51527
-
#45761 ok, skacizzz, kene akkor szezon elotti reklamot nyomatni, tom, hogy Alex, meg sokan telehozzaszoljak mindenfele itt az sg-t, esetleg lehetne nyomatni vmi reklamot, nem futam napokon tudnank sajat hoszton vendegeket fogadni, hogy kiprobaljak, mittomen.
a videokkal is nagyon kafan lehetne reklamozni, de .. csinalok egy szignicsort, azzal fogom. :) -
Toya #45760 1. fast2 mindenhova
2. Richmond még a rájátszás előtti utolsó futam, a sárga egy kis nyári időtöltést takar.
3. nem lesz :) -
#45759 fast vagy fast2?
És egységesen mindre az vagy ssw custom?
miért sárga és miért rózsaszín és a két szín között miért fehér Richmond?
lesz AD70 Mod? -
Toya #45758 Nyahh, elkészült a CUP naptár (CTS is érkezik majd)...nézzétek meg, a változás nem sok benne, a csillaggal jelölt pályák változnak a tesztelt verziókra és néhány új is bekerült.
Ezeket majd egyben letölthetitek a HNR oldalról.
A naptárt itt találjátok.
Közben, hogy ne bonyolítsuk agyon a dolgokat privátban mindenki leadhatja a voksát a pénteki beállításokra.
A három választási lehetőség: FAST, UK, mind1.
Csak azok szavazzanak akik valóban el is indulnak majd a futamokon!!! -
#45757 ja, drag race alatt nem csak one-on-one lehetne, hanem ha vegre vki (pl. en lol, de en inkabb nem) csinalna egy szeles egyenest, abban akar tomeges drag race is lehetne, ugy, hogy mindig az utso esik ki, vagy tok mindegy, vmi jo szamolasi szisztemaval. :) -
#45756 csak annyit mondanek, hogy a viszonylagos inaktivitasom ellenere (az utobbi idoben), szandekomban all minden versenyen reszt venni, kedden is, pentekn pedig csak ha esetleg eppen elutazom, max. akkor nem, 2005 ben 36-bol 34 versenyen indultam penteken, 36-bol vagy 30-32-on kedden, ezt szeretnem megtartani tovabbra is.
en tamogatom a mindenfele 'jatekos vetelkedo' jellegu extra esemenyeket is, ha kell, sajat hoszton, es mindenfelekeppen mas ligakbol atcsabitva (meghivva) embereket, Shootout-ok, drag race-ek, random palyan tartott race-ek, stb.-k rendezesevel.
az a jo, hogy van cel ("legyen sok versenyzo a ligaban"), van kozonseg (bujtatva, de a sok szimes mindenfele), csak az eszkozoket kell jol megvalasztani. -
B Lori #45755 Az,de amíg nincsenek részletek felesleges reagálni,én már nem is merek nagyon írni ez ugyben,ha ránézel a forumra olyan mint ha mi ketten koveteloznénk állandóan és a tobbieknek mindegy mi lesz,vagy ok is a részleteket várják :)) -
#45754 Jó de most off season van. Majd kiderül, mi lesz. -
B Lori #45753 Elosszor várjuk meg mi lesz,lehet hogy lecserélik a pályákat legalábbis azt a kettot,a legfontosabb tényezo péntekre a létszámot illetoen a setup és arról lesz szavazás.......keddi napot én úgy képzeltem hogy azok dontik el akik részt is vesznek hogy mi legyen de a létszámot látva felesleges bonyolítani,ha nem tetszik lehet saját host vagy offline AI-val :)) -
B Lori #45752 Thx! -
#45751 Szerintem érdemes lenne a pálya javitások szavazását is feltenni. Mivel nagyon sok de legalább 2 pálya megváltozott Las Vegas és Homestead. Ezekt mindenkép cserélni kéne. És szerintem az új pályákat is érdemes lenne berakni. Igaz igy egy ujonnan érkezett emberkének nehezebb dolga lesz. de ez mind1 hiszem megtudjuk mondani hogy mit hol talál. A többibe egyett értünk Szerintem mindenképp kellene CTS Oval verseny is. Igaz hogy a Fizika ugyan az de a érzés más. -
Toya #45750 Nem lesz szavazás csak nagyon minimális kérdésről.
Keddenként rövidebb táv, egyforma fast beállítás, sokkal több ovál, jóval kevesebb road verseny lesz.
