NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
- Lehet😉
- Igen, az.
gordon 24
És ez melyik Nürburgring?
az 1970-es ami fent van a HNr oldalon vagy valami más?

Downhill!!

bcs78
Lehet jönni tömegnek?

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Ja elindítottam 😊
Nürburgring 8 kör, No damage.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Szerver megy😊 Toya irja a reszleteket (gondolom)😊
gordon 24
Hát srácok mától teljes jogú HNR tag vagyok.. Igaz ezen a héten még nem indulok mivel most szedem le a Nurburgringi pályát. Pénteken meg dolgom van. De ha tudok jövök.. Ugyhogy Green green green!!!

Downhill!!

sajoati
benne vagyok mindenben, Lori, a GTP-ben allithato a rezges, ha jol emlekszem, h mennyire razzon!

a

Endure, in enduring grows strong...

Akkor van esélyem 2 korre is <#circling>

Néha lehetne online is saját hostal mint ahogy Sanyi csinálta a GTP-vel,egy rovid versenyt csak úgy pl. lehetne a V8 MOD is...ezt a GTP-t már kidobtam mert rosszul vagyok a pattogásától 😊)

Alexease
Csak poen volt es esetleg kedvcsinalo offline-hoz😉 Online nem volt valami nepszeru😊) Nekem speciel tetszik, a megjelenes ota fent van, neha megyek egy-egy rovid versenyt offline😊)
Az nálunk kedd hajnal <#smile>

robotnyk
régen már próbáltam, még sérülés nélkül is nehéz végigmenni. egyszer.
a kedd amúgyis monday night football 😊
Igen,kipróbálhatod 😊)

Met
Sajóati a liga regése.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ki lehet rakni bármit. Ha valaki megírja szépen, akkor Alex, Pumy vagy én is kitudjuk rakni.

Most kedden tuti ki lesznek kapcsolva a sérülések.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Met
Nagyon kevesen vagyunk már. 😞

Toya, a hsw fõoldalra nem lehetne kirakni egy hírt, hogy van nálunk "felvétel" ?

robotnyk
a hosszún mentek?
Holnap is a Nurburgringen valószinuleg a 3 emberbol 2 nem fejezi be az elso kort <#nemtudom> hacsak nem kapcsoljuk ki a sérulést <#ravasz1>

én is,ha más nem a váltógond hamar elvenné a kedvet,és oszintén szólva nekem is,mert amúgy se nagyon szeretek road pályákon kanyarogni de ha elszál egy sebesség akkor már semmi élvezetet nem találok benne.

Valahogy úgy látom hogy a keddi napnak már semmi értelme nincs,Sanyinál szerdán 8-an voltunk.....a péntek is siralmas,így nem csoda ha megunják hisz a NASCAR lényege a tomeg nem F1 stílusba ures pályán nyomni.

Met
hát azt kétlem 😊

Fúúú, de hihetetlen mértékben utáltam ezeket a TransAm modokat. Éppen ezen a pályán volt, hogy egyszer leütöttem az autó elejét és beállt a motor 😄

Korrekt, nekem tetszik! <#worship> A téliszünetben a keddi versenyeken bepróbálkozhatnák újra ezzel a moddal, hátha többen fantáziát látnak ennak a modnak a reinkarnációjában! <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Teliszunetbe lesznek versenyek?
sajoati
koszike, majd kiserletezgetek, bar nem NASCAR video ugyben. 😊

Alexease
Annyira azert nem extra, csak gyorsban, a hatterben keszult😉 Latszik is rajta, bent maradt a vegen fel perc "semmi", meg egy rossz efekt amitol beszaggatott (plusz a hatterben toltottem, dolgoztam, stb.)😊)

Efektek. Nem titkos mert ez sem extra😊
Szaturacio minusz, kontraszt plusz, glow kozepes, motion blur (na ebbol nem jo az asszimetrikus gausian, mert szerintem attol szaggatott be;D).

sajoati
áááá, Alex ezeket nyomd be GTR fórumokra is meg minden 😊)

plííz (vagy már bent vannak.)

plusz az effektekrõl egy privit lécci-lécci nem akarom lenyúlni a munkásságod esszenciáját, de plííz!

DTap
már pusztán a képek is kedvet csinálnak!!!

Alexease
"Meg mindig" egy kis kedv csinalo, talan valaki ismet kedvet kap hozza😉)

NR-Calssics_-_TransAm_-_LagunaSeca_-_Race.wmv (12Mbyte)

bcs78
Jah, hogy már ki van tiltva....

bcs78
Miért? Különben mi lesz?

Alexease
Nem jott meg, szerintem megint elakadt valahol;( Re: vagy probald priviben. THX!
Kiléptem a játékból. Ennyi volt a gyak....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Kossz de már elkuldte Sanyi is

gordon 24
Nekem megvan átküldjem?
Én most töltöm le a modot.

Downhill!!

IP is kellene privátba 😊)

Aki jön Sebringre és nem lenne meg a pálya, az a köv. linken töltheti le:
Sebring_GTP

Volna egy kérdésem azokhoz akik kedden szándékoznak részt venni a versenyen hogy nem lenne-e jobb esetleg más road pályán menni,lenne 2 javaslatom is.....vagy csak én tartok attól hogy egy kort se tudok normálisan megteni? <#nevetes1>

Kuldj nekem is IP-t,már letoltottem és ha sikerul az install akkor lehet benézek bénázni egy kicsit 8-ig 😊)

DTap
Alex nyilatkozat ment emailben.

Alexease
5Mbyte/darab😉 Kiveve Bullrun, az 10Mbyte😉 Ha ennel is kisebb, akkor gaz😉 De Extran vannak, vagyis RightClick/SaveAs.
Megvan, ezek valójában html fájlok lennének. Ha át vannak nevezve html-re akkor már megtalálható bennük a valós link, amivel leszedhetõk.
Thx, Alex!

robotnyk
kattints rá, aztán external link, ne mentés másként
Valami gixer lehet, nagyon kicsik a fájlok......

Ma este 18-tól én indítok GTP1.1 servert Sebring pályával. Aki rendelkezik eredeti cd-vel, az tud jönni gyakorolni, sõt kötelezõ! 😄

djfuge
Ma nem indit valaki szervert?Nem nyomunk egy versenyt?

De ha nem mesz le vonal ala es ugy mesz akkor 1,veszelyezteted a masikat 2, mogotted levo kenytelen rosszabb iven menni ezzel lassul+ha szorosan jon mogotte mas le se tudja reagalni mivel masik mogul nehezebb kilatni.Szerintem az en verziom nyer 😊
DTap
Ezúton is Gratulálok Lórinak és Robotnyknak a szép versenyzésért!És meg kell mondani Met is nagyon szépen ment ma!Nekem közöm nem volt ma a 2. helyhez (elsumákoltam egy cserét) és a közös gyakorlás és a Sierrázás ellenére nagyon görcsösen akartam ma -de nem ment-.Nekem is megfordult a fejembe a pedál meg a kormány meg minde...de mindent rendben találtam bennem volt a hiba.Ha még 100 métert kell menni csak 3. vagyok.

Alexease
Ha eppen nem "alszom" es itthon vagyok, akkor fel szoktam tenni😉
robotnyk
seventh?! óvok!! <#zavart1>