51527
-
#45801 Én is leszedtem, és jövök este. -
#45800 Oké menjünk ezen!!! Én ha minden jól megy leszek.. egyenlőre 98%. -
Toya #45799 Alex kérlek intézd, én melózok estig :( -
#45798 HBD! -
B Lori #45797 Feltoltottem a felújított Infineon Raceway-t,ki lehet próbálni offline de este is mehetnénk ezen,ha tetszik és mukodik akkor a bajnokságban is ez lenne.
http://www.sendspace.com/file/lfwhi0 -
#45796 hbd2 HaZso :) -
#45795 Boldog Születésnapot 2006 Bajnoka!!!! -
#45794 Boldog Szülinapot! -
72TSanyi #45793 Boldog Szülinapot, Hazso! -
B Lori #45792 Talán a szavazásból lehet már kovetkeztetni,habár a végeredmény valószinuleg még befolyásolja a indulók számát. -
#45791 Nagyjából lehet már tudni, hogy mennyi induló lesz péntekenként? -
B Lori #45790 A kép link sajna így nem mukodik,ha bemásoljátok a yahoo keresobe akkor megy. -
B Lori #45789 Feltoltottem egy pace car-t ami a 70 MOD-ba van eredetileg,akit érdekel csak letolti és bemásolja a Cup mappába.
Kép
Letoltés -
samhun #45788 Miket ajánlotok leszedni az NR03 hoz? peccs megvan, magyaritás megvan (köszi aki csinalta, sztem jo lett
2006/07es autók vannak? Vagy valami igazi autók. Meg mapok. -
#45787 nem értem a kérdést :P -
B Lori #45786 végre Tihy....ha már itt vagy a 33-ast lesz még alkalmam az idén kilokni? -
B Lori #45785 -
Toya #45784 Nem, benne vagy kicsúszás nélkül is, én láttam ám, éppen előzöl valakit :D -
#45783 vááá, coool!!!
keresztkérdés: van nékem a festésem... valaki nem lenne fogható arra, hogy re-paintelje vagy meg-enhancolja nekem? lényegében ugyanez kéne, csak szebb változatban, esetleg mélyebb, picit kontrasztosabb árnyaltokkal, de ugyanezekkel a színekkel.
ha lenne vki, a többit priviben meg tudnánk beszélni...
más.. valakinek van komplett listája HNR videókról? szeretném begyűjteni az összeset, de párat vagy nemtom, hova mentettem, vagy hasonló okokból nincsen meg. -
#45782 kicsit késve, de BSZ! :) -
#45781 végre egy újabb profi videó -
#45780 Jé, már megint az látszik, hogy éppen kicsúszok... -
#45779 De még mennyire hogy szeressük -
72TSanyi #45778 Ezeket szeressük! -
Ciccio #45777 Uhh, de várom már :) -
#45776 Hát toborzó videó már elkészült, csak pár engedélyezés kell neki mert a régi nagyöregek videójaiból és egyéb hozzávalókból is látható benne jópár nosztalgikus jelenet, melyek jó 4 évvel ezelőttről valók, és így remélhetőleg hamarosan publik lesz..addig pár kép ízelítőnek. A sok köszönetet majd akkor rebegem el :-)
-
B Lori #45775 Természetesen ez csak javaslat volt a tapasztalatok alapján,a pálya nem gond hiszen a leírt 4 éjszakai pálya ott van a HNR-en,Darlington is az, habár a naptárban nem "night" de ott láttam a csillagot.....már tobbszor jeleztem hogy segítek ez ugyben és ha igény van rá szivesen osszeszedem,feltoltom akár az osszes pályát is,most csak ezeket neveztem meg mivel szerintem ez nagyobb változatosságot jelent mint a Lowes2005 ami ugyan olyan mint az eredeti és nem kell toltogetni se.
A CTS nél is segíthetek,feltéve ha reális pályákon szándékozunk menni,a kitaláltakkal nem foglalkozok :)
Setup:a fékerot még én is elobre tudom tolni pár %-al,attól nem lesz vezethetetlen az autó,fast-nál is meg tudom csinálni hogy ne legyen értelme váltogatni,ez nem gond de ismétlem nem akarom ezt senkire ráeroltetni,a célom csak az hogy a versenyek végére ne 3 ember maradjon. -
Toya #45774 Na most vagy velem van a gond vagy az általad leírt mondatokkal, de én ennek a felét sem értem.
Pályák.
Számomra éppen elég nehéz feladat összeszedni azt a néhány pályát ami mellé csillagot raktam, de ha te összeszeded az összeset, berakod egy csomagba, feltöltöd valahova és belinkeled ide, akkor ám legyen.
Setup. Szintén zenész, én ehhez süket vagyok, Zsonak egyre kevesebb az ideje ilyesmire, szóval ennek fényében gondolkodjatok. -
B Lori #45773 Két észrevételem lenne,bármelyik setup nyer szerintem lehetne apró változásokat rajtuk végrehajtani,pl. az UK nál a féket elobre mert lapos pályákon de foleg pit kiálásoknál problémát sárgát kiesést okozhat,a fast-nál ugyan ez a helyzet a lapos váltogatós pályán,tudom hogy nem kotelezo de ez úgy van mint a custom setnél hogy mégis használja ha gyorsabb,ha meg elmegy a sebesség akkor kilép stb.
A másik meg a pálya cserék,tudom hogy novelni nem akarjuk a számát ezért csak annyit hogy a Lowes-t és California-t felesleges cserélni helyette lehetne más pl.California,Phoenix de még ide sorolható Texas,Atlanta is aminek eggyik versenye éjszakai ami ugye abban is kulombozik hogy más a pálya tapadása.......nekem megvan Infineon jelenlegi változata is :) -
B Lori #45772 Ellenfelet :))
Ami a szabályokat illeti a NR2003 tartalmaz egy olyat hogy Driving Lessons,nézd meg abból sokat lehet tanulni :) -
#45771 boxba pályától függően van megszabva a sebesség, a pálya adatainál le van írva ott ahol a kanyarok dőlés szöge stb.
tartani kell a pc sebességét a zöld beintéséig -
samhun #45770 Megvan.
Még pls az alapokat irja le valaki :)
Pl a boxban mennyivel kell menni max?
Meg azt nemértem, hogy amikor kezdődik a verseny, én vagyok az első, és ha lement a safecar, akkor mennyivel kell mennem? -
samhun #45769 Akkor versenytársat? -
Toya #45768 A összesítés könnyítése érdekében kértem privátot, mert a franc akar 2-3 oldalt visszaolvasni és átböngészni.
Szóval ha neked UK, akkor felőlem beírhatod ide is, de egy privátot azért dobj róla nekem is :D -
#45767 Ellenséget lövöldözős játékokban keress.... -
samhun #45766 Hogyan lehet sok ellenséget berakni Singlebe? Vagy ami alapból van az a maximum? Nemtaláltam olyan menüt, ahol lehetne állítgatni. -
samhun #45765 Hogyan lehet sok ellenséget berakni Singlebe? Vagy ami alapból van az a maximum? Nemtaláltam olyan menüt, ahol lehetne állítgatni. -
#45764 Publikban is lehet szavazni az UK setre? -
#45763 Nincs valakinek admin ismerőse dc hubon vagy torrenten?
Körüziben nyomatni a reklámot. -
#45762 3.