NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To know that I can control something that\'s out of control.\"
a penteki cupot meg semmi nem veszelyezteti, azon szerencsere nem sok ilyen jellegu megbeszelnivalo van.
esetleg a jovo evi setup-kerdes... 😊)
Endure, in enduring grows strong...
Csakis kedd esetébe mert pénteken a Cup szezon megy.
az nagyon jo otlet, hogy az allando resztvevoknek nagyobb beleszolasa legyen a palyakba, stb-be. kedd eseten fokent.
mar ha jovore is azok lesznek az allando resztvevok, akik most. ;-))
Meg ami még fontos lenne a keddel hogy azoknak kellene eldonteni hogy mi legyen akik részt is vesznek mert már nem 1 olyan alaklom volt hogy senki se érezte jól magát még a roadon se tehát ha lehetséges én még az idén is változtanák ami a pályákat illeti pl. egy ilyen Cola meg Columbia pályák helyett inkább lehetne Rockingham vagy valami rovid pálya mert 3-4 ember még arra is kevés,vagy kipróbálhatnánk az új Homestead-Night-et hogy még mindig bugos-e a fal és akkor a Cup-ba is az lehetne stb........."rengeteg" otletem van már le se merem írni <#nevetes1>#nevetes1>
1:
? a szerverert a rendszergazdak a felelosek, oldjak meg, hogy biztonsagos legyen. ha az NR2k3-hoz patcheletlen exploitok vannak, az mas kerdes.
(egyebkent nem tudom a GTR hol futott, de ott talan meg az ip is publikus volt.)
azt nem ertem, hogy ki az, aki _amiatt_ tudna tamadni, mert megkapja az ip-t tolunk?
max. egy felduhodott "ingyenes" resztvevo, de szvsz meg ilyenre se volt nagyon pelda. (ha kilokok valakit miert a szervert bantana?)
a "csak ugy" tamadok meg tudnak range-et portscannelni, szoval...
ilyen szempontbol az NRTV "problemasabb", de szerintem script-kiddie-k nem pont ezeknek a programoknak az exploitjaira fognak raizgulni, a profik meg minek tamadnanak be???
termeszetesen ez tenyleg kizarolag a <szerverrel kapcsolatos uberszemely/-ek> dontese, felelossege, feladata, stb., csak nem orulok a csokkeno letszamnak.
2:
ez esetben kene egy lelkes 5mbites vonalas tagot talalni. 😊 esetleg "cserebe" lementjuk a rendszeret, hogy ha megis tamadas eri, akkor vissza lehessen allitani az egeszet 😉
A többség számára itt a játék a lényeg, az érdekes versenyek, a csaták és az eredmény abszolút másodlagos szerepet tölt be. Most ha van lehetõségünk, hogy a késõbb csatlakozók számára érdekessé tegyük a versenyeket és ne csak körözgetés szintjére degradáljuk számukra a futamokat, akkor azt tegyük meg.
Biztosan vannak olyanok is köztünk akik eredmény centrikusan szemlélik a futamokat, de hát számukra nem változott semmi ezzel mert a felkészült, rajthoz álló, gyors, ügyes, stb... versenyezõk számára ez a bajnoki táblázat nem hordoz magában negatívumot.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Ha az 5Mb/s Chello megbizhato (folyamatos ping, szakadas mentes), akkor alkalmas kell hogy legyen NASCAR futamokra. A HNR "kezdetekkor" en hostoltam otthonrol, 11 embernek, gondnelkul, "home" 512/128kb/s nettel😊 Elvileg egy teljes szezon lement a "szerveren" gond nelkul.
de ha mar ilyen rosszindulatu valaki, akkor reggel egy kamunicket az sg-n, bekuncsorogja magat, h majd fizet kesobb, stb., aztan ugyanugy megvan az ip-je a gepnek.
NRTV-n is publikusak az IP-k, meg egy rakas mas gamenal is, szoval nemtom, mi a gond.
a jelszo meg valtoztathato, ha megis vki visszael vele.
kulonben a 3mbites csellosok nem tudnanak hosztolni ilyet? v. vki vmi 5megas kabelnettel. (az mar upload-ban is mittomenmennyi.) vagy vmi adsl2-es csoka.
nem az ingyenességgel van baj, hanem a jelszóval meg az ip-vel
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
de tényleg láttam már ezt a külföldre-korlátos dolgot a fórumon, csak olyan régi posztban, hogy eszembe se jutott. 😞
az se lenne rossz, ha egy nemzetkozi endurance race-t tudna a hsw szervezni, es NR2k3-bol, nem pedig GTR2-bol. :-/
ez ugyben kulonosen lelkes lennek. 😊
A chase azért változott így ha jól tudom, mert a valóságban is így változott. De javítsatok ki ha tévednék. Persze a 2 futamommal még azt sem érzem hogy beleszólásom lenne :-)
Egyébként igaz is lehetne amit mondasz, de szerencsére nem ez a gyakorlat.
De jót beszélgetünk :-)
http://www.f1-info.hu/
Meg igazából nem csak a chase a cél, hanem a jó szórakozás. Abban az esetben kellene tartanunk attól amit írtál, ha nem egy zárt közösség lennénk. Biztos lenne rá példa :-(
http://www.f1-info.hu/
a pontok rezetelodtek: chase van vagy mi, csak epp nalunk ugy tunik, 3 szakaszos a chase, 1-10, 11-20, 21-30. 😊)