51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gergobaby
    Nekem nemtudnátok segiteni??? Hogy mit hogyan kéne beállítani? Pls help!
  • Met
    elmész a www.hsw.hu-ra, ott keresel autófestés alapot, az általában psd megnyitod, festegeted és elmented tga-ba, a játék import export könyvtárába, majd a tga-t beimportálod a játékba

vagy keresel kész autó festést szintén a fenti linken vagy itt
  • samhun
    Photoshopom van, tudom is használni nagyából, de hogy kezdjek bele, mit kell megnyitni?
  • gergobaby
    Valaki segítene beállítani az irányítást??? Mert billentyűzetre az Istenért se tuttam ráerőszakolni, Kormánynál Direct Inputnál vagy minél azt irja hogy nem jó gomb a Gerenicnél meg alapból ahogy odakattintok hogy beállitaná az összes létező gombot benyomja! PLS segijjetek rajtam!!!!!!!!!!!!!!!
  • Met
    a játékban akarod festeni? használj inkább külső rajzoló progit, Photoshop, Painshop Pro, Gimp, Corel stb.
  • B Lori
    Csak úgy nem loknek ki,ha pl. befékezel elobb,nem tartod az ívet vagy be akarod csukni a kaput akkor nem enged és ez így van a valóságban is,szerintem még így is néha engedékeny és kiszámítható,persze semmi se tokéletes de az olyan AI-nak ami mindent megbocsájt nem sok értelme van :)
  • B Lori
    Este 7-kor kezdodoik a Rolex 24 a FOX adja az elso 1 órát,aki tudja és érdekli nézheti.
  • samhun
    Az miért van, hogy ha festeni akarok egy kocsit, akkor 1-2percen belül ujraindul a gép? bizti hogy a VGA, de ha leveszem a graft/felbontást, akkor jó lesz?
  • 72TSanyi
    A 2. sor találó, ez tetszik!
  • Met
    nem, az AI-nak az a hátránya, hogy nem nagyon vagy csak sokára veszi figyelembe a human autót
    mivel mi is emberek vagyunk (nagyrészt ) nem lökdösődünk annyit ;)
  • samhun
    hát ez a játék nem nekem való. mindig meglöknek hátulrol. igazábol is ezt csinálják?
  • 72TSanyi
    Milyen volt a verseny? Meglepetésre Hazso győzött??
    (Én sajna pihenni tértem a practise alatt, és be is aludtam közbe.)
  • HaZso
    Köszi Mindenkinek!
  • B Lori
    Igyekszem,az eredeti tervbe ha jól számoltam 12 csere volt,így meg lesz 14,ebben benne lesz minden nagyobb változás és az új éjszakai versenyek,az eredeti tervbol kimarad Lowes,California és Pocono 2005 is mert itt nincs nagy változás és Pocono 2-es kanyarjának bukkanója se aktuális már......ez azt hiszem elfogadható annak is aki a változás mellett van meg akit ez kevésbé érdekel.
  • gordon 24
    Lori szerintem ha van olyan Martinsville ami nem bukkan akkor azt rakjuk fel mert tényleg nehezebb a 2005-ös. Ugyhogy én szavazatom a nem bukkanos mellett van!!
    A többi pálya pedig ahogy gondoljátok de minél jobban valóságos legyen!!! Tehát fekete Dega Ahol esti kell ott esti pálya stb!!
  • B Lori
    Pálya ugybe még lenne kérdésem,az a huplis Martinsville 2005-os pálya legyen-e,mert van egy másik felújított is ami sima.Próbálja ki aki még nem tette mert azzal nehezebb,nehogy aztán a bajnoki verseny után legyen anyázás :))

Egyébként szereztem DaytonaTR Night-ot és leaszfaltoztam TalladegaTR-t így most már sotét lesz mint a valóságban :))
  • B Lori
    valószinu,én elotte a winbe is kalibrálom és utána indítom a NR-t aztán ott is kalibrálás
  • DTap
    nekem a fék csinálta ezt amelett,hogy ha nyomtam egy fullgázt mozdult rá a fék is...
  • sajoati
    olyan gaz, hogy a feket egy picit lenyomom es a visszajatszas alapjan kb. 90%-ig nyomodik be... asszem az lehetett a baj, h akkor dugtam be a pedaljaim csatlakozojat a kormanya, amikor mar beleptem a gepbe/nascarba.
  • Giovanni #45822
    Boldog szülinapot
  • Mnemomic
    Boldog Szülinapot Hazso!
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    Nextel Cup, Infineon 2004 (link: #45797), FAST, Damage None, 28 kor.

