NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DTap
DTap
Már alig várjuk!Addigis én is bevallom,hogy elkészültem egy videoval (sajnos csak több részletben jutott rá idö)de már feltöltés alatt áll.Nemsokára adom a linket rá (kb fél óra).

Nem csak Daytonaba fogok hanem osszes tobi palyan <#zavart1>
Ez csak arra a Dega futamra szolt Martinsv-be mar a sima szponzor nelkulivel mentem.Jolenne ha az maradna mert tetszik a festes
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, CTS, AF Delta, 32 kor.
Na,már van szponzorod is,jovore nyersz Daytona-ba? <#eljen>
http://www.escorsracing.com/article.php?article=1203

Met
jó látványosan kilöklek az jó?<#idiota><#zavart1><#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bcs78
Mivel ennyire tetszett a videó mindenkinek, ezért most jól fellelkesültem és újabb szösszenettel készülök. Ez egy ilyen montázs féleség lesz az év során történtekbõl, részben már készen van. Szóval aki akar szerepelni, az suvickolja le a kocsit, jöjjön versenyezni és csináljon valami látványosat a hátralevõ néhány futam során. Premier a homesteadi versenyt követõ napon (ha minden igaz november 25-én). <#awink>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Lehet....az viszont biztos hogy 1-el kevesebben <#shakehead>

Met
lehet nekünk is keddre gtr kellene, hátha többen lennénk

<#banplz> Hát én Prezsitõl láttam eddig hasonló mutatvány ilyen videóban megörökítve, szóval nem én vagyok az úttörõje ennek a mutatványak. Bár kétségtelen, hogy ez esetben nagyobb volt a kavarodás.
Ma inkább valami dobogós pozícióval készülök egy esetleges video alapjául szolgálni! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Sanyiból médiasztár lett...<#nevetes1>

Ez pech...na de nem kell telhetetlennek lenni 😊)

Már begyakoroltad Hamlin aláírását?<#nevetes1>

Érdemes lesz ma leporolnom a kormányt? <#idiota>

És jutottatok közös nevezõre? <#nevetes1>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Prezsi
<#banplz> Képzeljétek, tegnap oltottam egy srácot a gtr-fórumon erre kiderül, hogy õ V8. <#vigyor>

veled is volt valami hasonló, Richmondban <#taps>

Prezsi
Az a pites jelenet mekkora! Igazi rendezõi gyöngyszem. <#vigyor><#taps>

sajnos nem, még a Hendrick meg a Roush shop-ot akartam megnézni vasárnap, mert csak pár mérföldre vannak Charlotte-tól, de sajnos mindkettö zárva volt <#rinya>.

sapit bármikor szignózok <#vigyor2><#hehe>

Alex ment a CUP állás emailben!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ezek után nekem az is nagy élmény lenne, ha Te adnál aláírást a sapkámra. :-)

Gratulálok ehhez a kirándulásodhoz! Egyszer én is ellátogatok oda, terveim szerint.

Ha meg tudnák szólani,de nem tudok <#smile>

Voltál máshol is pl. Mooresville vagy Kannapolis?

3 olyan palyan fog jonni ami igen csak tetszik es fekszik is nekem. Lehet elindul 1 sorozat? Jolenne 😊
nem FedEx-es vagyok, hanem Becker-es (lásd még szponzorom), de ök küldtek 2 VIP jegyet a fönököm fönökének (egyik legfontosabb szállítónk), aki nem ért rá, de tudta, hogy én NASCAR fan vagyok, intézett nekem egy "üzleti utat" az elötte való hétre, aztán pénteken "véletlenül" Charlotte-ba repültünk. épp ráértem <#nyes>

