51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • bcs78
    Jó, jó, én elhiszem, most emiatt nem kell kutatni. Én is így löktem ki DTapot Loweson múltkor, benne is van a Youtube-os videoban. A replay szerint nem értem hozzá, mégis kipörgettem. Ennyi benne van a hálózatos játékban.
  • bcs78
    Asszem az az iRacing lesz. Volt is ide linkelve nemrég. Vagy az tökmás dolog?
  • Szeki26
    És ha már előhoztátok ezt kiadó/fejlesztő megszűnést.Tudomásom szerint a Papyrus fejlesztő csapata másik céget alapított,és egy játékon kezdtek dolgozni,amiben nascar/champcar vagy valami ilyesmi játék készülgetett,de azóta se lehet hallani róla,egy két screenshot még van is a bhmotorsports-on.Mi van ezzel a játékkal ? De Nascar játék nem hiszem hogy lesz mostanában az EA szarjain kívül,champ car nem érdekli az amcsikat,Indycar sincs olyan népszerű,hogy csináljanak egy szimcsit hozzá...
  • sajoati
    ha hazaerek, es lesz idom, majd megmutatom. alapban is kicsit konnyen "hajlanak" el a kocsik, de ezen tenyleg meglepodtem.
  • bcs78
    Nem szűnt meg, hanem önálló cégként a Vivendi Games vállalat része lett. De mindegy, a lényegen nem változtat, miszerint a boozee EA miatt nem lehet már gyári formában szert tenni a játékra.
  • bcs78
    Akkor biztos lag volt, de nálam tuti ütközés volt.
  • sajoati
    megneztem a riplejt es nem ertunk ossze, olyan, mintha valami magneses ter lokott volna ki..
  • CodeRed
    Nem irigyellek...ezekszeint neked is megvolt az éves programod
    Viszont akkor lassan itt az ideje rajthoz állni
  • CodeRed
    A SIERRA volt a kiadó aki a tavalyi vagy tavalyelőtti évben szűnt meg és lett Vivendi Games. Ha jól tudom a Vivendi felvásárolta őket.
  • bcs78
    a kiadó nem is szűnt meg
  • B Lori
    #45110 :)
  • Alexease
    2 eve visszvontak a jatekot, megszunt a kiado es a fejleszto ceg is. A NASCAR jogok az EA-nal vannak, igazbol nem is tudom, hogy lehet-e arulni, ha meg lenne belole. Ha van vagy lesz is egyaltalan valahol meg dobozos, akkor az a raktar nagyon a melyerol kerulhet elo;) Es persze, aranyat er;) Foleg, ha papir dobozos;) Nekem meg/mar a DVD tokos van meg;)

Amugy valoban eBay, ott neha szokott lenni 15-50$ kozott, ami elfogadhato ar. Persze ennel a lehetosegnel a bankkartya es a szallitas jelenti a gondot...
  • CodeRed
    Kedden lesz valami?
  • Szeki26
    Én szegedi vagyok 576-ba meg a Media-ban így kirakva nincs sehol,de esetleg megkérdezem,lehet-e rendelni,legalábbis régebben a Media Markt-ba lehetett ilyet,nemtom most is van-e ilyen.
  • 72TSanyi
    Ezeken a helyeken biztosan nem lesz. Legalább is márciusban ez volt a helyzet. Egyedüli alternatívának én is csak az Ebay-t tudom javasolni....
  • IzI
    Sajnos nem valoszinu hogy kapsz:( Par itlevonek belertve engem is nagy szerencseje volt mivel vki beirtam a forumba hogy latta Arkadba azon belul is MM-ba 5db volt kb(3000Ft azt hiszem) 2nap alatt siman eltunt:)576 es galaxit probaltad mar?
  • DTap
    Ebay-en próbálkozz ott talán sikerül.
  • Szeki26
    Hehe :) 9.99$-ról leárazva 169$-ra vagy mi :) ? Láttam én már ezeket,akkor se értettem.Amúgy meg valami magyar cd boltra gondoltam,egy sincs,ahol még megvan raktáron,hát érdekes...
  • CodeRed
    például..persze tudom, hogy durva az ára, de hát ez van...ez még 10 év múlva is a legjobbak között lesz.
  • Szeki26
    Sziasztok !

