NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mentem, indítom a játékot! 1-2 perc, és csatlakozhattok...... 

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Na itt a géped. Véleményt várok..djfuge
Downhill!!
Ez mar jobban nez ki😉 De meg itt is lehet gond ha valaki letolti es nem figyel, mert a Send2 csak 1 pontot kezel, leszedi a CUP elol, igy megint nem jo😉 Erdemesebb ilyenkor ZIP-pelni😉
De ha teljesen vegleges lesz, akkor felteszem a HNR-re, az a biztos😉
De ha teljesen vegleges lesz, akkor felteszem a HNR-re, az a biztos😉
szia.Megkérlek nem csinálnál nekem egy fekete fordot 13-as rajtszámmal?Nem kell rá semmi csak fekete azt kész.Én nem tudom hogy kell
NA AKKOR EZ A VÉGLEGES !!!!!!
20-dikra csak jó lesz...
(nevem után kell pont megölöm ezt a buzi send2u-t : 83_gordon24.cup.car a név...)
20-dikra csak jó lesz...
(nevem után kell pont megölöm ezt a buzi send2u-t : 83_gordon24.cup.car a név...)
Downhill!!
Valaki segitsen.Bementem autot késziteni,sima fekete rajtszámmal,azt elmentem.és utána kell még valamit csinálnom?
Egyszerubb lett volna a: "gordon24.cup.car" file nev😉
Amire figyelj, a jatekban a Player Info resz, a pontos rajtszam es a vev kijelzese. Ha a bajnoksagban is akarsz majd indulni, akkor a rajtszamnak is kulonboznie kell a tobbieketol, es erdemes a nevet ugy megadni, hogy egyszeru es egyertelmu legyen, verseny kozben az info resznel korrekt nevet irjon ki. A nev a bajnoki tabla szerkesztesenel is szamit, mert automatan program kesziti, igy kozben nem erdemes cserelgetni, mert kavarodas lesz😉
Amire figyelj, a jatekban a Player Info resz, a pontos rajtszam es a vev kijelzese. Ha a bajnoksagban is akarsz majd indulni, akkor a rajtszamnak is kulonboznie kell a tobbieketol, es erdemes a nevet ugy megadni, hogy egyszeru es egyertelmu legyen, verseny kozben az info resznel korrekt nevet irjon ki. A nev a bajnoki tabla szerkesztesenel is szamit, mert automatan program kesziti, igy kozben nem erdemes cserelgetni, mert kavarodas lesz😉
Valami nem kerek vele. Nem rakott oda pontokat ahol kéne lennie. Az a lényeg ha leszedtétek akkor igy legyen a file név: _p_galambos.06.6.cup.car
Downhill!!
Nahhh akkor ne az elõzöt HANEM EZT Töltsétek le ezzel megyek !!!!!!!!
Downhill!!
Ahogy gondolod...... A fórum alapján rajtad kívül DTap,BLori,BCS78,DJFuge,Gordon24 jelezte részvételét. Ha valakit kifelejtettem volna, jelezze!
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Ahogy látom az egyik srácnak van ilyen festése (igaz az Dodge az enyém meg Fusion) már rakjak be másikat vagy jó ez? Van még mc-s autóm az más szinezésû
Downhill!!
Downhill!!
Jah, 14 órakkor idítom a szervert, úgyhogy 13.45 fele küldözgetem az ip címet.
Az újaknak javaslom, hogy töltsék le a többi versenyzõ autófestését a weboldalról, hogy legyen valami normál festés az autókon. Illetve ha valami egyedi festést használtok, akkor megoszthatnátok velünk, hogy mi is jól lássunk titeket.
Az újaknak javaslom, hogy töltsék le a többi versenyzõ autófestését a weboldalról, hogy legyen valami normál festés az autókon. Illetve ha valami egyedi festést használtok, akkor megoszthatnátok velünk, hogy mi is jól lássunk titeket.
Az aero 88 az a régi autokhoz van. Ugyhogy a Cup-ot azokkal fogunk menni ha jól tom. De ha átnevezed gns,vagy cts-re akkor mind a Busch mind a Truck használható.
Az a lényeg hogy tölds le és a Neved setup Atlantába rakd be. Aztán belépsz a játékba és a garázsba válaszd ki. És müködik is.
Az a lényeg hogy tölds le és a Neved setup Atlantába rakd be. Aztán belépsz a játékba és a garázsba válaszd ki. És müködik is.
Downhill!!
Igen tudom.Én is igy gyakorlok,de én a jasper beállitással mentem,na akkor leszedem azt a másik beállitást.
Figyi azt tudod hogy nincs kipörgésgátló és szinte semmi segitséget nem lehet használni. És csak belsõ kamerás nézet van? Egyébként szedd le a setupoat a HNR oldalról (bannerre katintasz elõjön) és a fast2 vel menj atlantába. Sokkal gyorsabb leszel.
Downhill!!
Megnéztem mit tudok idömérön,elszomorodtam hozzátok képest. 181mph tudtam.😞( még gyakorlok du-ra😊)
<#taps>#taps><#worship>#worship><#integet2>#integet2>