NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor nem is kérdem, hogy ki gyõzött!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

HaZso
<#worship><#worship><#worship>

THX!

Tihy
HaZso, Lori, tessék 😄

I Love NASCAR

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Igy van.

Downhill!!

bcs78
Ja értem. Nem gáz, csak uccsó helyrõl rajtolok. <#idiota>

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Hanem honnan?

gordon 24
Nem utcsó helyrõl rajtolsz.

Downhill!!

bcs78
õõõõ... practice alatt disqualified az gáz? <#vigyor3>

Met
<#szomoru1><#confused>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Most hirtelen, felhizott 8-ra a letszam😉)))
Part time csapatra is szukség van <#eljen>

gordon 24
Én jövõhéten fogom feladni valszeg. Mert akkor kapok fizut. azt nem igérem hogy minden versenyen leszek de fogok indulni pár versenyen az tutti.

Downhill!!

Alexease
Ahogy mar Toya is jelezte, penteken mar uj passworddel lehet elerni a szervert! Eddig 5 embertol kaptam visszaigazolast a befizetesrol, velem egyutt😉 Ma meg nem neztem mailt, privatot, az nincs benne😉

Akitol kaptam visszaigazolast, annak vissza is uzentem, megkoszontem😉

Az uj passwordoket csoportosan, egyszerre fogom kipostazni!
Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Mixed Cup, AeroWar, Darlington, 147 kor, FAST
Tihy
szerintem nem leszünk annyian, hogy valakit is ki lehessen lökni 😊😞

Persze hogy nem gond,sott az 51-est kivéve mindenkit kilokhetsz <#nevetes1>

bcs78
Én jönnék ma is. De mondjuk az nem gond, hogy ti éppen vérre menõ küzdelmet folytattok a Mixed bajnoki címért, én meg mondjuk a statisztikámat nézve tuti kilökök valakit?

Tihy
köszi, löktem 😊

bcs78
Lesz Martinsville replay?

bcs78
Lesz Martinsville replay?

Lökj itt Alexnek egy privátot, én is így jártam el 😊

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Tihy
hopsz én fizettem, levelet is küldtem de még választ sem kaptam <#confused>

Nem tudom pontosan de 5 embert el kell hogy bírjon.

"összeget se tudok"

ebben akartam segíteni a link-el 😊

DTap
Ugyértem aki fizetett és válaszlevelet is kapott.

DTap
Jelszót mikor kapunk?

sajoati
megkaptam priviben, de azér szólok, hogy én rendben jártam el 😊

"A számlaszám és a név NEM valtozott! Aki nem tudja, azt tõlem kérje privátban (SG Fórum)..."

jó, nem privát volt. 😊

Endure, in enduring grows strong...

Ez jó kérdés. Szerintem annyian sosem voltunk még, hogy gond lett volna belõle. 2048/192 kbit/s a sebesség, amit tud. Szóval a többit számold ki te. 😊

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

<#eljen>Lassan már meg kell kérdezni Sanyitól hogy mennyi embert bír a szervere <#smile>

sajoati
jóvanna, meg kellene találnom az elérhetõséget, de az vmi nagyon régi operában van eltárolva nekem privizze már vki pls.

utalok ma aztán nyomok szkrínsotot.
összeget se tudok. 😞

Igen, a régi jelszó ma érvényes utoljára. És aki nem fizetett, nem igazolt vissza, stb... az biztosan nem jut majd be pénteken a szerverre.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap
Én is jönnék szerdán -sztem Atlanta hasznos is lenne-és alap pálya.

sajoati
tekintve, hogy holnaptól változik a szerver jelszó nem jönnétek inkább MA????????

a régi jelszó ma él utoljára?

Aero88 modot kell leszedni, bárhonnan le lehet pl. hsw.hu.

Jah, ennyi. A Multiplayer menüben van egy mezõ, ahova be tudod írni a kapott ip-t, majd az add gomb megnyomására bekerül ez a cím egy szerverlistába. Onnantól már csak annyi a dologod, hogy rákattintasz duplán erre, van kiválasztod és a connect gombra kattintasz a jobb alsó sarokban.

djfuge
Szóval hogy kell majd csatlakoznom az online játékba szerdán? Kapok egy ip cimet amit csak be kell irnom majd valahova és már csatlakozik is a gépem a szerverhez?

bcs78
Szerintem jönnék én is szerdán.

Az ip-ket privát üzenetként is passzolhatom, de ha megadod az msn elérhetõséged, akkor oda is küldhetem. Ha kérdésed van a játékkal kapcsolatban, akkor nyugodtan felteheted azt itt a fórumban akár.

djfuge
jövök én is Szerdán.Lenne egy két kérdésem.1. Melyik pálya lenne,mert nekem csak a gyári pályák vannak fent. 2.Kinek küldjem el privátban az e-mail cimem vagy az MSN cimem hogy én is kapjak ip cimet? 3.Leirná valaki pontosan mit hogy kell beállitani a nascarban hogy tudjak majd cstlakozni!!! Még soha nem játszottam on lineban,ezért nem tudom mit hogy kell beállitani. Lehet hogy lessz majd még kérdésem addig.Addig is köszönöm😊)

gordon 24
Ok remélem minden ugy alakul ahogy gondolom. Ugyhogy küldjétek majd ha bármi közbe jön jelzem!!

Downhill!!

Hogyne, várunk mindenképp. Szerda 14-17 között lenne a legvalószínûbb, ez esetben BLóri is biztosan lesz. De aki jönni akar, az jelezze, és privátba kapja majd az ip-t.

gordon 24
Oké rendben. Jöhetek én is? (remélem semmi nem jön közbe!!!)

Downhill!!

gordon 24
Én szeretem igaz nagyon nehéz!4 Csak jelen esetben egy budös buznyákom nincs. Ugyhogy kb két nap és jön a fizu akkor adom fel a zsét ugyhogy most nem karikázom. De szerintem egy bazi jó pálya.

Downhill!!

Szerintem a nov. 1 mint munkaszüneti nap jó lehetne többünknek is. Én akkor tudnék szervert csinálni, ha igény van rá.

djfuge
Értem.Köszi

Idopontot kell egyeztetni,hogy mikor ér rá meg te is és utánna még 1-2 embert hogy ne csak 2-en legyetek,ezért kellene MSN vagy akkor legalább figyeld a privát uzeneteket vagy a forumot,itt jelzi hogy mikor lesz várható mint ahogy multkor is beírta,mert te hiába vagy itt ha szerver meg nincs,hozzá kell igazodni,valószinu hogy TSanyi talál rá idot és jelzi majd.

djfuge
Igen sajnos multkor enm tudtam jönni.De most vagyok,és nekem jo bármikor ma!Miért kell egyeztettnem a szerver inditóval?Nem értem!Help

Ha lesz aki indit szervert akkor valamelyik este lehetne,akár ma is,de ehhez egyeztetned kell az idopontot a szerverinditóval mert mi hiába vagyunk ott ha te nem jossz...lehet privát uzenetet is kuldeni itt a forumon és nézz be gyakrabban,múltkor is vártunk de eltuntél.

Javasolnám hogy holnap max. 100 kor legyen és úgy indítani hogy a HP is maradjon el vagy max. 5 perc legyen....de a legjobb az lenne ha tudnánk kire számíthatunk mert 3 embernél akár az 50 kor is elég,így be lehetne normálisan fejezni a versenyt,ahogy szomorúan tapasztaltam Darlington nem kedvelt úgy hogy nem számítok nagy érdeklodésre.