A pénteki napon is összesen csak a setupról lesz szavazás. -
B Lori #45749 Én már arra lennék kiváncsi hogy mennyi embernek van legalább szándékába résztvenni a bajnokságban,meg arra is hogy a setup,keddi versenyek,pályák stb.dolgokba lesz-e valami kozvéleménykutatás esetleg szavazás? -
#45748 Hát jó.. Akkor marad offline
-
B Lori #45747 Csak a pole poziciósok és az elozo Shootout gyoztesek....a versenygyoztesek az All-Star-on számítanak.
Az a helyzet hogy a tétnélkuli versenyeknek nem sok értelme van -
#45746 Igen a Gatorade az nem megoldható. De ha a Bud Shootout nak a bekerülési szabályait áthágjuk akkor mehetünk mind annyian. Ebbe el térhetünk. De nem ugy van hogy Budon mindenki elindulhat aki nyert futamot? Te is mehetnél elvileg nem? -
B Lori #45745 A Shootout-on 6-an indulhatnának,kozuluk mostanába csak 2-en aktívak.
A Duel-nek csak offline van értelme,online nem tudod a rajtsorrendet editálni. -
#45744 Boldog szulinapot! -
#45743 hát ha csak ketten lenénk nem sok értelme van. De ha valaki jön még akkor mehetünk. -
#45742 Hát ez a multis dolog nem egy nehéz dolog. Tulajdonképpen kell a játék+egy csomó kiegészítés de ha érdekel a dolog ezeket ugyis elmondjuk hogy mi kell.Aztán befizeted a server dijjat ez fent van a honlapon mennyi. Amikor minden készen áll tehát a pénz is és a javitások is a játékhoz akkor már csak egy festés kell, és jöhetsz.
A Multi ugy néz ki hogy kedden és pénteken van verseny. Keddenként kitalált bajnokság van (mixed) ami egyenlőre két modból áll a Truck és az Aero88 az Aero Oval és Road pályán Truck sajnos csak Roadon. A versenytáv kb 1óra.30 perc.
Pénteki nap pedig a Nextel Cup kicsinyitett mása.Ugyan azokkal a futamnevekkel és pályákkal mint az igazi Nextel cupa. Persze annyi módosítással hogy a versenytáv az igazi fele. Ez pályától és sárgától függően kb 1óra 30perc 2-óra körül van.
Hát kb ennyit kell tudni róla. Ja és igen a nézet. Csak belső kamerás nézet van, és kuplung rásegítésen kívül minden segítség tiltott. Ha gyakorolni akarsz akkor egyenlőre a honlapon lévő setupokkal gyakoroljol a Fast2-vel. Még nem dölt el hogy ez marad-e vagy sem de ezzel is tanulj meg vezetni erről már könnyebb fejlődni a gyorsabb setupokra. Hát tényleg ennyi ha valamit kihagytam a többiek irják úgyis.
Üdv. -
B Lori #45741 Ha Sanyi nem lesz akkor hagyjuk az egészet. -
#45740 azért fizetni kell, hogy velünk tudjál nyomulni,
ingyen a sierra szerverén lehet menni de oda meg csak eredeti játékkal tudsz felmenni -
samhun #45739 Valaki leirná, hogy hogy is megy ez a multi? mert nagyon nem vágom, a "bannerben" meg csak ien bajnokságok vannak irva. szerverért fizetni kell?
-
#45738 Srácok a BudShootout-ot és a Gatorade-et nem játszuk le. Igaz a Shootout-ot tudnánk csak mert a másiknak kicsit bonyolult a lebonyolitása meg az hogy kik indulhatnak meg kik nem. De azért legalább gyakorolnánk a Dyatona 250-re. -
#45737 Ha akartok menni én itthon vok!!! És indulok! -
72TSanyi #45736 Rám ma ne várjatok, nem leszek. -
B Lori #45735 Lesz ma valami? -
B Lori #45734 BSZ! -
B Lori #45733 http://nascarracers.hsw.hu/index2.php?info=rules -
samhun #45732 de itt hol van valami FAQ féleség? -
#45731 Még1x: Klikk a bannerre... -
#45730 nem, papyrusunk van -
samhun #45729 Ez a Nascar a 2003 Papyrus?
mert én nekem a Papyrus van meg, és nem az EA
remelem nem az EA t nyomjátok : -
#45728 bsz bcs ! ;-) -
#45727 Kösz, kösz, mindenkinek. 29 lettem. -
72TSanyi #45726 Boldog szülinapot! -
#45725 Klikk a bannerre... -
samhun #45724 Bsz
Tört játékkal lehet neten?
Van valami net ip? Magyar...
köszi -
#45723 Boldog Születésnapot! -
Toya #45722 BSZ!