NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
A játékba hol lehet azt beállitani hogy a replay az egész futamot mutassa? Nekem kb 1-órát tud max. Szeretném feljebb rakni.

Downhill!!

Giovanni
nem röhög...mert aztán tényleg nem jövök <#crazya><#ejnye1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Met
szólj a nejednek, hogy kicsit késõbb mosogatsz el, csak nem kell megint a kanapén aludnod 😛

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Giovanni
Hát....lesz este egy kis program, de igyekszem

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Az Endurance futamosok figyelmébe: <#felkialtas>
mail-be küldtem a levlistán érkezett programot, US Eastern time-ban megadva 8:30 am-kor kezdõdik a practise, szóval 6 órás idõeltolódással számolva 14:30-kor kezdõdik számunkra az éles bevetés! <#hehe>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Thx. Poénos, eddig a leghosszabb verseny a 12 órás volt, amin indultunk. Ráadásul az is itt, Daytonában. 😊

Jah, én leszek. Egyébként levlistán még nem közölték a részletes programot, de valóban, a weboldalon biztos szerepel.....

North Carolina State Fairgrounds ezt a pályát próbáljátok ki 😊

Igen,ez olyan sima Mod mint az 88-as.

bcs78
Hát én csendben gyorsan leszedtem és felraktam ezt az 1970-es mod-ot. Vezetés közben még hagyján, de a replayt nézve isteni klassz Starsky és Hutch érzés fogott el. <#vigyor> Naon teccik, bár ezen a Plymouthon az a hatalmas szárny valami iszonyat ronda (gyorsan váltottam is Fordra). 😉

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

gordon 24
Kösszzziii::: És ez mükszik irott gémmel ugye?

Downhill!!

Azért próbáld ki mert picit mégis más meg grafikailag is jobban passzol a 87-es autókhoz.

http://www.thepits.us/files.html
Ehhez elég sok szép retro pálya készult amik modosított ini-vel nagyon élvezetesek mert amúgy ez is a CTS fizikát használja,nekem nagyon tetszik 😊

gordon 24
Jahhh az nem nagy különbség. Annyi nem számit.

Downhill!!

Nem,a célvonal a másik egyenesbe van.

gordon 24
Ez igen és honnan lehet ezt letölteni?

Downhill!!

gordon 24
Ezt a forditott Darlingtont hogy értsem? Mentek rajta a másik irányba?

Downhill!!

gordon 24
Nem tulajdonképpen. Az ötlet abból indult hogy kéne nekem egy aero autó.
És ugye csinálnom kell egyet. Ezért ugy gondoltam hogy leszed az egész carsetet és választok egyet és átalakitom. De amikor leszedtem akkor elkezdett járni az agyacskám, és most itt vagyunk.

Felölem nyomhatjuk online. Az a 70-es mod az mi errõl nem is hallottam.

Downhill!!

gordon 24
Nagyon kösszi!!! Rendes vagy.

Downhill!!

Csak nem Labonte régi autójától kaptál kedvet egy kis nosztalgiához?Esetleg online is kipróbálhatnánk az AI-ik ellen,vagy ha lenne kedved a 70 Mod-ot is 😊

Ha azokra gondolsz amik más vonalvezetésuek voltak mint az org. pályák a játékba akkor Atlanta 1997 és Richmond Fairgrounds kell,plussz a hiányzó North Wilkesboro és Riverside,valamint a fordított Darlington.
North Wilkesboro
Richmond Fairgrounds
Atlanta 1997Riverside International Raceway
Nemrég toltottem fel HaZso-nak a 85-os Darlingtont mert ez jelenleg nem található,viszont az AI nem mukodik tokéletesen.Darlington 85
bónuszba kapsz egy felújított Infineon-t is 😊)

gordon 24
Letöltöttem a netrõl a 87-es carsetet az aerohoz. az átnevezgetésen és sorba rakáson túl vagyok. Nem tudnátok megmondani hogy 87-ben melyik pálya milyen volt? Elszeretném késziten a 87-es naptárat. Arra lennék kiváncsi hogy melyik pályát épitették át és hogy szerintetek lelehet e szedni valahonnan a régit. A válszt elõre is köszzi

Downhill!!

gordon 24
Az igaz hogy ez nem NASCAR. A NASCAR az amit te irsz. ugyhogy egyett értünk.

