51527
-
#50966 Mármint a mai nap... -
#50965 Nekem a holnapi nap lenne a jó, a csütörtök még nem biztos! Vélemény...? -
#50964 Rendben!
Mire elközdődik Daytona 500 addigra be is kéne fejezni.
Aztán a következőre el kell kezdeni összeszedni a festéseket. Kell majd ujjat csinálni:D Nekem mindenképpen.. Válság van és a Dodge nagyon rossz feltételeket ad:D Szóval Chevy vagy Ford kell jövőre..
Jahh és 43 ai???:D -
#50963 Talladega után:
Most Martinsville következik! XDDD
Már csak 5 futam van hátra, majd az egyik héten 2 futamot kéne menni és akkor pont végzünk is azon a héten mikor a nagyok kezdik a 2009-es szezont :P -
#50962 A jelenlegi állás:
-
72TSanyi #50961 Leszek! -
#50960 Természetes!:D
-
#50959 Holnap mehet a menet? Lowes következik, 9 óra körül megint kezdeni kéne a racet mint a múltkor, ki tud jönni? -
72TSanyi #50958 A mai futamot le kell mondanom mégis, sry. Good luck! -
72TSanyi #50957 Okés, azt mondom, hogy nekem is jó. Minél hamarabb kezdünk, annál jobb. -
#50956 Elvileg nekem oké -
#50955 Nekem mind1 szerintem.. -
#50954 Holnap akkor mehet Talladega? Ha megoldható kezdhetnénk hamarabb is 1 kicsit fél11-nél :D 9 körül jó lenne, nemtom mennyire jó ez nektek? -
#50953 B.Ú.É.K.! -
#50952 semmi gond!
Buék!! Mindenkinek! -
#50951 Szolgálati közlemény!
Sajnos ma nem tudunk versenyezni mert közbejött nekem vmi, már csak jövőre!
BUÉK! -
#50950 Köszi neked is az lesz szerintem! -
#50949 Köszi a tippet! Pont faja mert pestimrén lakom.. 5 km ide ki is mentem, de sajna csak 4 én nyitnak!
Mind1 majd legyártatom velük.
Szerintem az egészet megcsináltatom fémből.
Tudod van benne egy ilyen müanyag himba ami egy kalap szar. Már nagy 8-as csavarokkal kipotoltam..
A Mikrokapcsoló feletti rugokat megröviditettem igy jol müködött. De sajna ez a rugó tegnap eltört.
Ugyhogy csináltatok ilyet. Lehet esztergályossal megcsináltatom azt a himbát is majd.
Nem akarok most venni padot. G25 nél gynegébett nem veszek, de mivel a bringát most csinálom, igy erre nincs.. -
#50948 Nekem nemrégen a Force-ban tört el a gázpedál rugója, írtam ide, leírtam a nagyjábóli méreteket és küldtem képet, kaptam hasonló rugót 180 huf-ért, de 1500/db-ért le is gyártják ha kell, menj arra és vidd el a törmeléket :) -
#50947 Nekem regebben a TM-be tort el a botvalto rugoja, es minimalis utanjarassal tudtam szerezni nehanyat: a masodik zarlakatostol kaptam nehanyat;) De vannak rugokeszitok is, minimalis aron csinalnak neked egy marakkal:) -
#50946 Srácok!
Volt itt sok emberke régen, aki Momoval tolta!
Nekem is az van még mindig, és az a bajom, hogy a váltokarban eltört a rugó. Már a bal oldali rugokat is felhasználtam, de törik mint a ropi:D
Szóval ha valakinek van egy Momo kormánya ami már kukás, vagy nem használja a bal oldali kart esetleg vagy ilyesmi.
A rugokat szivesen átvenném!
Ha tudtok valami ilyesmit szoljatok!
Én csak Nascarral, Wtcc-vel, V8 as autokkal játszom.
Ahhoz meg a kormány váltó gáz:DDD -
#50945 Nekem mindkét nap jó. -
72TSanyi #50944 Nekem a hétfő a biztosabb, de a kedd este sem lehetetlen azért. -
#50943 Nekem szerintem (elölre láthatólag) a keddi nap oké ha valami közbe jön szolok..
-
#50942 Srácok, akkor hétfő v kedd? Nekem a kedd lenne a jobb, de a hétfőt is meg tudom oldani ha a többségnek az lenne a jobb. Úgy néz ki h Talladega TR-en fogunk inkább menni, a pályát INNEN le tudjátok szedni ha nincs meg. Az első futamon 102%-os AI ellen mentünk, arra viszont már nem emlékszem h mien setuppal, de majd kitaláljuk :) -
#50941 Boldog Karácsonyt!
-
72TSanyi #50940 Köszi!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden fórumozónak! -
#50939 Íme a táblázat 3 futammal a chase megkezdése után:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden nascar rajongónak (na persze és a többieknek is azért)! -
#50938 THX!! -
#50937 ühüm:DD -
#50936 Akkor te is ien tereped nyomod? :P -
#50935 Ja ja, ezek ennyibe kerulnek, sot...:)
Az en bringamat kb. 10 eve epitettem, akkor volt a vaz 65000:) Es ahoz meg egyenkent vallogattam kormanycsapagyat, stucnit, hajtokarokat, pedalokat stb.;) Nem tudom mennyire jott ki, de csak a kormanycsapagy volt 15000 korul;) Es meg hol van a valto es a tobbi "szar":)
Es en nem is Downhill-re hasznaltam, csak terep. De azota kiszolgal (bar az utobbi idoben mar nincs terepezes:P), vagyis mukodik:) -
#50934 -
#50933 Igen! 150k ez!
Az uj ára 499000ft.
Amire bicó van belőle. 900000-1000000 ft körül belül.
Mostani bringám 350000ft körüli áron van. Azt most szétbontom és ez lesz belőle felépitve..
De erre is kell még kb 150000-160000ft.
Mi extreme felhasználásra használjuk őket. Downhill nem tudom ismeritek-e..
Ez egy olyan sport hogy egy meredek lejtőn kell a lehető leggyorsabban lejönni. Az nyer akinek ez a legkevesebb idő alat sikerül.
És mivel ezek a pályák nagyon durvák. Tele van sziklával gyökerekkel nagyon erős bringák kellenek hozzá, mert eltörik és szétesik mire leérzs.
Sőt még néha ezek is.
Ennek a váznak a hátsó kereke 20 centit tud mozogni. Az első villa szintén.
Drága drága.. De hát valami hobbi kell:D
NA ezt kell kibírnia.. -
#50932 150k?? ez??? annyiért már autót vehetsz
na mindegy, ha téged ez tesz boldoggá akkor egészségedre :D -
#50931 -
#50930 nekem jó ma szerintem! -
#50929 Én meg Szombaton! És megvettem!..
Igaz most egy fityingem sincs! De megvan..
Nem tudom kit érdekel:D de ő róla van szó:
150000ft volt:
-
#50928 Akkor ma este race? Talldega következik és most a br féle verzión fogunk menni mert ott lehet alsó és felső íven is versenyezni. Akinek nincs meg feltöltöttem rapidshare-re ide. Jó lenne ma is 1 kicsit korábban, 9 órással rajttal kezdeni ha megfelel mindenkinek. -
#50927 Péntek este voltam ott :D