NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PuMy
1.04-es COT mod-dal.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

gordon 24
Holnap? na bassza meg😄 Az se biztos hogy jó lesz.. Mikortól??

Downhill!!

Giovanni
Mivel mentek?

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

HaZso
Holnap lesz a futam, Watkins Glen 2006! Fast2 setup

N o N a m e
köszike!
N o N a m e
Hali, új pályákat sehol nem találok, lécci egy pár linket irjatok ahol jó sok új pálya van a játékhoz.
Alexease
Delutan olvastam, korbe is kuldozgettem😊
<#eljen><#worship><#taps>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

N o N a m e
😊 ahogy feltettem a kérdést, elmentem a googlehoz és megkérdeztem tõle.. mutatott is egy jót 😊
gordon 24
igen van! Cot mod is..

Downhill!!

N o N a m e
Hali! Van a játékhoz 2008-as Sprint Cup carset?
HaZso
Ezaz <#eljen>

Thank you! <#worship>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

PuMy
itt a képlet:
( Mb of video ram) x (1048576) - ( 4 x Screen Width) x ( Screen Height) x (BPP) Bits Per Pixel, use (2) for 16bit or (4) for 32bit color

a rend_dxg.ini TextureSetSize= sor végére kell beírni a kapott értéket!

HaZso
Pedig szívesen megnéztem volna mégegyszer, pláne Veletek... ez most sajnos nem jött össze 😛

Ahogy mondod. Így nem fogok mostanában IMAX-be járni....<#falbav>

gordon 24
Na ezt beszoptuk😄 Addig vártunk amig nem látjuk😄

Downhill!!

HaZso
Ezek nem normálisak <#gun>

Srácok, szívás van. Csütörtök lévén itt az új vetítési menetrend, és lekerült a NASCAR3D. <#rinya>
mûsorterv: link

DTap
HaZsoval és velem bövül a "jelentkezök" száma, aki teheti jöjjön!

Szöveget nem halottam a filmbemutatóról, csak egy vásárláskor ment az egyik TV-n azon érdekesnek tûnt, megnézem van-e magyarul hátha van olyan része ami jó. Azért kössz az infókat!

gordon 24
Jaja az a vége! Majd akkor irj sms-t vagy hívj ha ugy adódik..

Downhill!!

Cowek
Hú az de szar volt... Az ilyen filmekre mondják az optimisták hogy jók voltak benn a hangok :-)

http://www.f1-info.hu/

Okés, remek. Ismerem a számodat, még mindig 94-el végzõdik?
Aki tud, elnézhetne arrafele.....

Taplógáz néven keresd, ha úgy döntenél.... <#vigyor3>

gordon 24
Hát nem tudom mi ez.. Komolyan. Bizonyos szemontból sértésnek is lehet venni.
De lehet vigjátéknak is. Viszont vigjátékból is olyan ami szerintem szar.
Én 3x ültem neki, hogy megnézem sose tudtam..

De nem akarlak lebeszélni róla nézd meg, lehet neked tetzsik.

Downhill!!

Met
ez a gáz és fék-es marhaság? az egy fosh

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Szóval inkább paródia mint vígjáték? Mert ha paródia akkor kihagyom.

gordon 24
Hallutunk. De az a film nem a NASCAR elönyeire meg ilyesmire mutat rá. Hanem nagyából nevetségessé teszi. Azon kivül szerintem eszméletlen szar film..

Downhill!!

Halottatok a Talladega Night címû filmrõl? Magyarul interneten megtalálható vhol. ?

gordon 24
Hungaróring az nem de a mozi igen. (elöre láthatólag)
Szóval ha mentek tényleg, meg nem változik, akkor szólj! És ha nem jön közbe valami halaszthatatlan mek én is!

Downhill!!

Okóber 11-ére tervezünk egy IMAX látogatást. Nyáron beszéltük itt is ezt a témát. Kinek lenne kedve jönni? Napközben mondjuk Hungaroring, aztán jelen menetrend szerint csak 22.15-tól kezdõdne a NASCAR3D.

Mármint neten.

NR2003-al még vannak versenyek?

gordon 24
Jó lenne ha jönnél te is😄

Kevesen vagyunk, fölleg ugy hogy már én se tok indulni egy csomószor..
Na de viszont ma este... 😄 tökre parázok milyen lesz ez a verseny..

Downhill!!

gviski
valakinem meg van a Twin Ring Motegi pálya?

Virtual SimRacing

Ma mégegyszer megpróbálom kiprovokálni belõle amit irtam az emlékezetbõl volt lehet kimaradt vmi.

gviski
Hello!
Be lehet szállni valami közös körözgetésbe?

Virtual SimRacing

PuMy
Hát sajnos elképzelésem sincs mi lehet a probléma. Azt gondoltam h talán majd a hibaüzenetbõl lehet rá következtetni, de nem igazán.

gordon 24
Hát ugy néz ki ma sem tudok indulni.. Nem hiszem el..

Jó játékot!..

Downhill!!

"Elnézését kérjük, a program futtatása közben hiba lépett fel, a hiba megszüntetése érdekében a program bezárul." kb ennyi sajna mindig elfelejtem részenként menteni és mindig újra kell kezdenem a beállítást, más modokkal nincs ilyen baj, ezzel sincs vezetés közben, de ha fél órát töltök abban a menüben kilép.

PuMy
Le tudnád írni h mi a hibaüzenet?

Ismét irok, sajnos megint van egy kis problémám: letölöttem COT v1.04 modot, és amikor beállítanám, hogy milyen autók legyenek futam közben kb. fél óra eltetltével kilép hibaüzenettel, ez miért van?

Ha ma nem érnék haza kezdésre, akkor ne várjatok rám.

Igen ezt értem, sikerült beszerezni az Aero 88-hoz a formákat nagyon jó mod.

Az, hogy egy modhoz milyen carset-et használsz (a festéseket tartalmazó fájlok (car és lst kiterjesztésû fájlok) rád van bízva. Bármilyen festést belepréselhetsz a cars-s könytárba. De ha mondjuk COT mod-ra váltasz, akkor értelemszerûen COT autókhoz készített car fájlokra van szükséged, ha a játékban használni akarod õket.

Modot szedtem le, de attól még a 2003-as autókon volt az a festés ami az ahhoz tartozó évadon kellene lennie. Megnézem ezt a liknet, remélem lesz köztük jó mod, kösz.

Lejjebb azt írtad, hogy a játékhoz töltöttél le modokat is. Ha így van, akkor nem értem mi a problémád vele. A játék series/<mod nev>/cars könyvtárába bemásolod a kívánt 'car' fájlokat, és akkor ok a dolog.
Ha mégis modok kellenének, akkor azokat a http://theuspits.com/-ról tölthetsz le, hozzávaló template-ekkel akár.

Kösz a linket, tudtok olyan modot amihez valahol elérhetõ a hozzá lévõ autóforma? Mert ha beteszek egy aero 88-at akkor összevissza áll rajta a festés, mert nem az a kocsi forma alapján festik és elég zavaró.