Downhill!!

Szépen meg van csinálva és van egy kulonleges varázsa de nekem se kedvem se idom megtanulni.....én inkább Darlington-ba szeretem a falat centizni 😊)

Met
csak úgy vagy velünk?
ha csak úgy akkor a Sierra szerverén de ahhoz kell eredeti game, velünk meg így

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
jóóóóóhogy! 😊

Gio + többiek: http://www.sscarace.com/
itt vannak infók, szeritem ugyanúgy lesz, vagy du. 6-tól vagy 4-tõl.

mindenki tud jönni? (én igen.)

Endure, in enduring grows strong...

irlindy
hello...hogy lehet neten versenyezni?

\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com

http://www.gar07.com/
Ez Sajoati-t és csapatát lehet érdekelni fogja 😊

Azért várd meg a hivatalos választ hogy lehet-e kulombozo rajtszám 😊

gordon 24
Fuuu tudod milyen volt mennem kellett volna még egy kört tutti meghalok. Ezért megvártam a célegyenesbe Toyát és ahogy õ beért bementem utánna. És igy sporoltam vagy 6 percet. De egyébként nagyon király ez a pálya tegnap mentem rajta elösször de nekem nagyon tetszik.

Downhill!!

gordon 24
Az kár akkor csak a cts-rakom be. Remélem senkinek nincs ilyen...CTS

Alex ha van idõd rakd fel léci!! Thanks

Downhill!!

Én nem ettem csokit,mégis majdnem kipróbáltam hogy hányásmentes-e a billentyuzet <#nevetes1>

Izé,a pit az ott volt jobb oldalt a célegyenesbe <#nyes>

Szerintem nem lenne gond ha más a számod,sajna Busch szériát nem használunk.

gordon 24
Van két festésem a Buschoz és a Truckhoz. Az a kérdés hogy nem baj-e az ha cts-be és buschba 98-as számmal mennék? Cup meg 83. Igy játszottam offline és nem igazán lenne kedvem átszámozni õket 83-asra bazi nagy melo lenne.

Downhill!!

Giovanni
Akit érint: hétvégi Sebringgel kapcsolatban néhány infót kaphatok? Vagy már tudni valamit a szervezésrõl?

sajoati
köszi, legenda vagy! 😉

HaZso
Esetleg csinálhatna Sanyi vagy vki majd egy szervert Nürburgringen AD67 moddal is - valahogy ez jobban passzolna sztem... csak hogy megnyugodjon a lelkem, hogy végig is tudok menni és tudom, hol a pit <#help><#vigyor>

bcs78
Több videosávot nyitsz, és azután az egyes klipeket átméretezed, meg elmozgatod.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

sajoati
ha valaki meg tudná mondani hogy kell vegasban egy képre több kis avit tenni (mint bcs nemrégi videójában vagy többeknél pl. Toyánál is volt ilyen), annak hálás lennék. 😊

Metwork
és te miért nem nyomod velünk?<#boxer>

I will use google before asking stupid questions.

ja igen, kénytelent akartam írni!

Cowek
Edzésen egy 8 perces kör alatt 3 tized a különbség <#wow2>
Jól nyomtátok srácok <#eljen>

http://www.f1-info.hu/

Ez nem volt egy eccerû futam. Képtelenség megjegyezni ennyi kanyart. <#crazya>
Képtelen voltam kilépni idõ elõtt, hogy nehogymá' nekem kelljen nyilatkoznom Hazso helyett! <#ejnye1>

Alexease
HNR Mixed Cup, CTS, Nurburgring 1970
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
gordon 24
Ez jo volt.. Igaz a végére olyan rosszul lettem hogy hihetetlen az utolsó körbe megálltam mert aszitem leokádom a monitort. Nem tudom miért volt ez,de biztos hogy nem a pálya miatt. szerintem a csoki a bünös wazzzzz....

Na mind 1 jó volt sziasztok!!

Downhill!!

<#eljen> végre nem azt kell olvasni hogy 1 emberrel kevesebb<#taps>

Huhh,már nem bírtam továb <#vigyor2> valahogy így forog a fejem 😊