NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kész! <#crazya>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

HaZso
<#worship><#worship>

CodeRed
Nem tudom mi EZ, de eszméletlenül jól újravágták ezt a DoT trailert.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

robotnyk
idén már nem hiszem hogy szükség lesz rá.
gordon 24
Pedig jó lett volna ha jössz. Tök kevesen voltunk.

Downhill!!

Inkább aktív sörözéssel próbáltam a görcsöcs vezetési stílusomon javítani! <#vigyor2>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

DTap
Sanyi (T) te mért nem jöttél tegnap?

gordon 24
Kösszi leszedtem.. Akkor mostmá király lesz.. Aero. Truck?

Downhill!!

robotnyk
57
galériámban a nascar album utolsó képe.
gordon 24
Neked mi is a rajtszámod? Van festésed? Mert tegnap csak egy zöld paca voltál.

Downhill!!

robotnyk
kicsit már viseltesek voltak a gumik, felcsúsztam, és próbáltam lent tartani, mert nem gondoltam hogy máris mellém érsz. nem jött be, de np 😊
gordon 24
Ez teljes más!! Ez egy vérbeli simulátor.. Az ea-s nem egy nagy szám. Ha jó nascar játékot akarsz ezt rakd fel és toljad neki!!

Downhill!!

Attila889
Sziasztok.Megszereztem ezt a game-t.És azt szeretném kérdezni hogy jobb mint a Nascar SimRacing??Vagy szinte ugyanaz csak a graf más? 😄

A mázlista! <#vigyor5>

DTap
Én voltam az elözö emberke sajnálom,hogy ez jött ki belöle de úgyláttam,hogy elengedsz balról hisz hagytál helyet belül és nem számitottam arra,hogy a kanyarból kijövet lefelé jössz.Amennyire lehet ugyekeztem lent maradni.Mégegyszer bocs ha elrontottam volna a versenyed.

Engem már csak az érdekelne hogy ez nekunk halandóknak is elérheto lesz ? azt a Late Model-t nagyon kipróbálnám 😊)

gordon 24
Köszi!! Na mostmá télleg megyek aludni... Pápá!!!!

Downhill!!

gordon 24
Alex!!!

Láttam felraktad a gépeket. Nagyon szépen köszönöm!!

Downhill!!

<#eljen> lesz ez még jobb is 😊

<#szomoru1>

gordon 24
Kösszi... Megpróbáltam mindent.

Downhill!!

Met
jól mentél 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Na jóó!! Az elsõ Cup futamom volt ez.. Hát szo szo. Bazi lassu voltam ezen a pályán. (igaz megtörtem kicsit a gépet az elsõ sárgánál igy végsebesség nem volt túl jó). De azért jó volt, remélem javulok még egy kicsit.

Na jóéjt mindenkinek!!!

Downhill!!

gordon 24
Éreztem... Nézem mondom körönkét 1 sec. Hát ez eluszott!!

Downhill!!

Met
toltam neki mint a barom<#nyes>

DTap
Ez már nekem is sok...

gordon 24
Öszinte részvétem... Mikor lesz a Chevy temetése?<#szomoru1>

Downhill!!

Tihy
nem tudom mirõl beszélsz, én nem tapasztaltam semmi gondot <#vigyor3>

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

gordon 24
Baszus Met!! A végén nagyon jöttél. Pedig azthittem meglesz. ÁÁÁ A fene.. Na mind 1 majd jövõhéten.

Downhill!!

Met
néha neked is lehet problémád 😛

Urak, minden jót a futamhoz! Bár az eddig beszólásokat olvasva nem volt/van problémamentes versenyetek! <#szomoru1>

HaZso
Na ez a játék no comment... két motorhiba legyen 1 chase-ben 2x elsõ helyrõl, pár körrel a vége elõõõttt... hát ez kész... :-)
<#violent>
Dénes, errõl is csinálhatsz videót :-P

robotnyk
na, mostmár hivatalos a véleményem, hogy kapja be a chello. egy saját szintemen véve hibátlan versenyt rontottak el a múltheti szakadással.
nem tudom ki elõzött éppen, de az biztos hogy nem egy pit windowban voltam vele, és max egy fél körön belül elengedtem volna sérülés nélkül is, ugyanúgy mint elõtte 3 emberkét.
Szenvedtek?😊
HaZso
Gyere már vissza, mindenkit ledobott...!

sajoati
sajna reszemrol akkor ennyi, kulonben elkesnek (amugy is kestem volna, de nem ennyit) a miitingemrol. 😉

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
en adsl tonlany

gordon 24
én is

Downhill!!

robotnyk
nekem is. chello megint?
sajoati
nekem is

Met
ja, nekem is

Giovanni
Rajtnál megszakadt a kapcs....klassz <#szomoru1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Tihy
nézzétek meg a videót!!! -> http://www.iracing.com/

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, Texas, 167 kor, FAST2

20:10-kor inditom ujra!
Okidoki

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap
22.10-re tudok csak jönni este <#szomoru1>

<#banplz><#hehe>

Latemodel onboard zene fuleimnek <#finom>

Most akkor az OFF szezonba keddenként lesz valamilyen verseny?

Aham, akkor el tudom képzelni a történteket.... <#vigyor3>