NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CodeRed
Kedden lesz valami?

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Én szegedi vagyok 576-ba meg a Media-ban így kirakva nincs sehol,de esetleg megkérdezem,lehet-e rendelni,legalábbis régebben a Media Markt-ba lehetett ilyet,nemtom most is van-e ilyen.
Ezeken a helyeken biztosan nem lesz. Legalább is márciusban ez volt a helyzet. Egyedüli alternatívának én is csak az Ebay-t tudom javasolni....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Sajnos nem valoszinu hogy kapsz😞 Par itlevonek belertve engem is nagy szerencseje volt mivel vki beirtam a forumba hogy latta Arkadba azon belul is MM-ba 5db volt kb(3000Ft azt hiszem) 2nap alatt siman eltunt😊576 es galaxit probaltad mar?
DTap
Ebay-en próbálkozz ott talán sikerül.

Hehe 😊 9.99$-ról leárazva 169$-ra vagy mi 😊 ? Láttam én már ezeket,akkor se értettem.Amúgy meg valami magyar cd boltra gondoltam,egy sincs,ahol még megvan raktáron,hát érdekes...
CodeRed
például..persze tudom, hogy durva az ára, de hát ez van...ez még 10 év múlva is a legjobbak között lesz.

Sziasztok !

Honnan lehetne eredeti NR 2003-ast rendelni ? Én már végignéztem pár webshop-ot,de sehol sincs... 😞
petesilver
neeem, azt most fogom perceken belül behozni a sufniból😊 Pár hónapja összeraktam egy új gépet, és azt is pár napja röffentettem be. Most is a céges notebookról pötyögök, másfél hónapja nonstop építettem újjá a lakásom. 1 hét polifoam után a campingágyban alvás már isteni érzés volt, a franciaágyamban újra aludni pedig már extázis. Csak ne fájna mindenem a folytonos melótól 😊 a felújítás úgy kezdõdött, hogy tégláig lebontottak mindent a lakásban, és újraépítettek majdnem mindent. Senkinek nem kívánom! Legjobban utált mesterember mondat: Kéne még........ 3 hét után mondtam pénz elfogyott, az ilyen mondatokat tartcsa meg magának!

Mission Impossible 2010: PRO Class

PuMy
A kormányodat is Verdás puzzle-re cserélted, mi? 😄

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

petesilver
😊 Mindenfelé, ami játékbolt, és verdás cucc kapható benne 😊 Sajna ruházati boltban csak gyerekcuccokban vannak király Verdák cuccok, nem is értem miért, de azok kicsik. Viszont ami viszi a pálmát az a mai fõszerzemény, a gömb Puzzle! Hajlított puzzle darabok, mire összerakod, egy gömb lesz belõle! Nagyon rulez, nagyon drága!

sajoati
lehet az uj mar installalni akar, az enyem, vmi 1.9 meg csak egy exe volt

Endure, in enduring grows strong...

gordon 24
Nekem telepedni akar. Hopgy tudom nem istalálni?

Downhill!!

gordon 24
Gyári Ati. Direct3d. Mindjárt leszedem azt a valmit.

Downhill!!

sajoati
1. Hijackthis! leszed, futtat (nem kell installalni, 190 k az egesz)
save log, elkuld nekem , nicknevem_at_freemail_potty_hu-ra; beleteve a piros eventek id-jet esetleg

2. var valasz :-)

videokartya driver milyen egyebkent..?

CodeRed
<#wow1>'némán mit fújt ide a szél <#idiota> Hát Te merre jársz?

gordon 24
Az király!! Nekem Maketteim vannak (24,48) Azok3600 ft +festék. Szóval az is 4000ft körül van. Galériámba van kép róla.

Downhill!!

petesilver
Hátha valakit érdekel: Ázsia center---jobb oldali----emelet---bazinagy játékbolt---puzzle részleg: eredeti official NASCAR makettek 4600 Ft-ért pár darab. Szerintem kurvajó. Leveszed a külsõ díszített lemezborítást, és alatta ott a merevítõcsöves váz motorral meg mindennel, ahogy minõségi cuccnak lennie kell. asszem 1:16-os makett. Mostanában rendeteg játékboltban voltam, ezért leesett az állam amikor megláttam, mert eddig sehol nem találkoztam még gagyi NASCAR autóval sem. Talán jövõhéten tudok már 1-et venni, de most minden pénzem Verdák puzzle-re költöttem. Csak Hazso tudja, mekkora Verdák lázban égek 😊

Egyébként még mindig jobb ha most elmondja mindenki mindenrol a véleményét még ha soknak is tunik egyszerre mint azt venni észre hogy csendbe elfogynak az emberek és azután találgatni hogy vajon miért....legalább van egy kis élet a fórumon 😊)

Nekem még ez sincs fent az online verziómba.

gordon 24
Hát van benne sok Piros X. Virusirto nem frisitett. Aztán Felhasználónév.Service Control Panel. Ilyesmi. Szerintem tutti virnyusos lesz. De érdekes hogy a többi játéknál nem jõn ki ez a hiba...

Downhill!!

sajoati
start/futtatas eventvwr (esemenynaplo)

gordon 24
ebbe igazad van!!

Downhill!!

CodeRed
Amit nemrégiben linkeltem 2005-ös update az tutira mûködik, van hozzá 1 peccs is. Minden szerverreplay ami hnr futam volt, visszanézhetõ. Gondolom akkor komptatibilis az eredti pályákkal. #44681 hsz

Hisz pont azt írtam hogy felesleges lecserélni,egyedul Watkins Glen ahol szerintem hasznos javítások vannak és érdemes kipróbálni de persze nem kotelezo......csak jeleztem hogy akit érdekel ott vannak javított pályák akár offline használatra is.

Mnemomic
Köszi!

