51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • 72TSanyi
    A körhátrány visszavételét már én sem favorizálom. Viszont ez a sárga után nem előzünk anno pont azért lett kitalálva, hogy baleset esetén mindenki fogja vissza magát, ne zúzzunk szét autót feleslegesen.
  • JuanG
    ez viszont nem volt semmi :))
  • B Lori
    Szerintem mivel az NR még a régi szabály szerint készult,admin sincs ezért nekunk is ehhez kellene sárga beintésekor alkalmazkodni vagyis tolni a célvonalig,már tavaly is voltak ebbol gondok,aki korhátrányba kerult vegye vissza versenyzéssel :)
  • 72TSanyi
    Meglepő lenne.
    Daytona CUP eredmények
  • B Lori
    Azért nincs report a tegnapi versenyrol mert megismételjuk?
  • B Lori
    Nem,valószinu azért tette mert két verzió van California-ra.
  • IzI
    Valtoztattal rajta hogy igy kirakod elore?:)
  • HaZso
    EZZEL a UK setuppal megyünk jövő hét pénteken Californiában!
  • DTap
    ez meg egy kis NASCAR móka: a talladegai szemorvos
  • B Lori
    A CTS verseny utolso kore
  • HaZso
    Ez király volt!
  • DTap
    Ilyet láttatok-e már? Csak a gázt nyomom de azt sem mindegy ,hogy hol visszi magával a féket.Tegnap nekem kétlábas volt a verseny mert közben ballal huztam kifelé a féket amikor éreztem hogy lassaban megyek mint kellene...
  • petesilver
    Én azt látom, hogy az ötödik szezonra végre jobb lett az egész. Én pl ezt a pár kört is élveztem, bár jobb lett volna tovább versenyezni. Az eddigi évadnyitó futamok után pedig mesze ez a legbarátságosabb fórumreakció az eltelt évek alatt. Szokás szerint megint volt baleset, megint van nézeteltérés, de a hangnem sokkal jobb mint az elmúlt években. Bízom benne, hogy a töbi futamra továbbra is jön mindenki aki tegnap itt volt.
  • CodeRed
    • Az ujraindítás biztonsága, az izgalmasabb verseny megtartása és a mezöny összefogása érdekében a sárgazászló beintése után, a pozíció megtartása, a legnagyobb biztonság és odafigyelés melett a mezőny a kűlsőívre rendeződik, és folyamatos lassulással éri el a start/cél vonalat, hogy a lekörözött versenyzők lehetőségszerint visszavehessék a körhátrányukat."

Én csak azt láttam, hogy valaki baromira lelassít és a BELSŐ ívre húzódik. Ebből én nem tudom eldönteni, hogy pitbe akar menni, mert valami problémája van, vagy egyszerűen nem találja a helyét.
  • B Lori
    CTS most a wheels-en 34 kor van hátra,az éjszakai verseny ismétlése.
  • HaZso
    Én csak annyit szólnék hirtelen, hogy nem árt(ana) bizony gyakorolni Daytonára is... méghozzá jó sokat... a 2wide valóban király volt!
  • B Lori
    Azért az elején jó volt ahogy két sorba mentunk,legalábbis nekem nagyon tetszett még akkor is ha nem tartott sokáig megérte......offline kicsit folytattam a 2-3 wide-ot :))
  • JuanG
    nem rád gondoltam...hanem hogy nem megyek be vissza Sanyi elé :)...majd legközelebb mindenki jobban figyel :)
  • Cowek
    Egyébként amikor nem intették be a sárgát mert valaki pörgött, csak azt láttam hogy 1,5 méter volt a 2 ütköző autó között. Szóval ott egy elég nagy LAG volt...
  • gordon 24
    Igy van DDD:: Még mindig..
  • 72TSanyi
    Nem volt szándékos, legközelebb ne használjatok pajzsnak!
  • DTap
    Én nem értem hátul mi volt...tisztára mintha most kezdenénk:
    sárga berakva lelassulunk és elöznek,
    aki benne a van a tömegbalesetben vonal elött visszaáll a helyére (?),
    a Restartnál közthagynak a mintha vmi csodára készülnének ehelyett leszakitják a mezönyt...