Honnan lehetne eredeti NR 2003-ast rendelni ? Én már végignéztem pár webshop-ot,de sehol sincs... :(
  • petesilver
    neeem, azt most fogom perceken belül behozni a sufniból:) Pár hónapja összeraktam egy új gépet, és azt is pár napja röffentettem be. Most is a céges notebookról pötyögök, másfél hónapja nonstop építettem újjá a lakásom. 1 hét polifoam után a campingágyban alvás már isteni érzés volt, a franciaágyamban újra aludni pedig már extázis. Csak ne fájna mindenem a folytonos melótól :) a felújítás úgy kezdődött, hogy tégláig lebontottak mindent a lakásban, és újraépítettek majdnem mindent. Senkinek nem kívánom! Legjobban utált mesterember mondat: Kéne még........ 3 hét után mondtam pénz elfogyott, az ilyen mondatokat tartcsa meg magának!
  • PuMy
    A kormányodat is Verdás puzzle-re cserélted, mi? :D
  • petesilver
    :) Mindenfelé, ami játékbolt, és verdás cucc kapható benne :) Sajna ruházati boltban csak gyerekcuccokban vannak király Verdák cuccok, nem is értem miért, de azok kicsik. Viszont ami viszi a pálmát az a mai főszerzemény, a gömb Puzzle! Hajlított puzzle darabok, mire összerakod, egy gömb lesz belőle! Nagyon rulez, nagyon drága!
  • sajoati
    lehet az uj mar installalni akar, az enyem, vmi 1.9 meg csak egy exe volt
  • gordon 24
    Nekem telepedni akar. Hopgy tudom nem istalálni?
  • gordon 24
    Gyári Ati. Direct3d. Mindjárt leszedem azt a valmit.
  • sajoati
    1. Hijackthis! leszed, futtat (nem kell installalni, 190 k az egesz)
    save log, elkuld nekem , nicknevem_at_freemail_potty_hu-ra; beleteve a piros eventek id-jet esetleg

2. var valasz :-)

videokartya driver milyen egyebkent..?
  • CodeRed
    'némán mit fújt ide a szél Hát Te merre jársz?
  • gordon 24
    Az király!! Nekem Maketteim vannak (24,48) Azok3600 ft +festék. Szóval az is 4000ft körül van. Galériámba van kép róla.
  • petesilver
    Hátha valakit érdekel: Ázsia center---jobb oldali----emelet---bazinagy játékbolt---puzzle részleg: eredeti official NASCAR makettek 4600 Ft-ért pár darab. Szerintem kurvajó. Leveszed a külső díszített lemezborítást, és alatta ott a merevítőcsöves váz motorral meg mindennel, ahogy minőségi cuccnak lennie kell. asszem 1:16-os makett. Mostanában rendeteg játékboltban voltam, ezért leesett az állam amikor megláttam, mert eddig sehol nem találkoztam még gagyi NASCAR autóval sem. Talán jövőhéten tudok már 1-et venni, de most minden pénzem Verdák puzzle-re költöttem. Csak Hazso tudja, mekkora Verdák lázban égek :)
  • B Lori
    Egyébként még mindig jobb ha most elmondja mindenki mindenrol a véleményét még ha soknak is tunik egyszerre mint azt venni észre hogy csendbe elfogynak az emberek és azután találgatni hogy vajon miért....legalább van egy kis élet a fórumon :))
  • B Lori
    Nekem még ez sincs fent az online verziómba.
  • gordon 24
    Hát van benne sok Piros X. Virusirto nem frisitett. Aztán Felhasználónév.Service Control Panel. Ilyesmi. Szerintem tutti virnyusos lesz. De érdekes hogy a többi játéknál nem jőn ki ez a hiba...
  • sajoati
    start/futtatas eventvwr (esemenynaplo)
  • gordon 24
    ebbe igazad van!!
  • CodeRed
    Amit nemrégiben linkeltem 2005-ös update az tutira működik, van hozzá 1 peccs is. Minden szerverreplay ami hnr futam volt, visszanézhető. Gondolom akkor komptatibilis az eredti pályákkal. #44681 hsz
  • B Lori
    Hisz pont azt írtam hogy felesleges lecserélni,egyedul Watkins Glen ahol szerintem hasznos javítások vannak és érdemes kipróbálni de persze nem kotelezo......csak jeleztem hogy akit érdekel ott vannak javított pályák akár offline használatra is.
  • Mnemomic
    Köszi!
  • Toya
    És letesztelted őket? Eltörlik a feketét? Rendesen lehet rajtolni? Használják online egyáltalán valahol? Vagy ez az egész most csak egy gondolat és majd ini ide-oda emelgetéssel még jobban megkavarjuk az egészet?

Most tényleg ez a legfontosabb, hogy 2006-os reklámok és festések legyenek a pályán? Vagy talán az a cél, hogy aki csatlakozni akarna talán a bajnoksághoz az három napig előtte töltögessen kiegészítéseket ezzel is felmérve a kitartását?
  • B Lori
    Ha már reform akkor legyen tokéletes :))