51527
-
#45841 Nekem nemtudnátok segiteni??? Hogy mit hogyan kéne beállítani? Pls help! -
#45840 elmész a www.hsw.hu-ra, ott keresel autófestés alapot, az általában psd megnyitod, festegeted és elmented tga-ba, a játék import export könyvtárába, majd a tga-t beimportálod a játékba
vagy keresel kész autó festést szintén a fenti linken vagy itt -
samhun #45839 Photoshopom van, tudom is használni nagyából, de hogy kezdjek bele, mit kell megnyitni? -
#45838 Valaki segítene beállítani az irányítást??? Mert billentyűzetre az Istenért se tuttam ráerőszakolni, Kormánynál Direct Inputnál vagy minél azt irja hogy nem jó gomb a Gerenicnél meg alapból ahogy odakattintok hogy beállitaná az összes létező gombot benyomja! PLS segijjetek rajtam!!!!!!!!!!!!!!! -
#45837 a játékban akarod festeni? használj inkább külső rajzoló progit, Photoshop, Painshop Pro, Gimp, Corel stb. -
B Lori #45836 Csak úgy nem loknek ki,ha pl. befékezel elobb,nem tartod az ívet vagy be akarod csukni a kaput akkor nem enged és ez így van a valóságban is,szerintem még így is néha engedékeny és kiszámítható,persze semmi se tokéletes de az olyan AI-nak ami mindent megbocsájt nem sok értelme van :) -
B Lori #45835 Este 7-kor kezdodoik a Rolex 24 a FOX adja az elso 1 órát,aki tudja és érdekli nézheti. -
samhun #45834 Az miért van, hogy ha festeni akarok egy kocsit, akkor 1-2percen belül ujraindul a gép? bizti hogy a VGA, de ha leveszem a graft/felbontást, akkor jó lesz? -
72TSanyi #45833 A 2. sor találó, ez tetszik! -
#45832 nem, az AI-nak az a hátránya, hogy nem nagyon vagy csak sokára veszi figyelembe a human autót
mivel mi is emberek vagyunk (nagyrészt ) nem lökdösődünk annyit ;) -
samhun #45831 hát ez a játék nem nekem való. mindig meglöknek hátulrol. igazábol is ezt csinálják? -
72TSanyi #45830 Milyen volt a verseny? Meglepetésre Hazso győzött??
(Én sajna pihenni tértem a practise alatt, és be is aludtam közbe.) -
#45829 Köszi Mindenkinek! -
B Lori #45828 Igyekszem,az eredeti tervbe ha jól számoltam 12 csere volt,így meg lesz 14,ebben benne lesz minden nagyobb változás és az új éjszakai versenyek,az eredeti tervbol kimarad Lowes,California és Pocono 2005 is mert itt nincs nagy változás és Pocono 2-es kanyarjának bukkanója se aktuális már......ez azt hiszem elfogadható annak is aki a változás mellett van meg akit ez kevésbé érdekel. -
#45827 Lori szerintem ha van olyan Martinsville ami nem bukkan akkor azt rakjuk fel mert tényleg nehezebb a 2005-ös. Ugyhogy én szavazatom a nem bukkanos mellett van!!
A többi pálya pedig ahogy gondoljátok de minél jobban valóságos legyen!!! Tehát fekete Dega Ahol esti kell ott esti pálya stb!! -
B Lori #45826 Pálya ugybe még lenne kérdésem,az a huplis Martinsville 2005-os pálya legyen-e,mert van egy másik felújított is ami sima.Próbálja ki aki még nem tette mert azzal nehezebb,nehogy aztán a bajnoki verseny után legyen anyázás :))
Egyébként szereztem DaytonaTR Night-ot és leaszfaltoztam TalladegaTR-t így most már sotét lesz mint a valóságban :)) -
B Lori #45825 valószinu,én elotte a winbe is kalibrálom és utána indítom a NR-t aztán ott is kalibrálás -
#45824 nekem a fék csinálta ezt amelett,hogy ha nyomtam egy fullgázt mozdult rá a fék is... -
#45823 olyan gaz, hogy a feket egy picit lenyomom es a visszajatszas alapjan kb. 90%-ig nyomodik be... asszem az lehetett a baj, h akkor dugtam be a pedaljaim csatlakozojat a kormanya, amikor mar beleptem a gepbe/nascarba. -
#45822 Boldog szülinapot -
#45821 Boldog Szülinapot Hazso! -
#45820 SZERVER ELINDITVA!
Nextel Cup, Infineon 2004 (link: #45797), FAST, Damage None, 28 kor.
