51527
-
#51086 Sziasztok! most lett netem és végre-valahára online is tolnám. 1500/512es net egyáltalán elég hozzá? Kell hozzá vmilyen segédprogram? Itt is vannak szerverek funracehoz? egyéb hasznos linkek, stb. előre is köszi mindent Bocsi ha hülyék a kérdesek, de holt kezdő vagyok -
#51085 Az volt valamikor... de módokat nem nagyon próbáltam anno... -
#51084 Cowek neked mennek ezek a modok? Neked tán vista/w7 x64-ed van. -
Debilon #51083 proci tudja hardweresen, de kell szoftveres támogatás is...asszem
DEP leírás -
#51082 Nalam sincs Vista, de mi az a DEP?:) -
#51081 Nem tudom nincs Vista nálam.. -
#51080 Vista x64-en másnak is parázik a nocd exével a DEP? Így nem indul el, csak a gyári CD-mmel, amit egyrészt pörget, másrészt az alternatív fizikás modok, pl Ferrari, TPTCC stb. így nem működnek... :/ -
#51079 Elképzelhető, hogy készülni fog 100db sötétkék baseball sapka, elöl hímzett Nascar logoval, hátul hímzett Texaco logoval.
Ha kell valakinek szóljon, tudok csináltatni pluszba.
Pár száz forint lesz a sapi, a himzés is kb párszáz, pontos árat akkor tudok mondani ha lesz megrendelés. -
#51078 :D
El se bírtam indítani a kocsit nem találtam a beállításokba a gombokat.. A grafika meg... na jó 2003-as játék ;o) mindegy maradok a simnél lehet hogy nem olyan élethű de így is lehet élvezni. -
#51077 Ezzel sok energiát spóroltunk meg egymásnak... -
#51076 tárgytalan a kérdés sikerült feltennem a demót és a sim racing sokkal jobban tetszik. -
#51075 Ha beszerzem a játékot fel tudom úgy tupírozni hogy 2009-es legyen benne minden ? pályák autók csapatok) -
SirBubu #51074 (az egyik) CoT mod: www.superspeedway.net
ehhez a modhoz rengeteg festés: www.simracingdesign.com <-- közel 200 féle festés az idei idényből
mindkét oldal regisztrációt igényel a letöltéshez -
B Lori #51073 http://www.nr2k3tracks.com/
Itt szinte mindent megtalálsz :) -
#51072 Car of tomorow mod-ról adsz egy linket, mert nekem valahogy nem sikerül megtalálnom... -
#51071 Zsííír
Találtam egy ilyen oldalt is:
http://www.masgrafx.com/racing/ -
#51070 Ugy van, hogy ven egy Car of tomorow mod.. Pontosabban 2 fajta.. Az egyik a superspeedway.net-es (ezen a cimen meg is találod [ez a jobb]) ebben a 2008-as festések szereplnek.. Ha 2009-esiteni akarod.. Akkor különböző oldalakon, Team SBR.com pl, ott egy rahedli festés megvan hozzá vannak skin packok is stb stb. Azokat le kell tölteni és cserélni a gyáriakat.. -
#51069 Na végre sikerült egy működő verziót beszereznem...
1.2.0.1-es verziós végre...
Na szóval a kérdésem van hozzá 2009-es MOD mert mint ha youtube-on láttam volna videót róla -
#51068 Szeptembertől előrébb lesznek hozva a rajtok, valamint úgy néz ki hogy mivel közös összefogásba csináljuk a MASZIM és a HRC csapattal, így a szeptemberi bajnokság is ingyenes lesz. Valamint a díjazást a GPHungary állja.
Remélem egy nagyon jó közösséget sikerül építenünk.
A FIX setupnak köszönhetően hatalmas csaták vannak, igazi adrenalin bomba volt a most hétfői Michigani futam is.
Remélem minél többen csatlakoztok! -
#51067 Természetesen.. Azért irtuk össze a szabályokat, hogy a játék során egyértelműek legyenek. -
#51066 mármint a nascaré gondolom az eredeti szabályok alapján jáccotok. -
#51065 De jó itt le vannak írva a szabályok normálisan :)
-
#51064 Jahh versenyek Hétfőn este.. 21:30 körül..
