51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • HaZso

A pénteki futam befutója, kicsit szoros volt :-) /csak árnyék/ Grat IzI ;-)
  • PuMy
    15ezer dolláros versenyülés! :D
  • Met
    egy set az egész évre, minden pályára ugyan az a fajta
  • robotnyk
    a pwf expert ctshez nagyon jó, már ahol én próbáltam
  • B Lori
    A DMP-t nem lehet egész szezonra mert sajnos nincs mindegyik pályára.

Eszembe jutott hogy a PWF kiadott ilyen expert elnevezésu set csomagot,esetleg azt is meg lehetne nézni,feltételezem valamivel nehezebb mint a fast ugyanakkor az UK-nál konnyebb.
  • B Lori
    Megjelent az új Las Vegas itt
  • bcs78
    De év elején kiválasztunk egyfajta setet, vagy az év elején kiválasztjuk minden pályához külön-külön a megfelelőt?
  • Met
    év elején volt, nem külön pályánként
  • bcs78
    A szavazás a setekről, hogy lesz? Fel lesz téve, hogy DMP, UK, vagy VH? Vagy pályánként végigmegyünk, és egyenként mérlegeljük. Csak mert eddig ahány pálya volt, nekem annyi különböző set volt jó. Remélem érthető mire gondolok.
  • IzI
    Itt mar soha nem lesz 15-nel tobb versenyzo akar milyen set is lesz evrol evre csokken a letszam
  • Met
    a custom sem jobb, részben amit írtál, hogy valószínűleg sokan instabil setuppal indulnának aminek az eredménye a sok sárga, a másik meg, hogy az első 3-4 autó 2 kör alatt elhúz a picsbe aztán nagy szünet egy-két autó aztán megint szünet, engem rohadtul nem motivál az egyedüli körözgetés és, hogy azt számolgassam mennyi idő múlva kapok még egy kört
  • gordon 24
    Én nem tudom!! Most megfogadom egy szót se szólok már. Majd amikor lesz a szavazás ha lesz. Szavazok. Nekem a Fast2 tetszik az nem egy álom set mert ha egyedül vagyok jobbak ezek de az biztos kezelhető. És ami nagyon fontos hogy időkben az autók viselkedésében (fékezések ovál pályákon) Hasonlit a NASCARhoz. Ezek a setek űr setupok. A Zso 1sec-el megy jobb időt a pályákon az igaziaknál. Szerintem ez is egy fontos szempont hogy hasonlitson az igazihoz szerintem a Fast2 hasononlit a légjobban. Igaz még nem vezettem ilyen gépet de ez már más kérdés.
    Na Mind1 én ezzel befejeztem a setup vitát. Majd kiderül.
  • B Lori
    Valaki említette hogy sokan azért nem jonnek mert megszunt a custom,felolem az is lehetne habár ott megintcsak az a veszély hogy nem gyakorolnánk onkritikát és mindenki a nehéz gyors setet használná mert az ido a lényeg,vagyis a végeredmény ugyan az lenne,de ha novelné a létszámott akkor érdemes elgondolkodni rajta.
  • B Lori
    Nem te zavartál meg hanem már elegem volt az egészbol ráadásul lemaradtunk a sárga után és gondoltam valami csoda folytán utolérhetjuk oket ezért próbáltam más iveket amirol szó volt de ezzel csak még lassabb lettem és a végeredményt meg láttad,aztán már bántam mert azért ketten jót csatázhattunk volna.....viszont így offline kipróbáltam hogy milyen a DMP-s,szerintem az jobban kezelheto és én legalábbis ugyan olyan gyors is vagyok vele nmint az UK-val.
  • IzI
    Tobbseg fast2 akar akkor legyen az.Ha UK lenne meg akkor se biztos hogy jonnek minden futam mivel ez a 8 fos letszam ami varhato engem nagyon demoralizal es inkabb legyen biztos 8 mint mondjuk 4:)
  • gordon 24
    Ez a set tökéletes egy Fun Racera. Jól lehet vele bohockodni de ez egy bajnoki futamra teljesen szar. A rajt után ovatoskodik csuszkál mindneki. Aztán ha bemelegszik és egyedül vagy teljesen jó de amint mehzavar valaki már inogsz csuszol és vége a versenynek. Lori is teljesen szépen ment amig nem értem utól és nem mentem gyorsan mögötte kicsit megzavartam hibázott egyből. És ennek igy semmi értelme. Ha 5-6-an fogunk indulni akkor a cél hogy nagyjából egybe maradjunk és versenyezünk. Nem lesz értelme annak hogy 36 futamon keresztül a 4-dik helyen full egyedül megyek körbe körbe 1.50 percet. Ennek semmi értelme. Ha igy lesz akkor tök felesleges az egészett megrendezni. Persze ez csak privi vélemény de én igy gondolom.
    Egyébként ez a verseny nem volt rosz.
  • DTap
    hát szerintem ha ezzel a settel nekiállnánk 15-en egy bajnoki futamnak nem lenne soha senkinek meleg gumija mert mindig sárga lenne...
  • B Lori
    Szerintem a rosszat pont arra értette amit írsz hogy kínlódni kell vele nem ara hogy nem lehet vele menni.....de a lényegen nem változtat hogy az így is kevés ember fele kiesik ami nálam még azt a maradék kevés motivációt is elveszi.
  • HaZso
    A set szerintem jó volt, majd megmutatom, milyen befutót csináltunk IzI-vel, nagyon szoros :-)
  • bcs78
    "Ha pedig sárga van, akkor a 90-100 fokra lehűlt gumival pedig pláne brutál megszenvedek" mármint a zöld zászlónál.
  • bcs78
    Nem olyan rossz ez a set, de én hideg gumival csak vért izzadva tudok haladni. Ha pedig sárga van, akkor a 90-100 fokra lehűlt gumival pedig pláne brutál megszenvedek. Sokat kellene gyakorolni vele, hogy ne okozzak sárgát, de ezt nem tudom megígérni.
  • gordon 24
    Ez a set számomra teljesen használhatatlan. Szóval nem tom. Majd benézek a Qualira ha leszünk egy páran jövök ha nem akkor nem. Az egész egy szenvedés.
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    Nextel, California 2005, 30%, Moderate, UK setup!
  • sajoati
    akkor restartolt = vagy 10x delelott..
  • sajoati
    akkor restartolt, de most megint csinalta egyszer, es a lampa nem volt bekapcsolva, es most elvileg mar ups-be van dugva a gep... (ami foldelt hosszabbitoba)

