51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    neked is az kéne :P
  • IzI
    Te ne forumot olvasd hanem mennyel korozni
  • Met
    csak néha?
  • IzI
    Hulyeseket beszelek nah mind1 megesik neha:) Lehet a tapadason valtoztattak.MEgmondom oszinten nem tom
  • IzI
    Elvileg semmit.De az alap nem lampafenyes nem?
  • B Lori
    Jól elleszunk télen ezzel a setup témával :)))

IzI,még annyit kérdeznék hogy ezen a Lowes 2005-on mit változtattak? Mert semmi kulombséget nem látok a¼ eredetihez képest.

• IzI
    Uk set-et nem hiszem hogy puhabba lehetne tenni max kemenyebbe:)
  • gordon 24
    Ez kiru.. Egyébként ha ezeknél a seteknél maradunk, akkor majd akik értenek hozzá finomabbá tehtik..
  • IzI
    De jot okoskodtam:) elnezest
  • IzI
    Met, a befordulas kanyar kijaratanal tobb minden okozzhatja.Pl elso kerek osszetartasa ha pozitiv az ertek akkor belfele forditja az autot altba 0.125 szoktak allitani.Vagy jobbelso kereknel kemenyebb a rugo mint balelsonel szal latni kene a set-et:)
  • IzI
    Azert huzza hasat mert lent van az alja.Tobb megoldas is van 1.rugon kemenyiteni kell 2. kocsi magassagan kell allitani altba jobb oldalt kell 3. sulyt balra kell vinni. Csak ha ezekhez hozzanyulunk befolyasolunk mast is mivel ha kocsi minnel lejebb van annal jobban kiszoritja a levegot igy gyorsabb viszont dontott kanyaroknal leerhet az alja.Szal megkell talalani az idealisat:)Amikor Vh setet hasznalok akkopr az elso dolgom a fekerot felvinni min-um 60-re(palyatol fugg)
  • Toya
    Ha valaki még festegetés előtt állna, egy 2007-es template :)
  • HaZso

Ez csodálatos, ezt a meglepetést...! Köszi szépen!
  • DTap
    Elnézést srácok tegnap nem várt okból nem tudtam jönni (annak ellenére,hogy igértem)...Ezt meg Zsónak annak alkalmából,hogy...(remélem még nem évült még el ).Sajnos ahogy elöreláttam nem tudok annyit foglalkozni a Nascarral mint szeretném valószinüleg ritkábban fogok itt a fórumon is hozzászólni a dolgokhoz.Titkon remélem azért,hogy februárig lesz vmi pozitiv változás...
  • DTap
  • robotnyk
    köszi
  • gordon 24
    Na mentem pár kört Californiába. Pl ezen a pályán 100x jobb mint a Fast2.. Ugyhogy tesztelni kell. Csak az nem tetszik hogy a kocsi hasa huzza a földet az miért van?
  • B Lori
    Én egyik setre se mondtam hogy szar hanem azt hogy nehezebb...a DMP-t viszont szarozza szinte mindenki pedig azt se kutyautok használják :))

