51527
-
#45120 Nem tudom sajnos. Én elég sok oldalon kersetem de nagyon ritka. Torrenten vagy Dc-vel próbáld. Sok sikert!! -
Mityu91 #45119 nem udtok 1linket adni ahonnan le lehet szedni?
előre is köszi -
#45118 Én nem irok semmit mert már sirtam eleget.
De az biztos hogy a VH-t kiejtettük és a DMP-t is és a Customot is. Ugyhogy kettő maradt Fast2 és a UK. De a UK se olyan stabil hogy élvezetes versenyeket lehessen vele vivni. Ugyhogy szerintem az lenne a jó megoldás ha több ember lenne és maradna minden a régiben. Lehet hogy a Fast2 unalmas meg mitudomén, de ez egy játék és nem az a lényeg hogy minnél gyorsabb legyen hanem az hogy egymással küzdjünk és versenyezzünk és jól érezzük magunkat. És szerintem a FAST2 ezt megadja. A Tegnapi setupok pedig csak szenvedést vonnak maguk után.
Igaz én is gyorsabb voltam a UK val de mégis maradnék az ideinél.
Kedden és Pénteken még teszteljük. Valszeg Daytona És Dega lesz Ugyhogy jöjjön mindenki hogy jó sok vélemény legyen!!!! -
#45117 Nekem a routeremet újra kellett konfigolni annyire leszakadt...
Amúgy jó lett volna :-) -
IzI #45116 Nah senki nem ir semmit a tegnapirol vagy talan minden faszan ment ?:) -
#45115 Csak tippeltem -
ShaiHulud #45114 igyvan, csak 2003ban voltam, az elso seasonban es elotte a fun futamokon :) (a regi, szep, mode vs toya utkozes :D) -
72TSanyi #45113 Bocsesz, akkor én sem voltam képbe, hogy kinek is a hozzászólását olvastam.
Mondjuk a Warcraft banner biztosan megtévesztett, mert legjobb tudásom szerint Sanzikot az térítette el a HNR ligától.
Ráadásul akkor az is bizonyos, hogy én a #78-al max Crashfan videokban találkozhattam csak. (2004 októbere óta nem indultál errefele) -
ShaiHulud #45112 hehe koszi:D mondjuk csak holnap lesz szal nem tudom honnan tudod:D -
ShaiHulud #45111 az sanzik volt:) nekem #78 volt. -
Toya #45110 Kedden ha bevállik ez a UK beállítás, akkor megnézzük egy-egy 20%-os versenyen Daytona TR-t és Talladega TR-t szintén CUP kocsikkal. -
#45109 THX! Akkor mindjárt bepattanok a verdába, aztán szerver -
Toya #45108 Szokásos időben 2x20%-os verseny moderated damage :) -
#45107 Na én most értem haza. A futam mikor indul? -
#45106 Kb.. Fél óra és vagyok.. Elviszem a bátyám a boráros térre. Sietek.. Várjatok meg!!! -
Toya #45105 Lowes 2005 HNR-en található -
#45104 Milyen pályán megyünk ma? -
IzI #45103 Ha kevesen vagytok szoljatok akkor jovok persze ha kapok passt :) -
Toya #45102 A szerver már fut egy ideje ha valakit érdekel.
A szaggatás nem tudom mitől lehet, gondolom valami grafikai beállítást kellene csökkenteni (árnyékok,stb...) -
#45101 Jó azért nem dia. Kicsit túloztam. De a másikon nem szaggat egyátalán. Ezen kicsit... -
#45100 Amiatt nem aggódom, hogy 43-an fogunk ma este egyszerre menni, szóval mondjuk 20-al próbáld, akkor biztos nem lesz diavetítés. -
#45099 Kipróbáltam és tudok vele menni, szóval tetszik (nyomtam is rögtön egy personal best időt).
Amúgy ezt a VH-t miért tudom vezetni? Ez valami safe-re hangolt VH változat? -
#45098 És egyedül? Vagy van Al? Mert én ugy mondom ezt hogy 43 autó an és full graf...1024x768. -
#45097 Nálam simán megy, pedig lényegesen szarabb konfiggal megyek. Nálad lesz a gixer. -
#45096 Toya ezzel a pálával valami nem kerek!! Ugy szaggat mint az állat. Pedig 3000mhz-s procim van egy 256 mb viceo karival. Szerintem menjünk a gyárival!!! -
#45095 lehetne rövidebb pratice, rövid verseny aztán megint egy rövid practice és rövid verseny, de ugyan azon a pályán kellene menni, hogy lehessen érezni a setupok közti különbséget -
#45094 Én elfogadom!! Csak sajnos nem én döntök. De szerintem jöhetnél!!!!
Alex? -
Toya #45093 Két 20%-os verseny lesz. A szokott időben kezdünk és az első verseny befejezése után indul is második majd. Moderated damage lesz, hogy biztosan mindenki befejezze, de a sérült kocsikkal is lehessen próbálkozni.
Ha valaki érez magában elég energiát az próbálja ki ezt a beállítást! -
#45092 Jönnék este, de nem vagyok ide befizetve...
GTR2-re vagyok, ahonnan nincsen átjárás.
Viszont szívesen befizetném akár most is ha megbíztok bennem, és beengedtek, mielőtt megérkezne az utalás. :-)
Befizetem én az egész évet, bár lehet hogy az indulásaim száma megint 3 alatt lesz :-) Viszont az egyik ma lenne.
Szóljatok léccci -
B Lori #45091 Én is jovok.....ha két rovid verseny lesz akkor kipróbálhatunk egy másik setupot pl. DMP-t.......azt se feledni hogy ez a pálya 600 mérfoldre van beállítva tehát 20% (80 kor) is elég lesz egy versenyre. -
#45090 És mi az ütemezés? Úgy értem, minden úgy lesz mintha rendes verseny lenne? Másfél óra practice, kvali, miegymás? -
#45089 Én leszek!! kb 80%-os... Ugyhogy rám számithatok!! -
Toya #45088 Este Lowe's 2005-öt próbáljuk majd ki UK settel. A pályát feltétlenül töltsétek le a HNR oldalról, a beállítást ha valaki offline akar gyakorolni a Setup Guru oldaláról beszerezheti. -
#45087 Mindegy hogy mit csak valami jót találjatok ki estére és legyünk minnél többen. -
Toya #45087 Szóval ma Lowe's 2005 lesz UK settel, a pályát mindenképpen töltsétek le a HNR oldalról, a setup annyira nem érdekes mert azt adja a szerver.
Ha valaki offline kiakarja próbálni az a Setup Guru oldaláról letöltheti. -
#45086 Én viszont nem hagynám ki. Ati? Gio? -
#45085 most tényleg pörgünk, vagy megint nem lesz senki este? lol. -
72TSanyi #45084 Tényleg, Endurance futamosoknak jelezném, hogy jövő hét szombaton biztosan nem tudnék indulni a versenyen. Képbe vagyok vele, hogy nem számít bele a bajnokságba, meg hogy 2 versenyző kell csak hozzá, de azért gondolom mégiscsak mennie kellene valamelyikünknek.
Én 1:55-ös időt tudtam rajta elérni, de ez megint csak egy alap setuppal történt, szóval tovább másodpercek simán kiautókázhatók rajta. -
72TSanyi #45083 Ok, részemről semmi akadálya. Tényleg jó lenne ezt a kérdést minél előbb tisztázni. -
72TSanyi #45082 Boldog Szülinapot, ha ez fórum nem is, de Cowek lebuktatott!
(Mondjuk iwiw/icq profil ellentmond egymásnak, de végül is csak 3 hét az eltérés )