NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pumy, rájöttem, hogy nem az a carset lett bemásolva, ami már tartalmazta a ti festéseteket. De most már ok a dolog.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

A http://www.masgrafx.com-on érdemes körülnézned. Ott sok okosság található festés témában.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Hello!

Látom még vannak akik ezzel mennek. Kérnék egy kis segítséget: szeretnék kipróbálni pár mod-ot, tölöttem is le, de csak festés, és az autóformák hiányoznak, vagy nem is voltak. Hol lehet beszerezni valamely modhoz a kocsiformát?

Nem <#idiota>

Meg valószinu nem is fogok mert sajnos erre már nincs ido,persze gyakorlás nélkul johetnék de én mindig azt mondom a létszám a verseny végén lényeges.

A szezon második felében már sok pálya ismétlodik de ha az AI-val gond lesz azért segíttek.

Köszi, már tesztelem is..... <#worship>

HaZso
Sanyi, ezt írd át:
Online Draw Distance Problem core.ini net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=1 Change it to read: net_use_mdm_bandwidth_for_tcp_ip=0 xxxxxxxxxxxxxxxxxx 1.net_mdm_client_send_size=116
2.net_mdm_server_send_size=116
Change the above 2 values in the Core.ini File to 1.net_mdm_client_send_size=500
2.net_mdm_server_send_size=500
Now you can see all the cars while racing and in replays. xxx
Also Change:
1.net_mdm_client_send_every=3
2. net_mdm_server_send_every=3
Change this to the following:
1.net_mdm_client_send_every=2
1. net_mdm_server_send_every=2
With this new setting the Data/Car Position is updateded a bit faster than the Default setting, and cars will No longer wiggle on screen or have that annoying wobble, ie, side-to-side warp in the turns.

gordon 24
Hát ma sem jön össze.. Pedig Daytona áá.. Nem az hogy nem tudok csatlakozni, egyszerüen közbe jöttek dolgok. Nagyon sajnálom! Ezen nagyon idnultam volna..

Downhill!!

PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

PuMy

PuMy
Szerverindítás 21:15, az ip vége 133 lesz!

HaZso
<#eljen>

PuMy
Mentem 1 gyors tesztet, sztem jó lesz.

Lóri, ma már jössz te is?

DAYTONA NIGHT

Mivel ez night pálya ezért más lehet a tapadás,nem ártana letesztelni a setup-ot,az AI erosség 103% volt,a papy_ai 0.11 ha jobban szét akarod húzni elég az elso értéket a három kozul 0.12-re rakni.

PuMy
Hát az nagyon jó lenne, köszi!

Benne van egy "HaZsoV2" setup azzal,ami az AI-t illeti,ha a pálya megvan akkor ott nem változott csak a papy AI-ban kell a mezonyt szét vagy osszehúzni,erre sajnos nem emlékszem és az elején nem is mentettem el,de azt konnyu letesztelni,Dega megvan ott 0.11 volt.
Egyébként most csak a 400 mérfoldes éjszakai verseny jon,ebbol a huplis változatból ahol mentunk az 500-at nekem megvan a Night is,ha azon szeretnétek menni akkor átrakom bele az AI-it és feltoltom.

PuMy
Lóri, arra emlékszem h meik Daytonán is mentünk, de arra már nem h meik setuppal meg h mien ai beállításokkal. Véletlenül nem emlékszel rá?

Nekem is mindegy, pláne úgy, ha a versenyeket nem 20 órától kezdjük....

HaZso
Nekem nem mindig jó a heti 2 futam, de alapból benne vagyok...

PuMy
Még annyi lenne h a hosszúra nyúlt kényszerszünet miatt kb 9 futammal vagyunk lemaradva az igaziakhoz képest. A kérdés az h hozzuk be õket és párszor menjünk heti 2 futamot v nem számít és akkor 9 héttel tart tovább a bajnokságunk. Vélemények?

Jövõ héten Daytona, ott minden megeshet! <#eplus2>

PuMy
Kár h lemaradtatok pedig nem volt rossz futam, ahhoz képest meg fõleg h utálom ezt a pályát. Az már mellékes h nyertem 😄

gordon 24
Majd jövõhéten😄 Basszus nem tudom miért nem tudtam belépni.. Érdekes.

Downhill!!

Hát gondoltam még nem adom fel olyan konnyen és teszek egy próbát de errol a 20 órai kezdetrol lemaradtam <#zavart1>

gordon 24
Nem tok belépni.. Má megint... Basszus! Mégis utolsó maradok?😄

Downhill!!

PuMy
255 lesz a szerver ip vége, és kb 1 perc múlva indítom is!

