51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • HaZso
    Wheels tv
    Apropó keress meg majd msn-en pls :)
  • sajoati
    melyik csatorna az? nekem nincs NBC a TVU listamban.. :(
  • IzI
    Elegge akad sajnos
  • Redvin
    Nem tudom az enyem miert nincs fent, mindenesetre innen letoltheto.
  • DTap
    Már a felvezetö müsor megy nézzétek!!!
  • JuanG
    holnap linkelem Ciccio és az én festésem...bár Ciccio-é a régi (Havana rum)...

a HNR oldalon csak 14 ember festése van fenn...a többi? vagy csak ennyien leszünk :)??
  • Met
    hogy sajnállak
    nem annak örülök, hogy nem tudsz jönni
  • Yeltzin
    holnap sajna nem tudok indulni, meló van
  • Met
  • Cowek
    Én csak akkor jövök pénteken futamra, ha nem kell 300Ft-os vizitdíjat fizetni kiállásonkén...
  • B Lori
    http://www.tvunetworks.com/index.htm
  • Yeltzin
    oszt ilyen adókat hol árulnak? :D
  • Cowek
    Ne politizáljunk kérem
  • B Lori
    Holnap, este 8-tól Gatorade Duel 1-2,ez nem a FOX-on lesz hanem Speed Channel,a TVU-n Wheels és Chicagovision adókat kell keresni,ha mukodnek lehet hogy adja valamelyik :)
  • Met
    majd én mondom majd neki, "látod paszmeg megszavaztad, ne nyavajogj"
  • B Lori
    Nem az a gond hogy az UK-val nem lehet menni,szerintem erre itt mindenki képes a kérdés csak az hogy meddig mert ez sokkal nagyobb koncentrálást igényel mint a fast és ezáltal novekszik a balesetveszély azt meg mindenki tudja hogy mit von maga után......szerintem az UK + realisztikus torés kemény párosítás lesz,persze lehet erre úgy is nézni hogy így nagyobb a kihivás de akkor arra is fel kell készulni hogy nagy onuralmat fog kovetelni tolunk.

Egyébként semmi szukség elnézést kérni,nem is kellene senkinek elmondani mire szavazott mert akkor elkerulhetjuk a "kellett nektek erre szavazni" és hasonló vádaskodásokat,a szavazásnak vége most már koncentráljunk a versenyekre :))
  • Met
    Autóm, Alex pls szedd le, így nem tudod elkavarni :P
  • DTap
    off
    HaZsónak: email ment!
    on
  • 72TSanyi
    Én customra szavaztam, de csak azért, mert így lehetőség nyílt volna mindenkinek magának mérlegelnie, hogy mi az, amivel kedve szerint autókázhat. Mindenesetre az UK-nak örülök fast2-vel szemben, annak ellenére, hogy utóbbival én is biztosabban tudok menni. Viszont ami nekem soha sem feküdt fast2-vel, hogy az egy idő után alulkormányzottá váló autót én nehezen tereltem balra, ami viszont UK-nál kevésbbé okoz gondot.
  • atyka
    hat, en tenyleg nem ertem, mi ez a hiszti a setup korul...lehet, hogy rossz palyan probaltam, de pl bristolban nekem hatarozottan tetszik. ssw-en meg (majdnem) mindegy. egyebkent meg -bar en az uk mellett szavaztam- lehet, hogy pont olyanok szavaztak ellene, akik sokkal gyakorlottabbak, jobban uraljak a kocsit akar ezzel a setuppal is, eppen ezert jobban fel tudjak merni a benne rejlo kockazatot is. toluk majd elnezest kerek, amikor rajovok, hogy igazuk volt :D
  • sajoati
    jaaa, igen, de ez mindenkire vonatkozik, csak a hamar elkedvtelendok miatt irtam hehe.
  • B Lori
    "még ha eleinte nehezen is megy a vezetés vele"

Ez volt az amit akkor úgy néz ki félreértettem :))
  • sajoati
    miből gondolod, hogy azt gondoltam, hogy az UK ellenesek nem tudnak vele menni vagy hogy nem lehet, hogy ne jobban menjenek, mint az UK-t nem ellenzők?

csak a kitartásra buzdítottam őket, láthatjá(to)k, mi is mekkora sikereket érünk el a megbízhatósági versenyeken, lol. :)
  • B Lori
    Akkor veled már 22-en vagyunk :))
  • B Lori
    Miból gondolod hogy az UK ellenesek nem tudnak vele menni,lehet hogy jobban mint akik támogatták

Szerintem ha valaki tobbet akar gyakorolni hogy szokja az UK-t inkább AI-kal tegye tomegben mint a gyakorláson "egyedul",csak elfárad a versenyre :)
  • Met
  • sajoati
    jaj, Metnek még nem köszöntem meg hivatalosan a megújított #19 Canucks festésemet, amit ő készített, ezennel köszönet, majd csinálok kis bemutatót neki, hehe.

amúgy a nekem mindegy-es szavazókon múlott az egész ;-) , én az UK ellenesektől csak annyit kérnék, hogy légyszi pénteken 8 órától nyomják végig a gyakorlást, még ha eleinte nehezen is megy a vezetés vele.
  • Met
    UK setup után? jó kevés bár ez inkább
  • IzI
    Nocsak milyen sok UK kedvelo van ugy hogy nem is szavaztam :) Meg jo sok szavazat erkezett ez nagyon jo de kerdes mennyi fog maradni valojaban
  • gordon 24
    Na majd pénteken találkozunk.. Péntekig nem leszek gép közelbe. Ha valami egetverő gond van irjátok meg léci privibe...

További kellemes hetet üdv!!!
  • HaZso
    A két szavazás úgy néz ki eldőlt:

Fast2 33% [ 7 ]
    UK 42% [ 9 ]
    Custom 4% [ 1 ]
    Mindegy 19% [ 4 ]

Moderate 42% [ 9 ]
    Realistic 57% [ 12 ]
    Összes szavazat : 21 mindkét esetben...

Tehát 2007-ben Realistic töréssel és UK setuppal fogunk menni a pénteki CUP bajnokságban.
    Balesetmentes közlekedést Mindenkinek ;-)
  • Alexease
    HNR CTS Cup, Atlanta
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • B Lori
    Na,jól lesz ez a keddi CTS és ami a lényeg hogy 10-en voltunk,jovo héten Bristol
  • Yeltzin
    [URL=http://www.yeltzin.com/download/FREAK.cts.car]FREAK #420 CTS festés[/URL]

Nem végleges, de egyelőre ez lesz.
  • Alexease
    SZERK:
    TOYA: - A Radmin szerver jelszo megvaltozott;)) Inditok;)

Ez a tobbieket NEM erinti;)
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR CTS CUP, Atlanta 20058 Night, 65 kor, Fixed Setup (FAST).
  • Alexease
    - Elvileg, leszek en is;)
    - A CTS Fixed gyari FAST-el megy! ;)
    - A kor szamok a naptarban remelem jok, mert a program % alapjan szamolja es track adatbazisbol, esetleges kulonbsegek lehetnek (+-2-3 kor).
    - A szerver jelszo megvaltozott;)) Inditok;)
  • gordon 24
    DDDD::: Kösszi!! Ráadásul nekem válaszolt DDDD
  • B Lori
    igen
  • Yeltzin
    FIXED