51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Fúú Lori!!

Ez az uj Daytona de kemény egy pálya! Az AI olyan szinten megy hogy hihetetlen. 2-3 sorba de olyan tempót hogy lehetetlen megelőzni őket. Most a 20-dik helyről rajtóltam kellett 50 kör amire a top 10-be bent voltam. Nagyon komoly!!! Kösszi a Linket!
  • sajoati
    postaköltség nem sok, tekintve, h ez egy db cd.

• sajoati
    azért nem olyan vészes a helyzet... minden nap nézni kell, és akkor ki lehet fogni olyan darabot, ami 5-15 ezer forintba kerül "mindössze".
  • zoolee
    asdaf....
    Akkor az több mint 40 e ft...X(
  • Vádá
    Póstaköltség 10.000 :D
  • zoolee
    azta kur.a...US $140.00 .
    Na akkor maradok a warez letöltésnél a jövőhónap elején...
  • Giovanni #46357
    Talán :)
  • zoolee
    öööö..
    van rá esély, hogy ebay on legyen???
  • sajoati
    ez GTP 1.1 , a TPTCC mas. :)
  • Giovanni #46354
    Így igaz, versenyezni ilyen futamokon csak eredetivel tudsz. Sajna nem könnyű beszerezni, megkockáztatom, hogy Magyarországon már lassan lehetetlen
  • gordon 24
    Ez a Tpcc mod ugye? De ez csak origi Nr-el megy ugye?
  • Giovanni #46352
    Mi csináljuk, és verseny alatt módosítjuk is ha arra van szükség...Főleg ha elszállnak a fokozatok, ami elég gyakran megesik
  • Vádá
    Nagyon fasza tetszik ! Setupot ti csináljátok benne vagy fix mint itt ?
  • Giovanni #46350
    Mivel ekkora az érdeklődés az endurance iránt, itt egy kis ízelítő a következő 6 órás futam helyszínéről

Sunsky

Egyéb infók itt: http://www.sscarace.com/
  • djfuge
    Holnap fizetem be a szerver pénzt.Mennyien leszünk kb péntek este?
  • Yeltzin
    ez engem is nagyon érdekelne, hol van erről info? msn-re is felvehetne, aki benne van, thx!!!

[email protected]
  • B Lori
    Az jó mert úgy néz ki az lesz.....ha még nem tetted akkor DaytonaTR-en próbáld 43 AI,az utolsó helyrol rajtolva menj fel az elsore,ha akkor is megfelel nem lesz gond :)
  • djfuge
    Köszönöm a szakmai véleményt!!! :)
  • petesilver
    :) SSW Superspeedway, vagyis hosszú egyenesek, lightos ívű, nagysebességű kanyarokkal, setupigény minimális. 0,5 mérföldes egyenlő pici gokartpálya jellegű ovál, rövid, nascar viszonylatban éles, szivatós kanyarokkal, ahova stílustól függően nagyonjó setup kell, hogy a dinamikus súlyáthelyezés a lehető leg optimálisabb legyen, és az autó jól kanyarodjon, meg gyors is legyen, meg kezelhető. Első pályán nagy átlagsebesség, kanyarban akár 3Wide is elmegy, második pálya kis átlagsebesség, kanyarban még az 1Wide is kritikus néha :)
  • djfuge
    Lehetne magyarul?:) Nem értem miröl beszélsz:)
  • Met
    lol, ne SSW-n tesztelj, keress egy 0.5 mérföldeset és ott próbálgasd
  • djfuge
    Miért szidja mindenk a UK setupot? Kiprobáltam a Daytona pályán,nekem semmi gondom nincs vele!
  • B Lori
    Inkább egy Coca-Cola 600-at,nekem fél óra elég volt a GTP-bol már rosszul voltam attól hogy ugrál,a TA az jobban tetszik de a lényeg ha elszál egy sebesség nekem végem :))

NRKILL az valami program? azt hittem hogy kiléptek rendesen és akkor a másik uj autóval kezd aminek megvan az osszes sebessége és nem sérult :)
  • Vádá
    Tetszik ez a dolog ha lesz még ilyen vállalkozó kedvő emberke és lehet valahogy nevezni vagy menni ilyen versenyen vagy valaki embert keres akkor szóljon ! Türelem az van 1000-el kitartás is már csak vezetni kell tudni eddig azzal se volt gondom :)
  • B Lori
    Akit érdekel a kvalifikáció is az ma este 8-tól nézheti a FOX-on
  • sajoati
    hehe, majd ha egyszer elszanod magad, es jossz egy ilyen versenyre, akkor latni fogod, hogy a turelem nem eppen a legjobb szo se rank, se az esemenyre. (mikor az elso korokben olik egymast a nepek, holott meg 11 ora 50 perc hatravan.)

egyebkent valoban, turelem es kitartas nelkul nincs eredmeny.

