51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • CodeRed
    Nagyon rendes tőled és köszi DTap, de már sikerült pótolnom a hiányzó láncszemet
  • DTap
    CODERED! Nekem megvannak a replayek elkezdem feltölteni öket,de csak holnap estére igérem biztosra,hogy mindhárom meglesz!
    Majd itt adom az elérhetöséget...
  • PuMy
    Itt egy videó amibe Jeff Gordon beszél az idei Daytona 500-ról meg a hamarosan kezdődő szezonról. Utána meg egy videó van a Car of Tomorrow-ról, pontosabban az autó orráról van szó (nekem legalábbis ezt a videót adta be). :P
  • B Lori
    megyek
  • gordon 24
    Persze!! Milyen Cat,És Hol?
  • 72TSanyi
    Srácok, jöttök akkor? Priviben megy az ip.
  • gordon 24
    ok..
  • B Lori
    Sanyi a fonok...ha lesz valami akkor úgy fél 10 korul kezdhetnénk megint.
  • gordon 24
    Én is Itthon vok ha lesz valami irjatok!!!
  • B Lori
    Parancsolj:http://www.saferbarrierproject.com
    Nem kell regisztrálni csak a kattintás után beírod a jelszavat ami pirossal van írva és már jon is.
  • Toya
    Adjatok már nekem linket a betonozott bukóterű Watkinsra! THX!
  • B Lori
    Az jó,akkor felolem lehet megint Riverside,vagy kipróbálhatnánk CTS-el az új Vegas-t :)
  • 72TSanyi
    Hát én leszek, úgy tervezem........
  • gordon 24
    hát nem. Mivel az F1-ben a kormány mögötti váltókarral váltassz.
  • B Lori
    Nocsak,még egy magyar "redneck".......ha holnap lesz Sanyi és csinál szervert Riverside-ra akkor jonnél egy kis nosztalgiára? :))
  • IzI
    Jovan akkor:)
  • bcs78
    Egyszer már elkezdtem feltölteni, de hálózati gondok miatt nem sikerült. De majd este feltöltöm rendesen valahová. Majd külöm a linket.
  • bcs78
    Én is Csabi vagyok, a kérdés engem érint. :)
  • IzI
    Nem tom van-e mas Csabi de ha tolem kerded akkor nem tom mire gondolsz:)
  • Ginger17
    Köszi. Vlt nekem is NASCRA-os korszakom. Még nyomultam az első Nascar Racing-gel is, aztán valahogy alábbhagyott az érdeklődés. Úgy '98 és '01 között nézegettem a futamokat is, de úgy érzem ez a "Toyota" meg "rájátszás" már nem nekem való. NASCAR ügyben konzervatív vagyok, ezért tolom néha az Aero-val... egyébként köszi az invitálást. ;)

A komány mögötti váltókart kuplungként használni nem az F1-ben szokás???
    Most lebuktál!
  • B Lori
    Ismétlést!! Ebbol a képból semmit nem tudok ellesni el se hiszem hogy ilyen volt a befutó,biztos photoshop-al csináltad
  • B Lori
    Ha már itt vagy,a NASCAR nem érdekel?Nem kell váltani csak nyomni a gázt.....ja és az ellenfeleket falhoz paszírozni :))
  • gordon 24
    Nekem a Roaddal sose volt bajom. A Többi pályán meg nem váltok!!
  • Toya
    Aztán meg csodálkoztok, hogy a visszaváltós pályán instabil a kocsi :D
  • DTap
    Csabi azt a bizonyos "Hungarian Dance" c. videódat nem lehet(ne-e) valahonnét letölteni?
  • gordon 24
    Szia!!! Én mondjuk ezt ugy oldottam meg. Hogy nekem egy logitech momom van és ennek van ugye külön váltókarja. A sima F1-es váltókart pedig kijelőltem kuplungnak. Igy aztán ha váltok akkor elengedem a gázt aztán behuzom a kuplongot váltok kiengedem a kart és kész.
  • Ginger17
    Az tuti hogy kinyíródik. Majd kipróbálom. Én arra gondoltam, hogy a felváltásnál csak el veszem a gázt. A fő gondom (persze ez egyéni), hogy nincs a kormányomon egy értelmes, használható kuplung gomb. Kéne egy pdálos változat, de mindegy... kipróbálom a variációkat, azt majd meglátjuk. Mindenesetre köszi a segítséget, meg az ötleteket. Üdv!
  • gordon 24
    A NASCAR-ban az autók nem szekvenciális váltóval szereltek. Ez azt jelenti hogy rendesen a H fokozatú váltó van. Ez azt jelenti hogy kuplongol és gáz elvétel szükséges a váltásnál. Az igazi NASCAR- gépeknél megoldották azt hogy csak le váltásnál kuplongolnak a motorfék ereje miatt. Fel váltásnál csak gáz elvét van. De ennél a játéknál sajnos ez nem müködik. Ugyhogy minden esetben kuplongolj és gázt is vedd el. Az autómata kuplung semmit nem jelent legalábbis az én tapasztalatom szerint ugyan úgy kifingik.
  • Ginger17
    Namost lehet, hogy óriási hülyeséget fogok leírni, csak érdekelne a véleményetek. A kormány+pedálomon nékem nincs kuplung. A GTR2-ből kiindulva, ha beállítom a játékban az auto kuplungot, csak annyit kell tennem, hogy nyomom tövig, váltásnál meghúzom a kart aztán oké. Mert ugye ott szekvenciális a váltó, vagy miacsuda félautómata.

