51527
-
#45321 az újjak nem okoskodnak már az elején, qssolnak végig :P -
IzI #45320 Szerintem SSW palyakat a vegere kene hagyni azzal van a legkevesebb gond -
IzI #45319 Uj vagyok nem ismerem a szokasokat :) -
IzI #45318 Palyakon?:) -
B Lori #45317 Akkor ma a TR pályákon megyunk? -
IzI #45316 -
#45315 beszari:P -
IzI #45314 Alex jolenne ha aktivizalnad magad -
#45313 Hmmm, jól hangzik... nem vagyok egy autóversenyre járós típus, de itt körbenéznék. Kár hogy ilyen szűkszavú az oldal. -
72TSanyi #45312 Hát várom már 2008-at, ha tényleg ide is jönnének! -
#45311 Hát kemények vagyunk wazze!! -
B Lori #45310 Magyarország is említve vanhttp://www.ascerace.com/ASCERACE/Welcome.html -
#45309 Na kiru.. Végre+1 fő... -
#45308 4en voltatok? Mi izgalmas SSW futam lett volna! :) -
IzI #45307 -
#45306 -
IzI #45305 Ez am a hozzaszolas :) -
#45304 -
IzI #45303 Meg kene egy mail cim Toya vagy Alex,car file miatt
Jah egyebkent a szerverdij Volyka Csaba neven ment at -
B Lori #45302 -
IzI #45301 Lehet orulni es buslakodni holnaptol mar enis jovok:)
Illetekesnek szol:atutaltam a zsetont kerem a passzt -
#45300 MEGCSINÁLTAMMMMMMM!!!!!!!!! Ugyhogy minden ok jövök pénteken!! -
#45299 Nem elbasztam a Rootert. Nálunk 4 gép van fent egy rooteren. Ez vezeték nélküli ügy. Levan tiltva a külsö behatolás ellen. Ugye 4 gép 4 kártya ez a négy kártya van beirva a rooterbe mást nem enged. Na most jön a szitu. Tönkre ment az egyik kártya. Kicseréltettük de ugye nem engedte fel. Bementem az agyába beirtam ezt a számot majd mentettem. És azóta egy gépet nem enged fel. Igaz hogy a lakásba a mdem hurcolásával lehet netezni de a Rooter az megdöglött. Ezek után tudom hogy nem fogunk tudni felmenni le reseteltem. Ugye elvileg igy mindent vesztett és elvileg felengedne. De nem teszi meg. Emiatt nem tudom ujra beálliotani. -
#45298 felhívod az 1212-t és azok megcsinálják, vagy ráültél a hálókártyára?:) -
#45297 Wazzz. Szétment a netem nem tudom hogy mi leyz pénteken. Remélem megtudom javitani.. -
72TSanyi #45296 A kép megtévesztő!
Azért az a képen nem látszik, hogy az uccsó 12 körre Toya nem pitelt, hogy ezzel tegye számára is izgalmassá a befutót.
A vicces az, hogy ez a húzás még ígyis majdnem bejött neki, de végül az utolsó körben sikerült az, ami nekem még HNR CUP szerveren soha! -
IzI #45295 Van ido gyakorolni boven es ha heti 4-5 orat raszansz annal elegnek kell lennie -
#45294 Nekem is pont ez a gondom. A fékezésnél a legrosszabb. Mertha rövid féktávot veszel a hátulja megy HA meg hosszut akkor meg lassu vagy és félő hogy a hátsó nekem jön. Szóval nekem Martinsvillbe nem tetszett. De igaz az is hogy Toya és Sanyi elég jól mentek vele. Szóval lehet mgetanulató. De szerintem nagyon hosszu és unalmas versenyeink lesznek ha bevezetjük mivel én tegnap teljesen egyedül hoztam össze 3 sárgát. Szóval szereintem mindenki legalább +fél órára számitson. És kb 2x annyi kiesőre. -
#45293 ahha, akkor ezért tetszik ez a setup neked -
B Lori #45292 áááá ez gyenge kifogás
-
72TSanyi #45291 Hát nem álmai setupja, de arról beszélt, hogy nincs ideje 100 kör megtételére! -
B Lori #45290 és Zso,vagy annyira nem tetszett neki hogy a versenyen már nem is ment? -
IzI #45289 Jo sokan voltatok:) Ugy latszik a koridom nem rossz:) -
B Lori #45288 Engem speciel ez a kanyarkigyorsítás zavar a legkevésbé sott ez inkább hasonlítt ránézésre az igazi autó viselkedésére,a DMP-s is így mukodik hogy finoman kell kigyosítani,nekem foleg a kanyarbemenet azaz a fékezés okoz gondot még sok pályán a fast2 settel is,szinte az osszes hibát így kovettem el ezért is van hogy mindig nekem van a leghosszabb fékutam és a mogottem lévo rámfut. -
72TSanyi #45287
Miután a 2. UK-s setupra váltottunk, az alábbi eredmények lettek. -
IzI #45286 Vezetoi hiba?:) -
#45285 "Tudom", hogy miért fordul be az orra. -
IzI #45284 En leirtam miert fordul be.Az a 2 dolog kemenyen kozrejatszik -
#45283 jó persze sárga szokott lenni de nem mindegy, hogy mennyi és miért
a koccanás, néha megpörgés rendben is lenne de az, hogy kanyarból kijövet befordul az orra az már gázos.. -
IzI #45282 20.541 volt a legjobb idom,sokat nem tokoltem vele lenne meg 1-2 tized:)