51527
-
#45361 Jó szerintem nem igy van. Kicsuszások mindig is lesznek ez teljesen világos. Csak az nem mindegy hogy mennyi. Engem halálra idegesit amikor a gépi ellenfelek is körönként csinálnak balesetet. Ha ezt bevezetjük 100% hogy sokkal több sárga lesz és sokkal több galiba. De ugyse én döntök ugyhogy mindegy majd a szavazáson szavazunk aztán ennyi. Szerintem fejezzük be semmi értelme. Játszunk azt majd leyz valami. -
Toya #45360 Nem bántásból írtam, de egyszerűen képtelenség amit elvársz egy beállítástól. Egy olyan játékról beszélünk ahol nincs két egyforma kör, ahol minden körben mások a viszonyok, a gumi állapota, a sebesség, stb...
Az hogy x kört fussál úgy hogy ne csússzál meg arra magad szolgáltattad a bizonyítékot Martinsban, ahol közel 50 kört tudtál menni kicsúszás nélkül amikor figyeltél.
Egyszerűen nincs olyan, hogy stabil setup. Tudom, most azt mondod a fast2 az volt, de ez bizony nem igaz, a fast2-vel ugyanúgy voltak kiforgások, kicsúszások és minden más maximum kicsit kevésbé emlékszünk rá. -
#45359 nemtom, szerintem az evvegi szavazas majd megmutatja, hogy jobb-e az UK vagy valami mas.
nem a setup miatt leszunk kevesen (mert fast2-vel se voltunk mar sokan), hanem mert kijott a csill-vill gtr2, es minden szamoca ramozdult. -
#45358 Most nem tudom hogy ezzel megbántani akarsz, vagy csak irod? Nem ez a lényeg de tök mindegy ugyse fogod megérteni. Nem azért mert hülye vagy ugyhogy ne forgasd ki. Egyszerüen nem erről van szó.. -
Toya #45357 Ezek versenyautók és nem a Need For Speed, bizony itt ha hülyén adsz gázt teljesen mindegy milyen setuppal a kocsi akkor is megfog indulni ha te a fejed tetejére állsz.
A sárgákról pedig annyit, hogy nagyobbik része egyszerű könnyelműség vagy figyelmetlenség volt. -
#45356 nekem majd a második harmadik olyan verseny után lesz tele amelyiken 2 kör után nem látok senkit magam előtt és azt számolgatom, hogy vajon hány kör alatt kapok még egy kört :) -
#45355 Egyébként nem a váltás ellen vagyok ne érts félre!! Csak mutasatok jobbat. Olyat ami nektek is jó és stabil hogy ne az autóval kelljen küzdeni. Nézd meg amióta tesztelünk minden versenyen sárga sárga hátán és ez nem azért van mert nincs tétje azért van mert nem boldogulunk ugy az autóval ahogy kéne. Ha találtok egy setupot ami stabil és gyors legyen. -
#45354 nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni... kiprobaljuk, szavazunk szezon elott, aztan lesz, ami lesz.
multkor en se sirtam, hogy miert nincs tptcc, megszavaztuk a cts/aero duot, kesz, ennyi.
jovore cts melle pl grandAm-et szeretnek, de ha mas nem, akkor nem.
-
#45353 Nekem is!! -
#45352 A 2 road pályán mindig is szétszakadt a mezőny függetlenül attól, hogy milyen setuppal futottuk le. -
Toya #45351 Hát felőlem megnézhetjük az UK setet road pályán is engem különösebben nem zavar, de már látom előre hogy mi lesz amikor megnéztük...
Őszintén szólva nekem már tele van a t.köm az egésszel :( -
#45350 Ehhez még annyit! Hogy gondoljátok el azt hogy valaki megszerzi a játékot, tetszik neki megy offline a sima Fast setuppal, ugy érzi hogy jönne. Akkor a Fast és a Fast2 között nincs nagy különbség simán átszokik és jön. Viszont ha a olyan setup van ami sokkal nehezebb eljön egy próba vrsenyre és nem fog jönni. És akkor jövőre is leszünk 10-en.
