NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
mail-be küldtem a levlistán érkezett programot, US Eastern time-ban megadva 8:30 am-kor kezdõdik a practise, szóval 6 órás idõeltolódással számolva 14:30-kor kezdõdik számunkra az éles bevetés! <#hehe>#hehe>
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Ehhez elég sok szép retro pálya készult amik modosított ini-vel nagyon élvezetesek mert amúgy ez is a CTS fizikát használja,nekem nagyon tetszik 😊
És ugye csinálnom kell egyet. Ezért ugy gondoltam hogy leszed az egész carsetet és választok egyet és átalakitom. De amikor leszedtem akkor elkezdett járni az agyacskám, és most itt vagyunk.
Felölem nyomhatjuk online. Az a 70-es mod az mi errõl nem is hallottam.
Downhill!!
North Wilkesboro
Richmond Fairgrounds
Atlanta 1997Riverside International Raceway
Nemrég toltottem fel HaZso-nak a 85-os Darlingtont mert ez jelenleg nem található,viszont az AI nem mukodik tokéletesen.Darlington 85
bónuszba kapsz egy felújított Infineon-t is 😊)
Downhill!!
ha csak úgy akkor a Sierra szerverén de ahhoz kell eredeti game, velünk meg így
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Gio + többiek: http://www.sscarace.com/
itt vannak infók, szeritem ugyanúgy lesz, vagy du. 6-tól vagy 4-tõl.
mindenki tud jönni? (én igen.)
Endure, in enduring grows strong...
\"...I am Indy...\" Indy Racing League - http://www.indycar.com
Ez Sajoati-t és csapatát lehet érdekelni fogja 😊
Downhill!!
Alex ha van idõd rakd fel léci!! Thanks
Downhill!!
Downhill!!
\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"
Endure, in enduring grows strong...
I will use google before asking stupid questions.
Jól nyomtátok srácok <#eljen>#eljen>
http://www.f1-info.hu/
Képtelen voltam kilépni idõ elõtt, hogy nehogymá' nekem kelljen nyilatkoznom Hazso helyett! <#ejnye1>#ejnye1>
Na mind 1 jó volt sziasztok!!
Downhill!!