51527
-
Fox44 #45041 -
Toya #45040 Igen, leszedtem már őket. Köszi! -
IzI #45039 Toya,
palyakkal miujsag? Lattam hogy bevoltal jelentkezve :) -
IzI #45038 Enis elleneztem a vh de rakenyszerultem mas liga miatt,meg itt biztos nem lesz vh en szerintem.A UK set-et muszaj lesz eroltetened mert annal csak nehezebb lehet.Fast set-hez ne merjel semmit mert az a legalapvetobb set ami letezik.Annyira mas az a set hogy ha megyek vele 1orat es utana vh-al probalok menni akkor 1kor nem tok mert annyira mas kell vagy 10-15 kor amig ujra visszaszokok ra.Ha egyszer raerzel egy jobb set-re akkor utana kovetelni fogod hogy ne fast-al mennyunk es 1-2 nap alatt nem fogsz tudni atallni fast-rol jobbra.Lehet hogy konnyu vezetni a fastet csak nem mind1 milyen tempoba mert azzal is konnyu elszallni ha gyors akarsz lenni.Szal en szerintem hangold at magad egy nehezebb set-re mert fast nem fog maradni az szinte biztosra veszem ha meg igen akkor az mar a ti bajotok lesz :) -
#45037 Jo ezt értem.. Nekem a HV-vel nem az a bajom hogy jobban kormányozódik. Hanem az hogy túl kicsi mozdulatra túl sokat mozdit. És ez nem jó. Olyan mint egy arcad játék vagy a Colin. az ember egy fél centit fordit aztán beveted a kanyart ez hülyeség!! Amit te linkeltél az sokkal jobb de az se az igazi. Amiota vitázunk egy csomót kipróbáltam. Szerintem nagyon rossz, és élvezhetetlen. Nekem ez a véleményem ez borzasztó inkább legyen alul kormányzott mint használhatatlan.
(bocs de ezen nagyon felvagyok indulva!! nem tudom túltenni magam rajta!!) Végre kezdenék belejönni erre tök más lesz az egész.. Ez hihetetlen. NAGYON IDEGESIT!!!! -
Toya #45036
Fertőzöm a GTR2-t egy kicsit Nascarral :) -
IzI #45035 Fast2-hoz nem lehet semmit tervezni mert annak egy jellegzetessege van 2-3 kor utan alulkormanyzott.Azon a set minden rossz ami csak lehet. -
IzI #45034 VH set-el se kell lassitani SSW ha elol vagy.Ha mentel volna fast2-nel jobb beallitassal tudnad mekkora kinszenvedes azzal menni amikor 2kor utan mar felnyomom az orrat falra mert annyira alulkormanyzott -
#45033 Hát azért ez nem igy van 100%-osan.. Abba igazad van hogy néha lassitanak és nem adnak gázt. De ez a draft miatt van. Aki hátul van sokkal gyorsabb mint aki elől van ha nem venné el a gázt neki menne. Az első kettő aki vezet soha nem fékez ezt nézd meg ha gondolod. Az meg a másik hogy a felső iv élőben is sokkal rosszabb. Persze nem annyira mint a játékban. A játék az eltúlzott. De ha az idei versenyt nézed Gordon egy kör alatt 1-20dik lett és nem azért mert béna egyszerüen felkerült és ott nem tud olyan gyors lenni mint lent. A felső iv csak akkor jó ha bojban vannak és nagyon erős a draft. Ha ez nincs meg nagyon hátra kerülnek életben is. Ugyhogy ebbe nem értek egyett. Fölleg abba nem hogy aki alul van lassitson ez teljesen abszurd életben sem csinálják akkor mi minek csinálnánk? -
B Lori #45032 Nem setup-ra gondoltam hanem a pályára.....már én is láttam egypár versenyt és draft-ba egyik RP pályán se mennek állandóan padlógázzal sott még a féket is használják......ezért csinálták ezeket a BR meg TR pályákat mert sajna pont az eredeti unreális elég ha rátapadsz az alsó ívre és a másiknak semmi esélye kívul elmenni. -
