51527
-
Toya #45561 Szerver elindítva! -
IzI #45560 sok lett a "nem" :) -
IzI #45559 Hm ha minden igaz akkor nem kell semmit nem felrakni.Meg egyebkent se tudnam mar elkuldeni mert a link mar nem el:) -
IzI #45558 Lehet akkor gyorsba utanezek:) -
Toya #45557 toyakukachswponthu -
B Lori #45556 Biztos hogy 20:30 elott nem lesz verseny :)) -
B Lori #45555 Abban a javításba akkor MIP file-nak is kell lenni mert az ini-nek semmi koze az aszfalt szinéhez így azt mindenkinek le kellene szednie. -
#45554 Elkell mennem. kb 20:30-ra vagyok! Várjatok meg!! -
IzI #45553 mail cim?:) -
Toya #45552 Az INI nincs meg nekem. -
IzI #45551 Toya
A javitast leszedted hozza(ini file)? Annyiban mas azzal hogy nem sotet az aszfal vegig hanem csak belul eleg sokat szamit szerintem.Ha nincs meg irjal mail cimet nem tart felrakni semeddig szerintem -
#45550 Leszedtem!! Ugyhogy felőlem ok. -
#45549 oks, en nekem mindenfele palya jo, setupbol az UK tetszett, de felolem barmi johet...
-
Toya #45548 Lesz. Homestead 2004-et szedjétek le, azt nézzük már meg ma ha lehet. -
#45547 lesz ma vmi?
en kb 2110 korultol vagyok biztosan -
#45546 Hát oké.. Mindenesetre meglepett nem szoktak ilyen butyuták lenni még ott sem. Érdekes. atingsba kell állitani rajtuk? Majd MSN-en megdumáljuk. Mindenesetre kösszi
-
B Lori #45545 Van egypár pálya ahol tobb mindent kell javítani,a legfontosabb hogy tudjanak elozni és ne torlódjanak.Sok mindent lehet állítani,Dovert-t én is teljesen átszabtam AI szempontból de errol részletesen inkább MSN-en.
http://files.filefront.com/ini_filesrar/;6...;/fileinfo.html
Innen letolthetsz AI javíttásokat az osszes Cup pályára,az eredeti fileokat természetesen mentsd el.
-
#45544 Hát ja!! Wazze Doverbe mentem. 200 karika öcsém 17 sárga volt 56 körön keresztűl. Asszittem megörülök. Ez miért van? Van olyan pálya ahol 1-et nem csinának. A multkor martinsvillbe ugyanez volt. De csak néha. Nem értem.. Na mind1 -
B Lori #45543 Hát így bajnokságon kívul úgy néz ki nem sok értelme van :( -
#45542 Na látom nem lesz semmi.. Akkor majd pénteken.. Megyek akkor tolom offline. Üdv!!! -
#45541 Boldog Új Évet Mindenkinek! -
#45540 Lesz ma valami? -
#45539 fasza!! BUÉK viszont mindenkinek!! -
#45538 BÚÉK!!! -
72TSanyi #45537 BÚÉK! -
pasztor #45536 BUKÉ Sporttársak! -
#45535 Boldog Uj Evet Mindenkinek! -
B Lori #45534 milyen szép lenne ennyi autó a pályán,jó nagy BIG ONE lenne beloluk :D -
B Lori #45533 BUÉK! -
#45532 BUÉK Mindenkinek!!!!!! -
BÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#45530 -
#45529 BUÉK!!!!
2007-ben pedig nagy csatákat és a stb...
Tényleg nem akarjátok az Exhibition Cupot lejátszani?
( BudShootaout, Gatorade125, Nextel Open , Nextel Challange) -
#45528 Hát akkor sry..
Egyébként az Al szerintem nincs gond . Nagyon jól le van modelezve szerintem az igazi. Nekem egy dolog nem tetszik hogy nem jelzik ha pitbe tartanak.
És Lorinak teljesen igaza van abból a szempontból hogy sokkal jobban kiszámítható az Al mint egy ember. Mível online egyrészt a net szarsága is benne van nem látod hogy hol van konkrétan az autó, ezért sokkal nagyobb helyet kell hagyni. Meg azért nem tudom miért nem tudunk ugy menni szinte senki hogy egy iven forduljunk mindig van korrigálás. Dehát mindegy ez van..
Az a baj ha jövőre leszünk 5-en akkor lehet jobb lenne befogni az al-t is. Mert sjnos egyenlőre úgy tünik nem lesz nagy tömörülés. -
B Lori #45527 Igen,ezért fontos az osszehangolás ha te másképp viselkedsz akkor megzavarod oket mert lassítanak kerulgetnek és ez foleg a rajtnál amikor szoros a mezony galibát okozhat,de ez megint csak így van a mi esetunkbe is amikor elrajtolunk és valaki kicsit hibázik pl. az elso kanyarba konnyen baleset van belengondolni se merek mi lenne akkor ha 43 humán indulna ráadásul egy ilyen VH beálításal amivel ures pályán is nehéz menni :DD -
B Lori #45526 Csak akkor megy be melléd ha van neki annyi helye és ha azt meg is hagyod neki akkor nem fog kiforgatni,ez valóban csak megszokás kérdése ugyanis oda is bemegy ahová mi online verseny alatt nem vagyis nem számítasz rá,azt is lehet állítani hogy ne rajtoljanak gyorsabban mint mi csakúgy mit azon hogy ez egyenesbe gyorsabbak legyenek így nehezebb elozgetni oket és nem futsz rájuk stb.....az AI-s versenyt legjobb lenne saját hostal csinálni mert ezeket a hivatalos szerveren megoldani bonyolult és felesleges mert sok embert nem is érdekel. -
#45525 ...vagy mi zavarjuk meg... -
#45524 Igen valószinüeg egy ember AI-k ellen élvezetesebb versenyt tud menni-de ha minden 8-10. helyen egy ember van beékelödve mintha megzavarodna kicsit a "gondolkodásmódja". -
B Lori #45523 Az AI-nak csak eggyetlen nagy hibája van hogy baleset esetén egypáran nem lassítanak hanem Cole Trickle stílusban át akarnak menni amúgy persze ha be vannak állítva rendesen bármilyen versenyt képesek teljes létszámba sárga nélkul végigmenni és általába csak én tudom elhibázni.Nagyon is kiszámíthatóak pl.a kanyarba nem kell nekik fél pályát szabadon hagyni stb. de ugyanakkor ha beszurja az elejét nem fog engedni ami szerintem nem hiba,a lényeg hogy hasonló stilusba menjetek ha valaki méterekkel elobb vagy késobb fékez az egy tomegversenyen csak problémát okozhat,de még online is azzal a pár emberrel feltéve ha nem fél percenként kovetik egymást.......de ezt te is tudod hisz láttál már NASCAR versenyt. -
#45522 Be befértél de összeértünk és a falazást akartam elkerülni (de minek mikor nem volt törés-talán megszokásból)és megviccelt ez a set elindultam hirtelen lefelé és lassú táncot jártam-sajnos mások útját keresztezve. N.P. ez csak szórakozás volt...
AI-ról csak annyit pl: külsöröl rajtolsz balról hely nincs "szorosan mint a hangyák"-"meglát" egy kis lyukat közted és a fal közt és elindul befurja magát majd kiforgat.Igazán választási lehetöséged sincs félremenni mert nincs hova.Ugylátszik régen volt 2004 (azóta nem játszottam A.I. ellen) emlékeimben ugy élt mintha jobb lett volna anno...