51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • IzI
    En szerintem a keddi napot is hasznaljatok ki cup set tesztelesere hogy minnel hamarabb vegezzetek vele:)
  • IzI
    Cowek ne vedd magadra csak veletlenul kerultel bele :)
  • IzI
    En szerintem nem Vh setbol kene kiindulni hanem valami gyengebbol (DMP,UK) es mondjuk ha mindenkinek siman megy akkor lehetne rajta gyorsitani :)
  • Cowek
    A steering ratioval tudsz tompítani a hirtelen kormányzáson, és ha az sem elég ott van a logi profiler... meg a linearity... stb :-)
  • 72TSanyi
    Jó, jó azért mert az utóbbi pénteki versenyeket kihagytam, nem tűnök el teljesen!
    Ezt a szériát nem megszakítva szerintem ma sem kell rám számítani, de lehet, hogy mégis.
    Egyébként olvasva a napok vitatott témáját én üdvözlöm a setup váltás gondolatát. VH2 setup valamelyest lebutítva lehet, hogy jó alternatíva lenne, ez majd a téliszünetben úgyis bizonyosságot fog nyerni.

Jövő hét keddre mit szólnátok Brands_Hatch/Homestead_RC/California_RC pályák valemelyikének kipróbálásához?
  • Cowek
    Boldog szülinapot ha már benéztél :-)
  • gordon 24
    Basszus!!! Akkor töltögethetek. Na majd haza megyek aztán leszedem.. Köszönöm!!
  • HaZso
    Esetleg a mostani VH set-eket lehetne módosítani úgy, hogy a "6;-2" caster helyett "1;2"-t alkalmaznánk, ahogy a "régi VH"-nál volt. Ezen kívül a 0.000 összetartás helyett lehetne 0.100 minden pályán...
    Vagy csak összetartást rakni előre és marad a caster... ezt majd még kitaláljuk :-)
    Amúgy a custom setet sem ellenezném, megvan ennek is a varázsa - látván más ligákban -, cserélgetni egymás között stb, viszont nagyon időigényes, sok gyakorlás kell a jó eredményhez...
  • IzI
    Igen
  • gordon 24
    Mi kell belőle? Mind? Az inik is?
  • Toya
    Igen, még az este felraktam őket de nem tudtam írni, mert félig kifagyott az éjszaka a gépem :)
  • IzI
    Latom Toya fent vannak a palyakAkinek nincs meg nem artana ha leszedne ha nem akar meglepetest igaz csak 1-2 palyaba van szembetuno valtozas tobbi max annyi hogy lampafenyes:)
  • B Lori
    Úgy mint a #72-es?
  • 72TSanyi
    Azért időnként még pályára hajthatna az a #311-es auto!
  • Met
    áruló:P
  • ShaiHulud
    :D hat azota mas vizekre evezte ugye:D de jah neha-neha beolvasok:)
  • CodeRed
    Na téged is sokat lehet látni De legalább olvasod a fórumot Te is.
  • ShaiHulud
    haha ha tudnad kinek mondtad:D
  • B Lori
    Azért adj esélyt esélyt magadnak és próbálgasd tobbet,nekem is nehéz volt az elején még a fast2 is,amikor kiprobáltam a kiváncsiságból a DMP-t New Hampshire-be az is nehéz volt elsore de kicsit tobb gyakorolás után jobban ment és élvezetes volt,jobb kort mentem vele mint váltogatva a fast-al és ami a legjobban tetszett hogy xx kor is stabilan gyors maradt.
  • gordon 24
    Ez nem zsarolás. Nem azért irtam. Csak ha nem vagyok biztos a dolgomban és csak lökdösödni meg csuszkálni fogok teljesen fölösleges indulnom. Ezért irtam ha igy lesz marad az offline. De remélem nem ez leszz a helyzet.És szerintem is a játék lenne a fontosabb és nem a vérre menő harc. És szerintem ez nem setup kérdése. Csak az a baj hogy nem én döntök. Szerintem nagyon jó volt ez a pár futam. Mert élvezetes vezetni játszani veletek. És ez a set erre tök alkalmas. De ugyse ez lesz csak irtam!!