#45031 Én nem akarok tényleg szarakodni!! De nem értem ezt az egészet. Ha megnézel egy NASCAR vesrenyt Degaba és talladegába senki nem lassit sehol. Azon kivül amikor kanyarodnak félig eltekerik a kormányt az oval pályákon is. Ha a kormánypadokat is nézed akkor tudsz igazán jól kanyarodni ha egy jó 15 fokos szögben eltekrve van mert ez nem egy igazi autó és ott kormányozodik jól. Szóval szerintem mindent ugy kéne beállitani és olyan set et kell használni ami a hasonlit az igazihoz. Tehát Dega és Daytona Full gáz mindenhol ez igy van igy kell lennie. A setnek meg olyannak hogy egy milliméteres kormánymozdulatra ne fordulj be sehova az autó mert élőbe sem igy van. Lehet hogy a fast2 lassu de igazán hasonlit egy autóra. Ez a HV-meg semmire nem hasonlit de legfőképpen nem egy autóra. Én nem vagyok autóversenyző, de sokat vezetek egy autó nem ilyen. A Fast2 tök jó. Ha mindenáron váltani akartok akkor mi csináljunk illetve Olyanok akik értenek hozzá egy olyan setupot. Ami gyors de hasonlit a Fast2-re vezetés szempontból.
Nem akarom hogy igazam legyen!! De tutti hogy az emberek nem szeretnek szenvedni!!! Ha pedig szenvedni fognak akkor nem fognak indulni és szerintem ezzekkel a setupokkal igen nagy ennek a veszélye!!! -
IzI #45030 warez oldalrol:)vagy dc -
B Lori #45029 Hogy érted hogy nem cheat versenyset,van olyan is? -
B Lori #45028 Igen,ezek jók,feltétlenul ki kell próbálni minden tipuson vagyis Kansas,Darlington,Bristol meg Richmond,Martinsville,New Hampshire hogy végre ne keljen váltani és természetesen roadon is,1 este akár 2 pályát is kipróbálhatunk.
Én még mindig azt mondom hogy meg kellene próbálni Daytona és Dega BR vagy TR-t állítani úgy hogy az also iv kevésbé tapadjon ezzel lehetové téve hogy a felso sorba akár kevesebb autó is tartani tudja a lépést,tudom hogy volt róla szó hogy az balesetveszélyes mert senki nem akar majd lassítani ezen a pályán de szerintem vagyunk már annyira gyakorlottak hogy meg tudjuk csinálni,így lenne csak igazán élvezetes ott a versenyzés :)) -
Bacsa Szabolcs #45027 aztszeretném kérdezni honnét lehtne letölteni ezt a játékot? -
IzI #45026 Zso is tobbnyire vh set-et hasznal max annyit csinal hogy a vezetesi stilusahoz hozzaigazitja ahogy enis magamnak. -
#45025 Zso szívesen ad :-) Ő bütyköli őket , és tapasztaltam mire képes -
Toya #45024 Igen, én is erre gondolok...mondjuk Lowe's, California, Pocono vagy valami hasonló. -
IzI #45023 Adhatsz de ketlem hogy gyorsabb lenne mint a vh set:) -
#45022 Szerintem is valami "technikásabb" pályán kellene először próbálni. -
#45021 Elhiszed, hogy mutatok neked olyan setupot amivel leizzadnál mire 1 kört megtennél Daytonában? Pedig rendes (nem cheat) versenyset. Lehet, hogy aki fast2-höz szokott, ugyanilyen nehéz lesz VH-val menni. -
IzI #45020 SSW palyan semmi ertelme set-et tesztelni mivel ott meg vh set-et is elkell tudni vezetni (elvileg) :) Mondjuk en ugyse leszek igy tul sok beleszolasom nincs:)Majd januartol leszek ha minden igaz. -
#45019 Mehetnénk Daytonában vagy Talladegán. Ott nem szóródik szét talán annyira a mezőny (az a pár ember aki jön) és setup tesztelésre is alkalmasabbak az ilyen relatív könnyű pályák. Persze csapathatunk az atlantai, vagy lowe's-i aszfalt betyáros kanyarjaiban is. -
Toya #45018 Erről szól a téli szünet pénteken kipróbáljuk valamelyik pályán az UK beállítást két 25%-os verseny keretében és megteszteljük más pályákon is.