Már a kilépésen gondolkoztam (a rakoncátlankodó pedálom miatt is) bár akkor egy élménnyel lettem volna szegényebb,ahogy Norbival és Gioval a futam 2. felében hajráztunk...Gratulálok Rednek és Izinek szép volt!

• Cowek
    Csípős (light) válasz:
    majdnem kiléptem a hiszti miatt :-) és csak remélem hogy nem fog folytatódni... én az ilyen befutókért jöttem vissza játszani.
    Szóval aludjatok rá egyet
  • gordon 24
    Most nem akarok ebbe a vitába belefolyni, de tényleg ennyire fontos ez a JÁTÉK hogy itt veszekedjetek.. Ki nem sz..ja le hogy ki kit lökött meg hol csetelt stb. Játszottunk jó volt ennyi. 1 semmi tétje nincs 2 ennyit nem ér..

Kérlek bennetek hagyátok abba, és ere az üzire ne válaszoljatok, csak gondoljátok végig.
  • IzI
    Jah es ha mar ma en voltam a gonosz akkor Tsanyiba is belekotok:) Nem volt szep hogy beleszolt a vegerdmenybe lekorozottkent:)

Varom a csipos valaszokat
  • Cowek
    GRAT!
    Gondolom továbbra is a 24 a kedvenced
  • gordon 24
    Hát a 7-8 dik közötti befuto sem volt kismiska!!!
    Grat 24!!!

• 72TSanyi
    Ahogy érzed. Nem figyeltem eléggé. Végül is jogos a reklamációd. Sry.
  • IzI
    Fogadok hogy ram gondolsz "sarga alatt kemenykedni":)
    G Szabo nem tom mer leptel amikor olyan szavakat nem mondtam rad hogy lekelljen lepned ha esetleg megbantottalak akkor elnezest es ez szol #123-nak hirtelen nem jut eszembe a nevet elnezest.
    Kikelesem pedig attol volt hogy amikor elmentetek mellettem sarga alatt semmi jelet nem lattom hogy vissza akarnatok engedni amikor volt ido ra boven.Csak hogy toya is tudjon rola elso sarganal vegig cseteltem igy kerem a buntit
  • petesilver
    Ahogy elnézem meglett volna a 4 :) Én ugyan bementem a pitbe szereltetni, de új start után annyira nem ment az autó, hogy nem láttam értelmét 176Mph-val 94 kört megtenni.
  • sajoati
    nekem egy szóval: major disappointment volt. na ez két szó. de .. endure and in enduring we grow strong. *g*
  • JuanG
    csapjunk a lecsóba:

óvok:

2. körben a baleset után TSanyi sárga alatt beelőzőtt engem (meg DTap-et is) teljesen érthetetlen módon...

16. körben Hazso és Perei balesete révén tropára ment a motorom, így feladni kényszerültem a versenyt...

DTap: versenyen nem szívesen chatelek, még privátba se, ezért nem válaszoltam...én nem állok neki sárga alatt keménykedni a jogos poziciómért, majd a bírók kiszabják a büntit...
  • sajoati
    hoppa, akkor a buntetest a versenybirosag kell, hogy kapja lol
  • Met
    szabály változás

"Ha a futam elején (ELSO 3 KÖR!) egy tömegbalesetben 4 autó komolyan megsérül vagy kiesik"
  • sajoati
    jo, hogy ennyien voltunk, mert igy legalabb 5 serultnel (2-3 halottnal) se volt meg a restart minimum lmao
  • sajoati
    jah
  • Met
    f@sza verseny volt
  • HaZso
  • george4
    Olvastam, grat nektek!:)
  • Met