NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Egy idõben alternatívaként használtam a Trilliant, amiben szinte minden messenger program ötvözve van és egyszere lehet beszélgetni az MSN, az ICQ és a Yahoo Messenger felhasználókkal.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Így meg manapság tudom, hogy ha akarok valamit, akkor ez egy eszköz, hogy rendezzem azt szinte bármelyik ligatársammal.
(Mellesleg én az msn-tõl idegenkedem egy kicsit, bár már azon is elérhetõ vagyok <#vigyor3>#vigyor3>)
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Downhill!!
A legfontosabb, hogy legyen feltelepítve a játékodra a 1.2.0.1-es update. Ez a bajnokság honlapjáról a letöltések->javítások résznél letölthetõ. (16megás fájl)
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
A tegnapi futamhoz még..."I like short tracks, you'll see more wrecks..." <#zavart1>#zavart1>
Olyan verseny nem szok lenni de itt vannak rendes emberek aki maguk is tudnak csinálni szervert ha megegyezunk és ott kipróbálhatod,biztos vagyok benne hogy pár embert ossze tudunk szedni azon nemes cél érdekébe hogy novekedjen a létszám <#smile>#smile>offline már próbáltad?
vegen kialltam, 180. kor kornyeken...
Endure, in enduring grows strong...
Bocs Tihy a rajt miatt!
Az ilyen javításnál mint Martinsville,New Hampshire vagy Pocono,csak részleteseben ki lett dolgozva,ugye Hamlin meg is dicsérte hogy minden olyan mint a valóságba.A két road-on is ilyen jellegu javítás van.Van Bristol is 2 pit lane-val
Továbbá egypár pályán villanyfényes versenyeket is rendeznek California,Phoenix,Darlington ez se radikális változás.
pálya upgrade - felõlem lehet, de arra ügyelni kell, hogy ne az legyen mint a grafikai update-nél, hogy párunkat nem engedett be valamiért
autó upgrade - az is mehet, úgy is festegetnem kellene, így legalább lenne rá indok 😊
videó - gyártsatok, én nem fogok megint, nekiálltam egy harmadiknak de úgy maradt 😊
I will use google before asking stupid questions.
de alapvetoen mindenfele valtozas tetszik, csak menet kozben nem nagyon.
palyak teren mas a helyzet, nekem igazabol mindegy, hogy uj vagy regi track-en megyunk, csak ha ujon, idoben legyen meghirdetve, letolheto stb. (ne sendspace-rol meg tarsairol...)
Endure, in enduring grows strong...
Én szivesen osszeszedem a pályákat vagyis már meg is vannak,OFF szezonba lehet is próbálgatni,tulajdonképpen már majdnem mindegyik pályának van új verziója,Atlanta,Texas-nak pl. BR változata is,ezeket akár használhatnánk is még az idén.
Let\'s Go Racin\' Boys!!!
Ezt mostmár mindenesetre ne bántsuk, mert biztosan hevesen szitkozódnék ha fél tízkor este azért nem tudnék indulni mert a pálya letöltése miatt maradnék kint 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu