NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kidobhattad volna a kesztyudet és akkor sárga <#nevetes1>

Tihy
megpróbáltam verseny közben sms-t írni <#idiota>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Tihy, veled mi történt tegnap, hogy csak 4-edikként végeztél?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Nem Toyota. Ugyan az amit beraktál csak ráirtam e nevem. Ugyhogy Truckba Toyotás leszek. Cupba vagyok Fordadal.

Downhill!!

Mi lett Ford?
Amúgy nagyon szép festéseket csinál,az enyén is onnan van 😊

gordon 24
Köszönöm, az nekem is tetszett,de atán ugy leléptél.. Ha minden jól megy igen.. Szeretnék.

Downhill!!

Grat az elso HNR versenyhez,szép volt meg a side by side is az elején....pénteken már jossz?

gordon 24
Kösszi megtaláltam. Kész is!!

Downhill!!

gordon 24
Szia Alex!! Lori talált nekem egy gépet. Egy kis átalakitással õ lett a kiválasztott. Kérlek ezt a két autót rakd fel a HNR oldalra elõre is köszönöm!!.

Aeros Gép!Truck

Downhill!!

gordon 24
Én is akarok dumálni!!!! MSN: [email protected]

Downhill!!

HaZso
Alex, gyere légyszíves icq-ra, vagy msn-re!

Alexease
THX!
gordon 24
Mivan Skacok? Ma egyedül leszek? Vagy nézitek a Barátok közt?

Downhill!!

HaZso
Damage Level-t rakd Realistic-ra pls :-)

gordon 24
Egyébként ezt hol találtad? De jövõhétre átfestem az enyémet.

Downhill!!

gordon 24
Végülis de.. De ez Toyota!!

Downhill!!

Met
SZERVER ELINDÍTVA
LAS VEGAS 107 kör

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
szép 😊

Ez nem felelne meg?

gordon 24
Jaja!!. Szedd le a kocsim.. Alex még nem rakta fel sajnos de ha visszaolvasol ott van..

Downhill!!

Akkor ma találkozunk <#eljen>

gordon 24
Na akkor legyen ugy. A kocsin legyen az a festés és akkor ott is maradjon a 83-mas. Vagy majd lehet elszánom magm és átfestem. Csak az elég bonyolult. De mind1.
Szóval az a lényeg hogy akkor mindenhol egy rajtszám legyen. És akkor atruckba a festésemen egyenlõre más van.

Downhill!!

Alexease
Igen, fel.
Igazabol csak egy rajtszamot lehetne valasztani, elsosorban a felismerhetoseg miatt. Bar lehet, hogy a tablazat keszitest is befolyasolja, de ezt nem tudom pontosan, azokat Toya kesziti. De ha csak az auton levo szam a fontos, a festes miatt, akkor lehet ugyan az a rajtszam, max az auton mas a festes😊 Igazabol az eredmenyeknel, listaknal, info paneleken szamit, ahol a tobbiek informalodnak😉)
gordon 24
Szia Alex!!

Mivel a másik topikban dumálunk igy tudom hogy gép közelbe vagy..
Na azt szeretném megkérdezni hogy a két kocsit amit beraktam feltudod rakni a hnr oldalra? Ja és igen azt ugy lehet hogy a Truckba más lenne a rajtszámom?

Downhill!!

Met
Toya, majd icq-n beszéljünk picit

gordon 24
<#hehe><#nevetes1>

Downhill!!

Met

gordon 24
Télleg!! Ez eszembe se jutott. <#zavart1><#idiota>

Downhill!!

Met
orig pálya
Setup: Fixed
Versenytáv: 40% (107 kör) (from HNR webpage)<#kacsint>

gordon 24
Holnapi versenyrõl mit kell tudni? Hány kor eredeti pálya stb?

Downhill!!

Tihy
valahol 3 és 25 között 😊

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Met
Alex-el beszélj

djfuge
Mennyien szoktak lenni egy versenyen?

djfuge
Kivel kell beszélnem szerverdijról? Befizetném,hogy tudjak én is nyomulni veletek!

Kosz
Csak az gond hogy a hivatalos szabály nálunk más és azt megint nem lenne helyes figyelmen kívul hagyni és változtatni pláne a megtortént eset után.

http://www.viido.com/en/index.php
azt azért megjegyzem hogy ez csak annyira legális mint a torrent,azon ez elven is mukodik 😊

Akkor jó,csak azért írtam hogy nem a játékba kellene a hibát keresni,ha pl. nem tudod a feketét letolteni akkor ott a pályával van a gond.....

Link vagy pontos cim?😊
Siman ha mar az egesz verseny alatt elso helyen vanszorogtam megerdemlem<#hawaii>
sajoati
ez nagyon ritka eset Lori, a negyunk NASCAR RS2k3 palyafutasa alatt kb. 5-szor fordult elo ilyen, de lehet sokat mondok.

a valtohibakkal meg egyutt tudunk elni, es nagy elmeny vegigerni egy ilyen versenyen, vegigizgulni a tobbiekkel, stb.

emellett ilyen pofon utan szep dolog folallni. 😊

Endure, in enduring grows strong...

Met
na persze, így könnyû nyerni<#eplus2>

DTap
Hát erröl beszélek én is-California után is ezt mondtam.Részemról is Gratula!

Vagyis a hivatalos szabályt használják......amúgy grat 😊

Visszaterve a szakadasokra.Ma volt egy hasonnlo eset egy masik ligaba ahol megyek csak ott nem a jatekosok szaltak el hanem a szerver😊 es mivel futam fele megvolt igy utolso lap szamitott es en voltam akkor elol es igy nyertem😊
Abban tudnátok segíteni, hogy hol lehet (lehet-e egyáltalán) kikapcsolni a fékezés és gyorsítás hatására bekövetkezõ fejmozgást a játékban?
Elõre is köszi.
Hát nem tudom de szerintem kár eroltetni ezt a tipusu versenyzést,ez a szim nem erre készult,jó szórakozás csak úgy nyomni egy ilyen versenyt mert jó a fizika de nem tétremenot mert csak az idegesség van vele.

HaZso
Így van és lehet szurkolni Montoyának :-D Amúgy nálam valamiért most nagyon szaggat, a múltkori atlantai futam viszont tökéletes volt...

gordon 24
Nem tudom Tudjátok-e.. Akinek nincs kábelje.. Az interneten elérhetõ egy olyan Tv aminek az a neve hogy Tvuplayer ez ingyenesen tölthetõ a netrõl (legális) És lehet rajta nézni sok amerikai tv-t Többek között az NBC-t és a FOX-ot. Ugyhogy akit érdekel a NASCAR (nem csak játékban) az itt tudja nézni. Most éppen a BUsch series Phoenixi futam megy.

Downhill!!