A GTP-ben ezzel szemben az auto kuplung valóban csak a pedált hagyja ki a reális folyamatból, magyarul szükséges a gázelvétel. Én bizony eddig nem vettem el a gázt, néztem is, hogy mi a bánatért ugrál a fordulatszám... hát mert az autó kuplungból nem maradt ki az "auto gázelvétel". Ezen megállapításom abból ered, hogy auto váltásnál bebólint, lelassul az autó. Ez igaz is lehet, hiszen nem félautomata a cucc, mint a GTR2 ben. Glória... Kopp...

Lehet ebben valami igazság, illetve működhet -e ez így?

...már amennyiben érthetően fogalmaztam.
  • Ginger17
    Mondjuk ezt el tudom képzelni.
    Ha beraktam 5.-be, CSAK 4mp -vel voltam rosszabb a törpieknél...

Szóval kuplungoljak? Megpróbálom.
  • 72TSanyi
    Sokszor elég véletlenszerűnek tűnik a váltóhiba, bár azért ennek sokszor ellentmond, hogy a ligánk profijai kevesebbszer szembesülnek ezzel a problémával. Endurance futam kapcsán mi ilyen esetekben azt szoktuk csinálni, hogy a megmaradt fokozatokra építve a setup-ot átvariáljuk, és úgy megyünk tovább. (Pl. 12 órás versenyt fejeztünk már be 1 (!) megmaradt fokozattal.)
  • gordon 24
    Sajnos ennek a játéknak ez hibája. Elég hamar kiszakadhat a váltó.
    A Következő képpen próbáld meg. Elször is állits be egy kuplung gombot és amikor váltasz kuplungolj, és vedd el a gázt. Igy talán nem fog olyan könnyen szétmenni. De mondom egy kicsit túl drasztikus a váltóhiba ebbe a játékba. De ettől még jó rendeznek ezzel a játékkal 24-orás versenyeket is. Mivel a váltóhiba nem javitható futam közben ezért ha szétmegy akkor sajnos vagy végig csinálod 2-esbe vagy kiestél.
  • Ginger17
    Sziasztok NASCAR -osok!

Azért ez a megszólítás, mert személy szerint én GT versenyzéssel
    foglalatoskodok (ez igazán a szívem csücske), de eljött az idő,
    hogy tanácsot kérjek a ti "szakmátoktól". ;)

Szóval, nekem ugye megvan (kb. 1 hete) a GTP mod, a NR2003S -hez.
    Tanulmányozom, tetszik is. Persze vannak benne ficakok, de mindegy.
    Gondom a következő: Watkin Glen -ben versenyzek az 500km -es GTP
    futamon, amikoris egyszercsal elszáll a 3. fokozat. Hát ez elég
    kellemetlenül érint, hisz' már a 17. helyen vagyok. (Nem leszólni!)
    Két körrel később elszáll a 4. is, úgyhogy mehetek kapálni.
    A pit -ben nem jeleznek hibát, meg se buherálják a masinát.

Mi a teendő? Segítsetek lécci!
    Előre is köszi...
    Üdv!

ui.: A sebváltásoknál meg szoktam várni a "piros lámpát".
    Lehet, hogy túl későn váltok és ezt nem bírja a masina?
  • gordon 24
    Szerintem ez elmegy azon... Mekkora a Profeszorod? Ha 800-on felül van tökéletes lesz. Mi az NASCAR Racig 2003 seasont használjuk. Ez egy nagyon jól modolható játék. Szerezd meg és szeretettel várunk a ligába.
  • samhun
    hi
    melyik nascart nyomják sokan?
    mondjatok olyat, ami 64megás Mx4 VGA n elmegy, és neten lehet nyomni
    kössz
  • gordon 24
    IZI!! Légyszives a festésedet rakd fel valahova és linkld be.. Szeretném ha nem egy zöld folt lennél köszönöm!!!
  • gordon 24
    Alex!!! A #45572-es hsz-ben bent vannak az uj autóim! Kérlek frisitds.. Már 3x kérem!! Köszönöm!!!

• CodeRed
    El tudná nekem küldeni valaki, vagy letölthetővé tenni az alábbi 3 futam szerevroldali replay-ét?

2006.03.10. ATLANTA MOTOR SPEEDWAY
    2006.03.17.BRISTOL MOTOR SPEEDWAY
    2006.03.24.MARTINSVILLE SPEEDWAY

Köszi!
  • pasztor
    de jó cockpitban ül!
  • Cowek
    Érdekes játékos... rájátszik a billegésre, és a gázpedálon kívül mást nem nyom :-)