120:30-kor inditom ujra, hogy mindenki beerjen. Ha allitani kell, ujrainditani, vagy barmi egyeb szoljatok, itt leszek valahol;)) -
#45819 OFF
Valaki nem könyvelő itt? Vagy nincs könyvelő ismerőse? Meg szeretnék tudni pár dolgot...
ON -
#45818 Sajnos ez NASCAR. Ez a sport ilyen. Ha ilyen ideges vagy tőle ne játsz vele felesleges ennyire idegesíteni magad. Ők gépek, minden körbe ugyan azt csinálja ugyan ott fékez stb. Ha te esetleg elöbb fékezel neked megy. Próbáld meg azt azx kört teljesen hiba nélkül megtenni és te is mindig ugyan ott fékezz ugyon ott kanyarodj és jó lesz. -
#45817 Jó köszönöm!! Megpróbálok olyan fél 10 körül visszaérni. De elötte is leszek tesztelgetni.. Összesen egy fél órára ugrok el. -
samhun #45816 Azzzz életbe má, napja azon egy kis pályán 20körön 2szer leköröztem azt a *** mezőnyt, most meg megtol az a szerencsétlen xxx, és utolso vagyok. Pedig nagyon jo időket mentem, akkor meg hogy ért be az a szemet? drafting az is? pedig oan kicsi a pálya...szarnak lök ki, mostantol én em fogok fékezni, ha elötem van valaki, csak megtöltöm, hadd haljon meg."
bocs hogy ide mérgelődök!! -
#45815 a sierrára nem, ha valaki ismerős csinál szervert arra igen -
samhun #45814 Tört játékkal feltudok meni akármilyen szerverre? -
B Lori #45813 Még egy http://www.youtube.com/watch?v=8oXzNW8DFXg -
#45812 szia, az oktatóleckékben elmagyarázzák a draftot, amit érzel belőle az az, hogy ha valaki mögött mész, minta "húzná" a kocsidat, sőt mi több, te is "tolod" őt, és így vonatban gyorsabban mentek.
minél hosszabb a vonat, annál gyorsabban. ennek főként gyors pályákon, legfőképp SuperSpeedeway-eken (Daytona, Talladega, stb.) van szerepe.
ha kiesel a draftból, csak imádkozni tudsz, hogy bejön egy sárga, és újra fel tudsz zárkózni..
amúgy meg BSZ HAZSO!!!!
és leszek én is este :) -
B Lori #45811 http://www.youtube.com/watch?v=LRWj248s93E
Reklám estére :) -
samhun #45810 oks -
B Lori #45809 akkor 54-el menjél és nem lesz gond,szerencsére itt nem a számítógép vezet :) -
B Lori #45808 BSZ!
Jut eszembe,milyen setup lesz,mert a pálya csak az org. fast-ot tartalmazza? -
#45807 Mindig mondja,hogy hányadikban mennyi fordulatszámmal menj és akkor pont annnyi. -
#45806 A mögötted lévők gyorsulása az a draft. A rossz fékhatás a féksegítség miatt van. Kapcsolj ki minden lámáknak való helpet, akkor akár defektesre tudod majd fékezni magad. Pit limiter nincs, ha azt akarsz, akkor toljad az F1-et. ;) -
#45805 Köszönöm szépen! - leszek én is este! -
samhun #45804 Ezt nem hiszem el!!
Talladegan jaccom, első helyrol indultam, 5körig minden jol ment, aztán hirtelen begyorsultak az ellenfelek (pedig én ugyanugy 192mph val mentem). na mindegy, tartottam egy körig. Utana hirtelen lelassultak, bementek a boxba. Köv körben, gondolom én is lemegyek, mert volt amikor a 9ik körben (10körböl) robbant fel a motor. Hat és ugyanott próbáltam lelassulni (csontig nyomtam a féket), de nemtuttam. Aztan emiatt +30mp bünti, aztn ucso lettem.
Meg a boxba ha megyek, nincs valami speed limiter gomb? mert pont 55ön nemtudom tartani. -
B Lori #45803 Szerintem 20% táv elég így simán kezdhetunk akár 10 órakor is,HH nem kell,ha meg lesz velunk olyan aki tudja kezelni a szervert akkor még egyszerubb a helyzet. -
#45802 Figyi most mondták a szüleim hogy este kb 8-fél kilenc fele el kéne mennem a keresztanyámért a Határ útra ha ugy alakul tudunk várni a Rajttal addig amig visszérek? Kb 9-fél 10?