51527
-
72TSanyi #45521 Hát igazad lehet, de ez azt jelenti, hogy neked kell tartani tőlük, és nem fordítva. -
B Lori #45520 Legutoljára amikor teszteltuk a 2 TR pályát nem volt AI mégis nagy volt a felfordulás....én tavábra is azt állítom hogy az AI-val nagyon is jól lehet versenyezni csak meg kell azt is szokni :) -
#45519 Hát igen elöbb a rajtot kellett volna megoldani!! -
B Lori #45518 Nem volt mert a kalamajkáig el se jutottunk -
#45517 Nem csak azzal vot a baj. (jó azzal is) -
72TSanyi #45516 Hát igen, szeretjük AI-t nagyon! Legalább nem hazudtolta meg magát! -
#45515 Hátőőő hogy is fogalmazzak.. Elqurtuk. Nem kicsit nagyon!!!.. DD
Volt -
#45514 Nagy kalamajka volt? -
#45513 Hát igen. Az utalsó balesetnél amikor bementem eléd neked mentem? Mert ugy kivágtál egyből. Nekem a Spotter mondta hogy clear. Erre gyorsan behuztam a szélárnyék miatt.
De azért jó lett volna. Kárhogy az Al ilyen volt mert sokkal jobb ugy menni hogy akkora a forgalom (persze ezekről a futamokról beszélek)
Igazából az a baj két sárga emiatt volt hogy egyszercsak fogják és fékeznek és kimennek a pitbe. Én is igy mentem nekik és Zso is. Ezt kellene valahogy kiiktatni viszont ez valószinü egy hiba a játékban és erre nincs megoldás. Ezt offlinba is igy csinálják sajnos. -
#45512 igazad van...főleg az AI jó beállitása segitett volna sokat. -
B Lori #45511 hát igen az utolsó pillanatba dontottunk sok mindenrol aztán káosz lett belole,ha elobb jon az otlet egy kis gyakorlással az AI finomításával jót lehetne itt versenyezni,ja és nem utolsó sorba látni kellene az osszes autót mert igy nem látod ha hátul mész mi torténik az elején,gondoltam lassan feljovok az elso pit kiálásig erre hirtelen megálnak elottem az autok valami baleset miatt az elején :/ -
B Lori #45510 Pedig olyan szépen autókáztam az AI-kal és setupot is inkább a DMP-t használtam,kiváncsi voltam hogy mire lesz elég ha végigmegyunk de sajnos kudarcba fulladt ez az egész -
#45509 azthiszem túl sok kivánságnak akartunk ma megfelelni az volt a baj... -
IzI #45508 Osszes nem hivatalos futam ilyen lesz szerintem.Mindig lesz vki aki nem koncentral elegge es maris elindit egy lancreakciot mas is elkezd konnyelmuskodni. -
#45507 ...a pályát.Próbáljátok meg-mág várunk kb 20 percet!Ha tudtok gyertek! -
#45506 én innét vettem le -
#45505 Talladega TR custom set -
#45504 hát engem sem enged be...úgy hogy akkor részemről ennyi -
IzI #45503 Szerintem ne msima palya van hanem valami masik valtozat nezd meg a honlapon -
#45502 hee, nem enged be a szerver... -
#45501 Bocsánat Talladega...(Daytonában esik) -
#45500 Bocsánat Talladega...(Daytonában esik) -
#45499 Emberek gyertek játszani! Óévbucsuztató körözés lesz Daytonában! Teljestáv! Teljesmezöny! -
#45498 oké
Al. Van tehát 500 mérföld 40 gép kb. -
#45497 en is leszek talan... -
Toya #45496 Én voltam. Csak sikerült kitalálni, hogy tudunk AI-t rakni :D -
#45495 Valaki matat a szerveren, vagyis lesz valami:) De itt leszek en ha kitalaljatok:) -
#45494 Naaa. Most miért nem? %-en nem jó degában. Tök király lesz.. Gyere!!! -
#45493 -
#45492 te nem jössz?
Gyere már. Mindegy az Al. Bohockodunk kicsit. -
#45491 AI-t nem tudunk berakni valamiért.
Vagy megvárjátok Alexet hátha ő tud megoldást vagy megoldjátok házilag a szervert vagy AI nélkül mentek :) -
#45490 Indítanám csak AI-t nem tudok berakni. -
#45489 Zso msn-en fent van. Beszélj vele vagy beszéljünk vele. -
B Lori #45488 Remélem Zso jelentkezik és mivel lesz AI így akár 3-an is mehetunk egy "DieHard 500"-at :)) -
#45487 Ja jó lenne valami mozgolódás. Mert ki is kéne próbálni az Al-t -
B Lori #45486 Csak biztos akarok lenni mert majd valakinek el kellene indítani az AI-t letolteni hogy egyforma legyen mindenkinek,esetleg setup-ot választani stb,ezért jó lenne ha egy illetékes is megerosítené mert lenne más dolgom is és nehogy aztán mégse lesz verseny:) -
#45485 hát persze
Dega Alal 500 mérföld.
Nem? -
B Lori #45484 Akkor lesz verseny? -
B Lori #45483 A verseny számít,van úgy hogy kvalin gyengébbek mint a versenyen és fordítva,ez is track ini AI beállítástól fugg,a 100% AI valószinuleg nem ugyan olyan az org.Talladegan mint a TR-en stb. ezért a legegyszerubb ha pl. Zso oflline megy egy rovid versenyt és amennyi %-ot kiszámol a gép annyira állítjuk,Dega-ba nincs kulombség koztunk így nem lesznek nagyon erosek az AI-ik,a kvali se számítt ezen a pályán az utolsó helyrol is fel lehet jonni alényeg hogy a versenyen legyen kiegyenlített,lehet még tokéletesíteni is hogy az egyenesbe gyorsabbak legyenek stb. mert úgy az igazi de itt most erre nincs ido.......amióta online versenyzek nem is mentem 43 fos mezonybe és már nagyon hiányzik :))) -
#45482 Jó az igaz hogy az én carsetem Ratingsa felvan tólva kb 89% ember és 70%-os autóra. Minden pilóta. És igy van ez 97%-os beállitás. De azért ezen nem igazán tudok nyerni 26-futamból eddig 4-et nyertem és a top 10 15 top 10 nél áll ugyhogy igen nehéz. de nem gond
Ezért kéne ugy csinálni ahogy az elején mondtam elinditani a servert megnézni hogy Qualon ők milyen időt mennek mi is megyünk egy qual-t. Megnézzük azt is. És addig emeljük az ő erősségüket amig ezt az időt elérik és ennyi.