51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Vádá
    84.2.155.44 pass : 2 name: nascar
  • gordon 24
    a srác inditott jösz?
  • CodeRed
    Nekem volna kedvem, de én nem tudok indítani a router+tűzfal kombó miatt.
  • gordon 24
    Az nem gyóó.
  • Yeltzin
    jó lenne, de csak holnap jön a kormányom :S
  • gordon 24
    Srácok VÁDÁ szeretné kipróbálni a helyzetet.. Nincs kedvetek saját hoston tólni egy rövid versenyt? Teszt futam??? Na??
  • Alexease
    Jott 1-2 auto mail-ben, THX!

Keres: a Subject-be NAGY BETUKKEL irjatok az irandot, hogy ki tudjam szurni a sok szemet level melett;) Igy talan nehezebben keveredik el:) THX!
  • bcs78
    ok, htx
  • Alexease
    Most keszulget a naptar a HNR-re...
  • bcs78
    Mikor lesz az első futam? Tudom, volt itt a naptár pár száz hozzászólással korábban, de remélem felteszitek majd a hsw-re is.
  • Met
    először nem kell semmi, a fast setupot próbálgasd
  • Alexease
    Ugy nez ki;) Nem baj, uj szezon, uj lehetoseg:)))
  • IzI
    Alex mar joideje elkuldtem a festest es nem latom a honlapon.Ezek szerint sikerult elkavarni?:)
  • Vádá
    Srácok egy kis help kéne. Játék meg van feltelepítve valami mod vagy fizika van amit kell installálni még? Egy linket dobnjátok honnan lehet leszedni. Előre is köszi
  • Alexease
    OK. Akinek volt fent autoja tavaly, az atkerult az archivbol a jelenlegibe. Aki nem talalja a sajatjat, az kuldje el (ujra):) THX!
  • bcs78
    A tűzoltóautó is marad.
  • petesilver
    Jah, erre gondoltam, ez nagyon tetszik, remélem ilyen is marad!
  • Tihy
    marad nálam is mindegyik
  • Toya
    Marad a szokásos kocsi mind a CUP-ban, mind a CTS-ben.
  • atyka
    en maradok a kilences zippo-s szekernel! :)
  • Alexease
    AUTOFESTESEK!

Talan mar lattatok, hogy par hete kipucoltam, archivaltam az autokat a CUP es MIXED reszbol! Jelenleg csak azok vannak fent, amelyek frissen erkeztek a kovetkezo szezonra. Aki fent akarja latni az autojat (erdemes:D), az kuldje el az ujat (ha lehet a VEGLEGESET! :D) vagy jellezze, hogy a korabbi val szeretne indulni (akkor visszamasolom az elozot).

THX!
  • Yeltzin
    én thx!
  • Yeltzin
    az új szponzorral így egyeztünk meg :D
  • Alexease
    THX! Fent van a szerveren!
  • Alexease
    Egyszer mindenki fel no:)
  • CodeRed
    Levélhullás volt?
  • CodeRed
    Itt meg az igazi...nem tudom, hogy ilyen lesz-e most a 2007-es.
  • CodeRed
    Erre gondolsz? Mert ez nagyon penge.
  • Yeltzin
    tudunk msn-en dumálni?

addig is (esküszöm, nem lesz több verzió) íme a végleges autóm, ezzel szeretnék indulni újra a bajnokságban

[URL=http://www.yeltzin.com/download/FREAK.cup.car]FREAK, #420 car file[/URL]
  • petesilver
    Bár szép, de egyáltalán nem tetszik, sok köze nincs ugyanis a Red Bull Designhoz, mármint az üdítőhöz. az F1-es designra hajaz, viszont a hivatalos Nascar Red Bull autó nagyon tetszett tavaly, nem tudom milyen lesz a végleges. Meg aztán egy deka infantilis rajzfilcucc sincs rajta :))
  • PuMy
    Most még Alex, megcsinálja az alap dolgokat a következő szezonhoz, utána már én fogom frissíteni.
  • Yeltzin
    ki csinálja most az oldalt?
  • gordon 24
    Én is eredeti festéssel megyek.. És nekem is az tetszene jobban ha gyári nascar gépekkel menénk. Persze nem a festésre gondolok hanem a márkákra.
  • B Lori
    Nekem szúrják a szememet az ilyen apróságok,ha rajtam múlna csak szabályos festések lehetnének...nem csodálom hogy keversz bennunket,IzI majdnem olyan jó mint én

• Vádá
    Köszi HaZso nagyon jól jött !! ;)
  • HaZso
    Privi ment...!
  • Yeltzin
    attól függ, vannak-e elegen a drafthoz :P
  • PuMy
    Egy ilyennel mennyi lenne a legjobb köridő? :D
  • CodeRed
    Miközben böngészgettem a Talladegai pálya hivatalos honlapján ezt a képet találtam az újraaszfaltozásról:
  • gordon 24
    Mekkora Téket hagytam ki!!! DDD..