NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
<#eljen>
gordon 24
Igen! 150k ez!

Az uj ára 499000ft.
Amire bicó van belõle. 900000-1000000 ft körül belül.

Mostani bringám 350000ft körüli áron van. Azt most szétbontom és ez lesz belõle felépitve..
De erre is kell még kb 150000-160000ft.

Mi extreme felhasználásra használjuk õket. Downhill nem tudom ismeritek-e..
Ez egy olyan sport hogy egy meredek lejtõn kell a lehetõ leggyorsabban lejönni. Az nyer akinek ez a legkevesebb idõ alat sikerül.
És mivel ezek a pályák nagyon durvák. Tele van sziklával gyökerekkel nagyon erõs bringák kellenek hozzá, mert eltörik és szétesik mire leérzs.
Sõt még néha ezek is.
Ennek a váznak a hátsó kereke 20 centit tud mozogni. Az elsõ villa szintén.
Drága drága.. De hát valami hobbi kell😄

NA ezt kell kibírnia..

Downhill!!

Met
150k?? ez??? annyiért már autót vehetsz
na mindegy, ha téged ez tesz boldoggá akkor egészségedre 😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

HaZso
<#eljen>

gordon 24
nekem jó ma szerintem!

Downhill!!

gordon 24
Én meg Szombaton! És megvettem!..
Igaz most egy fityingem sincs! De megvan..

Nem tudom kit érdekel😄 de õ róla van szó:

150000ft volt:

Downhill!!

PuMy
Akkor ma este race? Talldega következik és most a br féle verzión fogunk menni mert ott lehet alsó és felsõ íven is versenyezni. Akinek nincs meg feltöltöttem rapidshare-re ide. Jó lenne ma is 1 kicsit korábban, 9 órással rajttal kezdeni ha megfelel mindenkinek.

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

HaZso
Péntek este voltam ott 😄

gordon 24
Ma nekem is ok. Nem kell mennem a vázért😄 Megvan de Egerben. Bassza meg mehetek le érte....ÁÁ

Downhill!!

Nekem a szerda (ma) megfelel szerintem. A kezdésrõl kérnék csupán egy nyilatkozatot, hogy tudjam, mikorra kellene gép közelbe kerülnöm.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

PuMy
Nekem jó bármelyik nap, csak jó lenne 1 kicsit korábban rajtolni, mondjuk 1 órával.

HaZso
Srácok, tudnánk kedden v. szerdán menni Kansas-ben?

HaZso
Minél elõbb...

Srácok, lesz ma futam? Ha igen, légyszi jelezzétek, hogy mikor. Thx.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Te jó ég ne😄

Megint??😄

Downhill!!

PuMy
Hétfõ, szerda nekem is megfelel. De ma még new hampshire lesz, mert múltkor nem tudtuk lejáccani és úgy beszéltük meg Zsoval h akkor ma újra jáccuk a futamot.

gordon 24
😄

Nekem a most este ugy néz ki oké. Szerda este is! De a Kedd nem nem leszek itthon..

Downhill!!

HaZso
Nekem sem jó most a csütörtök, esetleg hétfõ-szerda, vagy kedd-szerda, netán hétfõ-kedd-szerda...? <#vigyor>

gordon 24
Részemrõl rendben! Csak elõre beszéljük meg mikor! Szerda szerintem jó nekem.

Downhill!!

Egy kérésem/kérdésem lenne: van kedvetek a csütörtöki futamot elõbbre hozni? Nekem sajnos a csütörtök, péntek nem alkalmas idõpont ismételten.

N o N a m e
<#wilting>
PuMy
Ezt nézzétek meg! Ebbe csúcsosodik ki az EA nascar jogok felhasználási kerete, hát vmi szörnyû h hova süllyedtek!!!!!!!!!!
NASCAR Kart Racing 😮

gordon 24
Mehet! 😄

Egyébként hol tartunk?

Downhill!!

HaZso
Holnap California-Night...? 😊

gordon 24
BSz!!

Downhill!!

Minstrel
ja már megvan 😄 csak láttam írtad születésnapodat Te is, aztán azt hittem😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

gordon 24
Nincs mit!

Pumy nem én vagyok😄

Downhill!!

Nekem a mai (kedd) a jó. Holnap nem leszek otthon.

Minstrel
köszi!

Te a HSW-s Pumy vagy?

HaZso
Boldog Szülinapot Pumy 😊

gordon 24
Van pedig sok helyen.

regisztrálj!

itt nem kell

Downhill!!

gordon 24
Nekem8 döntsétek el😄

Downhill!!

Minstrel
honnan lehetne lekapni a teljes 2008-as carset-et? amilyen helyeket régrõl ismertem azokon nincs semmi ilyesmi, csak nem NASCAR-os mod-ok meg autók

HaZso
A csütörtök helyett tudnánk elõbb menni Bristolban? Kedd/szerda kinek jó?

HaZso
Én viszonylag jobban ráérek, mivel BP-en lakom, a többieken múlik 😊

HaZso
Nekem is Pocono-ban pont éjfélkor lépett ki windozba utolsó kör utolsó kanyarjában és leakadt minden, fura, pedig ez csak sima adsl modem 😛

gordon 24
THX Srácok!

Ma nem tudtam indulni.. Majd jövõhéten! Mozi??😄

Downhill!!

Ez a b*zi rúter lesz a ludas szerintem. Ahogy kidobott a játék, megnézem a beállításokat. Az azt mondta, hogy éjfél mútl 2 perccel, és az internet uptime-ja is kb 2 perc volt. Gyanús ez a ratyi.....

Boldog Szülinapot!

HaZso
Boldog Szülinapot 😉

gordon 24
Ezer köszönet!!

Downhill!!

N o N a m e
Boldog szülinapot!
gordon 24
Wazze át írták! De jo:😄 Jelzi már..

Na srácok aktivítást!! Menjünk moziba!!😄

Downhill!!

gordon 24
Na hát akkor irjátok mikor! Én szerintem jo lenne Csütörtök elött összehozni.
Ugye Csütörtökön adják ki az uj idõrendet.
Nekem holnap szülinapom van szóval akkor ne (sg-n rosszul van megadva, ugyhogy nem jelzi😄D) De szerda este nekem megfelel..

Szóval?

Downhill!!

Remek észrevétel! <#eljen> Kereshetnénk egy közös idõpontot.

gordon 24
Csak rajtunk múlik.. Mikor megyünk?

Downhill!!

HaZso
Jaja, össze lehetne hozni vmikor egy talit...

gordon 24
Srácok!!!

Játszák még a NASCAR 3d-t! Mindennap 19:30 tól!

itt a link

Downhill!!

Bár nem örülök neki, de valószínûleg a mai napba mégsem fog beleférni ez a verseny. Ha nem leszek ott idõben, akkor ne is számoljatok velem.

PuMy
Rendes idõben, 22:00-ás rajttal.