51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • HaZso
    Igen, tudniillik tegnap ez volt (hogy a többiek is tisztában legyenek vele) ;-) Ez a brutális... 4wide...
  • atyka
    na, akkor ma este elohuzom a pajtabol a jo oreg zippo-s verdat, (thx Code!!!) lelapatolom rola a port es megprobalom beroffenteni, hatha eletre kel holnap estig :)
  • bcs78

Idénre is megígérhetem, hogy bemutatok pár jól pozícionált megpördülést és füstfelhőt.
  • B Lori
    Talladega...AI-val...4 wide
  • gordon 24
    Király!!! Talán mégse hal ki a HNR!!!!
  • gordon 24
    Menjünk menjünk!!!!!. Hogy hol tök mind1. Csak gyors legyen és NASCAR!
  • atyka
    hozok, hozok! Van egy kollegam, Piski Tominak hijjak es mar megbeszeltem vele, hogy jon :)
  • HaZso
    És hozz magaddal minimum egy embert ;-)
  • atyka
    valami hosszu, egyenes helyen...watkins? :D
  • HaZso
    Holnap este egy funrace...? :-) Hol menjünk... ötletek?
  • atyka
    sracok, jovok a bajnoksagba, ha nem feltek annyira, hogy megtiltsatok :D
  • 72TSanyi
    Szép munka! Tetszik!
  • CodeRed
    Üdv! Téged is jó újra látni!
  • CodeRed
    THX mindenkinek!
  • gordon 24
    Szerintem nagyon hasonlít... Szép lett. Nekem tetszik ez a pálya a 2007-es offline naptáram szereplője is lesz csak még azt meg kell irnom.
  • B Lori
    és a valóságmeg itt nem csak a grafika számítt hanem a valós árnyékok is,ahány szogbol nézzuk annyi árnyalata van,az igaz hogy a kormány mogul sotétebbnek látszik.
  • B Lori
    Ku..a életbe,nem akarja mutatni a képet talán így jó lesz
    nálam így néz ki Talladega
  • Alexease
  • B Lori
  • B Lori

• gordon 24
    Nem kell ujra aszfaltozni.. Elég egy nagynyomású korongecset és már világosabb is..
  • B Lori
    Ez nem kivánságmusor,tudod te mennyibe kerul leaszfaltozni egy pályát?
    Szerintem ez fugg a te grafikai beállításodtól is,nálam nem olyan sotét és bevallom nem én csináltam csak leszedtem az updatet és beletettem,de meg lehet csinálni egy világosabb updatet is és aki akarja beleteheti,sott úgy van megcsinálva hogy konnyen el lehet távolítani és a régi felulet marad,csak a trackmat-ot kell kidobni a TalladegaTR konyvtárból...de véleményem szerint ez jobb,mint a régi világos,jobban látni a pályát vonalakat a kanyarokban foleg a be-kijáratnál és belso íven amikor "tomegben" mész,pláne ezen a TR pályán ahol elég "ideges" az autó.
  • atyka
    Sziasztok! Grat a videohoz es udv mindenkinek!
  • JuanG
    nagyon állat!!! THX!
  • Ciccio
    Hááát ŐŐŐŐŐŐŐ, KURVAJÓ ez a videód is, gratulálok és köszi!
  • Tihy
    GRAT!!!
  • HaZso
    Szerintem nagyon kicsit világosíts az aszfalton, ami a TrackPack-ben van és akkor FULL-os lesz ;-)
  • B Lori
    Zso-nak az új aszfalt :)

• Alexease
  • B Lori
  • gordon 24
    Grat hozzá jó lett.
  • Mnemomic
  • HaZso
  • CodeRed
    Tisztelt régi és új Versenyzőtársak!

Ki emlékezik még arra a Talladegai versenyre amelyiken az utolsó körben Atis Jacekkel karambolozott?
    Ki emlékezik még arra a Watkins Glen-i futamra amit Alex szerverén rendeztünk és több mint 1 tucatnyian gyűrtük az aszfaltot?
    Ki emlékezik még azokra az összefoglaló videókra amiket Alex, Jacek, Toya készített azért, hogy a szimulátoros társadalom láthassa: Itt bizony igazi kemény versenyeket futnak a fanatikusok melyek órákon át tartó infarktus közeli állapotba taszítják a pilótákat.
    És a közelmúltból emlékszünk még például Sajóati nagyszerű írásaira melyekkel óriási hangulatot teremetett egy-egy versenyhez, emlékezünk a 2006-os év nagyszerű pilótáira akik között a kupa elhódítása az legeslegutolsó versenyen dőlt el, és nem tudtuk, hogy Toya vagy HaZso lesz-e a bajnok.
    Nagyszerű pilótákkal versenyezhettünk együtt a virtuális versenypályákon akikből időközben profi igazi versenyzők váltak a Clio kupában mint például Norbi, vagy Pápai Laci.
    Ezekre a dolgokra mindig emlékezni fognak azok akik részt vettek benne, vagy kívülállóként voltak olyan szerencsések, hogy láthatták, ebben biztos vagyok.

Azért, hogy az újak megnézhessék, és azért, hogy a régiek nosztalgiázhassanak kicsit, igyekeztem összehozni valami olyat, amiből mindenki számára kiderül (remélhetőleg), itt verseny folyik, méghozzá a javából! És ezek a versenyek akár mostaniak, akár sok-sok évvel ezelőttiek, mindig nagyszerűek, emlékezetesek maradnak.

Ezúton szeretném megköszönni, hogy az alábbiakban felsorolt versenyzőtársak munkáiból felhasználhattam ennek a videónak a létrejöttéhez azokból a munkákból melyekről említést tettem és már biztosan beleégett jópár képkocka belőlük az emlékezetünkbe.

Toya – HNR Christmas Movie
    Alexease – HNR Watkins Glen
    Jacek – Jacek Nascar
    Sajóati – „Előszó egy szezonközépi bevezetőhöz” cikk 2006. május 19.

Üdv mindenkinek és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ZSO!!!!
    A videó letölthető a Hungarian SimWorld oldaláról, amiért külön KÖSZÖNET!

• CodeRed
    Cél a palánk, és azon is túl!
  • Yeltzin
    szia Code, szia Norbi!

remélem, felkészültetek, sokat lassultam, de még így is simán befutok utolsónak! :D
  • ibronk
    Szevasz Freak!!
  • CodeRed
    Áhoj poprácsek!!!!
  • HaZso
    Kedves Versenyzőtársak :-)

Ugyebár közeledik a HNR2007-es bajnokság...
    Lesz pár változás az eddigiekhez képest...

- Setup ügyben van egy szavazás, Toyánál lehet leadni a szavazatokat SG privátban (fast2, UK, mindegy) - Jelenleg a UK vezet.

- Az új pályák letölthetők a HNR oldalról!

- Az HNR oldalon is lesznek változások, ennek jele, hogy az oldalra felkerült egy reklám banner és a HNR fórumban is megjelent egy hasonló.
    Erre klikkelgessetek szorgalmasan, mert a befolyó pénzből olcsóbbá szeretnénk tenni a következő szezonra indulást.
    Ha jól sikerül, még fődíj is lehet, sőt nem is egy :-)
  • HaZso
    Ok sorry :-)