51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Nem tudom sajnos. Én elég sok oldalon kersetem de nagyon ritka. Torrenten vagy Dc-vel próbáld. Sok sikert!!
  • Mityu91
    nem udtok 1linket adni ahonnan le lehet szedni?
    előre is köszi
  • gordon 24
    Én nem irok semmit mert már sirtam eleget.
    De az biztos hogy a VH-t kiejtettük és a DMP-t is és a Customot is. Ugyhogy kettő maradt Fast2 és a UK. De a UK se olyan stabil hogy élvezetes versenyeket lehessen vele vivni. Ugyhogy szerintem az lenne a jó megoldás ha több ember lenne és maradna minden a régiben. Lehet hogy a Fast2 unalmas meg mitudomén, de ez egy játék és nem az a lényeg hogy minnél gyorsabb legyen hanem az hogy egymással küzdjünk és versenyezzünk és jól érezzük magunkat. És szerintem a FAST2 ezt megadja. A Tegnapi setupok pedig csak szenvedést vonnak maguk után.
    Igaz én is gyorsabb voltam a UK val de mégis maradnék az ideinél.

Kedden és Pénteken még teszteljük. Valszeg Daytona És Dega lesz Ugyhogy jöjjön mindenki hogy jó sok vélemény legyen!!!!
  • Cowek
    Nekem a routeremet újra kellett konfigolni annyire leszakadt...
    Amúgy jó lett volna :-)
  • IzI
    Nah senki nem ir semmit a tegnapirol vagy talan minden faszan ment ?:)
  • Cowek
    Csak tippeltem
  • ShaiHulud
    igyvan, csak 2003ban voltam, az elso seasonban es elotte a fun futamokon :) (a regi, szep, mode vs toya utkozes :D)
  • 72TSanyi
    Bocsesz, akkor én sem voltam képbe, hogy kinek is a hozzászólását olvastam.
    Mondjuk a Warcraft banner biztosan megtévesztett, mert legjobb tudásom szerint Sanzikot az térítette el a HNR ligától.
    Ráadásul akkor az is bizonyos, hogy én a #78-al max Crashfan videokban találkozhattam csak. (2004 októbere óta nem indultál errefele)
  • ShaiHulud
    hehe koszi:D mondjuk csak holnap lesz szal nem tudom honnan tudod:D
  • ShaiHulud
    az sanzik volt:) nekem #78 volt.
  • Toya
    Kedden ha bevállik ez a UK beállítás, akkor megnézzük egy-egy 20%-os versenyen Daytona TR-t és Talladega TR-t szintén CUP kocsikkal.
  • CodeRed
    THX! Akkor mindjárt bepattanok a verdába, aztán szerver
  • Toya
    Szokásos időben 2x20%-os verseny moderated damage :)
  • CodeRed
    Na én most értem haza. A futam mikor indul?
  • gordon 24
    Kb.. Fél óra és vagyok.. Elviszem a bátyám a boráros térre. Sietek.. Várjatok meg!!!
  • Toya
    Lowes 2005 HNR-en található
  • Giovanni #45104
    Milyen pályán megyünk ma?
  • IzI
    Ha kevesen vagytok szoljatok akkor jovok persze ha kapok passt :)
  • Toya
    A szerver már fut egy ideje ha valakit érdekel.
    A szaggatás nem tudom mitől lehet, gondolom valami grafikai beállítást kellene csökkenteni (árnyékok,stb...)
  • gordon 24
    Jó azért nem dia. Kicsit túloztam. De a másikon nem szaggat egyátalán. Ezen kicsit...
  • bcs78
    Amiatt nem aggódom, hogy 43-an fogunk ma este egyszerre menni, szóval mondjuk 20-al próbáld, akkor biztos nem lesz diavetítés.
  • bcs78
    Kipróbáltam és tudok vele menni, szóval tetszik (nyomtam is rögtön egy personal best időt).

