Giovanni; Cowek

NRTV-n nézhetitek a versenyt:
NRTV
Itt a pálya hozzá:
Pálya

Az NRTV szerver címe: 67.106.77.109