És letesztelted õket? Eltörlik a feketét? Rendesen lehet rajtolni? Használják online egyáltalán valahol? Vagy ez az egész most csak egy gondolat és majd ini ide-oda emelgetéssel még jobban megkavarjuk az egészet?

Most tényleg ez a legfontosabb, hogy 2006-os reklámok és festések legyenek a pályán? Vagy talán az a cél, hogy aki csatlakozni akarna talán a bajnoksághoz az három napig elõtte töltögessen kiegészítéseket ezzel is felmérve a kitartását?

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Ha már reform akkor legyen tokéletes 😊)

Igen más néven mert itt nem csak grafikai hanem épuletek safer falak a pit-ek 43 autónak ott ahol ez nem volt,kifestve a pit vonalak stb. is változtatva vannak,ezért gondolom hogy ahol a pálya állapota versenyzés szempontjából nem változott azt nem fontos lecserélni mert ez csak esztétikai változás.

Na úgy látom futjuk a második kört...Eddig a setup most a pályák jönnek :/

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Amiket leszedett abból szinte minden kell,ez a Lowes 2005 ami felesleges vagy le lehet cserélni jobbra,meg az inik is mert ott vannak a komplet TR pályák ezért azokat nem tudom mire használják,a tobbi az éjjeli verziókkal rendbe van,ha lesz addigra új Las Vegas akkor még az is kiesik.Ami szerintem még feltétlenul kellene az a két felújított road,ez nem olyan vészes mennyiség 😊

gordon 24
Az mi az? és hol találom?

Downhill!!

gordon 24
Hát nem tudom... Megnézegetem majd. De ugyse lehet segiteni ezeken a szarokon. Egyszerübb egy törlés kb egy óra és minden gond megszünik. De a multkor Biosba néztem asszem 50fok körül volt. az jó nem?

Downhill!!

sajoati
mondjuk a windows a hatterben is jol elvan magaval, esetleg vmi mas rezidens program is okozhatja, de nem kizart a hardver errör se.

esetleg eventvwr -t ha megnezed, hatha van benne valami...

Met
Everest progival, vagy ha Asus lapod van akkor rakd fel az Asus probe-ot

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
De ezeknek a pályáknak más a neve ha frissited. És akkor nem egyezik a serverrel. Tehát ha azokon a pályákon akarunk menni online is akkor frissiteni kell a servert.

Downhill!!

Engem ez nem különösebben érdekel. Ha grafikai frissítés azt mindenki felrakhatja a saját gépére magától is és ehhez nem kell a szervert frissíteni.

gordon 24
Egyébként a UK-hoz Californiába 100%-os All kell annyira gyors, és elég jó is. Ugyhogy szerintem ezzel nem lesz gond. De még nem mondok semmit.

Downhill!!

gordon 24
Nem sajnos nem csak azzal csinálja. Most californiába mennék. És ott is szaggattja.

Downhill!!

gordon 24
Ezeket hol tudom meglesni?

Downhill!!

gordon 24
Hát ok.. De nem tudom mire gyanakszom.. Igazából az a gond ha a CTRL-Alt-Del lenyomom és megnézem a folyamatokat néha felugrik a cpu használat 60 %-ra ez bazi sok. Bent a játékba pedig azt történik hogy idõ közönként kb 40-50fps-rõl egy két sec erejéig leesik 7 fps-re és beszagatt. De ezen kivül semmilyen gondot nem tapsztalok. És ez veletek sem volt gond ez csak akkor van ha a 43 autó megy. De idáig nem volt gondja vele. ert ez egy 3000mhz p4-es 512ddr és egy ati 256Mb Video kártya. Tehát nem értem a dolgot. Kb egy honappal ez elött játszottam vele offline utoljára Bristolban akkor semmi gondja nem volt.

Downhill!!

Felolem en nem ellenzem akkor😊Toya biztos orulni fog neki😊
Offline szinte már nem is használtam egy erdeti pályát se 😊

A legtobb csak esztétikailag van felujítva így realisztikusabb,tehát a tapadásba semmi nagy változás,itt is van áttalakított Phoenix,Bristol-t említettem,Glen-be is van változás pl. a leaszfaltozott bukotér és a sikán kerékveto is simább,ha mást nem is ezt feltétlenul ki kellene próbálni ahol csak grafikai újítás van az eredetihez az nem olyan lényeges habár azért a kinézet is számítt a versenyélménynél,legalábbis nekem 😊)

Nem rossz csak kerdes ezekbe mennyire nyultak bele
Szerintem itt vannak a legjobb felujított pályák http://www.saferbarrierproject.comtobbek kozott Lowes is meg Watkins Glen vagy Bristol ahol nincs kerítés a 2 pit lane kozott stb.,egyébként készítik az új leaszfaltozott Lowes-t is meg még más pályákat pl. az új dontott Las Vegas-t,esetleg a BR verziókat is kipróbálhatnánk a télen hogy a bajnokság kezdetére a legjobb,legszebb pályák legyenek.

Az lehet...egyébként én még sose használtam az NR-t OpenGL-be.

Giovanni
Ha a pénteki pálya akad csak, akkor nézd meg, hogy OpenGL-ben van e, mert nekem az volt a gond

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Met
mondjuk egy nem megfelelõen felvekvõ hûtõborda is lehet a hibás 😊
terhelés nélkül hány fokos a cucc, meg persze milyen hw?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
ki kell szepen monitorozni, megnezni, mi a bunos folyamat...
ha virusra, kartevora gyanakszol, de a hagyomanyos mosoporok nem valnak be, es nem ismered annyira az xp lelkivilagat, szedd le a Hijackthis! nevu programot, es kuldd el a vele keszitett logot a nicknevem_at_freemail_pont_hu-ra.