NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most járok erre, így megválaszolom azt a néhány kérdést ami engem is érint.
Az újabb pályák használata ellen én sem vagyok, de akkor azt döntsük el nehogy valaki éppen pénteken szembesüljön vele hogy más pályán kell mennie mint amin gyakorolt (ha gyakorolt). Jó lenne ha linket is adnátok a pályákhoz és akkor akár Alex, akár én feltudjuk rakni õket a szerverre és a HNR oldalra is könnyedén kirakhatjuk õket és onnan bárki letöltheti majd.
Természetesen az olyan pályák használatát ahol az ütközés elnyelõ fal van (Homestead) én továbbra is ellenzem, mert annyira azért nem lehet a realitás a célunk, hogy más kiessen egy apró és ostoba hiba miatt.

Videó.
Nagyon tetszenek a videók és az ötlet is biztosan jó, hogy közös film készüljön, de mint azt mindannyian láthatjátok én egy ideje nem készítettem játékvideót és ez egy jó darabig még így is marad majd. Jelenlegi céljaim között két másik videó befejezése a fõ célom 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
ismerem, pont itt volt tan linkelve. 😊 csak hosszabb movie-hoz vmi zenei koncepcio kene, tobb zenecskevel.

Endure, in enduring grows strong...

Tihy
zenére lenne egy ötletem 😊

Celdus T. Judd - I Love NASCAR

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

sajoati
én benne lennék bármilyen közös videózásban 😉 , csak kéne akkor egységes feliratokat adni mindenkinek, aki részt vesz.

meg valahogy a zenei részt is szerkeszteni kéne. eltekintve itt most mindenki ízlésétõl, szerintem jó lenne vmi nascaros mjúzik, csak DOT már lejárt, de vmi amerikai rock and roll, nem ilyen új stb., hanem ilyen road movie jellegû, vagy nemtom.

Bucser
Õ nekem nem az a bajom, hogy kicsit lökdösõdnek hanem mint a barom belémjön. körbe sem néz ha mellettem is van valaki akkor fogja magát és hiába vagyok középen letolja mindkettõnket. Kb csak ebbõl van elegem... ÉS nem néha. Vagy nem szökõévenként.. mindig...

Vagy ha más íven megyek mint az AI akkor nem igazán érdekli, hogy beférek e a kanyar végén... rámhúzza és az a vége, hogy elszállunk mindketten.. nekem a kamikaze AI a bajom... A versenyszellem nem gond hanem hogy magára egyáltalán nem figyel.. nem hiszem, hogy bármelyik híres versenyzõ fogja magát és a 2. körben felpaszírozza a riválisát szándékosan a falra....(Még az öreg Earnhardtról sem tudtam volna ilyen feltételezni)...

Másik példa: %0%-os Michigan futam szándékosan elbénáztam a gualify-t és sor végérõl indultam hogy megnézzem mit csinálnak (84%-os AI) 10 kör alatt 3 sárga.... és a mezõny fele mintha el sem indult volna kint állt a boxban... szerinted ez normális???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

HaZso
<#eljen><#worship>

Akkor te inkább "nem normális" NASCAR játékot keresel ha azt szeretnéd hogy ne toljanak le és hagyjanak helyet....az EA NASCAR izét próbáltad már?

Bucser
Mennék én ha lenne szabad idõbeosztásom:/

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bcs78
Mehet ez publikba is: The Statler Brothers - Do You Remember These

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

DTap
Úgy rémlett pedig mintha egyszer te tettél volna egy videorészlet alá eredeti hangokat-bocs a szerzötõl ha nem te voltál.Ki is volt?

Tihy
kikérem magamnak, én mem vigyióztam <#vigyor3>

Ezert kell human ellen menni 😊
Bucser
Kérdezném hogy jön -e valamikor vagyis várhatóe valamikor egy normális nascar játék a közeljövõben? mert szép széõp meg baromi állat az NR 2003, de azért egy GTR2 szintû AI-val ellátott játék jól jönne.. (útálom, hogyha nem az AI tempójában megyek egyszerûen csak letol a pályáról vagy nem ad helyet vagy egyebek...Vagy esetleg egy AI update Nr2003-hoz létezik?😊

CodeRed
Hát a sztárfilmestõl messze vagyok...hál istennek vannak sokkal jobbak is...NR már amúgy sincs, "abbafejeztem" a centrifugálást :-), de nagyon megnéznék egy ilyen megavidejót, mert külön öröm olyasmit nézni/látni amivel más "kínlódik" nekünk nézõknek<#eplus2>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

