51527
-
#44961 nagyon jó lett, grat :)) -
#44960 Nem lehetne ezt egy flashben kitenni a HNR oldalra mint promó? Mondjuk bal első sarokba kicsiben. Igazi magyar NASCAR , igazi magyar vircsaft, igazi magyar hangulat. Nem is kell ennél jobb reklám. -
Fox44 #44959 Ettol a videotol megjon az ember kedve egy kis nascarra! -
#44958 Hát ez tényleg nagyon brutál! És a kedvenc I-MAX dübörgésemmel nyit -
B Lori #44957 Te mit szeretnél? -
B Lori #44956 ez tokéletesen megfelelne HNR reklámnak,toborzónak :) -
#44955 1:20-nál a boxbeállós részen szétröhögtem a fejem! -
#44954 Én most nézem 4x-re...ez kész! Nekem is köll nagyban!! -
#44953 sajnos azt is muszály valamikor... -
#44952 Lefekudni sosem erdemes koran;) Kiveve, ha nem aludni akar az ember:) -
#44951 Én is ezt mondom EZ megérte,hogy nem feküdtem le korán. -
#44950 BAZZZEEEEEE!!!!!!!! Ezt mindenki nézze meg! Az egyik legötletesebb és legjobb videó amit az utóbbi időben láttam...Én ezt még órákig el tudnám nézni! NAGY GRAT ÉRTE!
-
#44950 támogatom az ötletet! -
#44949 Csabi ez hatalmas!!! -
Ez nagyon jo lett! Grat!! Esetleg elerheto lesz nagyobb felbontasban, jobb minosegben, letoltheto verzioban?:) Szerintem a HSW-n megoldhato lenne:) -
#44947 Win. XP Prof. Eng. SP2
De ez nem "kozvelemeny kutatas", hanem statisztikai felmeres;) -
#44946 A néhány hete említett ambíciózus tervemből ez a 3 perces video lett.
-
#44945 Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy az alap "fast" setupot szoktam módosítgatni úgy hogy viszonylag gyors legyen a gép és stabil de ne egye a jobb elsőt (asszem ez a 3 dolog van a játékban ami teljesen ellentmond egymásnak:D). Ahogyan tapasztalom az szokott először elfogyni. Persze csak nekem, a gonosz gépi versenyzőknek nem.:)
Szép lassan amúgy kezdem érezni hogy mire hogyan reagál a gép, mármint a beállításokra, de a Stock Car azért tök más mint az F1, ott azért jobban érzem ezt a beállítás dolgot, itt még a 0-ról nem lenne értelme nekifogni. -
#44944 espé2 -
#44943 sp2+64 win update -
#44942 sp2 -
#44941 SP2 -
#44940 Nem én a Xp proffesssional extended editiont használok.
-
#44939 Kis közvélemény kutatás:)
SP2-es wint használsz vagy nem? -
#44938 Holnap mi lesz?
-
#44937 Remélem is! -
#44936 Igen !4 Ez valszeg azért van amit sojóati irt. A következőt tedd. Vagy kat a bannerra és tölds le a fast2 setupokat az oldalról. Vagy pedig te csinálj sajátot. Ezeknek egy baja van csak hogy félre fog huzni a gép. De ugye ezek az autók igazábol is asszimetrikusan vannak beállitva.Ugyhogy nem baj. Sajátot ugy tudsz csinálni hogy vagy a gépéet használod, vagy te állitgatsz. Én ezt nem javaslom mert nem fog jól sikerülni. Ehhez olyan Guruk kellenek mint Hazso.Tehát használd a gépét. Ez pedig tök egyszerü:bemész a garázsba ott fogsz látni 3 feliratot :Practice Qualify,Race. Ezek mellett van egy legördülő menü sor rákatintasz és előfog jöni a pályák neve rámész hogy Daytona ott kijön ugyan ez a 3 variácio rákatintasz elnevezed és kész a Qualify,Race setupod. Kiválasztod az aktuális versenyhez(race Qualify,Practice és tolod ami a csövön kifér. -
#44935 Vagy vége... -
#44934 3 táblázatban is 13. vagyok. Ez egy pechszéria kezdete lehet... -
Toya #44933 Points Calculator Stat -
#44932 naaaahh, ertheto volt az.. :-) meg egy rostert is sikerult majdnem osszedobnom vele, csak tul egyutt lett a mezony... aztan rajottem, hogy azt meg nem szeretnem, hogy tulzottan szeeejjjel legyen, szoval nem kuzdottem vele tovabb...
-
#44931 nem is baj, azt úgy is csak Te értetted -
#44930 jut eszembe, iden nem csinalok superstatokat, mert nem igazan voltunk elegen egy terjedelmes ertekezeshez like szoras, atlagok, etc... -
#44929 egy törött gitár darabjait sose tárolom a kocsiban :D -
#44928 hi, valszeg kvali setuppal nyomtak az idoket, azert gyorsultak be annyira... node egy daytonában a 40. hely is remek, onnan lehet csak igazan feljonni. :-) -
#44927 Ahhoz előbb kellene egy pontosabb kormány, mert amikor kanyar közepén elkezd bizonytalankodni nagyon konnyen leeshetek az ívről. Az AI még nem szólt soha hogy miért tettem fel a falra, de egy online futamot tönkretenni nem vicces. Eleve remeg, szóval nagyon vacak. Offline bohóckodni jó, meg ha éppen nincs baj akkor egész jól lehet menni.
Az amúgy normális, hogy mondjuk Daytonában practice-on top10-ben voltam, majd az időmérőn egyedül már 40-ik helyre kerültem de úgy, hogy a gépi versenyzők olyan időket nyomtak mint practice-on, pedig itt mindenki egyedül megy...elvileg.
Amúgy feljöttem 6-ik helyre (igaz hogy csak 90%-os AI volt, realisztikus töréssel, meg kipörgésgátló - szar a pedál is:D )csak aztán kicsit lecsusszantam az ívről, meglöktem az egyik autót az meg visszajött elém, csatt, és a boxban azt mondták hogy nem tudják megjavítani a gépet... asszem... mert nem vagyok nagy angolos.:)
-
#44926 Az a piros Mustang eszméletlen mennyire kortalan... -
#44925 De ráért valaki :-)
Köszi! Jót mulattam rajta :-D -
#44924 bakker, ha ezt tudom, nyomtam volna még 6 kör pénteken. :-)
azért Alex azzal a 6 körrel elég durva :-)) -
#44923 Met EZT sasold meg!!! Ebben benne van minden amerikai tutikocsi 1976-ból