Nem árt ha most is beszélunk róla de meglátjuk ha majd tobb pályán is kipróbáljuk hogy akkor milyen lesz a kép meg az általános vélemény,a fast2 is volt amelyik pályán megfelet volt ahol mindenki szidta meg a pályát is.
  • Met
    link
  • robotnyk
    ehhez az uk setuphoz kaphatnék valami linket? őszintén szólva pár hszt a héten átugrottam, nem tudom volt-e linkelve, vagy nem.
  • gordon 24
    Ez nem igy van!!! Én nekem az tetszik a NASCARban hogy test test elleni küzdelem van. Ezért nézem az igazit és ezért játszom vele. Mindenképpen olyan setupot kell használni ami ezt lehetővé tezsi. És én egyenlőre a fast2 setupban találtam ezt meg. De irtam az elöbb is letöltöm a uk-t és tesztelem. Most Californiába járok. Ezt aversenyt ezzel futom kiderül mi lesz.
  • B Lori
    Hát nem tudom ki mennyire koncentrált,én pont annyira mint máskor,tulajdonképpen minden versenyhez egyformán állok hozzá,megyek ami tolem telik aztán valamire elég :))
  • Toya
    Az az igazság, hogy gyakorolnotok kell egy kicsit :P
    De jelenleg nekem inkább az jön le, hogy valami olyasmi felfogásban álltok hozzá a dolgokhoz hogy ha nem fast2 akkor az csak szar lehet.
  • B Lori
    Igen,erre céloztam én is amíg csak a pálya van elottunk még nincs nagy gond de amint autó és ráadásul elozni is akarod ott jon elo a stabilitás hiánya,még a fast2-vel is gépészkedni kellett egy side by side-nál de ezekkel a kihegyzett setupokal ha kicsit elnézed már nehéz megfogni,az ide-oda csuszkáló autók mellet még nagyobb helyet kell hagyni stb.
  • gordon 24
    Igen igy van! Amikor láttam hogy jössz egyszerüen el akartalak engedni. Nem csináltam mást csak az iven változtattam és ez egyből megforgáshoz vezetett. Ezzel a setuppal akkor jó menni ha nincs más. És körröl körre ugyan azt csinálod. Akkor jobb mint a fast2 mert nem kopik ugy és élvezetes. De abba a pillanatba ha valaki melleted van már nem tudsz korrigálni és egyből forogsz. Fast2-vel ez nincs. Ott felmész elmegy alatad és kész.
  • Toya
    Azért egy gyakorló futamot ahol nincs tét, egy bajnoki versenyhez hasonlítani nem szabad. Az én véleményem szerint ha ez egy bajnoki futam az UK setuppal, akkor sincs több sárga, de jóval kevesebb kilépő lett volna.
  • sajoati
    mondjuk abbol a szempontbol tokeletesen egyetertek, hogy fel kell tenni a kerdest, es szerintem illo lenne, ha csak azok szavaznanak, akik jonnek is majd legalabb 10 futamra (elorelathatolag)...

kulonben keddenkent szerintem probalok megint lenni, ugy 9-tol...

nekem azert tetszett ez (az akkor vsz UK) setup, mert alapvetoen a "vezetesi technikamnak" annyira nem kedvez a fast2. ettol pozicioban meg kb. ott vagyok, de itt jobban nekidurhatja magat az ember (amitol jobban el is szallhat).

az viszont igaz, hogy elso futamon 2 sargaban is "benne voltam", ugyanis mindketszer aggresszivabban mentem belso ivre (nem "befekezve" oda!!, csakhogy nem felcsusztam es kiloktam valakit, hanem mindketszer ugy ereztek (bcs es gordon), hogy valamit korrigalniuk kell (jottek volna belsore gondolom :-) ) es szimplan elforogtak...
    ilyesmi f2-vel nemigen tortent...
  • bcs78
    "...én erősen imbolyogtam végig". Mármint gyakon, versenyen nem voltam (rohadtul fájt már a fejem meg a szemem).
  • bcs78
    Nekem a UK nagyon tetszett, a DMP kevésbé (UK-hoz képest lassabb és unalmasabb), a VH meg nem volt rossz (legjobb időmet én is ezzel mentem) viszont teljesen más mint az első kettő, és nagyon kell vele dolgozni, ami miatt én erősen imbolyogtam végig. Ráadásul pár kör alatt iszonyat elmelegedett a jobb első gumi.

Szóval eddig nálam a UK a nyerő.

Legközelebb szerintem fékezős pályán kellene kipróbálni mindhármat.
  • B Lori
    Szerintem az UK begyakorolható én a DMP-vel szinte ugyan úgy mentem,annyi kulombséget érzékeltem hogy nem ér le annyira az alja és szerintem jobban irányítható,a VH-val is lehet menni,nekem ott a legnagyobb gondom a fékero elosztással van a pit-be is keresztbe csúsztam be,a lapos pályákon ahol erosen kell fékezni számomra használhatatlan.

