51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • B Lori
  • gordon 24
    Most lesz egy nagyon hülye a kérdésem? A CTS milyen settel megy???
  • Yeltzin
    ja asszem már megvannak

most Atlanta 2005 Night lesz akkor ha jól sejtem
  • B Lori
    HNR Tracks ha innen letoltesz mindent akkor nem lesz gond a pályákkal,a mai ha minden jol megy nem a gyári pályán lesz hanem Atlanta Night.

Minden kedden CTS lesz itt a versenynaptár
  • Yeltzin
    mai CTS a gyári pályán lesz?
  • 72TSanyi
    Én úgy tervezem, hogy leszek!
  • Yeltzin
    ööööö

minden kedd CTS? mert akkor abban indulnék ugyanis pénteken többnyire dolgozom, kedden meg többnyire nem

tudom, jókor, csak nem voltam tisztában a helyzettel

van vmi mindent egyben letöltő hely?
  • B Lori
    OK,csak azért szóltam hogy ne véletlenul az org. Atlanta-t indítsátok ha már egyszer van egy sokkal jobb Night verzió is,aki ma indul az a Cup szériában is tehát meg kell hogy legyen mindenkinek :))
  • Toya
    Minden adat ott a HNR oldalon, mit kell indítani, hogy kell indítani, táv, stb...
    Ne felejtsétek el. Nem akarok 8-kor SMS-eket kapni, hogy mi van már a szerverrel :D
  • JuanG
    az új szezon tiszteletére felynomtam én is a videómat a youtube-ra :DD

HNR 2005
  • B Lori
    Igaziból is a CTS versenyk távja 50%-ka a Cup-nak,mi a Cup 50% nyomjuk a 20% tehát nem olyan vészes....egyébként én benne lettem volna a 2x kopásban,de így is a 65 kort nem hiszem hogy kibírja,szerintem érdekes verseny lesz :)
  • sajoati
    en leszek! nem tudom, a rovidebb versenytav mennyire fog fekudni, remelem sokan leszunk pont emiatt, kicsit sprint race-es feelingje van hehe.
  • B Lori
    Nem baj,ha tobb hozzászólás lesz akkor beírom még hogy szem elott legyen :))
  • PuMy
    Én is jövök ha a netem is úgy akarja. :P
  • Toya
    A szervert elindítottam volna már most, hogy csak egy restartot kelljen rányomni, de a jelszót azt sikerült elfelejtenem vagy megváltozott :D
  • B Lori
    Csak ugyesen.....remélem akad még egypár ilyen mindenre elszánt ember :)))

Már most jelzem hogy ha már van akkor az Atlanta Night-ot indítsátok el!!!!!
  • Toya
    Én leszek ma remélem - ha sikerül elszöknöm a munkahelyemről :D
  • JuanG
    Alex! ma utalom a zsét, Ciccio-ét meg az enyémet, scan-t küldök a befizetésről...
  • B Lori
    Akkor ma már CTS bajnokság,ki jon,mennyi emberre lehet számítani keddenként?

Egypár pálya ami benne van a CTS Track Pack-be kimardt a naptárból,ez a véletlen muve?
  • HaZso
    Az egyik szavazás "a törésről" úgy néz ki, eldőlt, a setup terén viszont még nem. Kedd (azaz ma) estig kéretik szavazni!
  • Yeltzin
    honnan szerezted?
  • gordon 24
    Sziasztok!!!

megszereztem a gtp 1.0-át.. Tök király el is tudtam inditani meg minden, de szeretnék hozzá pályákat is. Daytona rc meg ilyenek. Viszont ha a sima NR2003-as pályákat teszem bele nem ismeri fel, illetve nem tölti be. Mi lehet a gond? Tudtok valami tippet?
  • Giovanni #46381
    LOL
  • sajoati
    legalabb kimaradunk az ossznepi sikoltozasbol :))
  • 72TSanyi
    Vazz, akkor tényleg nincs mázlink......
  • sajoati
    jaja, az extra LOL az egészben, hogy ha még 1 órát kibírunk, akkor ha épp pittel vki, még kategória 5. helyen is zárhattunk volna tán, merhogy valóban, szegény ripléjt akart nézni, és rákattintott a practice-re a szerveren. :-)

• Cowek
    Láttátok Endurace-osok?
    9 óra 8 perces lett a 12 órás futam... véletlenül elnyomta a főszervező a versenyt.
  • B Lori
    Remek,látom rovid pályák is lesznek a jo oreg Salem-el az élen :)))

Gateway 2x is benne van,a Night_JS kell használni mert a sima az régi konvertált ez meg szerintem az egyik legszebb pálya amit megcsináltak.
  • B Lori

NASCAR Whelen Modified Tour Beta letoltheto GNS fizikával.
  • gordon 24
    Ez király!!! Na ez egy jó döntés volt!!

Köszönöm a választ!!
  • Toya
    Sok ovállal és jóval kevesebb road pályával (ezek tavaly sem voltak túlságosan sikeresek).
    Egy részük egyezik a CUP pályákkal, de vannak benne olyanok is amelyek eddig nem szerepeltek a naptárban. Magad is megnézheted a pályák egy részét ha letöltöd a CTSTrackPack-et a HNR oldalról.
    A setup az összes oválon fix fast, a road pályákon (amelyekből sokkal kevesebb van) minden esetben custom.
    Ezen kívül a futamok távja is lényegesen rövidebb lett.

Persze az első kérdésedre elfelejtettem válaszolni. Csak CTS.
  • gordon 24
    Csak Cts-es lesz? Ez mit takar? Ugy értem hogy file forma szerint mind kettő cts..
    Tehát csak Truck vagy csak Aero? És ha Csak Truck akkor a truck naptár alapján vagy pedig kitalált road pályás?
  • Alexease
    Lesz, holnap;)
    De mixed neven lesz - egyelore - ez a sorozat is, hiaba csak CTS, mert megneztem, de eleg maceras ujraprogramoznom az oldalt;) Mar reg csinaltam, valszeg belezavarodnek;))
  • Toya
    Lesz naptár Alex? Tudod kedden már menni kell élesben...
  • Alexease
    Hosszu torenet..., a lenyeg, hogy kell hozza;)
  • Yeltzin
    lehet hogy a kiadótól még rendelhető, de ez csak tipp
  • Vádá
    Miért kell egy modhoz az eredeti játék mikor azt már rég nem forgalmazzák......
  • gordon 24
    értem!! És a Gtp 1.0-át honnan lehet tölteni.. Van esetleg egy linked?
  • sajoati
    a GTP 1.0 megy a krekkeltel (szerintem az jobb is amugy), az 1.1 csak eredetivel, vagyis CD-t ker, btw ez is krekkelheto lenne szvsz. (nem hivatalosan persze.)

az SSCA versenyek 1.1 GTP-t hasznalnak, es mivel az ugye keri az eredeti cd-t, ezert szivas van. :( (de a lenyeg, hogy tkp. nem a rendezoseg koveteli meg, hogy legyen serial-od stb.)
  • gordon 24
    Sry.. akkor nem jól tudtam!! De a GTP is csak eredetire meg fel nem?