51527
-
#46002 Igaz!!! Kösszi! -
#46001 Csak annyiban korigálnálak, hogy 3000Ft/év/fő (250Ft/hó), amit időarányosan kell befizetni az egyszerűbb nyilvántartás miatt. Szal ha most csatlakozik akkor akkor 8x250Ft (február-szeptember) ami 2000Ft. -
#46000 Rendben. Visszigazoltam, ha érdekel valami jelezd!! -
#45999 Szia.Köszi a kis ismertetőt felvettelek msn-re ;) 1. Rendben server tag vagyok a hgtrm-nél de látom ez már nem számít átutalom amint lehet. 2. szerintem ezzel se lesz semmi gond ilyen feltételekkel szerepeltem eddig mindenhol ;) 4. Van korányom is természetesen :) -
#45998 Ha a papyrus féle NASCAR-ral játszottál, akkor jó helyen vagy mert ez a játék is Papyrus féle.. Csak a 2003-as.
Amit tudni kell:
1. a játék server fizetős. Nem egy nagy összeg évi 3500ft.
2. a játék onlin modban ugy néz ki hogy hardcore modban játszunk, ami azt jelenti hogy az autómata kuplungon kívül minden segiség tiltott, és csak belső nézetben lehet játszani.
3. ezek után már csak egy van a setup.. Ezen elég sokat vitáztunk és sajnos végleges döntés sincs még. De ahogy látom a uk-set marad ami egy kicsit ideges autóval jár de elég gyors. Szóval ha érdekel a bajnokság akkor kérj linket hogy ki tudd próbálni a setet hogy tudsz-e vele menni.
4. ezek után csak csatlakoznod kell és a lehető leggyorsabban menni! Kormány köelező (lehetőleg FFB-s)
Kb ennyi, ha valami érdekel szivesen segítek!! Ja és várunk szeretettel!! -
#45997 Sziasztok.Már egy csomó videót láttam a bajnokságotokról és el kell hogy mondjam nagyon tetszett mind.Fel is merült bennem , hogy ki kéne próbálni ,de annyira kező vagyok hogy még a Nasrar 2003-al sose játszottam :D ez elég hihetetlenül hangzik de max annó a papyrus féle Nascarral toltam offline :D Azóta eltelt kis idő és a Nascar sim racinget próbálgattam szintén offline.Szóval online nascarban rutin 0 mondjuk más online bajnokságokban elég sokat szerepeltem.Szóval ha elfér egy kezdő emberke és akad egy-két jó arc aki segít megtenni az első lépéseket akkor lehet csatlakoznék a bajnoksághoz. -
#45996 Végülis nem... csak a rajtszám mindkét számjegyéből ki kell vonni 1-et -
#45995 Petesilvernek nem kéne sokat festegetnie... -
#45994 -
#45993 Köszönöm!! A Logómühely alkotása! Ezuton is köszi nekik még egyszer!Ja a Tied sem rossz!! Felkerült az új Chevy! -
#45992 Látom a mai nap a logo váltások napja. Grat jó lett! -
#45991 Igazad van..Lori mondta..mindíg keverlek titeket -
IzI #45990 Azt nem en mondtam szerintem -
#45989 THX! Valószjnűleg ha felkerül majd a HNR oldalra. -
#45988 Szép!! Mikor lesz tölthető? -
#45987 -
#45986 semmi gond, tipikus versenybaleset volt -
#45985 Nah időközben még festegettem-festegettem és arra jutottam, hogy maradok a régebbi festésű masgrfax festésű verdánál, csak itt-ott variáltam rajta és végre sikerült megcsinálnom a DoT-os stílusban a számot is, mert Izlnek igaza volt valóban nem illett rá a régi. (bár mióta említette azóta nem hagyott nyugodni a dolog, előtte nem zavart)
-
#45984 -
#45983 A jövőbe nem látok, de egyelőre marad. Az is haladás, hogy nem az egész motorháztetőt foglalja el :PPP -
#45982 Bocs Tihy a tegnapiért, próbáltam finoman "visszasorolni" spotter nem szólt, hogy van mellettem valaki, és a tükörben is láttalak, azthittem az egész autód mögöttem van (időkülönbség is 0.1 volt) de kb 1 centin múlt. Sorry még1x. -
#45981 Las Vegas 2007. 02. 02 replay analysis
Hehe, tetszett ahogy 7 kor alatt az elre vagodtam, aztan vagy 2 kor alatt vissza a vegere... de akkor is, az elso 6 koros rohanasomat bekeretezem valahova. :) -
B Lori #45980 Szerintem elég tiszta volt a verseny pedig szoros volt a mezony a pálya új és ráadásul szuk,a setup se volt a legjobbn......nekem nagyon tetszik,érdekes lesz a valós verseny is,a CTS az volt :)) -
#45979 Nekem is fura volt, a 2005-os szezon ota nem mentem egy metert sem, most is 28 mp-cel a qual elott erkeztem :D ...de nagyon tetszett, persze meg bizonytalan voltam elegge. Ezert is engedtem el az elejen mindenkit, nem akartam rogton szetcsapni koztetek :D -
#45978 Semmi baj... Jó ez a pálya nagyon.. -
Redvin #45977 En voltam, bocsi, fel ev utan eloszor inditottam el a jatekot :) Mindenesetre eles versenyeken megprobalok majd megjobban odafigyelni. Sry meg1x -
#45976 Mint kiderült nem te voltál!! A Sega-s gépezet zárt rám. De nem gond ez csak játék volt.. Biztos én is csinálok majd kalamajkát. Mivel még nem mentem túl sok futamot ezért nehéz lesz az eleje.. (majd igyekszem) -
#45975 nekem is a vege elott eggyel, de en olyan gyors voltam, hogy meg be tudtam gurulni :P -
#45974 nekem a vege elott 1-gyel fogyott ki, pedig mit osszetaktikaztam, hogy ne erj be. :-)
ez amugy egy nagyon kafa palya, az elejen , jo gumikkal csak uugy suvitettem. :) (fastest lap by meeeeeee :)) ) -
#45973 Koszi sracok! Bena voltam, elrontottam a taktikat, elfogyott a benzin, csak lenduletbol gurultam egy kort a vegen, hatodik lettem, nem maradt jobb oldala a kocsinak, de BAROMI JO VOLT MEGINT A LAVORBAN! Meg egyszer koszi, es bocs, ha esetleg gondot okoztam valakinek! :) -
#45972 Alap :) -
#45971 sziasztok...esetleg johetnek? -
#45970 SZERVER ELINDITVA!
Las Vegas Night 2006, 67 kor, FAST, 2xPit, Damage Full -
#45969 Vegas :) -
#45968 Siess vazzzzeee! -
#45967 Legalább létező pálya legyen, a többi mindegy, csak menjünk :-)
Az idézettel egyetértek :D Kb 1 óra múlva érek haza... -
#45966 Na mi lesz? Megyünk valamit? Lehetne mondjuk egy uj Vegas vagy Homestead, vagy valami gyors oval.. Na ???? -
#45965 akkor indítsad Te, úgy is rutinod van benne :D -
#45964 Epp' ezt akartam irni;)
De indits nyugodtan, nem kavarjunk megint ketten;))))) -
#45963 találjátok ki és indítom