Szeptembertől passz.. -
#51063 Egyelöre csak nyári bajnokság..
De ha ez lemegy akkor szeptembertől lesz egy éles durva..
Rfactorral megy és a VHR moddal..
Fix setuppal..
Gondolom én a szeptemberi fizetős lesz.. Kb 2000-3000ft/éves dijjak vannak a VSR ben..
A Fix setuptol ne ijedjetek meg, mert nagyon jól vezethető, igazi videok bevonásával késziti Zolee.. Nagyon fasza..
Infokat itt tudtok kapni a különböző topikokban vagy irjatok és válaszolok:
VSR -
#51062 Valami bővebb infó? Fizetős, mikor vannak a versenyek, mi kell hozzá, stb stb :) -
#51061 HNR esekek:D
Jövőhéttől indul egy NASCAR bajnokság Rfactorral a VSR szerverein..
Zolee, Blori, én és valószinüleg Freak (yeltzin) is indul..
Ha gondoljátok és érdekel valakit közületek gyertek! Igaz rfactor oké, de elég jónak tünik a mod.. Ha kell info szoljatok irok.. -
#51060 kifizetni en is kifizetem, de aranylag magas kategoria + ovalpalya + SR nem kombozik. :/
rfactort meg nem erzem vagy benanak erzem. ai ellen neha jo marhulni, de egyebkent csak az nr2k3 (ill. mar iR). -
pasztor #51059 én is, bakker... -
#51058 A magamfajtának meg van 1-2 nap ideje 1 hónapban versenyezgetni, az meg megint nem occsó... de nem nyavalygok mert balek vagyok és kifizetem :-)) -
#51057 Pedig a havidij meg lenyelheto lenne (~2500 HUF, amiben benne van 60$-nyi levasarolhato cucc is). Ha valaki komoly, rendszeres futamokat, bajnoksagokat megy, Rookie-ban es a felso kategoriakban (csak oval), az havi min. 4-16 kulonbozo futam. Elosztogatva 150-600 HUF futamonkent;)
Ami sokkal durvabb, azok a palyak;) Ha minden oval palya kellene, akkor az egyszeri 80000-110000 HUF:) Nah,. ezt hozzacsapva az elozohoz, mar valoban draga futamok jonnek ki:DDDDD Persze, ez evrol-evre csokken, de hat ki tudja mi lesz X ev mulva;) -
#51056 Ez fájó pontja sajnos :-( Más GDP-hez tervezték a genyók :-) -
#51055 Hát, jahh de az Iracing az nagyon lehuzás!.. Én nem vagyok hajlandó havonta egy rahedli pénzt kifizetni érte:D
Mondjuk biztos jo lesz.. -
#51054 2010 iRacing hivatalos Nascar Simulátor
na az milyen lesz :-) -
#51053 Nem nem játszunk Ps-n...
Nem játszunk a simracingel.. És sajna már az NR 2003-mal sem..
Pedig de jó is volt! Viszont van egy uj mód rfactorra, abból lehet lesz valami bajnokság..
VSR.hu forumon tudsz olvasni infokat a NASCAR menupont alatt.
Meg ha van kedvetek ex HNR-esek ti is benézhetnétek majd:D -
#51052 Úgy látom nem fogod a lényeget :-)
Ez egy szimulátor, nem játék... nem tudok róla hogy PS2-n vagy XBOX-on vagy bármely konzolon létezne a valóság modellezésére történő törekvés.
Persze lehet én nem vagyok képben, de csodálkoznék ha itt valaki nem PC-n szimulátorozna... hangsúlyozom szimulátorozna... nem pedig játszana ;-)
-
#51051 Az újakkal nem játszotok ps-en ? -
#51050 Ennek a sorozatnak ez volt az utolsó része sajnos... a többiről nem tudok infót. -
#51049 az majdnem biztos hogy a sim racing hez itthon nem lehet legálisan hozzá jutni az érdekelt hogy az utánna következők forgalmazva vannak e. -
#51048 de arról tudtok hogy a többi utánna megjelent nascar játék kapható e magyarországon. :) -
#51047 Nem értem teljesen, de a sim racingről nem tudunk itt nyilatkozni, próbáld a saját topicjába.