120:30-kor inditom ujra, hogy mindenki beerjen. Ha allitani kell, ujrainditani, vagy barmi egyeb szoljatok, itt leszek valahol;))
  • Met
    OFF

Valaki nem könyvelő itt? Vagy nincs könyvelő ismerőse? Meg szeretnék tudni pár dolgot...

ON
  • gordon 24
    Sajnos ez NASCAR. Ez a sport ilyen. Ha ilyen ideges vagy tőle ne játsz vele felesleges ennyire idegesíteni magad. Ők gépek, minden körbe ugyan azt csinálja ugyan ott fékez stb. Ha te esetleg elöbb fékezel neked megy. Próbáld meg azt azx kört teljesen hiba nélkül megtenni és te is mindig ugyan ott fékezz ugyon ott kanyarodj és jó lesz.
  • gordon 24
    Jó köszönöm!! Megpróbálok olyan fél 10 körül visszaérni. De elötte is leszek tesztelgetni.. Összesen egy fél órára ugrok el.
  • samhun
    Azzzz életbe má, napja azon egy kis pályán 20körön 2szer leköröztem azt a *** mezőnyt, most meg megtol az a szerencsétlen xxx, és utolso vagyok. Pedig nagyon jo időket mentem, akkor meg hogy ért be az a szemet? drafting az is? pedig oan kicsi a pálya...szarnak lök ki, mostantol én em fogok fékezni, ha elötem van valaki, csak megtöltöm, hadd haljon meg."
    bocs hogy ide mérgelődök!!
  • Met
    a sierrára nem, ha valaki ismerős csinál szervert arra igen
  • samhun
    Tört játékkal feltudok meni akármilyen szerverre?
  • B Lori
    Még egy http://www.youtube.com/watch?v=8oXzNW8DFXg
  • sajoati
    szia, az oktatóleckékben elmagyarázzák a draftot, amit érzel belőle az az, hogy ha valaki mögött mész, minta "húzná" a kocsidat, sőt mi több, te is "tolod" őt, és így vonatban gyorsabban mentek.

minél hosszabb a vonat, annál gyorsabban. ennek főként gyors pályákon, legfőképp SuperSpeedeway-eken (Daytona, Talladega, stb.) van szerepe.

ha kiesel a draftból, csak imádkozni tudsz, hogy bejön egy sárga, és újra fel tudsz zárkózni..

amúgy meg BSZ HAZSO!!!!

és leszek én is este :)
  • B Lori
    http://www.youtube.com/watch?v=LRWj248s93E
    Reklám estére :)
  • samhun
    oks
  • B Lori
    akkor 54-el menjél és nem lesz gond,szerencsére itt nem a számítógép vezet :)
  • B Lori
    BSZ!

Jut eszembe,milyen setup lesz,mert a pálya csak az org. fast-ot tartalmazza?
  • DTap
    Mindig mondja,hogy hányadikban mennyi fordulatszámmal menj és akkor pont annnyi.
  • bcs78
    A mögötted lévők gyorsulása az a draft. A rossz fékhatás a féksegítség miatt van. Kapcsolj ki minden lámáknak való helpet, akkor akár defektesre tudod majd fékezni magad. Pit limiter nincs, ha azt akarsz, akkor toljad az F1-et. ;)
  • HaZso
    Köszönöm szépen! - leszek én is este!
  • samhun
    Ezt nem hiszem el!!
    Talladegan jaccom, első helyrol indultam, 5körig minden jol ment, aztán hirtelen begyorsultak az ellenfelek (pedig én ugyanugy 192mph val mentem). na mindegy, tartottam egy körig. Utana hirtelen lelassultak, bementek a boxba. Köv körben, gondolom én is lemegyek, mert volt amikor a 9ik körben (10körböl) robbant fel a motor. Hat és ugyanott próbáltam lelassulni (csontig nyomtam a féket), de nemtuttam. Aztan emiatt +30mp bünti, aztn ucso lettem.
    Meg a boxba ha megyek, nincs valami speed limiter gomb? mert pont 55ön nemtudom tartani.
  • B Lori
    Szerintem 20% táv elég így simán kezdhetunk akár 10 órakor is,HH nem kell,ha meg lesz velunk olyan aki tudja kezelni a szervert akkor még egyszerubb a helyzet.
  • gordon 24
    Figyi most mondták a szüleim hogy este kb 8-fél kilenc fele el kéne mennem a keresztanyámért a Határ útra ha ugy alakul tudunk várni a Rajttal addig amig visszérek? Kb 9-fél 10?