DTap
De külön örülök,hogy betetted mert pont ilyen "szakaszokra" gondoltam- szakaszonként szabadkezet adva a készitönek.Ez pontosan jó példa!Csak ezeket kellene összefüzni,vmi állandó képváltással igy jönne össze az egységes "MEGAVIDEO".Tényeleg nincs kedved jönni az utolsó 5 futamra?
Lehetne még egy sztárfilmesünk! :-D

DTap
Emlékszem rá Mester!(meg is van az arhivumban)

CodeRed
Hát ha ez segítség, akkor én ezt a tavalyi szezon elsõ 4 futamával ÍGY oldottam meg :-)

DTap
Nem rossz az ötlet bár én abban is bennelennék ha szakaszokra bontanánk és a 3-5 perc futamokról lenne (gyakorlatilag mi ketten idén már 5 futamról csináltunk összefoglalót azoknak a képanyaga felhasználható lenne) és amugy még Toyán kivül sztem Sajoati Juan (ha jól emlékszem Tihy is csinált videót) bevonható lenne ugy már velünk együtt fejenként csak 5 futamot kéne megcsinálni.A Youtubra meg részekre bontva is kitehetjük...Talán még kicsit korai a dolog késöbb egyeztessünk.
De sikerülne elosztani akkor akár már az elsö versenyeket el is kezdeném.Vélemény?
ami megvan:
Infineon-Watkins Glen-Indyanapolis-Lowes-Talladega

HaZso
<#worship> Majd privibe írd le nekem a szám címét pls <#vigyor>

Akkor a GTR topikba kellene irogatnunk <#hehe>

Jol elbeszelgetunk mi itt 2en 😊 Tobbiek is hozzaszolhatnak egyebkent 😊
Én támogatom....jovot úgy gondoltam hogy tobb pályát is lehetne cserélni,legalább azokat amik átt lettek építve ha már a tobbi kiagészítés (grafikai) nem is annyira fontos.

Ezzel nem kell varni kovetekzo szezonig mivel nem uj palyat kell betanulni hanem max 1 kanyart.Nincs miert varni vele
Ha jovore változások lesznek akkor el lehet gondolkodni az ilyen javított realisztikusabb pályákon is,lehet hogy ezen a téren se ártana egy kis változás.

Pocono-i bukkano is hihetetlenul idegesito de attol meg nem ellenznem 😊Szal jolenne ha illetekes nyilatkozna
Igen Pocono 2005-be is benne a bukannó a 2-es kanyarba vagy Watkins Glen is van már felújított változatban ahol az 1-es kanyarba nem kavicságy hanem aszfalt van a sikánba se dob akkorát a kerékveto stb.
Viszont a Homestead-ot próbáltuk HaZso-val és még mindig leáll a motor ha ha erosen nekicsapodsz a falnak ami kellemetlen lehet mert nem tudja befejezni a versenyt,habár eros a gyanúm hogy ez nem bug hanem direkt így van csinálva hogy ekkora utkozés után ne tudjunk továbmenni ami ugye jobban szimulálja a valóságot.

Egyebkent Atlanta-bol is van 2005 szal sok uj javitott palya van szal update-ni kene 😊
Akkor szerintem mindenki szedje le Mv2005-ot es mennyunk azon !

Toya add ki parancsba rad jobban halgatnak 😊
2005-os.Amiben mas a palya amikor T4-bol jovunk ki van 1 kis bukkano ami megdobja kocsit es ez miatt nem lehet ugyanugy kijonni belole mint T2-bol.Tehat eleg jelentos valtozas 😊 Es jobbis ez altal mert ott lehet hibazni 😊
bcs78
Én is gondolkodtam ilyesmin. Nekem az járt a fejemben, hogy mindenki kapna egy idõkeretet, mondjuk 3-3,5 percet, és ebben a 3 percben csinálna egy kis éves összefoglalót saját szája íze szerint. Mindenki a saját 3 percének adna egy címet. A végén a videókat összetennénk egybe, így létrejönne egy több önálló fejezetbõl/epizódból álló, különbözõ stílusokat felvonultató változatos mozi, ami nem is lenne túl hosszú.

