51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    Ez fugg attól milyen beállítású car set-et használsz és mellyik pályán mész.
  • B Lori
    Benne

Szerintem Talladega TR2006 NEXTEL CUP CAR SET High Resés mehet a verseny,mivel tomegben akarunk autózni inkább a fast setupot használnám,a pontos AI beállítást én ugy csináltam offline hogy mentem egy 5-10%-os hibátlan versenyt és amikor kilépsz a gép kiszámolja és az autoAI beállításnál megjelenik a szám így ezután azzal mentem nem a manuálisal.
  • gordon 24
    Be kell igazítani hozzánk az AL-t szerintem a 100% lehet sok de a körül kell lenniük ez igy van.
  • IzI
    Ai nelkul biztos nem fogok 500 merfoldet menniAI-nak meg minimum 100 kell szerintem
  • gordon 24
    Én benne vagyok!!! De legyen al. Mert 500 mérföld az nagyon sok és ha leszekadunk piteknél akkor legalább legyen kivel küzdeni.
    Egyébként szeriontem az én tudásomhoz mérten pl: kb 95-97% körüli Al-ra kéne rakni perseze ez tipp. De a legegyszerübb hogyha elinditjuk a servert megnézük mi milyen időket megyünk, és addig huzni őket amig ezt ők is elérik. Én offline igy szoktam.
  • HaZso
    Setuptól függ... de nem fontos az AI nekem, csak mint lehetőséget említettem :D
  • IzI
    Es a AI-t mennyire raknad?
  • HaZso
    Sziasztok! Kéne menni egy 500 mérföldes versenyt, benne vagytok? :-) Mondjuk Daytona vagy Talladega TR-re gondoltam... egy 2006-os zárófutamnak elmenne szerintem, létszámtól függően AI-val kiegészítve, törést kiszednénk esetleg... Vélemény?
  • Szeki26
    Sziasztok ! Múltkor az iRacing kapcsán belőttetek pár képet,hogy ilyen Classic autókkal nyomják a teszteken.(vagy nemtom minek hívják ezeket,ilyen hot rod kinézetűek).
    Találtam egy www.i-tv.hu nevű oldalt,ahol online tv csatornák vannak,és van egy Racing Online nevű tv,amit ajánlok mindenkinek a figyelmébe,ott szinte egész nap ilyeneket néztem,meg ilyen vidéki kiskategóriás stock car versenyeket mutogatnak,tök érdekes :)
  • Cowek
    Nem is kapnál már eredetit... Igen nagy hiánycikk, aranyárban kapható :-)
  • fadi
    és az normális, hogy játék indulásakor automata benyom hangkari driverbe egy hangeffektet?
  • Tihy
    itt nem
  • fadi
    lenne egy igazi kezdő kérdésem:
    Eredeti game kell online bajnoksághoz?
  • 72TSanyi
    Aham. Hát lehet. Mindenesetre most ott tartok, hogy win újratelepítve, és játékokon kívűl jópár progi újratelepítve. Ez így tudom, hogy működni fog.
  • sajoati
    nekem alapra (eggyel balrabb) kellett vennem, a szabvanyos keves volt.
  • 72TSanyi
    Igen, visszavettem szabványos gyorsításra. Az sem segített.

Mellesleg nem volt hosszúéletű a Race nevű játék. Az új winfos feltelepítése után eszembe sem fog jutni visszarakni.
    A hátsókerék hajtású BMW marhára nem viselkedik hátsókerék-hajtásúként, meg az egész játék olyan, mintha szánkót vezetnél árkád stílusban!
  • sajoati
    ok
  • gordon 24
    Valszeg azért mert már túl van a server a Qualin. De ketten kevesen vokunk. Majd pénteken nyomjuk.
  • sajoati
    ugye a hardver accelt visszavetted audigynal?

en mentem volna, de nem tok belepni...
  • Toya
    Nekem sajnos most még csak az alap Nascar van fent. A modok és más hasonló dolgok egyáltalán nem kerültek még bele.
  • gordon 24
    Rakd fel az uj xp-t nagyon jó.. Annyi dolog van rajta alapból. Nagyon jó kis win fos.
  • 72TSanyi
    Tévedtem, amíg NR2k3 lesz a gépemen, addig én nem próbálkozom többé sp2-es xp-vel.
  • gordon 24
    Na mivel összesen ketten voltunk és Sanyinak a gépe nem az igazi. Igy kiléptünk. Ha esetleg jönne valaki irjon ide. Aztán visszamegyek ha nem akkor majd pénteken.
  • gordon 24
    Köszönöm!!
  • Alexease
    Meg van!
  • gordon 24
    Damaget rakd fel Realisticra szerintem.. De különben oké.. És kösszi.
    De ha nem is annyira a Moderatre mindenképp.
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA! Ha nem jo a beallitas, szoljatok;)

• gordon 24
    Na akkor mondjuk egy 50 karika. Darlington CTS..

Alex Léci intézkedj akkor. Remélem nem csak ketten leszünk..
  • 72TSanyi
    Darlington jó lesz.
  • gordon 24
    ja legyen az..
    Darlington.. Vagy lehet más is.
  • 72TSanyi
    CTS ovál legyen akkor.
  • gordon 24
    oké. Kösszi.. Majd nemsoká kiderül.
  • gordon 24
    Na akkor mi legyen?
    70-es Road vagy CTS oval?

Ha cts akkor Darlingtonba kéne...
    70-es mehetünk Brands ba is csak akkor le kell töltenem a pályát
  • Alexease
    Itt vagyok gep elott, dolgozgatok, szoljatok mikor, mit s miert:)
  • 72TSanyi
    Egyébként lejött a driver, amiről Cowek beszélt (igaz volt vagy 1 óra, mire a 40 mega leketyegett), viszont Brands Hatch-ben tesztelve 2 kör alatt nem jelentkezett a probléma. Remélem jó lesz!
  • 72TSanyi
    Felőlem lehet CTS ovál, korábban nekem is tetszett egyébként!
  • gordon 24
    És Alex van?
  • 72TSanyi
    Biztos mostanában telepítted újra a géped!
  • Toya
    Tévedtem, nem tudok indítani mert az RAdmin beállításokat sem tudom :(
    Az új gép átka :(
  • gordon 24
    oké nekem mind1.. Csak a cts-t nagyon szeretem aztán azzal még oválon sose mentünk.