NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
SZERVER ELINDÍTVA

CTS INFINEON 45 KÖR

20.00-kor Restart

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ja,ma verseny is lesz hacsak nem leszek egyedul.....persze néha magammal is meg kell kuzdenem <#nevetes1>

One of the 4 models is completed for the superspeedway.net project.

sajoati
ja, én vagyok bármikor , föllépek icura.

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
skacok! a practice server 24/7-ben megy! vagyis a közös gyakorlás után oda is fel kéne menni, hogy kipróbáljuk a pilótacserét.

amúgy meg teamspeak v. mi volt daytona rc-n?

Marcinko
Kösz.

Siker !
Szerintem menet közben nem lehet változtatni.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

Giovanni
Nem szidni <#ejnye1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
az a logo<#wilting>

De igen, már csak mindenképpen azután. Eddig csak erõnléti edzést tudtam tartani jövõ hétvégére (betonozás). Nekem most még el kell mennem itthonról, úgyhogy szerintem 6-ra érek csak haza. Max. az van, hogy öcsém indít szervert, és megy addig veletek. Szólok neki, hogy figyelje a fórumot, hogy mi a helyzet ennek kapcsán.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Giovanni
Oké, én benne vagyok, ha addíg nem jön közbe semmi...De nem lenne jobb az F1 után? <#wave>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

A mai nap folyamán tudtok idõt szakítani egy közös gyakra?
Egyelõre nem mernék konkrét idõpontot mondani, de úgy gondolom hogy úgy 2-tõl pl. én már ráérnék arra, hogy csináljak egy szervert, és pár órát körözzünk RoadAmerica-n.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Alexease
- Sorry ha ennyire kellemetlenul erintett valakit a dolog😞
- Eddig ha tudtam, szoltam ha nem erek haza idoben, most nem jott ossze...
- Ha valaki nagyon be akarja vallani az oldalt, at adom, semmi gond.
<#rolleyes>Kutya az van boven csak egyik sincs kikepezve a feladathoz<#shakehead>
Met
inkább a kutyás biztonsági õr lehetnél<#eplus2>

En segitek beszedni a penzt<#zavart1>
szó sincs bünbak keresésröl. arról van szó, amit Prezsi mond. én privátban szóltam Alexnak, mikor a HNR oldal nem nagyon frissült, hogy szívesen segítek. szerintem egy bajnokságnak jót tesz, ha frissülnek a táblázatok. azóta sem keresett meg senki, hogy segítsek. nem nagyon értem.

nekem annyi a lényeg, hogy frissüljön az oldal. méghozzá minden verseny után, ha lehet egy-két napon belül.

gordon 24
Én ugy csináltam sajátot hogy egy meglévõt irtam át. Ha kevesebb futamost akartam (exhibition Cup) akkor töröltem a többi x számu versenyt. És igy mindig müködött. Én is probálkoztam azzal hogy irtam egy ujjat ugy sosem volt jó. Szóval szerintem igy csináld.

Downhill!!

sajoati
FIGYELEM!

Gio, Cowek, TSanyi, a car file-unk neve

LTS_119_HNR_MAZ.gtp

Nevezzétek át ti is erre, mert különben porbléma lesz a a racén. (A szabályoknak megfelelõen lett így elnevezve.)

Marcinko
Szevasztok !

Segítséget szeretnék kérni.

Saját versenynaptárat akartam lértehozni,amit én irtam át az hiába volt 27 versenyes 7 után vége lett.

Ezután letöltöttem a hsw.hu ról a Calendareditet avval meg amit készítettem csak az elsõ verseny ment utána vége lett.

Lehet én balf****kodok de segítsetek már ki a lecsóból.

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

A nepnek bunbak kell😊
Met
Hogy Alex miért nem szól, hogy nem bírja azt nem tudom csak azt, hogy anyagi kára nem keletkezett senkinek és emberélet sem veszett kárba.
Vagy valamit nemtudok?<#ravasz1>

Prezsi
Ez nem így mûködik Met. Ha valaki elvállal valamit, azt csinálja tisztességesen vagy szóljon, ha nem gyõzi. Nekem is csináltak ingyen már meg dolgokat, el lett cseszve, majd amikor szóvá mertem tenni, akkor a pofámhoz vágták, hogy szívességet tettek. Csakhogy az el nem végzett vagy a rossz munkában hol a szívesség?

ezt kicsit másképp látjuk, de respektálom a véleményed. <#beka3><#fogmosas><#action>