Ami engem aggaszt az uj setupnál a stabilitás mert hiába gyakoroljuk be ha ezek a setupok nem megbocsájtóak akkor esni-kelni fogunk a versenyeken legalábbis addig míg az így is kevés ember fele ki nem esik,igaz hogy gyosabbak a koridok azt is megértem hogy a fast2 sok embernek nem kihívás de fel kell tenni a kérdést a szezon végi sárga nélkuli versenyek a nagyobb élvezet vagy a tegnapi ahol szinte minden korben valaki a falra ragadt a kanyarkijáratoknál csúszkáltunk és a rajt is nehezebb lett,az emberek pedig ugyan azok voltak és ha a fast2-vel is utoljára 4-en maradtunk akkor így az is elofordulhat mint kedden hogy még a verseny se lesz befejezve mert egyedul marad valaki.
    Az én álláspontom onnan indul ki hogy olyan setup kell amivel elérjuk hogy minél tobb ember legyen de ne csak a rajtnál hanem a végén is és ne csak ott legyenek hanem minél szorosabb befutót produkáljunk,ha ezt a VH-val érjuk el akkor arra szavazok még akkor is ha utolsó leszek vele de ha az easy-vel engem az se zavar......egy valami zavar a legjobban ha úgy kell végigmenni egy versenyt hogy autót se látok magam korul.
  • Met
    A UK set szerintem is jó csak azzal kellene valamit csinálni, hogy kanyarból kijövet ne forduljon be az orra, ha jól láttam akkor ez nem csak nekem okozott gondot :)
  • sajoati
    az elso setup tetszett nagyon... a masodikrol lemaradtam.. tekintve, hogy sikerult cs-p 2 darab orat aludnom, meg p du meg 3-at, nem volt enördzsim a 2. futamhoz vagy valami ileysmire emlekszem...

elso setuppal az elejen kewl volt menni, aztan 20 kor utan mar nem annyira, foleg, hogy az en vezetesem amugy is eszegeti a gumikat lol.
  • CodeRed
    Az első setup nagyon jó volt, a másodikat nemtudtam kipróbálni élesben, mert a UPC megint kitett magáért.
  • gordon 24
    Az lesz.. Szerintem leszedegetem a UK-t aztán azzal tolom majd a pályákon. Hátha belejövök..
  • IzI
    Offline-ba kene gyakorolnod ott nyugodtabban lehet.Ha kitartoan gyakorolsz megkell jonnie az eredmenynek
  • gordon 24
    Jó oké!! Nekem egyenlőre nem jó.. De még nem adtam fel.. Kedden és Pénteken meg télen teszteljük. Ha jó lesz és tényleg mindenkinek megfelel én nem léeszek mindenek az elrontoja akkor beadom a derekam. De egyenlőre ez nem igy tünik..
  • IzI
    Mer ne lenne jo? Megint feladod pillanatok alatt.Majd ha korozol vele legalabb 10orat akkor allitsal dolgokat ne egybol.
  • gordon 24
    Te nem voltál tegnap ugye?

Az első versenyen a UK beállitással 9 vagy 10 ből 5 kör alatt maradtunk 6-an. DMP-t beraktuk edzésre egy normális kört nem ment senkli. VH-t beraktuk egy versenyre én mentem két kört. Lori Hazso Toya Sannyi végig ment. Hazso mint gép Toya Szintén. De Sanyi meg Lóri kicsit csuszkálva szenvedve.. Szóval nagyon nem jó..

Egyébként a UK-t nem dobtuk. A DMP.t azért ejtettük ki mert nincsen minden pályához.
  • Toya
    Az UK set teljesen korrekt volt, a VH-nál kijött az ami igazán jellemző a setupra a jók még jobbak lettek vele és még nagyobbak lettek a különbségek.
    Az UK-val teljesen jó versenyt futottunk ami az utolsó körben dőlt el lényegében.
  • IzI
    Az a igazsag hogy 1 alkalom maitt dobni valamit hulyesegeg akik telleg fast sethez szoktak nehezen fognak atallni legalabb kell 10ora gyakorlas amig erezni fogjak.