51527
-
#45962 Köszönöm!
"Sot ha lehet akkor mar ma este kiprobalnam hogy mennyit felejtettem ..."
Lesz itt ma verseny úgyérzem.... -
Redvin #45961 Nagyon jo lett a video grat hozza! Ugytunik en is indulni fogok a bajnoksagban, a regi 85-os segas kocsimmal. Sot ha lehet akkor mar ma este kiprobalnam hogy mennyit felejtettem az amugy sem sok verseny tudasombol :) -
#45960 -
#45959 THX! Amúgy téged is jó látni...a verdád meg már úgyis egybeforrt a veled szvsz, szal ne változtass -
#45958 "I like short tracks, you'll see more wrecks" -
#45957 Szerintem eccer lenyelhette, és azóta öntözi is, csak nem vízzel :) -
#45956 mit vársz tőle?:) botanikus -
#45955 Ehh, az a levél már sosem kerül le a verdádról? -
#45954 Egy szó: beszarás! /mápárdon!/
Mivel nincs kedvem a verdát átdolgozni, ezért hivatalosan is jelentkeztem a bajnokságra 73-as rajtszámmal, kérem elfogadni majd, hogy érvényes legyen a stipistop! :) -
B Lori #45953 Csak megjegyeztem mert Zso Cup pályát szeretne,felolem mehetunk itt is de ahhoz "sok" ember is kellene......amúgy "I like short tracks, you'll see more wrecks" :)) -
#45952 Ok, de azért nem muszáj így leszűkíteni a kört. És amúgy, jó kis zúzós pálya az. Meg aztán nem túl sok ötlet jött még. Jó lenne ha nem futam előtt 10 perccel lenne "kapkodás", hogy most itt menjünk ott menjünk, ez nem tetszik, az tetszik. Mondjuk nekem 8, csak ne short legyen.... -
#45951 Wazzz de durva!!! Az embernek milyen idegei vannak.. A felénél elküdeném a picsába... -
B Lori #45950 Az nem CUP pálya -
IzI #45949 http://www.madmind.hu/hibabejelento.mp3
Aki nem ismerne annak kotelezo -
#45948 Coca-Cola Superspeedway? -
72TSanyi #45947 Nekem jó a 10-edike, azon a héten pont nem kell ügyeletest játszanom. Szóval én leszek. -
B Lori #45946 Háát ez is tobb a semminél :))
-
B Lori #45945 A BR pályákra gondolsz? -
#45944 Az 57-es csapat 16 futamot tervez :)
az autó
[masgrafx scheme, fw2 numbers, masgrafx 3dsmax scene] -
#45943 nah... remelem a csako tegnap megkapta a mailemet, de vsz igen, szoval kernek mindenkit a HNR Light Endurance csapatbol (Cowek, Gio, TSanyi), hogy pripereljen a battle-re, mert 10-en a Daytona RC-n 12 oras oldoklo kuzdelemben aka merhetetlen funban lesz reszunk, amennyiben legalabb meg kettotok raer. (De jo lenne, ha mind3-an lennetek + en is...)
visszajelzeseket kernek, IDE. :) -
#45942 nah... remelem a csako tegnap megkapta a mailemet, de vsz igen, szoval kernek mindenkit a HNR Light Endurance csapatbol (Cowek, Gio, TSanyi), hogy pripereljen a battle-re, mert 10-en a Daytona RC-n 12 oras oldoklo kuzdelemben aka merhetetlen funban lesz reszunk, amennyiben legalabb meg kettotok raer. (De jo lenne, ha mind3-an lennetek + en is...)
visszajelzeseket kernek, IDE. :) -
#45941 Nem rossz :-) A rajtszám nem változott :-)
Apropó, mehetnénk este valami CUP pályán, de ne olyanon, ami benne van a bajnokságban és a külső íven is legyen nagy grip... Lóri segíts :-) -
#45940 felhívnám a figyelmet a xenon fényszórókra és a RAM-ról lopott hűtőmaszkra :P -
#45939 Összeraktam az idei autómat a nagy visszatérésre, négy évvel idősebben, immár sokkal szolidabban közelítve meg a külsőségek kialakítását (de még mindig igen tehetségtelenül) :)
És a car file: [URL=http://www.yeltzin.com/download/FREAK.cup.car]Buddha Racing, #420[/URL] -
#45938 Na, ez tetszik...ujra osszejohet egy nagy csapat. -
#45937 wow, rögtön kedvet kaptam én is! :) na nem a bajnoksághoz (ahhoz eddig is volt), hanem.... :) -
#45936 csak icq-n vagy meg nekem, mondd az msn-ed :)...egyebkent, ha letiltottalak, minden bizonnyal jo okom volt ra :D -
#45935 nem vagy onlány vagy letiltottál -
B Lori #45934 igen és holnap megesszuk egymást reggelire -
#45933 meg mindig [email protected] -
#45932 azert en csak megyek valahol egy keveset, ha beindul a szeker -
#45931 msn? -
#45930 én szemét? :D
ehh, ez csak alapjárati rekació, az elmúlt idő folyamán fejlődtem, szóval he nekiállok szemétkedni sértődés lehet a vége
olyan érzékenyek az emberek, de hogy miért? -
#45929 Sztem "éhezzünk ki" holnapra ;-) És Piski Tomi nem új a HNR-ben meg kell mondani..., igaz jó rég' láttam a pályán ;-) -
#45928 mellesleg egymillio pozicioba keresunk embert, szoval akinek melo kell, szoljon, mert lehet, hogy tudok segiteni...es bocs az offert :) -
#45927 MET, szerencsere nem valtoztal...ugyanolyan szemet vagy, mint regen. de ez jo, mert lesz mit megbosszulni a palyan :) -
#45926 Ma este valami csapatás? -
#45925 -
#45924 lol
nebaszmár, hogy dolgozol :DDDD -
#45923 A videókból nem maradsz ki, mostmár biztos :D