NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok, mi lett az egyezség vége? Melyik nap lesz a következõ verseny?

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
ok

Downhill!!

PuMy
Ma Martinsville 21:00-ás rajttal?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

gordon 24
Na mi lesz??

Csütörtök?? Lassan itt az uj season aztán még van vagy 5 futam😄

Downhill!!

HaZso
Köszi szépen 😉

Cowek
BSZ! Hazsóóó! <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Boldog Szülinapot, Zso!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Boldog Szülinapot, Zso!

HaZso
Köszi! :-)

PuMy
BSZ Hazso! 😊

Alexease
Szerintem, csak meglatta a topic-ot, autos, gyujtoszenvedely, kell neki, bar azt sem tudja hogy, mi ez. Valszeg tobbet nem is latod...😄
gordon 24
Aztán csodálkozunk miért szünt meg a liga.. Azért mert 6 éves? ÉS kit zavar?

Lehet egy Gordon veszett el benne és jönne eseleg játszani velünk..

Downhill!!

gordon 24
Igen ez egy játék nagyon komoly!😄

2003-as game de irtó király!

Letölteni le lehet sok helyrõl, de mivel warez nem beszélünk róla😄

Keress rá olyan helyeken.... Tudod😄D A neve NASCAR Racing Season 2003.

Ha megvan modokat patcheket stb-ket adok segítek!

Üdv.

Downhill!!

Alexease
Sehonnan, 6 eves program, feletsd el, meg amugyis...😊
belapeter
helló.
Ez játék?
Honnan lehet letölteni?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

gordon 24
Boldog születésnapot Ufo barátunk!😄DD

Downhill!!

HaZso
Közben Pumy üzent, h mégse ér rá, szóval lehet, h csak jövõ hét lesz a dologból, majd üzenek!

gordon 24
Nekem nem rossz! Mehetünk ma!

Downhill!!

HaZso
Mármint a mai nap... <#vigyor>

HaZso
Nekem a holnapi nap lenne a jó, a csütörtök még nem biztos! Vélemény...?

gordon 24
Rendben!

Mire elközdõdik Daytona 500 addigra be is kéne fejezni.

Aztán a következõre el kell kezdeni összeszedni a festéseket. Kell majd ujjat csinálni😄 Nekem mindenképpen.. Válság van és a Dodge nagyon rossz feltételeket ad😄 Szóval Chevy vagy Ford kell jövõre..

Jahh és 43 ai???😄

Downhill!!

PuMy
Talladega után:

Most Martinsville következik! XDDD
Már csak 5 futam van hátra, majd az egyik héten 2 futamot kéne menni és akkor pont végzünk is azon a héten mikor a nagyok kezdik a 2009-es szezont 😛

PuMy
A jelenlegi állás:

Leszek!

gordon 24
Természetes!😄

Downhill!!

PuMy
Holnap mehet a menet? Lowes következik, 9 óra körül megint kezdeni kéne a racet mint a múltkor, ki tud jönni?

A mai futamot le kell mondanom mégis, sry. Good luck!

Okés, azt mondom, hogy nekem is jó. Minél hamarabb kezdünk, annál jobb.

HaZso
Elvileg nekem oké

gordon 24
Nekem mind1 szerintem..

Downhill!!

PuMy
Holnap akkor mehet Talladega? Ha megoldható kezdhetnénk hamarabb is 1 kicsit fél11-nél 😄 9 körül jó lenne, nemtom mennyire jó ez nektek?

HaZso
B.Ú.É.K.!

gordon 24
semmi gond!

Buék!! Mindenkinek!

Downhill!!

PuMy
Szolgálati közlemény!
Sajnos ma nem tudunk versenyezni mert közbejött nekem vmi, már csak jövõre!
BUÉK!

gordon 24
Köszi neked is az lesz szerintem!

Downhill!!

gordon 24
Köszi a tippet! Pont faja mert pestimrén lakom.. 5 km ide ki is mentem, de sajna csak 4 én nyitnak!

Mind1 majd legyártatom velük.
Szerintem az egészet megcsináltatom fémbõl.

Tudod van benne egy ilyen müanyag himba ami egy kalap szar. Már nagy 8-as csavarokkal kipotoltam..
A Mikrokapcsoló feletti rugokat megröviditettem igy jol müködött. De sajna ez a rugó tegnap eltört.
Ugyhogy csináltatok ilyet. Lehet esztergályossal megcsináltatom azt a himbát is majd.

Nem akarok most venni padot. G25 nél gynegébett nem veszek, de mivel a bringát most csinálom, igy erre nincs..

Downhill!!

Met
Nekem nemrégen a Force-ban tört el a gázpedál rugója, írtam ide, leírtam a nagyjábóli méreteket és küldtem képet, kaptam hasonló rugót 180 huf-ért, de 1500/db-ért le is gyártják ha kell, menj arra és vidd el a törmeléket 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Alexease
Nekem regebben a TM-be tort el a botvalto rugoja, es minimalis utanjarassal tudtam szerezni nehanyat: a masodik zarlakatostol kaptam nehanyat😉 De vannak rugokeszitok is, minimalis aron csinalnak neked egy marakkal😊
gordon 24
Srácok!

Volt itt sok emberke régen, aki Momoval tolta!

Nekem is az van még mindig, és az a bajom, hogy a váltokarban eltört a rugó. Már a bal oldali rugokat is felhasználtam, de törik mint a ropi😄

Szóval ha valakinek van egy Momo kormánya ami már kukás, vagy nem használja a bal oldali kart esetleg vagy ilyesmi.
A rugokat szivesen átvenném!

Ha tudtok valami ilyesmit szoljatok!

Én csak Nascarral, Wtcc-vel, V8 as autokkal játszom.
Ahhoz meg a kormány váltó gáz😄DD

Downhill!!

HaZso
Nekem mindkét nap jó.

Nekem a hétfõ a biztosabb, de a kedd este sem lehetetlen azért.

gordon 24
Nekem szerintem (elölre láthatólag) a keddi nap oké ha valami közbe jön szolok..

Downhill!!

PuMy
Srácok, akkor hétfõ v kedd? Nekem a kedd lenne a jobb, de a hétfõt is meg tudom oldani ha a többségnek az lenne a jobb. Úgy néz ki h Talladega TR-en fogunk inkább menni, a pályát INNEN le tudjátok szedni ha nincs meg. Az elsõ futamon 102%-os AI ellen mentünk, arra viszont már nem emlékszem h mien setuppal, de majd kitaláljuk 😊

HaZso
Boldog Karácsonyt!

Köszi! <#worship>

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden fórumozónak!

PuMy
Íme a táblázat 3 futammal a chase megkezdése után:

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket minden nascar rajongónak (na persze és a többieknek is azért)!

gordon 24
THX!!

Downhill!!

gordon 24
ühüm😄D

Downhill!!

PuMy
Akkor te is ien tereped nyomod? 😛

Alexease
Ja ja, ezek ennyibe kerulnek, sot...😊
Az en bringamat kb. 10 eve epitettem, akkor volt a vaz 65000😊 Es ahoz meg egyenkent vallogattam kormanycsapagyat, stucnit, hajtokarokat, pedalokat stb.😉 Nem tudom mennyire jott ki, de csak a kormanycsapagy volt 15000 korul😉 Es meg hol van a valto es a tobbi "szar"😊
Es en nem is Downhill-re hasznaltam, csak terep. De azota kiszolgal (bar az utobbi idoben mar nincs terepezes😛), vagyis mukodik😊