51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Cowek
    2010 iRacing hivatalos Nascar Simulátor
    na az milyen lesz :-)
  • gordon 24
    Nem nem játszunk Ps-n...

Nem játszunk a simracingel.. És sajna már az NR 2003-mal sem..

Pedig de jó is volt! Viszont van egy uj mód rfactorra, abból lehet lesz valami bajnokság..

VSR.hu forumon tudsz olvasni infokat a NASCAR menupont alatt.

Meg ha van kedvetek ex HNR-esek ti is benézhetnétek majd:D
  • Cowek
    Úgy látom nem fogod a lényeget :-)
    Ez egy szimulátor, nem játék... nem tudok róla hogy PS2-n vagy XBOX-on vagy bármely konzolon létezne a valóság modellezésére történő törekvés.
    Persze lehet én nem vagyok képben, de csodálkoznék ha itt valaki nem PC-n szimulátorozna... hangsúlyozom szimulátorozna... nem pedig játszana ;-)
  • Airbus A380
    Az újakkal nem játszotok ps-en ?
  • Cowek
    Ennek a sorozatnak ez volt az utolsó része sajnos... a többiről nem tudok infót.
  • Airbus A380
    az majdnem biztos hogy a sim racing hez itthon nem lehet legálisan hozzá jutni az érdekelt hogy az utánna következők forgalmazva vannak e.
  • Airbus A380
    de arról tudtok hogy a többi utánna megjelent nascar játék kapható e magyarországon. :)
  • Cowek
    Nem értem teljesen, de a sim racingről nem tudunk itt nyilatkozni, próbáld a saját topicjába.
  • Airbus A380
    vagyis legalábbis én valahol úgy olvastam hogy nincs forgalmazva. (vagy nem volt)
  • Airbus A380
    na lenne még egy uccsó kérdésem állítólag a nascar sim racing európában legálisan be sem szerezhető mert nincs forgalmazva a kérdésem az azóta megjelent nascar ps2 játékok forgalmazva vannak pl magyarországon is, beszerezhető legálisan ?
  • Cowek
    Természetesen az NR2003. De mint már mondtam, az EA féle simracing nem fejlődik sehová mert játéknak készült, nem szimulátornak. Nem lehet egy lapon említeni a kettőt, mert más irányvonalat képviselnek.
    NR2003 -> Szimulátor
    EA Nascar Sim Racing -> Játék, (határok nélkül )
  • Airbus A380
    ez azt jelenti pc-re nem fognak több Nascart kiadni ?
  • Airbus A380
    mármint a sim racing vagy a 2003 series ?
  • Cowek
    Gyakorlatilag az iRacingbe fejlődött...
  • spect16
    Nem akarom megsérteni az EA sorozat rajongóit. A Papyrus-t jobban ellehet simként elfogadni mint a Thunder sorozatot, valamint a pc-s szériát lezáró Sim Racing-t ami végre elkezdett hasonlítani egy simre(csak lezárult vele a pc-s sorozat, és kitudja, hogy hová fejlődött volna '05 óta). De szvsz. árkádosabb játék volt mint a N2003.
  • Cowek
    Sosem láttam a Sim racinget és nem is tervezem :-) Ez tényleg ennyivel jobb, de kicsit más az elvárás a kettő közt.
  • Airbus A380
    ok akkor semmiképpen nem szenvedek a 2003 s-el Tetszik a sim racing is nagyon. A 2003-at mások unszolása miatt akartam mert hogy az mennyível jobb.

esetleg azt nem tudod a sim racinghez lehet e letölteni autót stb ?
  • Cowek
    Persze, de mint mondtam igazi autót sem lehetne gombokkal vezetni.
    A mezőny nagy része már áttelepedett az utód szimulátorra az iRacingre.
    Ott már gombokra fel sem lehet konfigolni az autót.
  • Airbus A380
    és ti mind kormánnyal nyomjátok ?
  • Cowek
    Itt nem sokan játszottak azzal... csodálkoznék ha valaki tudná...
  • Airbus A380
    Azt esetleg nem tudjátok a sim-be hol állíthatom be hogy törjön a kocsi? kérdeztem a játék topikjába de oda senki nem ír.
  • Cowek
    Ettől még ez a legjobb a nascarosok közül, csak a nehézsége és a realitása miatt nem népszerű annyira. Mi itt pont ezt szeretjük azt hiszem :-))
  • Airbus A380
    végülis a sim racingbe is jó a játékélmény szerintem.
  • Airbus A380
    kormányom nincs.

Jó hogy mondod hogy neki se álljak mer akkor nem kínlódok hogyan tegyem fel a demó babrálni akart a gépemmel. De azt hiszem hagyom a francba nekem tetszik a sim racing is. Ezt csak azért akartam mer annyían mondták hogy jó.
  • Cowek
    Igazából ez egy szimulátor, az NRSimRacing meg szerintem játék...
    Kormány nélkül természetesen neki se állj...
  • Debilon
    fizikában.. próbáld ki..
  • Airbus A380
    mod-okat lehet letölteni a crackelt játékhoz is , ?
  • Airbus A380
    na jó de miért ?

miben jobb mint a nála újabb sim racing ?
  • spect16
    Mert egyszerűen az egyik legjobb. Utána természetesen az N2002:)
  • Airbus A380
    ja és boccs a sok kérdésért de nekem a sim racing van meg de sokan mondták mért nem a 2003 seasonnal játszok.
  • Airbus A380
    Hali.

Ez állítólag jobb mint a nascar sim racing miért ?

Nagyon dícsérik , még így 2009-ben is jójáték ?

Érdemes váltanom a nascar sim racingről ? (ha igen miért , de ez az első kérdés is)

valahonnan le lehet szedni ?
  • convar
    Köszi a választ, mostmár nyugodtan alszom.
  • Alexease
    Lehet letolteni kulonfele motorhangokat, de attol meg mindegyik egyforma lesz (1-et hasznal csak).
  • convar

Más, még mindig: "mind a négy márkának ugyanaz a motorhangja? Nem lehet letölteni hozzá? Ha igen, hogyan?"

• Cowek
  • Alexease
  • PuMy
  • convar
    OK, szóval: "mind a négy márkának ugyanaz a motorhangja? Nem lehet letölteni hozzá? Ha igen, hogyan?"
  • Cowek
    Persze hogy van, csak áttelepültünk kicsit az iRacing fórumba... ugye mint utód program :-)
  • sajoati
    LOL... ezt is most vettem észre... Hát nem hiába gyakoroltunk annyit, miénk a győzelem. :)

Ráadásul HaZso támogatásával, autójával.. :)