51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • convar
    Sziasztok! most lett netem és végre-valahára online is tolnám. 1500/512es net egyáltalán elég hozzá? Kell hozzá vmilyen segédprogram? Itt is vannak szerverek funracehoz? egyéb hasznos linkek, stb. előre is köszi mindent Bocsi ha hülyék a kérdesek, de holt kezdő vagyok
  • Cowek
    Az volt valamikor... de módokat nem nagyon próbáltam anno...
  • sajoati
    Cowek neked mennek ezek a modok? Neked tán vista/w7 x64-ed van.
  • Debilon
    proci tudja hardweresen, de kell szoftveres támogatás is...asszem

DEP leírás
  • Alexease
    Nalam sincs Vista, de mi az a DEP?:)
  • gordon 24
    Nem tudom nincs Vista nálam..
  • sajoati
    Vista x64-en másnak is parázik a nocd exével a DEP? Így nem indul el, csak a gyári CD-mmel, amit egyrészt pörget, másrészt az alternatív fizikás modok, pl Ferrari, TPTCC stb. így nem működnek... :/
  • Metwork
    Elképzelhető, hogy készülni fog 100db sötétkék baseball sapka, elöl hímzett Nascar logoval, hátul hímzett Texaco logoval.

Ha kell valakinek szóljon, tudok csináltatni pluszba.

Pár száz forint lesz a sapi, a himzés is kb párszáz, pontos árat akkor tudok mondani ha lesz megrendelés.
  • Airbus A380
    :D

El se bírtam indítani a kocsit nem találtam a beállításokba a gombokat.. A grafika meg... na jó 2003-as játék ;o) mindegy maradok a simnél lehet hogy nem olyan élethű de így is lehet élvezni.
  • Cowek
    Ezzel sok energiát spóroltunk meg egymásnak...
  • Airbus A380
    tárgytalan a kérdés sikerült feltennem a demót és a sim racing sokkal jobban tetszik.
  • Airbus A380
    Ha beszerzem a játékot fel tudom úgy tupírozni hogy 2009-es legyen benne minden ? pályák autók csapatok)
  • SirBubu
    (az egyik) CoT mod: www.superspeedway.net
    ehhez a modhoz rengeteg festés: www.simracingdesign.com <-- közel 200 féle festés az idei idényből

mindkét oldal regisztrációt igényel a letöltéshez
  • B Lori
    http://www.nr2k3tracks.com/

Itt szinte mindent megtalálsz :)
  • gviski
    Car of tomorow mod-ról adsz egy linket, mert nekem valahogy nem sikerül megtalálnom...
  • gviski
    Zsííír

Találtam egy ilyen oldalt is:
    http://www.masgrafx.com/racing/
  • gordon 24
    Ugy van, hogy ven egy Car of tomorow mod.. Pontosabban 2 fajta.. Az egyik a superspeedway.net-es (ezen a cimen meg is találod [ez a jobb]) ebben a 2008-as festések szereplnek.. Ha 2009-esiteni akarod.. Akkor különböző oldalakon, Team SBR.com pl, ott egy rahedli festés megvan hozzá vannak skin packok is stb stb. Azokat le kell tölteni és cserélni a gyáriakat..
  • gviski
    Na végre sikerült egy működő verziót beszereznem...
    1.2.0.1-es verziós végre...

Na szóval a kérdésem van hozzá 2009-es MOD mert mint ha youtube-on láttam volna videót róla
  • gviski
    Szeptembertől előrébb lesznek hozva a rajtok, valamint úgy néz ki hogy mivel közös összefogásba csináljuk a MASZIM és a HRC csapattal, így a szeptemberi bajnokság is ingyenes lesz. Valamint a díjazást a GPHungary állja.
    Remélem egy nagyon jó közösséget sikerül építenünk.

A FIX setupnak köszönhetően hatalmas csaták vannak, igazi adrenalin bomba volt a most hétfői Michigani futam is.

Remélem minél többen csatlakoztok!
  • gordon 24
    Természetesen.. Azért irtuk össze a szabályokat, hogy a játék során egyértelműek legyenek.
  • Airbus A380
    mármint a nascaré gondolom az eredeti szabályok alapján jáccotok.
  • Airbus A380
    De jó itt le vannak írva a szabályok normálisan :)

• gordon 24
    Jahh versenyek Hétfőn este.. 21:30 körül..

