51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Igen más néven mert itt nem csak grafikai hanem épuletek safer falak a pit-ek 43 autónak ott ahol ez nem volt,kifestve a pit vonalak stb. is változtatva vannak,ezért gondolom hogy ahol a pálya állapota versenyzés szempontjából nem változott azt nem fontos lecserélni mert ez csak esztétikai változás.
  • Toya
    Na úgy látom futjuk a második kört...Eddig a setup most a pályák jönnek :/
  • B Lori
    Amiket leszedett abból szinte minden kell,ez a Lowes 2005 ami felesleges vagy le lehet cserélni jobbra,meg az inik is mert ott vannak a komplet TR pályák ezért azokat nem tudom mire használják,a tobbi az éjjeli verziókkal rendbe van,ha lesz addigra új Las Vegas akkor még az is kiesik.Ami szerintem még feltétlenul kellene az a két felújított road,ez nem olyan vészes mennyiség :)
  • gordon 24
    Az mi az? és hol találom?
  • gordon 24
    Hát nem tudom... Megnézegetem majd. De ugyse lehet segiteni ezeken a szarokon. Egyszerübb egy törlés kb egy óra és minden gond megszünik. De a multkor Biosba néztem asszem 50fok körül volt. az jó nem?
  • sajoati
    mondjuk a windows a hatterben is jol elvan magaval, esetleg vmi mas rezidens program is okozhatja, de nem kizart a hardver errör se.

esetleg eventvwr -t ha megnezed, hatha van benne valami...
  • Met
    Everest progival, vagy ha Asus lapod van akkor rakd fel az Asus probe-ot
  • gordon 24
    De ezeknek a pályáknak más a neve ha frissited. És akkor nem egyezik a serverrel. Tehát ha azokon a pályákon akarunk menni online is akkor frissiteni kell a servert.
  • Toya
    Engem ez nem különösebben érdekel. Ha grafikai frissítés azt mindenki felrakhatja a saját gépére magától is és ehhez nem kell a szervert frissíteni.
  • gordon 24
    Egyébként a UK-hoz Californiába 100%-os All kell annyira gyors, és elég jó is. Ugyhogy szerintem ezzel nem lesz gond. De még nem mondok semmit.
  • gordon 24
    Nem sajnos nem csak azzal csinálja. Most californiába mennék. És ott is szaggattja.
  • gordon 24
    Ezeket hol tudom meglesni?
  • gordon 24
    Hát ok.. De nem tudom mire gyanakszom.. Igazából az a gond ha a CTRL-Alt-Del lenyomom és megnézem a folyamatokat néha felugrik a cpu használat 60 %-ra ez bazi sok. Bent a játékba pedig azt történik hogy idő közönként kb 40-50fps-ről egy két sec erejéig leesik 7 fps-re és beszagatt. De ezen kivül semmilyen gondot nem tapsztalok. És ez veletek sem volt gond ez csak akkor van ha a 43 autó megy. De idáig nem volt gondja vele. ert ez egy 3000mhz p4-es 512ddr és egy ati 256Mb Video kártya. Tehát nem értem a dolgot. Kb egy honappal ez elött játszottam vele offline utoljára Bristolban akkor semmi gondja nem volt.
  • IzI
    Felolem en nem ellenzem akkor:)Toya biztos orulni fog neki:)
  • B Lori
    Offline szinte már nem is használtam egy erdeti pályát se :)
  • B Lori
    A legtobb csak esztétikailag van felujítva így realisztikusabb,tehát a tapadásba semmi nagy változás,itt is van áttalakított Phoenix,Bristol-t említettem,Glen-be is van változás pl. a leaszfaltozott bukotér és a sikán kerékveto is simább,ha mást nem is ezt feltétlenul ki kellene próbálni ahol csak grafikai újítás van az eredetihez az nem olyan lényeges habár azért a kinézet is számítt a versenyélménynél,legalábbis nekem :))
  • IzI
    Nem rossz csak kerdes ezekbe mennyire nyultak bele
  • B Lori
    Szerintem itt vannak a legjobb felujított pályák http://www.saferbarrierproject.comtobbek kozott Lowes is meg Watkins Glen vagy Bristol ahol nincs kerítés a 2 pit lane kozott stb.,egyébként készítik az új leaszfaltozott Lowes-t is meg még más pályákat pl. az új dontott Las Vegas-t,esetleg a BR verziókat is kipróbálhatnánk a télen hogy a bajnokság kezdetére a legjobb,legszebb pályák legyenek.
  • B Lori
    Az lehet...egyébként én még sose használtam az NR-t OpenGL-be.
  • Giovanni #45181
    Ha a pénteki pálya akad csak, akkor nézd meg, hogy OpenGL-ben van e, mert nekem az volt a gond
  • Met
    mondjuk egy nem megfelelően felvekvő hűtőborda is lehet a hibás :)
    terhelés nélkül hány fokos a cucc, meg persze milyen hw?
  • sajoati
    ki kell szepen monitorozni, megnezni, mi a bunos folyamat...
    ha virusra, kartevora gyanakszol, de a hagyomanyos mosoporok nem valnak be, es nem ismered annyira az xp lelkivilagat, szedd le a Hijackthis! nevu programot, es kuldd el a vele keszitett logot a nicknevem_at_freemail_pont_hu-ra.
  • gordon 24
    Nem hiszem nem rég cseréltem benne hütő ventiket. És takaritva is sürün vannak.
  • Met
    nyugi, nem kell rögtön a win cd-ért kapkodni ;)
    Sokmindentől lehet fps csökkenés, pl. nem melegszik valami?
  • gordon 24
    Valami gáz van megint ezzel a géppel. Leesik 7fps alá sokszor.. Ha a futo progik között nézem a cpu használatot néha felugrik 50-60%-ra. Szerintetek mi lehet a gebasz? Asszem megint windowst telepitek.. Hogy rohadna meg!!!
  • ShaiHulud
  • IzI
    Majd jovore jovok nem kell aggodni:)
    Ha mar uj valtozat belole akkor szerintem hasznaljuk azt akkor is ha nem tudjuk mi az uj benne:)
  • B Lori
    Na,mesélj,beáltál profinak,ezért hanyagolod a HNR-t,nem vagyunk elég jók?
  • B Lori
    Akkor ezt nem is fontos belerakni
  • B Lori
    Ha jól emlékszem én draft nélkul 29.200 korul voltam.
  • Fox44
    Igen UK set-el.
  • Fox44
    prorammal=programmal
  • IzI
    Kerdes milyen set-el :) Ha UK set akkor ne mtom mivel meg nem mentem vele soha:)
  • Fox44
    Be lehet allitani a jatekban vagy valami prorammal, hogy Fahrenheit helyett Celsius legyen? thx
  • HaZso
    Boldog szülinapot Atesz és ShaiHulud! :-)
  • Fox44
    Mennyi a legjobb koridotok a lowes night 2005 palyan?
  • bcs78
    Én a hideg gumi miatt elóvatoskodtam a restartot, emiatt a kanyarban szépen beszúrtál mellém. Mivel nem nagyon feigyeltem hátra, ezért ráhúztam belsőre, ahol összeértünk és kiforogtam. De ez nem a setup hibája. ;)
  • IzI
  • Met
    ja hát aki otthon vakarózik....:PPPP
  • IzI
    Fogok en eleget jovore.Ne akard tudni hany futamom lesz hetente:)