51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    Mi lenne, ha GN1970 moddal mennénk megint valami road pályán?
  • gordon 24
    Még nem.. De mi legyen? Road,Oval? Cup vagy más.. Szerintem egy CTS Darlington kiru lenne.
  • gordon 24
    de ez nem egy pak.. Ez egy uj komplett xp..
  • Met
    igen, arra értettem
    több embertől hallottam, hogy felrakott valami xp pakkot és meghalt a gépe :)
  • 72TSanyi
    mi lesz a szerveren, eldőlt már?
  • gordon 24
    Azért egy össze barkácsolt win telepítőt ne keverj össze egy normál telepítővel.

ezt hogy érted? A Extended editionra irtad? agy mire? Eyébként ez a win elég jó szerintem. Alapból minden rajta van feldobod és bekapcsolod a gépet aztán semmit nem kell telepiteni. Minden alapból benne van (office 2004, wmp,damon tools, Nero,kétfajat explorer sorolhatnám. )
    én például csak a videókártya drivert raktam fel a többi a win álltali.
  • 72TSanyi
    Te is karácsonyra időzítettél?
    Én végülis kényszerűségből váltottam, de legalább már GTR2, Race játékproblémáink nincsenek. Na jó, az LFS is jobban szakít így!
  • Met
    Igazából mindenkinél másmilyen rekaciókat vált ki az sp2, akikkel beszéltem mind rosszat és ezért húztam idáig a felrakását, de a PS3 Beta és az Office 2007-nek kell :)
    Azért egy össze barkácsolt win telepítőt ne keverj össze egy normál telepítővel.
    Az a rossz ezekben a hiperszuper windowsokban, hogy minden szart beletesznek és ettől gyakran instabil lesz a gép, persze ez is gépfüggő.
  • 72TSanyi
    Most rakom fel a Cowek által említett Audigy2 drivert. A helyzet mondjuk az, hogy korábban nekem úgy sikerült orvosolnom a hang problémát, hogy olyan xp-t telepítettem, amibe még nem került bele az sp2 javítócsomag.
  • gordon 24
    Hát akkor nem ez lehet. De igazából a fene tudja.. Lehet hogy ezen mások az illesztőprogik vagy valami jobb nem tudom de például én semmit nem cseréltem csak ráraktam egy xp Prof extended edition-t és azóta semmi.
  • Met
    én nemrégen tettem fel az sp2-t és idáig nem volt gond a játékkal
  • gordon 24
    Szerintem az sp2 a legnagyobb gond.. Amig az volt nekem is mindig szarakodott (ujraindulás stb) Most egy uj xp van. Lekopogom de teljesen oké..
  • Toya
    Nekem is új a gép :)
  • 72TSanyi
    Én akár mehetnék is, de ott tartok, hogy most pakoltam vissza a Nascart, de a hang problémám már megint jelentkezik. (A gépben alaplap+proci+videokártya csere volt, csak most megint bepróbálkoztam az sp2-es xp-vel.)
    Ha megtalálom a linket, amiről szó volt Audigy2 kártya driverének lecseréléséhez és müxik, akkor igyexem ott lenni.
  • gordon 24
    Végülis mind1. Valamit!! De még várni kéne hogy egyátalán akar e jönni valaki. Te nem jössz?
  • Toya
    Mondjátok hol akartok menni és én elindítom nektek.
    CUP tesztet akartok vagy valami egyebet? Döntsétek el :)
  • gordon 24
    Lesz valami este srácok? Elvégre kedd van..
  • gordon 24
    Holnap kedd van.. Ugyhogy felölem oké a dolog valszeg itthon is leszek. Ugyhogy menjünk.

egyébként te miért nem fizetsz be és jössz? Tök kiru és a 2500ft az nem egy összeg.. Gyere!!
  • djfuge
    Akkor talán holnap egy verseny? Akkor már biztos jönne egy pár emberke.
  • HaZso
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • pasztor
    Boldog karáncsonyt, sporttársak!
  • Mnemomic
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
  • DTap
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • 72TSanyi
    OFF

Van újra működő számgépem, szóval vége az 1 hét kényszerpihenőnek!

ON

Jó Karácsonyozást mindenkinek!
  • Alexease
    Kellemes Unnepeket Mindenkinek!
  • Tihy
    Boldog, Békés Karácsonyt!
  • sajoati
    boldog karácsonyt all!
  • robotnyk
    kkü mindenkinek :)
  • Cowek
    Boldog Karácsonyt!
    Szép volt Gio :-D
  • JuanG
    Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek!!!

• gordon 24
    Nem tudom hogy a server szabad-e de ha szabad és akartok akkor holnap lehet róla szó...
  • Toya
    Kellemes karácsonyi ünnepeket!
  • Giovanni #45409
    Kellemes, boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!

• djfuge
    Sziasztok.Boldog karácsonyt. Ma vagy holnap nem nyomunk egy versenyt? Biztos sokan tudnának jönni!
  • gordon 24
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!
  • Cowek
    Egyébként toborzónak sem utolsó
  • Cowek
    Ezúton is köszönjük meg SajóAtinak, MET-nek és Tasinak a javítást

Köszi hogy szóltál
  • Met
    ha végignézted volna akkor tudnád, hogy ki fordította
  • Cowek
    Nagytakarítást végzek a DVD-im közt, és ráakadtam az egyik legkedvesebbre. Nevezetesen az IMAX Nascar-ra amit - Met hatahatós segítségével - sikerült magyar felirattal ellátni. Nagyon szívesen kiraknám torrentre, ha van rá igény. Angol nyelven van, eredeti minőségben 5.1-ben magyar felirattal.
    Miután a feliratot nem én készítettem, és szerzőjének kilétét jelenleg nem tudom, mindenképpen szeretném a hozzájárulását kérni a publikáláshoz.
    Karácsonyra talán jól jöhet :-)
  • gordon 24
    Hát nem volt nagy pukk. Watkinsba mentünk egy 10 majd két 5-5 körös versenyt és ennyi. Összesen 4-en voltunk. Szóval ez csak ilyen játék volt de azért jó volt. Kb ennyi. Majd jövőhéten.