PuMy
A mai menetrend a következõképpen néz ki:
19:15-kor szerver start
19:50-kor idõmérõ
kb 20:00-kor rajt
Sajnálom h Zolee kiszállt :S
Mivel van 2 újabb versenyzõtársunk, így már elvileg 5en leszünk, ha esetleg még Lóri meggondolná magát akkor 6an 😊

Danke! <#worship>

PuMy
Feltöltöttem a carsetet, szedjétek le!
HNR 2008 Carset

gordon 24
Azt ugy kellene, hogy nézd meg a listát amit legutóbb Pumy linkelt. Hogy kik indulnak😄 És ne azok közül, vagy ha közülük választasz, akkor pedig a hátsóbb szekcióból..

Downhill!!

Jó lenne, hogy ha mostanában még lenne olyam meleg, mint akkor! 😛

Kérdés: gyári festéssel szándékozok indulni. Mindegy, hogy melyiket használom?

Okka. Köszönjük a nép nevében! <#vigyor3>

PuMy
A carset nem biztos h jó, azt ne szedjétek le, holnap felrakok 1 újat!

gordon 24
Tessék! Asszem ebbe minden benne van:

Pumy hsz-e

Downhill!!

Felõlem lehet. Setet és festéseket linkeljetek légyszi ide az oldalra. Azért ide, mert öcsém is jön valószínûleg, és holnap gyakorolna is. Thx.

gordon 24
Lehetni lehet😄 Csak leszünk kb 3-an.. Na de nem baj, majd kiderül..

Downhill!!

HaZso
Srácok, lenne egy extra kérésem: lehetne 20:00-kor kezdeni a csütörtöki futamot?

gordon 24
Jahh te akartál lenni! Bocsi hogy rosszul irtam..

Sajnálom, hogy igy gondoljátok! Igy is kevesen voltunk vagyunk. 3-an maradnánk ugy meg semmi értelme..
Sanyi jönne de akkor is csak 4.. Tipikus eset, egyet nyerünk 2-t bukunk..
Kár érte..

Mind1..

Downhill!!

zolee145
De régen jártam erre.😊

Ha az a Zsolti Zoli akart lenni akkor a válasz egyre inkább az igen felé hajlik.
Jó dolog szervezett formában meccselni, olyanokkal akiket nem akkor látok elõször a szerveren, de ha most el kellene döntenem, hogy melyiket tartom reálisabbnak nr2003 vagy arca akkor az utóbbira szavaznék. Ez pedig elég fontos egy szimnél.
Persze nem vitát akarok indítani, hogy melyik a jobb, nem azért írtam, csak egy vélemény.😊
Igazából néhány hete már a péntek és szombat estét Lorival valami ARCA szerveren töltjük, és nagyon jó dolgok is össze szoktak jönni...nem ritka a 20-30 autós verseny sem. De ami a lényeg, hogy nem szenvedésnek, túlélési gyakorlatnak érzem, hanem versenynek.
Egyedül az ai jobb nr-ben, nade amikor futam van mindegy hány ai van, veletek szeretnék versenyezni nem a géppel, azt lehet offline is.
Viszont itt jön a realitás (persze csak onboard felvételek alapján tudok ítélni), ami már az arca javára dönt nálam.
Amúgy meg a visszaszokás is gond, szerintem már körbe sem tudnék menni nr2003-mal sehol.😊

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Mi lett az új szerelmed?

Ha szépen megkérsz átadom az owner pontjaimat <#nevetes1> mert az NR-es pályafutásom nálam is a végét járja <#zavart1>

Feltételezem hogy Zolit akartál írni....nem volt.

HaZso
Jövõ héten lesz megtartva.

gordon 24
Ma nem tudtram! De jövök! Szóval számitastok ám! Elmozdulok én még az utolsó helyrõl😄D

Zsolti volt?? Vagy õt már full lenyulta az ARCA?😄

Downhill!!

Ha minden igaz, hétvégén megkapom a számítógépasztalt, akkor lesz hova szerelnem a kormányt. Most nem akartam pakolgatni jobbra-balra.... Jó versenyzést!

HaZso
Petya, Sanyi ...?

PuMy
Majd 175 lesz az ip vége, 21:15-kor indítom a szervert, addig elérhetõ vagyok msn-nen is akinek esetleg nincs meg a teljes ip!

PuMy
Igen megvan, a setup is, minden beállítás megmaradt mivel azóta nem nyúltam hozzá 😛

Mehet,de én félek 😄

A pálya megvan? Mert visszakerestem és már nem letoltheto,az erosség 97% volt.

PuMy
Na akkor mehet a menet? 😛
Az idõbeosztás akkor úgy változik h 21:15-kor indítom a szervert, ahogy eddig is, 21:45-kor lesz az idõmérõ, ahogy eddig is, de utána akkor a happy hour nem lesz hanem egybõl kezdõdik a race. Erre majd mindenki figyeljen oda h az idõmérõ elõtt már intézze el a dolgait amit eddig esetleg a happy hour 10 perce alatt csinált 😊 Na majd írom az ip-t mielõtt elindítom a szervert.

HaZso
<#eljen>