Tudomásom szerint rajtad kívül még Toya szokott videókat csinálni, szóval velem együtt lenne egy 3 felvonásos mozi, ami nem lenne hosszabb 10 percnél, így még Youtube kompatibilis is lenne. <#wink> De persze ha még többen készítenek videót, akkor hosszabb lenne, a Youtube nem elsõdleges szempont.

bcs78
Itt a letölthetõ vátozat, ha kell valakinek: HNR Lowe's letölthetõ

Pár napig még fent lesz, de majd törölni fogom.

http://www.superspeedway.net
Ezt akartam is kérdezni melyiken mentetek mert a képen láttam hogy nem az eredeti pálya van.

Martinsville 2005-os palyat honnan lehetne leszedni? Mert ha van valami public-os helyen akkor azon kene menni holnap.Nekem megvan csak hat en olyan helyrol szedtem amihez csak nekem van jogosultsagom 😊
DTap
nekem is eszembe volt hogy meglehetne csinálni kommentárral is...akkor aztán tényleg egyedi lenne-föleg ha te irnád meg :-D

sajoati
grat a videós kollégáknak! lassan már vetítéseket lehetne rendezni, annyi anyagunk lesz. persze elõtte egy kis kommentárral, "Talladegába kiélezett harcra számíthattunk, a reményeink beigazolódni látszottak, ahogy stbstb.." 😊

HaZso: megoldás: Firefox 1.5 pl. , Videoakármi (egyik legnépszerûbb plugin, telepítése 30-45mp), szedi le a jutúb vidiókat rendesen.

Thx, remek lett! <#taps>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Cowek
A világ nagy rendezõi azt mondják, hogy a zenével lehet a legnagyobb hatást elérni, amit sokszor a nézõben nem is tudatosul. Itt azért eléggé tudatosult :-)
Grat! Nagyon jó hatásvadászat volt! <#eljen>

http://www.f1-info.hu/

Végre le tudtam tolteni vagy 100x megszakadt <#worship>

DTap
Jobb mint ha aztmondja,hogy "Ejjjj ezt szépen megcsináltad!" :-D
Örülök,hogy pozitivak a visszajelszések!

Egyébként ma eszembe jutott egy olyan,hogy mi lenne ha a téli szünetben összefognánk és (minden videós emberke megosztott munkával...) csinálnánk egy "megaösszefoglalót".Én vállalnám szivesen a rám esö részt.Persze valamilyen formában meg kellene egyezni,hogy pl 6 futamig tartana egy szakasz (addig kellene egy adott zenének tartani) utána mindig szabvány képváltásokkal Pl HNR logo elött eredmények stb persze nem lenne egyszerü összehozni azt tudom-de egyedülálló lenne sztem.Vagy túl morbid ötlet?Ha futamonként csak 30-50mp lenne akkor is jó hosszú lenne.

Alexease
<#guluszem1><#taps><#eljen><#worship>
HaZso
Ahogy a spotterem mondaná: "Szép munka volt, szép munka" <#vigyor>

CodeRed
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship> Hát ez hatalmas volt! Megy is az archivba;-) GRAT!!!

HaZso
Ez is nagyon tetszik, nem is gondoltam volna, hogy ilyen "rossz emlékek" után ennyiszer meg fogom nézni ezt is. (Még csak közelít a 100 fele, mert újabb <#vigyor>) A zeneválasztás szintén illik ide - már csak a helyszín miatt is <#wink> de a drámai hatás is nagyon ütõs lett!
Grat ehhez is! <#worship><#worship><#worship>

HaZso
Ez hatalmas, legalább 100x végignéztem :-) A zeneválasztás is kitûnõ és az összeállítás is, grat <#worship><#worship><#worship>
Majd töltsd fel vhova légyszíves, mert jó lenne, ha nem csak youtube-on lenne meg, hanem a gépemen is, thx <#vigyor>

Király lett, tetszik nagyon 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

JuanG
nagyon fasza <#worship><#eljen><#taps>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tihy
<#worship><#eljen> végre újra vigyiók <#taps>

Giovanni
Nagyon jó lett! Mellesleg egy videóban sem szerepeltem ennyit <#buck>

<#eljen><#worship>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

bcs78
Amúgy kajak, tetszik. Benne van az is, hogy képtelen voltam kimenni a pitbe anélkül, hogy meg ne pördüljek és a falhoz ne vágjam a kocsit. Negyedik helyen áltam... <#szomoru1>

bcs78
Forrest Gump zene? <#nevetes1>