51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • convar
    Sziasztok, van itt még valaki? Nehogymá elfelejtsük a valaha kiadott legrealisztikusabb nascar game-t!
    Ha olvassa még valaki, egy kérdés öttlött fel bennem: mind a négy márkának ugyanaz a motorhangja? Nem lehet letölteni hozzá? Ha igen, hogyan?
    Az online játékról annyit, hogy én mennék, csak net nélkül kissé lehetetlen :-). Ha lesz, jelentkezem!
    A választ előre is köszi.
  • Giovanni #51013
    Ez nagyon LOL
  • 72TSanyi
    Kössz Zso az autót, kölcsönvettem.
  • 72TSanyi
    [b]Unofficial result - Germany, Nurburgring (Nordschleife) Endurance 10 hours

• gordon 24
    Igy van! Mondjuk.. Nascar 2003-al az a baj hogy elég öreg.. Ugyan akkor a legjbb szim szerintem ami eddig kijött. Nálam a Race07 GTR evo páros üti meg ezt a szinvonalat egyedül.. A többiről nem beszélnék:D

Sajna nálunk is abba maradt.. Ez van.. És mivel az EA birtokolja a jogokat egyhamar nem lesz olyan game amivel szivesen NASCAROZNÉK!
  • LandiBalu
    Hát igen ez a legnagyobb baj,hogy nehéz egy jó ligát összehozni....csináltam már én is DTM-et nem ment mert nem volt rá igény...csináltam F1-et az ment volna csak elegem lett a sok hülye gyerekből akinek fogalma sem volt róla,hogy mit is játszunk és szerintük az első kanyarban kell eldönteni a versenyt(tisztelet a kivételnek)jó lenne ez a Nascar is csak nem nagyon találok embereket akik részt vennének benne...mert sajnos sokan úgy vélekednek róla,hogy ez egy gagyi verseny mert csak körbe kell menni,de ha egyszer kipróbálnák rájönnének,hogy nem is olyan egyszerű azt a kört jól megtenni.A GTP-re lenne kereslet csak az a baj,hogy ismételten fel bukkannának a hülye gyerekek.Úgyhogy nagyon úgy fest a dolog,hogy sajna nem lesz ebből a ligából semmi...tartunk 3-an versenyeket amikor nekünk jó azt ennyi.Az a legnagyobb baj,hogy sokan csak a "sztárolt" játékokkal játszanak és fogalmuk sincs arról,hogy azon túl is van élet:)
  • gordon 24
    Sajnos. már a HNR mint olyan befejezte pálya futását.. Maradtunk 4 en belőle.. Ai val mentünk egy 3/4 évet. Csak az a baj, hogy már 4 embert mindig összefogni nehéz.. Mivel valakinek ez valakinek az nem jó.. Igy 4 futammal a bajnokság vége elött ugy néz ki ennek is vége lett:D

Szóval ez van sajnos, pedig nagyon fasza volt ez a liga ...
  • LandiBalu
    Köszi.Most már az a baj,hogy mivel megtaláltam a GTP modot és ezt átadtam a többieknek is,már mindenkinek az tetszik(amit valahol értek is mert eddig F1-et nyomtunk és hát ugye azért ahhoz közelebb van ez a verzió)Próbálom megoldani azt,hogy mind a kettőt használjuk.Nektek van valami oldalatok ahol a versenyeredményeket közlitek egymással...vagy csak itt szoktátok megbeszélni az SG fórumon?Ja és itt van mégegyszer a cím mert múltkor elcsesztem ftp://files.autosim.ru/files/nr2003/mods/gtp/
  • gordon 24
    Igazából az NR 2003 elég jó szabályok szempontjából.. Tehát ha az alapján mentek nem követtek el nagy hibát.. Van egy pár modositás a mostani Nascar rendszerben, de ezt ugysem tudjátok átalakitani..

Mi is a 2003-as szabályok szerint mentünk a bajnokságban amig volt szegény:D
    Annyit lehet, hogyha a Lucky Dog szabályt pl alkalmazni szeretnéd akkor manulisan vissza tudod adni a körét a lekörözöttnek.