soforcseret ugy oldjuk meg, hogy az egyikunk kilep (NRKILL-el celszeruen), a masikunk meg belep, kozben ventrillo-n dumalunk.
  • gordon 24
    oké!!
  • B Lori
    Szerintem erre itt semmi szukség.
  • B Lori
    Elismerésre méltó a turelmetek! :)

Annyit kérdeznék hogy a vezeto cserét hogyan oldják meg?
  • gordon 24
    Most hogy csinálom a 2007-es festéseket offlinra, egy nagyon nagy hibára jöttem rá az én festésemmel kapcsolatban!!
    Mivel még ujjonc vagyok, kéne Sárga csik a hátsó lökösre! Ezt megcsináljam és lecseréljük vagy tök mindegy?
  • B Lori
    Most néztem a szavazást 19 emberbol csak 14 jelezte hogy szavazott,jó lenne ha a tobbi is megtenné,legalább tudjuk ki és mennyi induló lesz.
  • Giovanni #46331
    Tudna dobni nekem valaki egy "használható" Fraps-et a mailomra? Köszi
  • B Lori
    Van ebben is igazság,a kulombség csak az hogy ez nem munka hanem szórakozás aki nem fogja élvezni lelép,én ettol tartok legjobban,legyen bázmilyen setup ha kevesen leszunk úgy nem az igazi.

Amúgy nem rossz az ha meg van beszélve valami,sott minél tobb embernek kellene kifejteni a véleményét ELORE és nem utólag kritizálni,morgolódni hogy ez nem jo az nem jo ez a szar az a szar.
  • sajoati
    nem, a Toyota csak a baromi hosszú egyeneses részeken jobb.

a vezethetősége nem közelíti meg a Mazdáét... esetleg LeMans-ra..??
  • Giovanni #46328
    Akkor a következő versenyekre érdemesebb lenne Toyotával menni?
  • sajoati
    és persze köszönet a srácoknak, szerintem azért márc. 31-én ugyanúgy ott leszünk a 6-órás Sunsky-on, és persze az utána levő június 9-i lemans-i 24 óráson!

• sajoati
    no, azért csak írjuk meg, mi történt a Daytona 12 óráson...

sajna eleve rossz Light autóval indultunk, Mazdával, és amúgy se a legfelkészültebben, de azért elkóvályogtunk a mezőnyben, sajnos viszonylag hamar megsérült a kocsink, így a top speedünk valamelyest csökkent, aztán a 4. fokozat is elszállt, de tkp. haladtunk a kockás zászló fele, ellenfeleink rendre kiestek vagy olyan szintű hátrányba kerültek, ami behozhatatlannak tűnt.

a nyolcadik óra tájékán, az azt jelző "vonalat" elhagyva, a 18. helyen poroszkáltunk (31 indulóból), kategóriánkban 6. helyen (13-ból), ami tekintve, hogy a 3 Toyota alapban 1-2 mp-vel gyorsabb a mi Mazdánknál, nem volt olyan szörnyű, ki tudja, talán kat5 ;) is lehettünk volna a végére...

ámde ekkor, a 119-es verdánkba, amit éppen Sanyi kormámnyozott körbe-körbe, az első kanyarnál elég durván beleszállt egyik ellenfelünk, oly' módon, hogy az autónk túlrepült egy bizonyos ponton, és az onnan való visszaaraszolást a program feltehetőleg "eszement vezetés"-nek (forgalommal szembe, stb.) vélte, és egy DQ-val, kizárással jutalmazta.

a Versenyfelügyelet percekig próbálta keresni, a megoldást, de kiderült, ők csak fekete zászlót tudnak törölni, így kb. 8 óra után kénytelenek voltunk feladni a versenyt, összesítésben a 21-22. hely körül zárhattunk, hacsak a program nem vettel el az eredményünket teljes egészében.
  • Cowek
    Neked hókotró a szakmád?

(egyábként tök igazad van )
  • petesilver
    Én már hiányoltam amúgy a tradicionális setup vitát szezon indulása előtt egy héttel. Ez valahogy szokássá vált, hogy akármennyit rágódunk a témán, élesedés előtt újra kell szavaztatni. Én csak annyit tudok erre mondani, amit jelenlegi főnököm szokott mondani nekem, ha bármilyen kétségem, kifogásom van a munkámmal kapcsolatban: Tolni kell Pete! A többivel ne foglalkozz, az majd kialakul!

Szóval bármilyen setup is lesz, srácok tolni kell, aztán majd mindenki élvezni fogja. Amíg a setupra koncentrál valaki, addig nem lesz képes kihozni az autóból a maximumot, a vezetésre kell inkább koncentrálni, a játékélményre. És ebbe az is beletartozik, hogy ésszel kell tolni, hogy mindenki elérje célvonalat.
  • HaZso
    Nagyon helyes, a többiek meg nem tudják miről maradnak le :D