51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
    http://www.rpm3dracing.com/COTMOD/WIP/1.jpg
  • B Lori
    Jaaj csak vicc volt :)
  • gordon 24
    Mi? Na ne már.. Buschhal akkartok menni jövőre?? Max kedden de hát A cup-kategorival kell igazi bajnokságot menni.. És mivel sajnos ezek a hülyék kitalálták a Cot-ot. Kénytelenek leszünk arra váltani.. Tudod mi a véleményem róla, de haladni kell a korral..
  • B Lori
    Nekem nem hiányzik az a csúnya COT jovore akkor a Busch vagyis majd ami helyette lesz bajnokságot nyomjuk a HNR-be,így megint lesz valami új,ha jól láttam a BGN fizkát úgy se használták még :)
  • Yeltzin
    jó sokat hagyhattam ki, asse tudom, miről beszéltek :D

• gordon 24
    Ja végülis idénmég nem kell. De jövőre elég fontos lesz..
  • B Lori
    Majd ha kész lesz,egyelore ezt se tudják megmondani,dolgoznak rajta.
  • B Lori
    Igen,nekik is vannak kulon pályáik amit átépítettek pl. a huplis Martinsville-t is ok csinálták de a mega pack ami kompatibilis ott csak a mip files meg az eredeti objektumok javítva vannak de pl. a pit lane nem lehet átcsinálni vagy a falakt arréb tenni stb. nézd meg pl. Watkins Glent hogy mennyi a kulombség.
    Az hivatalos patch-ba vagyis az abba lévo exe-be tették bele a BGN,CTS,TA fizikát,anélkul nem is lehet modolni,tehát a Cup-al egyutt 4 hivatalos fizika van,ha újat akarnának akkor az exe-t kell modosítani és azt nem lehet.
  • gordon 24
    És a cot mdo mikor várható..??
  • CodeRed
    Hát a párosításhoz előbb kész moddá kell válnia a cuccnak, meg videó abból készül csak amit és ahol futjuk a futamokat :-D Azért az általuk tuningolt jó pár pályán vannak új objektumok stb... és mégis kompatibilisek az eredetiekkel, sőt ők csinálták meg először azt az ütközés elnyelő falat ami Indianapolisban van, és az is 100%-osan kompatibilis volt az eredetivel + az az update nagyon fincsi. Mindenesetre jó lenne ha már lehetne ezzel a 2006-os cuccal szántani a betonteknőben. A másik, hogy az új fizikák tulajdonképpen milyen ok miatt nem lehetségesek? Én még mindíg ott tartok, hogy az .exe nem módosítható, de például a CTS mod-hoz sem kellett az .exe-hez nyúlni és az is úgymond "gyári" mod. Még jó, hogy annak idején az egyik fő PR-ja az volt az NR2003-nak, hogy modolható lesz, és ezt támogatni fogja a játék.
  • B Lori
    Én szoktam :) nem lesz új fizika az ismert okok miatt de akkor is jó lesz mert végre realisztikusabb lesz az autó...a megaupdate az a pályajavítás ami neked is megvan,ez kompatibilis az org. pályákkal....de az igazán részletes szép pályák azok amiket kulon csinálnak,ha ahhoz párosítod majd ezt az uj modot még szebb videókat csinálhatsz.
  • sajoati
    :DDD a 12 oraba belefer a balozas is ;-)
  • Met
    Ati, hagyd már békén, tudod, hogy nem Ő dönt :DDD
  • Giovanni #46069
    Háááát....azt nem tudom. Elméletileg báloznom kell menni
  • CodeRed
    Ha valaki szokta böngészgetni a superspeedway.net oldalt az találhat egy beta verziójú 2006-os CUP car-t. Nem tolok be screenshotot, mindenki nézze meg magának, mi tegnap Zsoval kipróbáltuk\megnéztük. Fizika sima CUP, de a model és a cockpit....hát nagyon-nagyon-nagyon GYÖNYÖRŰ!!! Egyenlőre csak Dale Earnhardt Jr. autóját lehet kipróbálni, de tesztelésnek az is bőven megteszi. Nem tudom, hogy készítenek-e hozzá külön fizikát, de van hozzá egy 300 mega körüli megaupdate ami tele van pályákkal, elképzelhető, hogy a módosítások abban vannak, még nem néztem meg. Mindenesetre a Superspeedway féle update van meg nekem a gyári pályákra ami szintén gyönyörű munka, szóval minőségi cuccokat csinálnak a srácok. Érdemes kipróbálni, sztem nagyon tetszetős darabnak ígérkezik, ez a 2006-os mod.
  • sajoati
    szombat 12 orasra jossz-e tan? :)
  • Giovanni #46066
    Igyekszem én is minél több futamon rajthoz állni. A verda marad a tavalyi
  • sajoati
    vazz!! kiralysag :) gyulik a mezony, wb Juan & Freak & evribodri elsz!

aztan nem elfutni az elso fejtetore allas utan. :) az egesz liga ubercool lesz ennyi emberrel!
  • Tihy
    aztán nem kacsázni tőle a pályán
  • HaZso
  • CodeRed
  • JuanG
    valszeg én is jönni fogok :)...az autóm a 2005 -ös lenne a Primus-os, remélem a szerveren megvan még de majd belinkelem...
  • CodeRed
    THX!
  • CodeRed
    Ez is megvan nekem az archívumba eredeti formátumba :-)
  • CodeRed
  • CodeRed
    Jóízű a szponzor...majd jó lesz a közeledben lenni, hátha jut valami potya
  • B Lori
    http://www.sendspace.com/file/khuko6
    Alex feltoltottem az autót,a CTS nem változik de azt is beletettem,gondoltam így egyszerubb lesz feltenned :)
  • B Lori
    A HNR koruli pozitiv események hatására új szponzor jelentekzett,az osszegnek és a festésnek nem tudtam ellenálni,az se elhanyagolandó tény hogy 1 fekete autóval kevesebb lesz :))
    ha megint nem tenné be a képet akkor itt van
  • DTap
    Kicsit csinositottam rajta de azért felismerhetö maradok...
    Alex ezt tedd fel légyszi!

TD 2007
  • DTap
  • Yeltzin
    évente egyszer belefutottam vmelyik backup lemezen, kedves emlék :)

azért remélem, részem lesz sok új akcióban, és jön folytatás ;)
  • PuMy
    Hát ez se tegnap volt. :)
  • Yeltzin
    Feltettem YouTube-ra egy réééééégi videót, a 2003-as társaságból sokan benne vannak (persze inkább magamat sztárolom :P)

Freak Like Me

Gyorsan amíg le nem törlik a zene miatt :)
  • Alexease
    Javitva.
  • sajoati
    tom, meg vagom a parodisztikus elemeket, a hiressegeket rendre osszekevero "szakkomentartol" kezdve a ki akar gyorsan menni? en! jellegu versenyzovalasztasig, csak ugy cakk n pakk debil. :)
  • petesilver
    Az, de vannak benne ilyen amerikai versenyautóizék olyan körbepályákon, és azok szépek, meg klassz a motorhang! :)
  • sajoati
    lattam, es nem tecc. debil.
  • CodeRed
    Én még nem de meg kellene szereznem :-D
  • CodeRed
    Alex, amit küldtem másodszorra az Aerowar autó nem CTS :-D illetve nevem lemaradt a CUP kocsimnál :-D
  • petesilver
    A Taplógáz című filmet látta már itt valaki?