Értem hogy mi a bajod neked és Zsónak. azt nem elég izgalmas. De ez nem azért van mert szar a szet hanem azért mert nincs sok ember és nincs olyan aki megfogna titeket. De szerintem ezekkel a döntésekkel nem is leszz. -
#45349 De miért? Akkor megint nem lesz küzdelem. Ne tegyük már teljesen tönkre ezt a versenyt.. De most tényleg!! Ha mindenkinek baja van valamivel akor minek ez az egész? Az egyiknek ez rosz a másiknak az. Hogy ezt miért nem lehet kihagyni nem értem ahelyett hogy az lenne a fontos hogy jól érezzük magunkat és hogy játszunk. Komolyan nem érteklek titeket!! -
Toya #45348 A két road pályán 100%, hogy custom setup lesz ott mindenki azzal indul majd amivel neki jólesik. -
Toya #45347 Kedden CTS lesz sok ovál pályával, köztük nagyon hosszúakkal és nagyon rövidekkel és valamivel kevesebb road pályával és egyforma beállítással és valamivel rövidebb versenyekkel. -
B Lori #45346 Erre a célra Pocono lenne a legalkalmasabb....egy hét múlva ha nincs más a tervbe ki is próbálhatnánk a 2005-os verziót. -
B Lori #45345 Ez igaz,de azt is figyelembe kell venni amit IzI írt hogy nehéz neki átszokni,te is tapasztalod hogy ezekkel a beállításokkal szinte teljesen más stílusba kell menni......mi akik sokat mentunk offline tomegbe máshoz szoktunk ezért inkább a fast felel meg,amikor idejottem nekem még azzal is nehéz volt és kellett pár hónap hogy megszokjam,itt viszont ha jól tudom van olyan aki eggyáltalán nem versenyzik AI-k ellen....mindkét félnek engedni kell ezért szerintem az UK megfelelo komromiszum lesz. -
#45344 Szerintem mindenképpen tesztelni kéna a Cup-ot. Próbáljuk ki a UK-t roadon is, mert az sem egy egyszerü eset. De kéne olyam oval is ahol a knyar elött fékezni kell de mégis nagy a tempó. Pl:Indianapolis vagy Bristol vagy valami oval. De meg kéne dumálni.. -
B Lori #45343 Jó,nem megfeleloen fogalmaztam akkor profik és expertek részére :))
-
B Lori #45342 Egyébként azt már lehet tudni nagyjából hogy mennyi induló lesz jovore......keddre van már valami elképzelés hogy mi lesz vagy ez még nem aktuális?
-
#45341 szerintem -- a tegnapi degat nem szamitva -- egeszen profi itt mar a legtobb emberke, nem feltetlen gyors, de pl. fast2-vel utobbi idoben siman sarga nelkuli-kozeli versenyek mentek. -
#45340 Igen és szerintem ezért kéne a kezdőknek illetve a gyengébbeknek kedvezni. Mivel egy Profi a (szerinte szarabbal is jobb) Mig egy kezdő a lassabbal stabilabbal jobb. De én már ezt irom egy ideje, és nem túl sok hatása van. -
B Lori #45339 Hát igen ez a legnagyobb probléma,mivel kevesen vagyunk ezért a teljesítmény elég széles skálán mozog,sajna mi nem tudunk rendezni tobb bajnokságot kezdok és profik részére. -
B Lori #45338 Martinsville-be kell és eddig nekem ott tetszett vagyis inkább fekudt az UK -
#45337 meg kell nézni egy olyan pályát is amin fékezni is kell -
#45336 Hát jóó! Végülis ez a Uk megszokható setup. De nehezzebb lesz ezzel versenyezni. De ha mindenki ezt támogatja ám legyen. -
IzI #45335 Nem mert mindenki mas stilusba vezet -
#45334 De ezeket a seteket nem tudjuk magunkra igazitani? Hogy stabilabb legyen de gyors? Mert igazából a kormányzása rosz különben jobb. -
B Lori #45333 Pedig most elég sokat hibáztunk ami azt hiszem a tét nélkuli versenynek is koszonheto meg azért ez a setup nagyon érzékeny......szerintem még nem ártana egy kis teszt ilyen rovid versenyekkel gyakorolni az elozéseket,draftot meg az egymás mellett haladást a végeredménytol fuggetlenul. -
B Lori #45332 Na,gyorsan kipróbáltam Martinsville-t és szerintem is jó a setup. -
#45331 Hát ez nagyon tetszett!!! Imádom ezeket a pályákat. Nagyon tutti!! Mondjuk 43-an jobb volna de igy is nagyon komoly. -
#45330 nah, nekem lepnem kell sajna, elso verseny emlekezetes marad... *bevesi a datumot a naptarba*
-
72TSanyi #45329 Ha ma 2 pályát próbáltok, akkor lsz szóljatok rám msn-en vagy icq-n, mert a 2.-ra már beneveznék.... Thx. -
IzI #45328 Jovan csak ugyesen:) -
IzI #45327 Jovan csak ugyesen:) -
IzI #45326 Kuldtem car file-t ha gondolod felrakhatod:) felteve ha nem akartok zold jarganyt nezni:) -
#45325 Aktivizalom ha hazaerek, ha hazaerek;)
Koszi a szervezest es a szerver inditast! -
IzI #45324 elment -
Toya #45323 IzInek: toya[at]hsw.hu
Lorinak: Igen, ha úgy alakul megnézzük mind a kettőt, ha nem akkor Talladegát :)
A szerver amúgy már fut, Talladega TR UK set. -
IzI #45322