51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • CodeRed
    Köszönöm!
    "Sot ha lehet akkor mar ma este kiprobalnam hogy mennyit felejtettem ..."
    Lesz itt ma verseny úgyérzem....
  • Redvin
    Nagyon jo lett a video grat hozza! Ugytunik en is indulni fogok a bajnoksagban, a regi 85-os segas kocsimmal. Sot ha lehet akkor mar ma este kiprobalnam hogy mennyit felejtettem az amugy sem sok verseny tudasombol :)
  • CodeRed
  • CodeRed
    THX! Amúgy téged is jó látni...a verdád meg már úgyis egybeforrt a veled szvsz, szal ne változtass
  • CodeRed
    "I like short tracks, you'll see more wrecks"
  • petesilver
    Szerintem eccer lenyelhette, és azóta öntözi is, csak nem vízzel :)
  • Met
    mit vársz tőle?:) botanikus
  • petesilver
    Ehh, az a levél már sosem kerül le a verdádról?
  • petesilver
    Egy szó: beszarás! /mápárdon!/
    Mivel nincs kedvem a verdát átdolgozni, ezért hivatalosan is jelentkeztem a bajnokságra 73-as rajtszámmal, kérem elfogadni majd, hogy érvényes legyen a stipistop! :)
  • B Lori
    Csak megjegyeztem mert Zso Cup pályát szeretne,felolem mehetunk itt is de ahhoz "sok" ember is kellene......amúgy "I like short tracks, you'll see more wrecks" :))
  • CodeRed
    Ok, de azért nem muszáj így leszűkíteni a kört. És amúgy, jó kis zúzós pálya az. Meg aztán nem túl sok ötlet jött még. Jó lenne ha nem futam előtt 10 perccel lenne "kapkodás", hogy most itt menjünk ott menjünk, ez nem tetszik, az tetszik. Mondjuk nekem 8, csak ne short legyen....
  • gordon 24
    Wazzz de durva!!! Az embernek milyen idegei vannak.. A felénél elküdeném a picsába...
  • B Lori
    Az nem CUP pálya
  • IzI
    http://www.madmind.hu/hibabejelento.mp3

Aki nem ismerne annak kotelezo
  • CodeRed
    Coca-Cola Superspeedway?
  • 72TSanyi
    Nekem jó a 10-edike, azon a héten pont nem kell ügyeletest játszanom. Szóval én leszek.
  • B Lori
    Háát ez is tobb a semminél :))

• B Lori
    A BR pályákra gondolsz?
  • robotnyk
    Az 57-es csapat 16 futamot tervez :)

az autó
    [masgrafx scheme, fw2 numbers, masgrafx 3dsmax scene]
  • sajoati
    nah... remelem a csako tegnap megkapta a mailemet, de vsz igen, szoval kernek mindenkit a HNR Light Endurance csapatbol (Cowek, Gio, TSanyi), hogy pripereljen a battle-re, mert 10-en a Daytona RC-n 12 oras oldoklo kuzdelemben aka merhetetlen funban lesz reszunk, amennyiben legalabb meg kettotok raer. (De jo lenne, ha mind3-an lennetek + en is...)

visszajelzeseket kernek, IDE. :)
  • sajoati
    nah... remelem a csako tegnap megkapta a mailemet, de vsz igen, szoval kernek mindenkit a HNR Light Endurance csapatbol (Cowek, Gio, TSanyi), hogy pripereljen a battle-re, mert 10-en a Daytona RC-n 12 oras oldoklo kuzdelemben aka merhetetlen funban lesz reszunk, amennyiben legalabb meg kettotok raer. (De jo lenne, ha mind3-an lennetek + en is...)

visszajelzeseket kernek, IDE. :)
  • HaZso
    Nem rossz :-) A rajtszám nem változott :-)
    Apropó, mehetnénk este valami CUP pályán, de ne olyanon, ami benne van a bajnokságban és a külső íven is legyen nagy grip... Lóri segíts :-)
  • Yeltzin
    felhívnám a figyelmet a xenon fényszórókra és a RAM-ról lopott hűtőmaszkra :P
  • Yeltzin
    Összeraktam az idei autómat a nagy visszatérésre, négy évvel idősebben, immár sokkal szolidabban közelítve meg a külsőségek kialakítását (de még mindig igen tehetségtelenül) :)

És a car file: [URL=http://www.yeltzin.com/download/FREAK.cup.car]Buddha Racing, #420[/URL]
  • atyka
    Na, ez tetszik...ujra osszejohet egy nagy csapat.
  • sajoati
    wow, rögtön kedvet kaptam én is! :) na nem a bajnoksághoz (ahhoz eddig is volt), hanem.... :)
  • atyka
    csak icq-n vagy meg nekem, mondd az msn-ed :)...egyebkent, ha letiltottalak, minden bizonnyal jo okom volt ra :D
  • Met
    nem vagy onlány vagy letiltottál
  • B Lori
    igen és holnap megesszuk egymást reggelire
  • atyka
    meg mindig [email protected]
  • atyka
    azert en csak megyek valahol egy keveset, ha beindul a szeker
  • Met
    msn?
  • Met
    én szemét? :D
    ehh, ez csak alapjárati rekació, az elmúlt idő folyamán fejlődtem, szóval he nekiállok szemétkedni sértődés lehet a vége
    olyan érzékenyek az emberek, de hogy miért?
  • HaZso
    Sztem "éhezzünk ki" holnapra ;-) És Piski Tomi nem új a HNR-ben meg kell mondani..., igaz jó rég' láttam a pályán ;-)
  • atyka
    mellesleg egymillio pozicioba keresunk embert, szoval akinek melo kell, szoljon, mert lehet, hogy tudok segiteni...es bocs az offert :)
  • atyka
    MET, szerencsere nem valtoztal...ugyanolyan szemet vagy, mint regen. de ez jo, mert lesz mit megbosszulni a palyan :)
  • CodeRed
    Ma este valami csapatás?
  • CodeRed
  • Met
    lol
    nebaszmár, hogy dolgozol :DDDD
  • HaZso
    A videókból nem maradsz ki, mostmár biztos :D