A régi VH beállítások nagyon jók voltak, szerintem a "régi" NR2003 játékosok nagyobbik részének meg is van (talán nálam is megtalálhatóak). -
#45017 Viszont ha VH setupot akartok, akkor custom setup legyen, mert nekem sajnos nincs annyi időm, hogy nekiálljak napi több órát gyakorolni, hogy legalább 1x körbe tudjak vele menni. -
#45016 Hát ja. Majd lesz valahogy. -
IzI #45015 Gozom sincs mennyire gyors Ullrich set csak annyit tok hogy konnyen vezetheto:) -
#45014 Ez az UK setup még nekem is megy. Nem megyek vele se jobb se rosszabb időket (Phoenixben mentem 40-50 kört a V1 változattal), és nem is forgok meg minden kanyarban. -
B Lori #45013 Majd én is kiprobálom,ez a téli szunet jó lesz erre hogy kipróbáljuk az új beállításokat meg a lecserélendo pályákat :)) -
#45012 Amit linkeltél,az megszokható. Szerintem ha már mindenképpen váltani kell aminek szerintem semmi értelme. Akkor inkább ezt!! -
B Lori #45011 Jut eszembe,Zso említette hogy voltak régi VH-k amik vezethetok voltak egyszeru halandóknak is és hasonlított a DMP-hez. -
#45010 Bocs ha megbántotalak!!! (de szerintem te nagyon jó vagy)
Mindjárt leszedem azt amit IzL linkelzt.. -
IzI #45009 Csodakat ne varjal nehany perc utan. -
B Lori #45008 Elosszor is nem vagyok top versenyzo csak kozepes,másodszor a VH-val 1 kort se tudok menni és replay megnézése kozben stock car helyett inkább egy WRC-be érzem magam,mivel fix setup van az ilyen "extrem" beállításnak nincs értelme mert nekunk gyengébbeknek instabil és sok sárga lesz,szerintem a túl nehéz setup tobb bosszuságot okoz majd mint oromet....nekem a DMP-s tetszik pedig az is nehéz de legalább amikor a falra kenodok az vigasztal hogy a valódi autó is hasonlóan viselkedik,legalábbis feltételezem hogy ha az igazi versenyzoknek is megfelel fix setupnak :))) -
#45007 Hát leszedtem!! Ez teljesen vezethetetetlen. Ha ez lesz akkor én nem tudom mi lesz. Én ezzel nem tudok menni az 100% -
IzI #45006 Irtam 3 fele lehetoseget azokat nezzetek meg. -
Toya #45005 A fast2 setuphoz képest a többi beállítás határozottan előrelépés lesz - nagy előnyük, hogy általában kanyarodnak is velük az autók :)
Nem fontos a VH igazából valami ideális kellene a fast2 helyett, valami olyan ami stabil, könnyen vezethető és gyors. -
#45004 Hát kb.. Mert én elötte ugy játszottam vele. Hogy Kipörgésgátlóval, meg más nézettel. Amikor olvastam ezt a forumot akkor jezdtem el a Belső nézetet a kipörgésgátló kikapcsolást és a Fast2 setupot. Én ez elött nem setupoltam a kocsikat csak Daytonába és Talladegába. A többi helyen a versenyzőket állitgattam magamhoz. -
IzI #45003 Vagy meg lehetne Andy willke set-je az elegge hasonlit vh sethez de valamivel lagyabb kiveitelu de inkabb a masik 2kozul kene valamelyik -
IzI #45002 Minnel tobbet mesz fast2-el annal nehezebb atallni komolyabb set-re.Ez a 6honap komoly hogy annyit keszulte fast set-re?