51527
-
#46442 Wheels tv
Apropó keress meg majd msn-en pls :) -
#46441 melyik csatorna az? nekem nincs NBC a TVU listamban.. :( -
IzI #46440 Elegge akad sajnos -
Redvin #46439 Nem tudom az enyem miert nincs fent, mindenesetre innen letoltheto. -
#46438 Már a felvezetö müsor megy nézzétek!!! -
#46437 holnap linkelem Ciccio és az én festésem...bár Ciccio-é a régi (Havana rum)...
a HNR oldalon csak 14 ember festése van fenn...a többi? vagy csak ennyien leszünk :)?? -
#46436 hogy sajnállak
nem annak örülök, hogy nem tudsz jönni -
#46435 holnap sajna nem tudok indulni, meló van -
#46434 #46430 -
#46433 Én csak akkor jövök pénteken futamra, ha nem kell 300Ft-os vizitdíjat fizetni kiállásonkén... -
B Lori #46432 http://www.tvunetworks.com/index.htm -
#46431 oszt ilyen adókat hol árulnak? :D -
#46430 Ne politizáljunk kérem -
B Lori #46429 Holnap, este 8-tól Gatorade Duel 1-2,ez nem a FOX-on lesz hanem Speed Channel,a TVU-n Wheels és Chicagovision adókat kell keresni,ha mukodnek lehet hogy adja valamelyik :) -
#46428 majd én mondom majd neki, "látod paszmeg megszavaztad, ne nyavajogj" -
B Lori #46427 Nem az a gond hogy az UK-val nem lehet menni,szerintem erre itt mindenki képes a kérdés csak az hogy meddig mert ez sokkal nagyobb koncentrálást igényel mint a fast és ezáltal novekszik a balesetveszély azt meg mindenki tudja hogy mit von maga után......szerintem az UK + realisztikus torés kemény párosítás lesz,persze lehet erre úgy is nézni hogy így nagyobb a kihivás de akkor arra is fel kell készulni hogy nagy onuralmat fog kovetelni tolunk.
Egyébként semmi szukség elnézést kérni,nem is kellene senkinek elmondani mire szavazott mert akkor elkerulhetjuk a "kellett nektek erre szavazni" és hasonló vádaskodásokat,a szavazásnak vége most már koncentráljunk a versenyekre :)) -
#46426 Autóm, Alex pls szedd le, így nem tudod elkavarni :P -
#46425 off
HaZsónak: email ment!
on -
72TSanyi #46424 Én customra szavaztam, de csak azért, mert így lehetőség nyílt volna mindenkinek magának mérlegelnie, hogy mi az, amivel kedve szerint autókázhat. Mindenesetre az UK-nak örülök fast2-vel szemben, annak ellenére, hogy utóbbival én is biztosabban tudok menni. Viszont ami nekem soha sem feküdt fast2-vel, hogy az egy idő után alulkormányzottá váló autót én nehezen tereltem balra, ami viszont UK-nál kevésbbé okoz gondot. -
#46423 hat, en tenyleg nem ertem, mi ez a hiszti a setup korul...lehet, hogy rossz palyan probaltam, de pl bristolban nekem hatarozottan tetszik. ssw-en meg (majdnem) mindegy. egyebkent meg -bar en az uk mellett szavaztam- lehet, hogy pont olyanok szavaztak ellene, akik sokkal gyakorlottabbak, jobban uraljak a kocsit akar ezzel a setuppal is, eppen ezert jobban fel tudjak merni a benne rejlo kockazatot is. toluk majd elnezest kerek, amikor rajovok, hogy igazuk volt :D -
#46422 jaaa, igen, de ez mindenkire vonatkozik, csak a hamar elkedvtelendok miatt irtam hehe. -
B Lori #46421 "még ha eleinte nehezen is megy a vezetés vele"
Ez volt az amit akkor úgy néz ki félreértettem :)) -
#46420 miből gondolod, hogy azt gondoltam, hogy az UK ellenesek nem tudnak vele menni vagy hogy nem lehet, hogy ne jobban menjenek, mint az UK-t nem ellenzők?
csak a kitartásra buzdítottam őket, láthatjá(to)k, mi is mekkora sikereket érünk el a megbízhatósági versenyeken, lol. :) -
B Lori #46419 Akkor veled már 22-en vagyunk :)) -
B Lori #46418 Miból gondolod hogy az UK ellenesek nem tudnak vele menni,lehet hogy jobban mint akik támogatták
Szerintem ha valaki tobbet akar gyakorolni hogy szokja az UK-t inkább AI-kal tegye tomegben mint a gyakorláson "egyedul",csak elfárad a versenyre :) -
#46417 -
#46416 jaj, Metnek még nem köszöntem meg hivatalosan a megújított #19 Canucks festésemet, amit ő készített, ezennel köszönet, majd csinálok kis bemutatót neki, hehe.
amúgy a nekem mindegy-es szavazókon múlott az egész ;-) , én az UK ellenesektől csak annyit kérnék, hogy légyszi pénteken 8 órától nyomják végig a gyakorlást, még ha eleinte nehezen is megy a vezetés vele. -
#46415 UK setup után? jó kevés bár ez inkább -
IzI #46414 Nocsak milyen sok UK kedvelo van ugy hogy nem is szavaztam :) Meg jo sok szavazat erkezett ez nagyon jo de kerdes mennyi fog maradni valojaban -
#46413 Na majd pénteken találkozunk.. Péntekig nem leszek gép közelbe. Ha valami egetverő gond van irjátok meg léci privibe...
További kellemes hetet üdv!!! -
#46412 A két szavazás úgy néz ki eldőlt:
Fast2 33% [ 7 ]
UK 42% [ 9 ]
Custom 4% [ 1 ]
Mindegy 19% [ 4 ]
Moderate 42% [ 9 ]
Realistic 57% [ 12 ]
Összes szavazat : 21 mindkét esetben...
Tehát 2007-ben Realistic töréssel és UK setuppal fogunk menni a pénteki CUP bajnokságban.
Balesetmentes közlekedést Mindenkinek ;-)
-
#46411 HNR CTS Cup, Atlanta
- Eredmenyek
- Visszajatszas
- Report
-
B Lori #46410 Na,jól lesz ez a keddi CTS és ami a lényeg hogy 10-en voltunk,jovo héten Bristol -
#46409 [URL=http://www.yeltzin.com/download/FREAK.cts.car]FREAK #420 CTS festés[/URL]
Nem végleges, de egyelőre ez lesz. -
#46408 SZERK:
TOYA: - A Radmin szerver jelszo megvaltozott;)) Inditok;)
Ez a tobbieket NEM erinti;)
-
#46407 SZERVER ELINDITVA!
HNR CTS CUP, Atlanta 20058 Night, 65 kor, Fixed Setup (FAST). -
#46406 - Elvileg, leszek en is;)
- A CTS Fixed gyari FAST-el megy! ;)
- A kor szamok a naptarban remelem jok, mert a program % alapjan szamolja es track adatbazisbol, esetleges kulonbsegek lehetnek (+-2-3 kor).
- A szerver jelszo megvaltozott;)) Inditok;)
-
#46405 DDDD::: Kösszi!! Ráadásul nekem válaszolt DDDD -
B Lori #46404 igen -
#46403 FIXED