Szeptembertől passz..
  • gordon 24
    Egyelöre csak nyári bajnokság..
    De ha ez lemegy akkor szeptembertől lesz egy éles durva..

Rfactorral megy és a VHR moddal..
    Fix setuppal..

Gondolom én a szeptemberi fizetős lesz.. Kb 2000-3000ft/éves dijjak vannak a VSR ben..

A Fix setuptol ne ijedjetek meg, mert nagyon jól vezethető, igazi videok bevonásával késziti Zolee.. Nagyon fasza..

Infokat itt tudtok kapni a különböző topikokban vagy irjatok és válaszolok:
    VSR
  • Giovanni #51062
    Valami bővebb infó? Fizetős, mikor vannak a versenyek, mi kell hozzá, stb stb :)
  • gordon 24
    HNR esekek:D

Jövőhéttől indul egy NASCAR bajnokság Rfactorral a VSR szerverein..

Zolee, Blori, én és valószinüleg Freak (yeltzin) is indul..

Ha gondoljátok és érdekel valakit közületek gyertek! Igaz rfactor oké, de elég jónak tünik a mod.. Ha kell info szoljatok irok..
  • sajoati
    kifizetni en is kifizetem, de aranylag magas kategoria + ovalpalya + SR nem kombozik. :/

rfactort meg nem erzem vagy benanak erzem. ai ellen neha jo marhulni, de egyebkent csak az nr2k3 (ill. mar iR).
  • pasztor
    én is, bakker...
  • Cowek
    A magamfajtának meg van 1-2 nap ideje 1 hónapban versenyezgetni, az meg megint nem occsó... de nem nyavalygok mert balek vagyok és kifizetem :-))
  • Alexease
    Pedig a havidij meg lenyelheto lenne (~2500 HUF, amiben benne van 60$-nyi levasarolhato cucc is). Ha valaki komoly, rendszeres futamokat, bajnoksagokat megy, Rookie-ban es a felso kategoriakban (csak oval), az havi min. 4-16 kulonbozo futam. Elosztogatva 150-600 HUF futamonkent;)

Ami sokkal durvabb, azok a palyak;) Ha minden oval palya kellene, akkor az egyszeri 80000-110000 HUF:) Nah,. ezt hozzacsapva az elozohoz, mar valoban draga futamok jonnek ki:DDDDD Persze, ez evrol-evre csokken, de hat ki tudja mi lesz X ev mulva;)
  • Cowek
    Ez fájó pontja sajnos :-( Más GDP-hez tervezték a genyók :-)
  • gordon 24
    Hát, jahh de az Iracing az nagyon lehuzás!.. Én nem vagyok hajlandó havonta egy rahedli pénzt kifizetni érte:D

Mondjuk biztos jo lesz..
  • Cowek
    2010 iRacing hivatalos Nascar Simulátor
    na az milyen lesz :-)
  • gordon 24
    Nem nem játszunk Ps-n...

Nem játszunk a simracingel.. És sajna már az NR 2003-mal sem..

Pedig de jó is volt! Viszont van egy uj mód rfactorra, abból lehet lesz valami bajnokság..

VSR.hu forumon tudsz olvasni infokat a NASCAR menupont alatt.

Meg ha van kedvetek ex HNR-esek ti is benézhetnétek majd:D
  • Cowek
    Úgy látom nem fogod a lényeget :-)
    Ez egy szimulátor, nem játék... nem tudok róla hogy PS2-n vagy XBOX-on vagy bármely konzolon létezne a valóság modellezésére történő törekvés.
    Persze lehet én nem vagyok képben, de csodálkoznék ha itt valaki nem PC-n szimulátorozna... hangsúlyozom szimulátorozna... nem pedig játszana ;-)
  • Airbus A380
    Az újakkal nem játszotok ps-en ?
  • Cowek
    Ennek a sorozatnak ez volt az utolsó része sajnos... a többiről nem tudok infót.
  • Airbus A380
    az majdnem biztos hogy a sim racing hez itthon nem lehet legálisan hozzá jutni az érdekelt hogy az utánna következők forgalmazva vannak e.
  • Airbus A380
    de arról tudtok hogy a többi utánna megjelent nascar játék kapható e magyarországon. :)
  • Cowek
    Nem értem teljesen, de a sim racingről nem tudunk itt nyilatkozni, próbáld a saját topicjába.