51527
-
#45882 akkor ezt most törlöm is, legközelebb priviben -
#45881 kösziii már vásárlom is :D
-
#45879 elvitte a népet? akkor vagy nagyon jó, vagy nagyon divatos :)
kormányban még mindig a momo éri meg? -
#45878 a játékot már nem lehet megvenni, de ez nem gond ;)
új szim? most legszívesebben azt mondanám, hogy nem :DDDD GTR2, pl ezért is lettünk kevesebben -
#45877 szia tesó :)
király, az egyetlen baj az, hogy pénteken általában dolgozom..... szinte csak a hétvégék nem melósak, hétköznap akármi lehet
kedd talán jobb.... akkor asszem nézek egy kormányt, meg a játék is kéne (mennyiért mérik mostanában és hol lehet kapni, ha még lehet egyáltalán?)
vmi új szim jött ki azóta, amivel érdemes foglalkozni? -
#45876 ahoj!
hát hogyne lehetne csatlakozni
versenyek vannak, sajna elég kevesen maradtunk
a csütörtök esti láz az már péntek esti láz és kedden is van egy kis hőemelkedés :)
3k a beugró a szerverre (meg nekem is valami kis jatt ) -
#45875 sziasztok :)
régieknek: FREAK vagyok, csak azt a nicket már kinyírták pár éve :)
csak érdeklődnék, mizu mostanában, vannak-e még versenyek, lehet-e csatlakozni stb
hiányzik a régi csütörtök esti láz :)) -
B Lori #45874 Ha valamellyik illetékes itt van akkor bejohetne visszaálítani 10-ig customra,hogy a fastal tudjunk menni. -
B Lori #45873 Ennyire rossz lenne az expert? megyek mindjárt én is. -
#45872 Ezzel valami nagyon nem kerek. Olyan mintha jégen mennél. Nagyon nem oké valami. -
#45871 átraktam expertre és innentől offline vagyok :) -
#45870 expert setup kell? azt láttam, hogy van benne -
B Lori #45869 Ok,csak azért mert voltak pici igazítások és nehogy más legyen mint a letoltheto verzió. -
B Lori #45868 Pedig van benne fast meg expert CTS setup is -
#45867 azt majd olyan aki tudja, hogy mi micsoda és miért :) -
B Lori #45866 Kossz...nem baj ha késobb kezdunk,rovid lesz a verseny.
Azokat a pályákat is cseréld ki amik már fent vannak a serveren és megeggyeznek a track pack tartalmával. -
#45865 OK, THX! -
#45864 :D
felraktam, Atlanta Night, 2x kopás, 15%-os táv, yello on, damage off
setup nincs :)
Alex, a D Installba raktam a pályákat kicsomizva, csak be kell hajítani amelyik kell -
#45863 Akkor nem Toya volt;)) -
#45862 mindjárt indítom csak leszedtem a track packot -
#45861 Toya - gondolom;) - most masolgatja a szerveren a palyakat, valszeg inditani is fog. Egyszerre ketten nem muxik;) -
B Lori #45860 Akkor már csak az kell hogy elindítsák a servert 15%;2x kopás;sárga be;sérulés ki,így pit is lesz és 2 embernek ez boven elég....ha csoda torténne még 3 nak is :)) -
#45859 ok! Nekem rendben... -
B Lori #45858 Ha már lehetséges mehetnénk az új pályákon amit még nem teszteltunk online mondjuk CTS Atlanta Night :)) -
Toya #45857 A 2007-es CUP pályák letölthetőek a HNR oldalról.
A fórum rendbe rakva, használható. Ha valaki már be van regisztrálva, de nem emlékszik a jelszavára az inkább írjon nekem és ne regisztráljon újra feleslegesen.
A további dolgokról majd később :) -
#45856 Na ma mi lesz? Menjünk valami jó oválisat... Vagy végülis tök mind1. Csak toljunk valamit. -
#45855 ahh, még jó hogy benéztem ide, majdnem végzetesen lekéstem a dolgot! Boldog szülinapot Hazso! -
#45854 -
#45853 Rakd kézi beállitásra. És akkor tudod de szerintem jobb az auto beállitás mertha mentél már a pályán csinál egy aistrongh nevü részt a playrecs ini-be és ott mindig a hozád mérten tudod őket erősiteni és csökkenteni. Ha viszont kézire rakod akkor mindenhol ugyan olyan erősek lesznek és lehet hogy egyik pályán túl erőssek a másikon nagyon gyengék lesznek. Ha érdekel bővebben akkor szólj elmagyarázom.- -
samhun #45852 Az miért van, hogy nemtudom változtatni a mennyiséget, és az erősséget?
ITT a kép. -
#45851 gyengén KELL fékezni mert ha rátaposol akkor leblokkol és mehetsz kereket cserélni
nézet váltás PgUp PgDown, de erősem javaslom a belső nézetet -
#45850 Köxi mindenkinek!
Még 2 kérdés.
Miért olyan gyengén lehet fékezni? Talán van vmi segitség? Hol lehet kikapcsolni?
Kameranézetet hogy lehet váltani? -
#45849 keresel valami betűt ami tetszik és azt használod ;) -
#45848 a játékban kell kalibrálni, amit Sanyi írt a 2. pont, ott szépen eltekered mind 2 irányba a kormányt párszor és a pedálokat is lenyomod párszor, utána a controls menü jobb felső sarkában kattints a steeringre, akkor kiírja, hogy tekerj balra majd jobbra és ugyan így tegyél a gázzal és a fékkel is, meg a váltóval -
samhun #45847 Egy furcsa kérdis: milyen betűtípusú a nascarban az autókon általában a betű? Photoshopban melyik lehet az? -
#45846 Nah igen. Épp ezaz hogy Windowsban minden működik a játékban meg semmire sem reagál...:( -
pasztor #45845 Bolgod szülinapot, Bajnok! -
72TSanyi #45844 Szerintem csináld a következőket:
(Logitech Momo kormány esetében - bár lehet hogy bármilyen más kormány esetében is müxik - lehet olyat, hogy a pedálokat (gáz/fék) külön tengelyként kezelje a winfos; single axis-nak nevezi kormány driver-e;ezt érdemes arra állítanod /szóval a pipát vedd ki előle/)
1. A windows vezérlőpult->játékvezérlők részén ellenőrizd, hogy a kormányod reagál-e a gáz/fék illetve magára a kormánymozdításra
(Ha ez nem működne, akkor már nem is érdemes tovább lépned)
2. Indítsd el a játékot, és a options->controls->calibrate menüben kalibráld be a kormányt és a gáz/fék tengelyeket
3. állítsd be a irányítást kedved szerint
4. gyakorolj sokat, és nevezz a februárban kezdődő bajnokságba!
Jó gépészkedést! -
#45843 Nah Windowsban bekalibráltam, utána játékban akármit csináltam nem reagál kormányforditásra+gáz+fék. Csak a gombokra... Bocsi a lámerkedésemért de valaki réxletesen leirná? Thx Geree -
#45842 kormánynál először kalibrálni kell, aztán beállítani hogy melyik tengely mi