jó volt nagyon, a FedEx-es hoszteszek furikáztak minket mindenhova, többször is lehetett beszélni Denny-vel (nagyon jó fej a srác, szerény, laza, vicces, ja és sok szerencsét kívánt a versenyzésemhez 😄D, leszignózta a sapimat is), volt garage-passem meg hot-passem (a verseny alatti pit access), bevittek a FedEx trélerbe, ott is körül lehetett nézni, Cherry, Denny egyik szerelöje volt a vezetönk, aztán a verseny alatt az elsö 50-60 kört a pit wall-on ültem végig, mert szegény Denny-t az elsö körben kilökték... mondjuk ha nem lökik ki, akkor nem lett volna pitwallozás az biztos 😊)

mindenki nagyon rendes volt, bár dzsekit meg diecast autót nem tudtam venni, annyi programunk volt (délután 1-töl a verseny végéig le sem szálltak rólunk). én a busch versenyt is meg akartam nézni, de arról lekéstünk, így azt a szállodában néztem meg.

a legjobb az, ahogy a föld remeg, mikor elhúz a 43 autó az elsö körben <#worship>, meg az, hogy gyakorlatilag bárhova mehetsz, senki nem baszogat. visszamennék! <#worship>

gyözelem az gyözelem 😉

<#gun> 😊
Tihy
besárgultam <#wow1><#eljen>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

bcs78
Jaaa! Így könnyû! Akkor <#levele>

(csak viccelek <#idiota>)

Kosz sracok de Pisti elfejtetett odairni hogy o nyert volna ha 10korrel a vege elott nem lokik ki elso helyrol<#wilting> Mondhatni egesz mezonyt lekoroztuk volna Pistivel csak hat sok sarga kozbeszolt
bcs78
Grat IzInek. <#eljen>

sajoati
nabazz, meg linkelni se tudok 😊

ez lett volna a poeen
http://www.flickr.com/photos/13358517@N00/275213664/

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
nekem nagyon gyanús... igaz, hogy sok képre oda tetetett egy dublõrt, de az egyiken tisztán látszik...

lebuktál, Denny!!! 😉

(és akkor most lehet nyomni a sztorit, különben dühbe jövünk 😉 )

+grat IzI-nek!

Grat, Izi! <#eljen>

<#taps> Grat, remek összeállítás! <#worship>

DTap
Akárhogyis errõl már mesélni kell!

Ahogy a képeket nézem arra tippelek hogy Pisti a FedEx-nél dolgozik és úgy jutott oda

Met
ja, feladta magát romlandó csomagként 😄

Vagy Hamlin-t látva az online versenyzésnek van ehhez koze? errol részletes beszámoló kell addig nem lesz egy perc nyugalmad se <#nevetes1>

Met
és oda, hogy? miért?
legközelebb szóljál megyek én is 😄

ibronk
Nem semmi lehetett <#eljen><#taps>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Azt a..leestem a székrol...nem jutok szóhoz...ez meg hogy sikerult,csomagot kuldtél a FedEx-el? <#guluszem1>

<#worship>

Láttam hogy te már a Busch szériában is vitézkedsz <#eljen>

DTap
Pisti vmi beszámolóval elkényeztethetnél minket-a képek szerint nem semmi helyeken jártál!

DTap
Ez igazolt távollét!Bár kérhettél volna vmi lehetõséget játszani ;-)

itt mászkáltam:
Charlotte

nem frissül az oldal elég gyorsan <#ravasz1>. jójó, tudom, hogy seggfej vagyok. <#nezze>

Met
Te meg hol mászkáltál idáig?
itt is kéne versenyezni, köt a szerzõdésed<#nezze>

DTap
Gratulálunk Neki-Remek!<#worship><#worship><#worship>

Met
ilyet én is csináltam, te Sanyi hozzám képest kutyafüle, és a tükörben néztem a kis táblát és nem értettem, hogy miért nem állok jól ha egyszer ott a tábla, egy darabig eltartott míg rájöttem, hogy a kocsi másik végére kell a tábla 😄D

Szegasztok!

Izi megnyerte az ESCORS truck bajnokság Martinville-i versenyét! <#wow1><#eljen><#taps><#worship>

sajoati
en is, pedig mar 3 oraja lattam. 😉 megnezem meg1x. 😊)