• LandiBalu
    ha valakit érdek Nascar racing 2003-hoz GTP mod akkor itt megtalál mindentftp://files.autosim.ru/files/nr2003/mods/gtp/
  • LandiBalu
    Sziasztok.Pár sráccal elkezdtünk csinálni egy Nascar ligát az NR 2003-al.Sajnos nem igazán vagyunk tisztában a szabályzattal esetleg tudna valaki segíteni,hogy hol lehet találni valamilyen irományt amiből aztán megalkothatnánk a szabályzatunkat?Köszi szépen.
  • fd3
    hellosztok.
    már 1 pár éve nascarozok, de eddig mindig csak offline módban toltam, és néha rámjön a nascarozhatnék, fel tudnám valakivel venni a kapcsolatot hogy hogy tudnék online játszani?
    pattika(at)kfhik(dot)hu az emesencímem.
    megnéztem a daytona 500at, és most hajam égnek áll hogy Kylienak megint ekkora balszerencséje van...
    úgyhogy megyek is lenyomok minden botot a pályáról:):)
  • JuanG
    Ezer köszönet Neked is!!!
  • 72TSanyi
    Tessék, a link a letöltéshez: V8 mod
  • djfuge
    Sziasztok. Leszedtem a nascar 2003-at. Több kérdésem lenne. Tudtok adni egy linket ahonnan magyaritást tudok leszedni hozzá? A másik meg hogy hol szoktatok játszani egymás ellen? Amikor versenyeztek én is nyomhatnám veletek?
  • JuanG
    Szasztok!!

Megvan esetleg valakinek a "sosekészültel" V8 MOD??? Nekem anno pár éve megvolt de sajna már nincs meg, most feltenném újra szívesen! Aki tud segítsen, köszi!
  • N o N a m e
    A TRG mód csapat megszűnt, akit érdekel, az az új 2009-es autókat a játékhoz itt éri el:
    http://www.elitepaintdesigns.com/ (szükséges az SuperSpeedway.net COT mód)
  • belapeter
    télleg
    bocsi
  • Met
    talán légyszíves vagy valami...
  • belapeter
    ok thx
  • gordon 24
    Köszönöm szépen:D Szerintem is irtó zsir!:D
  • gordon 24
    Hát a köröket hogy nem számolja azt nem tudom miért van.

Lehet hogy nem sec-be van, hanem m/h ban.. Azt át lehet állitani.

A játékot ha a billre akarod állitani csak a numerikus billre engedi.

Ha kormányod van, akkor ki kell választanod hogy digtalis vagy milyen ez az optionsba/controls bal oldalt fent.

Ha ez megvan akkor ott tudod állitani a gombokat stb..

Remélem érted,
  • Crumeron
    Hello. ez a váz ez nagyon ott van és faxa is:D
  • belapeter
    válaszojjá
    50988
  • gordon 24
    De! mizu?
  • belapeter
    Nem vagy itt?
  • belapeter
    na végre megvan a játék és szuper.
    De a beállításokkal nem vagyok jóban.
    Ha át akarom állítani akkor nemengedi. :(
    No meg a körököt se számojja.De gondolom be lehet állítani.
    De össze-vissza jó játék :)
  • gordon 24
    Hát én nem igérem!

Kb 30% esély van rá.. Ma elég szar a helyzet! De nem szeretném ha várnátok rám! Nyomjátok le nyugodtan.. Ugyse leszek már bajnok:DDD
  • 72TSanyi

Ma akkor Atlanta, ha jól sejtem. 20-20:30-ra tudok lenni!
  • gordon 24
    Ma! Estve 8 zorra!
  • 72TSanyi
    Srácok, mi lett az egyezség vége? Melyik nap lesz a következő verseny?
  • gordon 24
    ok
  • PuMy
    Ma Martinsville 21:00-ás rajttal?
  • gordon 24
    Na mi lesz??

Csütörtök?? Lassan itt az uj season aztán még van vagy 5 futam:D
  • HaZso
    Köszi szépen ;)
  • Cowek
    BSZ! Hazsóóó!
  • 72TSanyi