  • B Lori
    De azok egyelore csak javaslatok,valóban jobb lesz ha megvárjuk mit hoznak a tesztek....én csak azt nem szeretném hogy ilyen "zsarolásba" menne átt ez a kérdés,tulajdonképpen a szórakozás a lényeg nem élet halál harc folyik itt,én az easy setupal is szivesen mennék ha ezáltal 30 fos mezony lenne és szoros verseny mert a leglehangolóbb az amikor egy 50%-os NASCAR versenyen még autót se látok a kozelmbe hanem ilyen F1 stilusba korozgetunk a pályán.
  • Toya
    Hát igen, lényegében 2 éven keresztül körözött le mindenkit minden futamon legalább egyszer :D
  • Alexease
    Norbi csak viccelt, tudja milyen a Custom;)) Ket szezont vegig UFO-zott;))
  • IzI
    #45048 alex kifejtett miert nem.Ha szeretnel custom setup-al menni gyere kulfodi ligaba ahol en megyek ott meg te is megizzadnal
  • IzI
    En azt mondom evvegeig kikell talalni milyen set legyen es akkor utana lehet keszulni ra.Masfel honapnak elegnek kell lennie ha nem akkor nem a set-el van gond.Ha mar tudsz menni vele egyedul akkor utana johetnek a gepek es utan human.
  • gordon 24
    Én már mentem vele.. Nem is kevesett. Én tudom mit mondok hidd el!!
  • ibronk
    Miért is nem csinálhat senki saját magának? :P
  • Toya
    Nem értelek benneteket. Egy métert nem mentünk még egyik beállítással sem, de már megy a sírás hogy milyen szar és mennyire vezetethetetlen az egész.
    Igen biztosan nehezebb lesz mint a Fast2, de ez nem jelenti azt hogy rosszabbul mentek majd vele, lesz idő megkeressük a legjobb beállítást és megyünk azzal.
  • gordon 24
    Na igen én pont ettől félek. Hidd el nekem akinek nem fog az uj setup menni. Nem fog indulni. És ez azért szar mert igy is 10-en 15-en vagyunk. És hiába tetszik jobban embereknek a komolyabb set ha lesznek 3-an. Persze ez megint kisarkitott de ha 1-2 ember ugy gomdolja hogy nem tetszik neki akkor mi lesz. Én is ezen a véleményen vagyok inkább legyen gyengébb és lassabb egy set mint gyors és kezelhetetlen. De én már nem nyigok többet majd kiderül. Ha nem fog menni akkor maximum játszok offline. Igaz ezt nem szeretném mert jobb veletek. De ha nem lesz jó akkor nem tudok mit csinálni.
  • B Lori
    Ez kemény dió lesz mert azt be kell látni hogy konnyu setup-al egy jobb képességu is tud menni míg fordítva ez már nem igaz,azt a panaszt nem értem még most se hogy nem fordul az autó nem tudok vele menni,mivel fix így mindenkinek egyformán fordul és egy alukormányzottal csak simán lassítani kell és stabil míg a kihegyezett nem az,rengeteg gyakorlás kell hozzá és ha meg is tanulom az ures pályán menést elég egy side by side és már kezelhetetlen,jó példa volt nekunk a keddi verseny,HaZso csinált egy gyors setupot amivel mi is jobbak lettunk ezután 3-an vagy 10x nekiindultunk egy 5 koros versenynek de egyszer nem tudtuk végigcsinálni hiba nélkul....aztán ha meg valaki hibázik vele és sok sárga lesz vagy neadjisten és kiut egy menot az se lesz kellemsebb a nemforduló setupnál.