a tap, az vmi noname 400w-os cucc. :) lehet veszek egy masik noname-t. :)

koszike a tanacsokat!
  • Met
    szerintem mehet hosszabbítóba, de földeltbe

Akkor restartolt amikor villant a lámpa? Azóta nem? Valszeg az áramingadozás miatt volt, a UPS ezt kiküszöböli. Milyen táp?

A kábel lengésre nincs ötletem, esetleg mássz fel egy létrára és fogjad
  • sajoati
    en 2120-tol leszek!

keresztkerdes:
    1. UPS-emet dughatom-e hosszabbitoba?
    2. az, hogy a gepem ujraindul, eleg durvan, tap, proci vagy alaplap? (mondjuk mellette villant a lampa is, igy elsotetult, meg vissza, de ugyanabba a hosszabbitoba dugott TV meg se nyekkent. viszont rohadtul fuj a szel, es nagyon dobalja a fo tapkabelunket, amit fold felett hoztak be.)

otleteket pliiz. :)
  • gordon 24
    Az király!! Gyors is nagy is.. Jól van..
  • Toya
    Pálya, setup felrakva.
  • Alexease
    Ma tuti hazaerek, vagyis inditok!
  • Toya
    Igen, California 05 lesz UK setuppal és 30%-os távval.
    A szervert Met vagy Alex remélem elindítja, mert én délutános vagyok ma.
  • gordon 24
    Na szeva!!!
    Lesz ma valami? Kéne nyomni valami jó versenyt. Lehetne valami jó gyors pálya Pl: Kansas vagy Homestead 2004 megint. Vagy ilyesmi. Mit szoltok?
  • IzI
  • bcs78
    Jó ez a rabosításos fotó.
  • IzI
    Persze ebbol elek:) Viccet felre teve nincs semmifele szerzodes.Nincs penz nascarba ez nem cs meg q4:) Csak azert van ez a cikk mert az egyik fogore csapataba vagyok ennyi.
  • B Lori
    Ami benne van a szerzodésbe,vagy ingyen versenyzel?
  • 72TSanyi
    Ha valaki jönni akar játszani, az jelezze a fórumon, és icq-n vagy msn-en kap ip-t.
  • 72TSanyi
    Gyertek már MSN-re, jó eséllyel úgy is csak ti lesztek.....
  • B Lori
    akkor 21:00 korul jelentkezek,kuldj privátba IP-t,vagy MSN?
  • gordon 24
    Na mi lesz? Csinálunk valamit?
    Többiek?