51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    Ok. Felőlem mehetünk.
  • B Lori
  • gordon 24
    Nekem 8.. Csak menjünk!!
  • B Lori
    Igen,ehhez még Sanyinak is lesz szava.....ha a hivataloson akarnánk akkor lehetne megint Aero Rockingham,ahhoz Zso csinált setupot és az "utálatos" pálya ellenére nagyon jót versenyeztunk :))
  • DTap
    Egy kis zene (nemcsak) NASCAR rajongóknak
  • gordon 24
    Akkor legyen saját!!! És go.

Nem Sanyi?
  • B Lori
    A másik gond meg az hogy ha nincs velunk olyan aki kezelni tudja akkor nem tudunk variálni,restartolni stb.
  • B Lori
    Felolem lehet ott is de én már nem merek szólni hogy tegyenek fel valamit
  • gordon 24
    Támogatomn az ötletet!! De a hivatalos server azért jobb mert ha esetleg valaki akar jönni az be tud nézni
    Mertha sajáttal megyünk akkor azokat kizárjuk aki esetleg késöbb jönnénmek.
  • B Lori
    Mivel a tobbség roadon szeret és nemrég néztem az 1988-as Riverside versenyt ezért szivesen kipróbálnám az Aero-val,már próbálgattuk a 70-es csuszkálós ini-vel de még egy normális versenyt nem mentunk ott.....feltételezem nem leszunk sokan ezért nem is kell a hivatalos szerver mert oda macerás új pályát feltenni,nálad is mehetnénk Sanyi :)
  • IzI
    Jah csak akkor van hely.Ez van
  • gordon 24
    Ha jól látom a helyzetet, leszünk kb 4-en. Szóval rövid, vagy road kell.
    És mndjuk CTS: Vagy Aero 88. Ilyesmi.
  • gordon 24
    Focizni??????? Mi????????
  • IzI
    En nem leszek mivel megyek focizni fel10-re:)
  • Toya
    Találjátok ki hol akartok menni és mivel és Met, Alex vagy én is tudunk nektek szervert indítani.

Hamarosan lesz 2007-es naptár, csak jelenleg semmire nincs időm.
    A bajnoki táblázat vezetését nagyon hálás lennék ha valaki átvenné tőlem.
  • gordon 24
    Nekem minden 8. Felőlem mehetünk bárhol bármivel. A set az nem annyira de ez mind1.
  • IzI
    Milyen osszeget?
  • 72TSanyi
    Van valakinek valami pályakülönlegessége használható setuppal mára?
  • B Lori
    Ez igen,grat neki.....az osszeget viszont elfelejtették leírni :))

• IzI
    Annyira nem erdekes
  • B Lori
    Én is leszek ha lesz valami :))
  • Met
    vazeg, levágták a kép alljáról a kis táblát a számokkal
  • gordon 24
    Én vok. Csináljunk!!!
  • 72TSanyi
    Találtam egy érdekes hírt: link
  • 72TSanyi
    Ma este kire lehet számítani? Tartunk valami körözgetést?
  • gordon 24
    Ja a Fordot már törölted? Mind1 végülis, Most kedden és pénteken meg egész évbe már ezek lesznek. Mind a 3 egyforma szinezésü és márkáju. Ugyhogy kiru. Egyébként az egészet ezért csináltam, nagyon idegesített hogy 3 különböző márka volt. Most már király.
  • B Lori
    az jó mert nekem már ez volt fent és a lila autód nagyont idegesíto volt pénteken
  • B Lori
    ...versenyzok száma :))
  • bcs78
    Remélem ez a most tesztelt felújított Homestead pálya lesz az eredeti helyett.
  • gordon 24
    Jövőhéten már ezekkel jönnék! Ugyhogy aki szeretne látni az töltse le a gépeket. Alex meg léci Rakd fel az oldalra a másikat pedig töröld. Előre is Köszzi.
    INNEN LEHET LESZEDNI 15 NAPIG
  • Met
    kiderülhetne a következő szezonra vonatkozó milyen szabályváltozások, használt mod-ok, setupok, pályák stb. lesznek
  • gordon 24
    Elkészitettem A 2007-es aero gépet Ugyan olyan mint a többi. Igaz ebbe az időszakban nem volt Dodge de ez mégis az :

• B Lori
    Szerintem nem akadályoztál sot nagyon okosan korrektul csináltad ahogy a belul mentél,látszik hogy nézed a NASCAR versenyeket,ugyanakkor visszanéztem az ismétlést és nem hátulról értem hozzád hanem azért befért az eleje és nem sodródtam feljebb se ami az én nézetem szerint már belefér....igaz ezzel IzI biztos nem értene egyet
  • 72TSanyi
    UK=Ullrich Kratochwil
    Ezt megjegyzem, mert én tök mást feltételeztem az UK rövidítés kapcsán.
  • 72TSanyi
    Thx!
  • gordon 24
    Nekem ezt a lnket adták. Itt vannak a UK-setetk.
  • 72TSanyi
    Tényleg remek volt a set. Bár nekem két nagy bénázásom is volt, amit sokkal inkább az elmúlt hetek LFS-ezésének tudok be, mintsem hogy nem tudnám vezetni ezt a set-et. Az autó aljának szikrázása már-már az extrém VH set-ek érzését keltik, de ugynakkor ez hosszú távon stabil és - legalalábbis ezek a pályán - nem ette a gumikat.
    Tudna valaki egy ilyen UK set gyűjteményről linket adni?
  • gordon 24
    Nem gond. Egy helyet vesztettem ezzel. Másrészt meg nem cup volt. Biztos én is fogok még elnézést kérni. Ez benne van. Semmi gond. Viszont nagyon jó csata volt és örülök hogy tudtalak tartani titeket sokáig. Igazából az én bajom az hogy hamar elkoptatom a gumim. Most is az utolsó 5 körben 30-on felüli köröket mentem mert nem tapadt ha nem akadályozlak 2x-is simán elmész mellettem.. Toya is jól lelépett. Szóval valahogy ezt kéne megtanulni. Mert ez offline nem olyan nagy gond de itt az.
  • B Lori
    Bocs hogy a vége Earndhartosra sikeredett pedig addig Cole Trickles voltam és mindig kivulrol próbálkoztam így az utolsóba meg belul akartam gondolva hogy feljebb sodródsz......

Amúgy végig nagyon jó élvezetes verseny volt :))
  • gordon 24
    Megnéztem az utolsó 30 karikát. Wazz de keméyn csata volt.. Ezt nagyon szeretem. De jó lenne ha minden pályán ez lenne. És ez a set nagyon jó volt. Stabil és nagyon gyors. Ha a többi pályán is ilyen lenne akkor hát nem si tudom.
    Na mind1 Jó hétvégét All.