NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tihy
még mindig röhögök <#nevetes1><#eljen><#worship>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

sajoati
nagyon jo video Csabi, es milyen hamar kesz lett, wow. 😊

en is nyomtam egy ilyen kiallast tegnap, mint Sanyi. remelem, akik nem voltak, azok ereznek egy kis lelkiismeret-furdalast latva ezt. 😉

amugy meg Firefox + addon (vmi videodownload, lasd mozilla hp) es letoltheto a cucc.

Endure, in enduring grows strong...

Cowek
Ez naggyon jooo :-)
Egy olyan Sanyi fele kiallas az egesz hetem feszultseget ki tudta karomkodni belolem. Jutott majdnem minden 7re... <#idiota>

http://www.f1-info.hu/

gordon 24
Hát igen.. Pont ezért vonz a ligátok. És még azért mert ti a reális dolgokat tartjátok szem elött. Nem pedig azt mint az F1-ligások hogy kb mintegy 5 seccel mennek gyorsabban minden pályán mint az igaziak. Szóval remélem jól fogom érezni magam és nem csinálok sok galibát.

Downhill!!

bcs78
Én ennél könnyebb célokat tûztem ki magam elé:

1) Érjek végig.
2) Ne zúzzak le senkit.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Kedden garantált a top 5 is...sajnos <#szomoru1>

Alexease
Azert online mas a helyzet, nem csak a koridokrol szol a dolog😉 Rengeteg a lehetoseg, az esetlegesseg, minden egyes autoban egyeniseg ul, es nem 1 ellenfel ellen autozol, akinek 20-30 autoja van a palyan😉))))
gordon 24
Én simán örülni ugy egy top 15-nek mint egy elsõ helynek...
De aszem elöször egy full útsó hely is tökéletes lesz.

Downhill!!

gordon 24
Az igen... Igaz B-lorival és még három sráccal a multkor nyomtuk online nagyon kemény. Végig ugy kell tolni hogy az hihetetln szóval komoly. Azért offline simán tudom autózni mindig a saját tempomat nem kell a fullt kihozni belõle.Na mindegy majd kiderül.

Downhill!!

Alexease
En regebben 90%-os AI-val gyakoroltam a palyat, a 95%-sal teszteltem az elozeseket, elengedeseket, es a 100%-sokkal probaltam egyutt menni😉 Es en az also-kozepkategorianal sosem voltam jobb online😉))
bcs78
Néhány mazochista itt 100% feletti offline ellenekkel gyakorol... <#vigyor3>

Alexease
Online ≥ 100% AI 😊
gordon 24
Igen ezt tapasztaltam. De mondjuk offline ezt felül is megtom csinálni.Pedig eléggé felhuztam a skacokat kb 90%-on vannak. De ti azért jóval keményebb ellenfelek lesztek. Majd kiderül mit fogok tudni csinálni. Az biztos hogy offline ha elég közel mész az alsó sorhoz simán tudod tartani a helyet. És ákár elözni is lehet.

Downhill!!

Alexease
Persze, teljesen jo az is (screenshot).
bcs78
Az osztott képernyõs résznél ott vagy hátul. <#wink>

Ha a Talladega TR-e gondolsz akkor annyi hogy a kulso ív gyorsabbra van csinálva hogy jobban szimulálja az eredeti versenyt és tartani tudd a 2 sort,azt biztos tapasztaltad offline hogy alul simán elmész és elorejutsz ha turelmes vagy.

gordon 24
Ok köszi..

Downhill!!

Alexease
Egyelore csak 1-2 teszt volt BR es TR palyakon. Eredeti nevek, nyomvonal, csak kicsit "javitott" valtozatok. A kovetkezo szezonban,m esetleg tobb lesz beloluk. De barmilyen palya es a hozza tartozo setup amit hasznalunk, mindg fent van a HNR oldalon is.
DTap
Remek videó!Innét nézve enyhén mulatságosra sikerült a tegnapi napom.Bántam is kicsit de ez a video mosolyt csalt az arcomra.
Szuper! (Ha lehetne letölteni valahonnét jó lenne-gyüjtöknek kötelezõ<#taps>)

gordon 24
Köszi. Küzdöttem vele eleget... Az alapot a nnracing.com(volt nascarnet)
rõl szedtem de mivel az Dodge volt ez meg Ford igy nagyon sokat küzdöttem vele.

Downhill!!

bcs78
Én majd online utalom a költségtérítést, amirõl nem lesz papírbizonylat (csak november 1. után). Valamilyen screenshot jó lesz, amin látszik minden szükséges adat (feladó és címzett neve szlaszáma, összeg, és a "Sikeres tranzakció" felirat)?

gordon 24
Na elolvasgattam minden tiszta és világos. Ha keddig a géppel minden oké, akkor atutalom a pénzt..

Viszont olvasgattam itt hogy uj pályákat használtok valami más nevüt. Ezek mik és mi a különbség. Nekem most 90% az eredeti pályák vannak és azok amik a cts és a Busch eredeti versenynaptárához kellenek. Tehát mik ezek a pályák és mi a különbség az eredetik között?

Downhill!!

<#worship> nagyon jó a zene is

<#eljen>

Alexease
<#vigyor3><#eljen><#worship><#eljen><#worship><#taps>
gordon 24
Thx.... Megnézegetem...

