51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Met
    akkor ezt most törlöm is, legközelebb priviben
  • Yeltzin
    kösziii már vásárlom is :D
  • Yeltzin
    elvitte a népet? akkor vagy nagyon jó, vagy nagyon divatos :)

kormányban még mindig a momo éri meg?
  • Met
    a játékot már nem lehet megvenni, de ez nem gond ;)
    új szim? most legszívesebben azt mondanám, hogy nem :DDDD GTR2, pl ezért is lettünk kevesebben
  • Yeltzin
    szia tesó :)

király, az egyetlen baj az, hogy pénteken általában dolgozom..... szinte csak a hétvégék nem melósak, hétköznap akármi lehet

kedd talán jobb.... akkor asszem nézek egy kormányt, meg a játék is kéne (mennyiért mérik mostanában és hol lehet kapni, ha még lehet egyáltalán?)

vmi új szim jött ki azóta, amivel érdemes foglalkozni?
  • Met
    ahoj!
    hát hogyne lehetne csatlakozni
    versenyek vannak, sajna elég kevesen maradtunk
    a csütörtök esti láz az már péntek esti láz és kedden is van egy kis hőemelkedés :)
    3k a beugró a szerverre (meg nekem is valami kis jatt )
  • Yeltzin
    sziasztok :)

régieknek: FREAK vagyok, csak azt a nicket már kinyírták pár éve :)

csak érdeklődnék, mizu mostanában, vannak-e még versenyek, lehet-e csatlakozni stb

hiányzik a régi csütörtök esti láz :))
  • B Lori
    Ha valamellyik illetékes itt van akkor bejohetne visszaálítani 10-ig customra,hogy a fastal tudjunk menni.
  • B Lori
    Ennyire rossz lenne az expert? megyek mindjárt én is.
  • gordon 24
    Ezzel valami nagyon nem kerek. Olyan mintha jégen mennél. Nagyon nem oké valami.
  • Met
    átraktam expertre és innentől offline vagyok :)
  • Met
    expert setup kell? azt láttam, hogy van benne
  • B Lori
    Ok,csak azért mert voltak pici igazítások és nehogy más legyen mint a letoltheto verzió.
  • B Lori
    Pedig van benne fast meg expert CTS setup is
  • Met
    azt majd olyan aki tudja, hogy mi micsoda és miért :)
  • B Lori
    Kossz...nem baj ha késobb kezdunk,rovid lesz a verseny.

Azokat a pályákat is cseréld ki amik már fent vannak a serveren és megeggyeznek a track pack tartalmával.
  • Alexease
    OK, THX!
  • Met
    :D
    felraktam, Atlanta Night, 2x kopás, 15%-os táv, yello on, damage off
    setup nincs :)

Alex, a D Installba raktam a pályákat kicsomizva, csak be kell hajítani amelyik kell
  • Alexease
    Akkor nem Toya volt;))
  • Met
    mindjárt indítom csak leszedtem a track packot
  • Alexease
    Toya - gondolom;) - most masolgatja a szerveren a palyakat, valszeg inditani is fog. Egyszerre ketten nem muxik;)
  • B Lori
    Akkor már csak az kell hogy elindítsák a servert 15%;2x kopás;sárga be;sérulés ki,így pit is lesz és 2 embernek ez boven elég....ha csoda torténne még 3 nak is :))
  • gordon 24
    ok! Nekem rendben...
  • B Lori
    Ha már lehetséges mehetnénk az új pályákon amit még nem teszteltunk online mondjuk CTS Atlanta Night :))
  • Toya
    A 2007-es CUP pályák letölthetőek a HNR oldalról.
    A fórum rendbe rakva, használható. Ha valaki már be van regisztrálva, de nem emlékszik a jelszavára az inkább írjon nekem és ne regisztráljon újra feleslegesen.

A további dolgokról majd később :)
  • gordon 24
    Na ma mi lesz? Menjünk valami jó oválisat... Vagy végülis tök mind1. Csak toljunk valamit.
  • petesilver
    ahh, még jó hogy benéztem ide, majdnem végzetesen lekéstem a dolgot! Boldog szülinapot Hazso!
  • HaZso
  • gordon 24
    Rakd kézi beállitásra. És akkor tudod de szerintem jobb az auto beállitás mertha mentél már a pályán csinál egy aistrongh nevü részt a playrecs ini-be és ott mindig a hozád mérten tudod őket erősiteni és csökkenteni. Ha viszont kézire rakod akkor mindenhol ugyan olyan erősek lesznek és lehet hogy egyik pályán túl erőssek a másikon nagyon gyengék lesznek. Ha érdekel bővebben akkor szólj elmagyarázom.-
  • samhun
    Az miért van, hogy nemtudom változtatni a mennyiséget, és az erősséget?
    ITT a kép.
  • Met
    gyengén KELL fékezni mert ha rátaposol akkor leblokkol és mehetsz kereket cserélni
    nézet váltás PgUp PgDown, de erősem javaslom a belső nézetet
  • gergobaby
    Köxi mindenkinek!
    Még 2 kérdés.
    Miért olyan gyengén lehet fékezni? Talán van vmi segitség? Hol lehet kikapcsolni?
    Kameranézetet hogy lehet váltani?
  • Met
    keresel valami betűt ami tetszik és azt használod ;)
  • Met
    a játékban kell kalibrálni, amit Sanyi írt a 2. pont, ott szépen eltekered mind 2 irányba a kormányt párszor és a pedálokat is lenyomod párszor, utána a controls menü jobb felső sarkában kattints a steeringre, akkor kiírja, hogy tekerj balra majd jobbra és ugyan így tegyél a gázzal és a fékkel is, meg a váltóval
  • samhun
    Egy furcsa kérdis: milyen betűtípusú a nascarban az autókon általában a betű? Photoshopban melyik lehet az?
  • gergobaby
    Nah igen. Épp ezaz hogy Windowsban minden működik a játékban meg semmire sem reagál...:(
  • pasztor
    Bolgod szülinapot, Bajnok!
  • 72TSanyi
    Szerintem csináld a következőket:
    (Logitech Momo kormány esetében - bár lehet hogy bármilyen más kormány esetében is müxik - lehet olyat, hogy a pedálokat (gáz/fék) külön tengelyként kezelje a winfos; single axis-nak nevezi kormány driver-e;ezt érdemes arra állítanod /szóval a pipát vedd ki előle/)
    1. A windows vezérlőpult->játékvezérlők részén ellenőrizd, hogy a kormányod reagál-e a gáz/fék illetve magára a kormánymozdításra
    (Ha ez nem működne, akkor már nem is érdemes tovább lépned)
    2. Indítsd el a játékot, és a options->controls->calibrate menüben kalibráld be a kormányt és a gáz/fék tengelyeket
    3. állítsd be a irányítást kedved szerint
    4. gyakorolj sokat, és nevezz a februárban kezdődő bajnokságba!

Jó gépészkedést!
  • gergobaby
    Nah Windowsban bekalibráltam, utána játékban akármit csináltam nem reagál kormányforditásra+gáz+fék. Csak a gombokra... Bocsi a lámerkedésemért de valaki réxletesen leirná? Thx Geree
  • Met
    kormánynál először kalibrálni kell, aztán beállítani hogy melyik tengely mi