Az se lenne jó ha emberek kozott kellene donteni mert vagy az eggyik nem jon vagy a másik,akkor a custom lesz alegjobb megoldás mégha nagy is lesz a kulombség de így legalább mindenki megtalálja a pályán a maga ellenfelét akivel jót versenyezhet.
  • gordon 24
    Na én valami ilyesmire gondolok.! Én is szitom a tüzet azt összesen 2 Cup futamon voltam. De AKKORR IIISSS!!
  • Alexease
    Tavaszig, lesz ido megtalalni az idealis fix setup kombot;)

Mindent meg lehet beszelni, meg lehet szavazni, stb. A lenyeg, hogy talaljunk megoldast;) Nem kotelezo X setupot valasztani, tesztelni kell. Sot, elvileg meg van lehetoseg (a gyari FAST-hoz hasonloan) egy kivalasztott X setup egyseges modositasara is.

Legyenek kilinkelve komplett setup-csomagok, lehessen probalgatni, es tobbek altal hasznalhatonak tartott egy-egy setuppal futni egy-egy versenyt.

De jo hogy belepofazok, egy versenyen sem voltam az iden;)
  • gordon 24
    Hát igen ezzel ez a baj!! Sokkal jobb a Fix setup mert akkor mindenki azonos eséllyel indul és az jön ki a jobb nem az hogy ki ért jobban a beállitásokhoz. Szóval ez igy jó ahogy van. Csak olyat kell találni ami nem szenvedés hanem elvezetes jó játékot nyujt még akkor is ha az ember az utolsó helyen kullog.
  • Alexease
    A Custom Setup azert lett hanyagolva, mert nincs mindenkinek ideje keresgelni, tesztelni, gyartani, stb. Es mivel azert leteznek "trukkos" setup-ok, amelyek lehet hogy meg "biztonsaggal" vezethetok, de megis minimalisan stabilabb, gyorsabb, vagy csak nem kopik annyira, es az a minimalis a NASCAR-ban epp' eleg;) Es foleg, ha valaki csinal vagy talal egy olyat, ami a stilusahoz meg passzol is, akkor meg hozza jon egy kicsi plusz;)
  • IzI
    Ha jol tom Vh-al ha alulrol kezded meg a kanyart akkor nagyon elkell talalni a pillanatot amikor rahuzod mert ha nem felszallsz.De telleg jobb lenne ha nem lehetne vegig full-al menni mert akkor csak elalszok a semmitevesben:) Lathatod milyen kulonbsegek vannak fiy set mellett kepzeld milenne ha custom lenne meg rossz lenne
  • B Lori
  • B Lori
    Hát nem is olyan lassításra gondoltam mint pl. Charlotte-ba,csak annyit elérni hogy egy picit gépészkedni keljen ha alul megy valaki ne csk bumm bele begyorsulok drafta és állok a gázon,már az is elég ha a kormánnyal tobbet kell korrigálni mert ezáltal is veszthet annyi sebességet amivel nem tudja simán elnyomni a kulsoket......de azt is láthatod a versenyeken hogy kulso íven kevesebb autó is elore tud torni,vagy ott volt Dale Jr. a Busch versenyen Daytona-ba egyedul meglépett teljesen a fal mellett autózva a kanyarokba.......persze olyan sose lesz mint az igazi de a lehetoségekhez képest lehet megtudnánk csinálni hogy 3 autót 2 le tudjon elozni a kulso íven és így mehetne mindenki ott ahol akar mert már így is jobb volt a TR pályán a verseny,szerintem egy próbát megér nem vesztunk vele semmit :))
  • gordon 24
    Jo a fix!! Csak egy olyat kell találni ami mindenkinek jó!! Én azt mondom hogy a UK-t használjuk!! Az megszokható és nem Fast2!!
  • bcs78
    Szerintem is nyitott kapukat döngetsz. Az első próbafutam után kiderülne, hogy nem lesz VH setup.

Egyébként miért is nincs custom setup? Menne mindenki azzal amivel tud, aztán passz.
  • IzI
    Es nem lesznek kirakva?Csak hogy ne legyen panik(nem volt ra idom gyakorolni) :)