Downhill!!

Alexease
Privatban kuldtem a "szabvany" jelentkezesi mail-t, azt olvasd el.
Es amugy meg: UDV! <#eljen><#worship>
robotnyk
a pitben én is levágtam ugyanezt a mókát, csak én meguntam, és otthagytam õket a francba 😄
amúgy <#eljen>
bcs78

gordon 24
Nah... Ma sokat játszottam a géppel. Ugy tünik jó a gépem. Most van még kettõ nap ebbõl a hétvégébõl. Addig tolom a NASCAR-t nagyon szeretném ha jó lenne. Egyébként most felraktam egy uj Windows-t ez az xp-nek az uj versioja nem tudom ismeritek-e. De az biztos hogy minden illesztõprogram szinte rajta van, alapból ismer mindent lehet hogy pont ez a javulás oka!!! Na mindegy nagyon köszönöm azt a sok segitséget amit nyujtottatok amikor kérdezgettem.

Alex eltudnád küldeni a fizetési dolgokat meg azokat a szabályokat amik nincsenek leirva a HNR oldalon ha van ilyen? ([email protected])

Csináltam magamnak uj gépet ilyen ni: (kb 2 napi meló volt)

Downhill!!

Met
thx!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Itt vannak az RacinUSA cocpitek http://www.teamsbr.com/utils.php

Met
A HSW-n a RacinUSA Carbon cockpit link nem megy és kellene nekem a file 😊

DTap
néha egy harmadik hely is felér egy gyõzelemmel :-D

Kossz...gondolom a 3-ik helyre gondolsz,azért ahhoz az is kellett hogy Tihy autója megséruljon.

sajoati
nyert, vagy mijacsoda? 😉

DTap
Ezuton gratulálok Lórinak!Szép volt!

Igen ez a elkerulgetés ma nagyon jól ment...biztos új messzelátókat kaptak a spotterek <#nevetes1>

Viszont a vége a kevés autóval elég szurke lett,ezért gondoltam hogy feldobon a hangulatot egy sárgával,remélem sikerult <#idiota>

Nagy szégyen lett volna ha a NASCAR hazában a kedvenc pályánkon osszutkoztunk volna,habár ott a végén elozéskor elég kozel voltunk de ahogy Toya is írta nem akartam csalódást okozni neki hogy nem próbálom megelozni...vagy felkenni a falra <#nevetes1>

sajoati
nem, nem semmi gond nem volt, ami tetszett, hogy sok helyzetet sikerult elkerulnunk, fene tudja, szerencse volt, vagy valamilyen szint osszeszokottsag, de szerintem 2-3 sargat tuti elkerult a mezony azon fele, amelynek kornyeken en is autokaztam.

en jol elvoltam, na.

Szerencsére csak lag volt,az a 4-es kanyar nagyon kiszámíthatatlan,én meg Sajoatit eloztem de picit megdobott a fehér vonal ezért nagyon kis hely maradt kozottunk,lett is belole lagzás,talán neki is dobta a falnak ugyhogy én mag tole kérek elnézést.

bcs78
továbbá szeretnék Janusztól is bocseszt kérni, mert õt is elég durván felnyomtam a falra (ergo retire) <#szomoru1>

(Degán is taroltam, most is... tuti felveszem a Sato nevet)

sajoati
ez pedig milyen jó kis verseny volt nekem. 😊 aztán ki kellett lépném sajna, de nem árulom el, miért. 😉 az autóm egyébként nem sokkal elõtte csaptam oda köllemesen.

bcs78
akkor jó, mert éppen téged akartalak hibáztatni <#idiota>

Szerintem a kanyarodásnál mindenki szenvedett rendesen. Nekem volt olyan idõszak amikor fékkel jobban fordult, de olyan szakasz is volt a gumikban amikor a gázelvétellel jobban kanyarodott.
HaZso is olyanokat cikázott néha elõttem, hogy csak pislogtam 😊 Nem nagyon értettem õ hogy nem találja meg a tökéletes versenyvonalat 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Tihy
az én szabtam el, nem lett volna semmi gond a 3wide-al, csak megijedtem, a nagy sebességkülönbségtõl és kicsit jobban lehúztam, Zso meg adott egy taslit 😊
Külön elnézést Mettõl!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

DTap
Nemtudom pontosan mi történt sajnos nincs meg a replay sem...de ugyis mindegy...rossz elöérzetem volt ezzel a pályával kapcsolatban-és bejött.
Annyit kapott a szerencsétlen autó,hogy teljesen irányithatatlan lett.Nem láttam értelmét,hogy mások versenyét veszélyeztessem-kár volt a maiért az összetet miatt de ilyen is van a NASCARban :-)

Met
reméltem, hogy a végén kilökdösik egymást Lorival 😊

Met
Sanyi: bocsi, hogy leromboltalak kicsit a Déneses balhéd után
Lori: bocsi, hogy neked pattantam, a fal adta a kezdõ lökést
Zso: bocsi, hogy feltartottalak de BCS-t le akartam nyomni 😊

Bajnoki esélyek? De hiszen ez csak egy játék. Tihy tuti, hogy a pozíció harcokért játszik és ezért nem is szereti ha könnyedén engedik el 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu