51527
-
#45401 na errol lemaradtam, 22 vmikor ertem volna szerverre.... vki jelentest? :) -
Toya #45400 Szervert elindítottam. CUP Watkins, 25%, No damage, DMP set -
#45399 Na a 2007-es autöim készen vannak. (cup Truck) Más file nevet adtam nekik hogy töltenetek keljen és ne legyen összekeverve. kérlek Alex rakd fel az oldalra is.
itt vannak -
#45398 Körülbelül...de nagyon tetszett, még így hárman is nagyon élvezetes volt -
#45397 hat tegnap telleg fun volt, bar sajnalom, hogy benazgattam, remelem a pedal update megoldja a fek problemat, persze ha korabban jottem volna gyakra, az se artott volna.
nem szamoltam, de a vegen lehet lenyomtuk 5 korokben az egesz tavot?
:-)) -
B Lori #45396 Nos,a nagy tomeg ellenére azért sikerult jól szórakoznunk a DMP set szerintem jó de ezzel nemhiszem hogy újat mondtam -
Toya #45395 Elindítom a szervert: Watkins - DMP Set (UK nincs), No damage, 30%-os távval, aki akar gyakoroljon mert pénteken ezt nézzük meg :) -
#45394 -
#45393 -
B Lori #45392 Aha......itt van ovál video is http://www.youtube.com/watch?v=kqFXyqLYNvc -
#45391 Lausitzringen "German 500" CART futam volt (betétként egy kis NASCAR meg ilyenek...) -
B Lori #45390 Kint voltál? -
#45389 Sajnos ugy néz ki holnap én nem leszek. De pénteken számithattok rám is. Ha mégis változik valami irok. (a tökök nálam még nem!!) -
#45388 Ez itt én volnék 5 évvel ezelött miután sikeresen bepréseltem magamat pedig sokkal soványabb voltam mint ma...Nagyon látványosan mentek meg kell hagyni és ami még ennél is félelmetesebb,hogy nagyon gyorsan!
Aki esetleg még nem ismeri annak ajánlom ezt a kis videot:
Raikonnen Jurva -
B Lori #45387 Holnap lesz valami,kiürültek már a t.kök? -
#45386 -
B Lori #45385 Az....csak még mindig semmi info arról hogy vajon mindenkinek elérheto lesz-e mint egy PC szim -
#45384 Szerintem egy ilyen:)
-
#45383 Bazinagy tévé, hightech cockpit, és akkor tolják a játékot egy dobozzal vagy mi az amiben ülnek :D -
#45382 inkább hard pig -
#45381 Az első kép jobb felső sarkában eléggé hardcore az az arc! -
#45380 WOW!!! Ez fincsi lesz!!! -
Toya #45379
iRacing - na csak lesz ebből valami :) -
B Lori #45378 Szerintem a festésen lévo 06-os szám és a karácsonyfa nem a véletlen muve.....egyébként valószinuleg megint csak egy már létezo fizikát fog használni úgy hogy ez is csak egy vizuális mod lesz. -
#45377 Ezek a "coming soon" feliratok tesznek szkeptikussá engem mindig... De azért reménykedjünk :-) -
B Lori #45376 -
B Lori #45375 http://captaindynamite.homestead.com/files/simodified/index.htm -
#45374 -
#45373 eredetiben -
#45372 -
B Lori #45371 Dehogy hányom fel csak a sajnálkozásomat fejeztem ki hogy az NR-t ilyen ló nincs szamár is jó alapon használják,az nem baj hogy mással is,csak azt sajnálom hogy ilyen esetbe ezzel már nem....ugyanakkor el kell ismernem hogy egy európai kis országhoz képest azért szép számmal vagyunk és csak én vagyok ilyen telhetetlen :))) -
#45370 Ja és így is mindössze nem egész 1 másodperccel ment gyengébbet mint a pole -
#45369 igazi colin mcrae rally...árkád szar
Amúgy szinte még 4 kerékre sem ált vissza, már indult előre -
#45368 ezt a múltkor láttam, bazeg esik, talpraáll és már megy is tovább :DDD -
#45367 Sosem volt normális, de ez azért naaaa :-) -
#45366 Azért ne hányjuk már a másik szemére, hogy mással is játszik... -
B Lori #45365 Hét én szivesen látnám még a BGN és a 70 Modot de szerintem keddre elég is lesz a CTS azt kedvelik legtobben és mivel kevesen vagyunk ezért akár saját hostal is mehetnénk valami mást akár a verseny után ami ahogy Toya írta rovidebb lesz,esetleg a HH-t is el lehet torolni és akkor maradna ido egy másikra is akár a Trans-Am-ra is...habár nem nagyon kedvelem a road versenyt de tolteléknek azért részt vennék,idén se terveztem csak szolidaritásból mentem mert kevesen voltak. -
B Lori #45364 Igen,számomra ez a legelszomorítób hogy valójába sokan nem is kedvelik a NASCAR és magába az a tény hogy végigmegy Daytona-ba vagy Darlington-ba semmit nem jelent "csak egy online versenyt" egy jó fizikájú PC szimulátorral és ha jon egy ilyen újdonság mint a GTR már léptek is,de hát ez van,európába élunk. -
#45363 Ez teljesen hülye wazz. De komoly Rally autóval Duplát meg sose láttam ugrani.
-
Toya #45362 Ezt láttátok tegnap az Eurosporton a verseny után?
És egy másik kamerából :)