51527
-
B Lori #45200 Igen más néven mert itt nem csak grafikai hanem épuletek safer falak a pit-ek 43 autónak ott ahol ez nem volt,kifestve a pit vonalak stb. is változtatva vannak,ezért gondolom hogy ahol a pálya állapota versenyzés szempontjából nem változott azt nem fontos lecserélni mert ez csak esztétikai változás. -
Toya #45199 Na úgy látom futjuk a második kört...Eddig a setup most a pályák jönnek :/ -
B Lori #45198 Amiket leszedett abból szinte minden kell,ez a Lowes 2005 ami felesleges vagy le lehet cserélni jobbra,meg az inik is mert ott vannak a komplet TR pályák ezért azokat nem tudom mire használják,a tobbi az éjjeli verziókkal rendbe van,ha lesz addigra új Las Vegas akkor még az is kiesik.Ami szerintem még feltétlenul kellene az a két felújított road,ez nem olyan vészes mennyiség :) -
#45197 Az mi az? és hol találom? -
#45196 Hát nem tudom... Megnézegetem majd. De ugyse lehet segiteni ezeken a szarokon. Egyszerübb egy törlés kb egy óra és minden gond megszünik. De a multkor Biosba néztem asszem 50fok körül volt. az jó nem? -
#45195 mondjuk a windows a hatterben is jol elvan magaval, esetleg vmi mas rezidens program is okozhatja, de nem kizart a hardver errör se.
esetleg eventvwr -t ha megnezed, hatha van benne valami... -
#45194 Everest progival, vagy ha Asus lapod van akkor rakd fel az Asus probe-ot -
#45193 De ezeknek a pályáknak más a neve ha frissited. És akkor nem egyezik a serverrel. Tehát ha azokon a pályákon akarunk menni online is akkor frissiteni kell a servert. -
Toya #45192 Engem ez nem különösebben érdekel. Ha grafikai frissítés azt mindenki felrakhatja a saját gépére magától is és ehhez nem kell a szervert frissíteni. -
#45191 Egyébként a UK-hoz Californiába 100%-os All kell annyira gyors, és elég jó is. Ugyhogy szerintem ezzel nem lesz gond. De még nem mondok semmit. -
#45190 Nem sajnos nem csak azzal csinálja. Most californiába mennék. És ott is szaggattja. -
#45189 Ezeket hol tudom meglesni? -
#45188 Hát ok.. De nem tudom mire gyanakszom.. Igazából az a gond ha a CTRL-Alt-Del lenyomom és megnézem a folyamatokat néha felugrik a cpu használat 60 %-ra ez bazi sok. Bent a játékba pedig azt történik hogy idő közönként kb 40-50fps-ről egy két sec erejéig leesik 7 fps-re és beszagatt. De ezen kivül semmilyen gondot nem tapsztalok. És ez veletek sem volt gond ez csak akkor van ha a 43 autó megy. De idáig nem volt gondja vele. ert ez egy 3000mhz p4-es 512ddr és egy ati 256Mb Video kártya. Tehát nem értem a dolgot. Kb egy honappal ez elött játszottam vele offline utoljára Bristolban akkor semmi gondja nem volt. -
IzI #45187 Felolem en nem ellenzem akkor:)Toya biztos orulni fog neki:) -
B Lori #45186 Offline szinte már nem is használtam egy erdeti pályát se :) -
B Lori #45185 A legtobb csak esztétikailag van felujítva így realisztikusabb,tehát a tapadásba semmi nagy változás,itt is van áttalakított Phoenix,Bristol-t említettem,Glen-be is van változás pl. a leaszfaltozott bukotér és a sikán kerékveto is simább,ha mást nem is ezt feltétlenul ki kellene próbálni ahol csak grafikai újítás van az eredetihez az nem olyan lényeges habár azért a kinézet is számítt a versenyélménynél,legalábbis nekem :)) -
IzI #45184 Nem rossz csak kerdes ezekbe mennyire nyultak bele -
B Lori #45183 Szerintem itt vannak a legjobb felujított pályák http://www.saferbarrierproject.comtobbek kozott Lowes is meg Watkins Glen vagy Bristol ahol nincs kerítés a 2 pit lane kozott stb.,egyébként készítik az új leaszfaltozott Lowes-t is meg még más pályákat pl. az új dontott Las Vegas-t,esetleg a BR verziókat is kipróbálhatnánk a télen hogy a bajnokság kezdetére a legjobb,legszebb pályák legyenek. -
B Lori #45182 Az lehet...egyébként én még sose használtam az NR-t OpenGL-be. -
#45181 Ha a pénteki pálya akad csak, akkor nézd meg, hogy OpenGL-ben van e, mert nekem az volt a gond -
#45180 mondjuk egy nem megfelelően felvekvő hűtőborda is lehet a hibás :)
terhelés nélkül hány fokos a cucc, meg persze milyen hw? -
#45179 ki kell szepen monitorozni, megnezni, mi a bunos folyamat...
ha virusra, kartevora gyanakszol, de a hagyomanyos mosoporok nem valnak be, es nem ismered annyira az xp lelkivilagat, szedd le a Hijackthis! nevu programot, es kuldd el a vele keszitett logot a nicknevem_at_freemail_pont_hu-ra. -
#45178 Nem hiszem nem rég cseréltem benne hütő ventiket. És takaritva is sürün vannak. -
#45177 nyugi, nem kell rögtön a win cd-ért kapkodni ;)
Sokmindentől lehet fps csökkenés, pl. nem melegszik valami? -
#45176 Valami gáz van megint ezzel a géppel. Leesik 7fps alá sokszor.. Ha a futo progik között nézem a cpu használatot néha felugrik 50-60%-ra. Szerintetek mi lehet a gebasz? Asszem megint windowst telepitek.. Hogy rohadna meg!!! -
ShaiHulud #45175 -
IzI #45174 Majd jovore jovok nem kell aggodni:)
Ha mar uj valtozat belole akkor szerintem hasznaljuk azt akkor is ha nem tudjuk mi az uj benne:) -
B Lori #45173 Na,mesélj,beáltál profinak,ezért hanyagolod a HNR-t,nem vagyunk elég jók? -
B Lori #45172 Akkor ezt nem is fontos belerakni -
B Lori #45171 Ha jól emlékszem én draft nélkul 29.200 korul voltam. -
Fox44 #45170 Igen UK set-el. -
Fox44 #45169 prorammal=programmal -
IzI #45168 Kerdes milyen set-el :) Ha UK set akkor ne mtom mivel meg nem mentem vele soha:) -
Fox44 #45167 Be lehet allitani a jatekban vagy valami prorammal, hogy Fahrenheit helyett Celsius legyen? thx -
#45166 Boldog szülinapot Atesz és ShaiHulud! :-) -
Fox44 #45165 Mennyi a legjobb koridotok a lowes night 2005 palyan? -
#45164 Én a hideg gumi miatt elóvatoskodtam a restartot, emiatt a kanyarban szépen beszúrtál mellém. Mivel nem nagyon feigyeltem hátra, ezért ráhúztam belsőre, ahol összeértünk és kiforogtam. De ez nem a setup hibája. ;) -
IzI #45163 -
#45162 ja hát aki otthon vakarózik....:PPPP -
IzI #45161 Fogok en eleget jovore.Ne akard tudni hany futamom lesz hetente:)