Amúgy ezt a VH-t miért tudom vezetni? Ez valami safe-re hangolt VH változat?
  • gordon 24
    És egyedül? Vagy van Al? Mert én ugy mondom ezt hogy 43 autó an és full graf...1024x768.
  • bcs78
    Nálam simán megy, pedig lényegesen szarabb konfiggal megyek. Nálad lesz a gixer.
  • gordon 24
    Toya ezzel a pálával valami nem kerek!! Ugy szaggat mint az állat. Pedig 3000mhz-s procim van egy 256 mb viceo karival. Szerintem menjünk a gyárival!!!
  • Met
    lehetne rövidebb pratice, rövid verseny aztán megint egy rövid practice és rövid verseny, de ugyan azon a pályán kellene menni, hogy lehessen érezni a setupok közti különbséget
  • gordon 24
    Én elfogadom!! Csak sajnos nem én döntök. De szerintem jöhetnél!!!!

Alex?
  • Toya
    Két 20%-os verseny lesz. A szokott időben kezdünk és az első verseny befejezése után indul is második majd. Moderated damage lesz, hogy biztosan mindenki befejezze, de a sérült kocsikkal is lehessen próbálkozni.

Ha valaki érez magában elég energiát az próbálja ki ezt a beállítást!
  • Cowek
    Jönnék este, de nem vagyok ide befizetve...
    GTR2-re vagyok, ahonnan nincsen átjárás.
    Viszont szívesen befizetném akár most is ha megbíztok bennem, és beengedtek, mielőtt megérkezne az utalás. :-)
    Befizetem én az egész évet, bár lehet hogy az indulásaim száma megint 3 alatt lesz :-) Viszont az egyik ma lenne.
    Szóljatok léccci
  • B Lori
    Én is jovok.....ha két rovid verseny lesz akkor kipróbálhatunk egy másik setupot pl. DMP-t.......azt se feledni hogy ez a pálya 600 mérfoldre van beállítva tehát 20% (80 kor) is elég lesz egy versenyre.
  • bcs78
    És mi az ütemezés? Úgy értem, minden úgy lesz mintha rendes verseny lenne? Másfél óra practice, kvali, miegymás?
  • gordon 24
    Én leszek!! kb 80%-os... Ugyhogy rám számithatok!!
  • Toya
    Este Lowe's 2005-öt próbáljuk majd ki UK settel. A pályát feltétlenül töltsétek le a HNR oldalról, a beállítást ha valaki offline akar gyakorolni a Setup Guru oldaláról beszerezheti.
  • DTap
    Mindegy hogy mit csak valami jót találjatok ki estére és legyünk minnél többen.
  • Toya
    Szóval ma Lowe's 2005 lesz UK settel, a pályát mindenképpen töltsétek le a HNR oldalról, a setup annyira nem érdekes mert azt adja a szerver.
    Ha valaki offline kiakarja próbálni az a Setup Guru oldaláról letöltheti.
  • Cowek
    Én viszont nem hagynám ki. Ati? Gio?
  • sajoati
    most tényleg pörgünk, vagy megint nem lesz senki este? lol.
  • 72TSanyi
    Tényleg, Endurance futamosoknak jelezném, hogy jövő hét szombaton biztosan nem tudnék indulni a versenyen. Képbe vagyok vele, hogy nem számít bele a bajnokságba, meg hogy 2 versenyző kell csak hozzá, de azért gondolom mégiscsak mennie kellene valamelyikünknek.
    Én 1:55-ös időt tudtam rajta elérni, de ez megint csak egy alap setuppal történt, szóval tovább másodpercek simán kiautókázhatók rajta.
  • 72TSanyi
    Ok, részemről semmi akadálya. Tényleg jó lenne ezt a kérdést minél előbb tisztázni.
  • 72TSanyi
    Boldog Szülinapot, ha ez fórum nem is, de Cowek lebuktatott!
    (Mondjuk iwiw/icq profil ellentmond egymásnak, de végül is csak 3 hét az eltérés )