Met
Azért a 15+ kicsit túlzás, jó ha 10-en lettünk volna 😊
Nyílvánvalóan Alexnek fontosabb a munkája mint a HNR, de ha adsz neki fizetést (annyit amennyit akar) akkor a munka háttérbe szorul.
Nem kétséges jó lenne ha Alexnek segítene valaki, de majd szól ha nyûgje van 😄
Ilyen alapon Toyát is leb@szhatnád, hogy miért nem jött el elõbb a munkából 😛

UFF, én beszéltem

Mnemomic
<#worship>

elöször is mér dolgozol ingyen? csak kihasználnak <#nyes>

másoccor, ha nem érsz rá, akkor másnak kell csinálni.

Alexease
Sorry, hogy 6 ujsagot kell leadnom 2 het alatt, meg hogy most ertem haza a munkabol - reggel mentem be -, hetvegen is bent vagyok, es ezt mind ingyert, mert nem fizetnek ki semmit...

Amugy altalaban ha tudok, bentrol uzenek ha nem leszek vagy kesek, ma nem jott ossze...

Ebben csak az a jó, hogy Atesz jön jövö héten <#eljen>

mindegy miért nincs megcsinálva, én csak azt tudom, hogy 15+ ember ma nem versenyez Richmondban, pedig szeretne, és még mindig nem olvashatja a California riportot, pedig szeretné.

Met
nemhinném, hogy Alex azért nem végzi rendesen a ligás dolgait mert nem érdekli már

Ma már semmiképpen nem futjuk le ezt a versenyt, de egy hét múlva mindenképpen lefutjuk 😊
Gondolhatod én, hogy meglepõdtem amikor Met 9 elõtt nem sokkal küldött egy SMS-t, hogy indítsam el a szervert, én meg még javában a munkahelyemen voltam.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

<#eljen>

sztem ma már ne fussunk, egy csomóan mást csinálnak.

úgy látom ez a "one man show" igencsak nem megy. ha valakit nem érdekel a liga, akkor másnak kellene átvenni a dolgokat. ahogy korábban is többször jeleztem:
én szívesen update-elem a bajnokság oldalát.

Sorry srácok, úgy látszik ha én nem tudom elindítani akkor ez a szerver állva marad 😞 - Alex gondolom elfeledkezett rólatok, én pedig dolgoztam.
Sajnálom, a jövõre nézve találtunk megoldást és így talán sikerül a pontos indítást garantálni.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

fél 10 is jo,lehet offline is gyakorolni

Én meg megyek tolok egy kis BF2-t <#violent>

<#levele><#levele><#levele>

Met
DVD Lab Pro-hoz ért valaki ?

sajoati
megyek nézek valami szamurájos filmet. <#pardon1>

Ezek szerint halasztva...

Met
Ha 9-ig nem kerül elõ Alex halasztunk egy hetet.
Toya csak fél 10 körül tudna indítani annak meg nincs túl sok értelme.

sajoati
amíg nincs szerver, nézzünk youtube-ot

higgadt rendõr

Met
vissza olvasás?

sajoati
a bal combom különösen kezd fájni, abba félig beleállt az egyik tartócsavar, ráadásul így, hogy gépelek, ki se tudom szedni.

valaki be tudott lepni? megy a server?

Janusz

sajoati
azért is kéne, hogy gyorsan legyen szerver, mert az ölembe tettem a kormányt, hogy aztán amúgy "feketelaci versus bazinagy kõ"-vesen vállközépre kapjam, és az egyébként utálatos billentyûzettartó-kitolható-asztallapomra hajíthassam, majd a megfelelõ tekerentyûkkel odaszoríthassam, felszabadítva ezzel ölemet, és a terheléstõl elõbb-utóbb sajgó felsõcombjaimat.

sajoati
a héten szabin voltam, ráadásul úgy, hogy hétfõn be kellett mennem. ezért aztán hétfõn este pénteki fílingem volt, kedden szombati, szerdán vasárnapi, és azóta el is vesztettem a fonalat kissé (orrba-szájba programozgattam), de úgy rémlik, mintha péntek lenne.

annál is inkább, mert a tévében is nagyon péntekesen viselkednek egyes entitások. a teletextek pl. kifejezetten.

nade nincs még szerver... akkor most milyen nap van? HOL A SZERVER? <#vigyor3>

Bajnokság állása Richmond elõtt 😊

<#eljen>

Alexease
Valamelyik nap mar erot veszek magamon, eloturok minden infot es felteszem oket😉