51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • atyka
    Ja, sziasztok,sajnalom, hogy tegnap nem tudtam reszt venni a szezonnyiton, de betegseg sopor vegig a csaladon :( Remelem a kovetkezon mar tudok indulni es gratulalok a celbaerkezoknek!
  • atyka
    ...na, ez jo volt :)
  • 72TSanyi
    Ugye ebbe a Johnson-os reklámban, ami megy a közvetítés szünetében, abban egy Audi-ból száll ki az ipse?
  • B Lori
    Én is valami ilyesmire emlékszem
  • IzI
    De es utana kiment usa-ba
  • sajoati
    nem valami olyasmi volt, hogy eleg rendesen lesz*rozta a gyongen teljesito kocsijat a klio kupban, amire bemorcultak ra?
  • B Lori
    Makai-t elnyelte a fold,semmi hír,ha jól tudom a Clio-ba se megy
  • IzI
    Montoyara irtad elneztem.
  • IzI
    Hogy erted,melyik szeriaba van?
  • B Lori
    Nyírja rendesen az autóakt :DD
  • IzI
    Telleg a magyar sracrol ne mtudtok semmit aki tavaly probalkozott ott?
  • IzI
    Mar megint szetesett montoya verdaja hihetetlen
  • sajoati
    nemtom, azert az tok gaz, hogy a fel nextel mezony megy itt is :-/
  • B Lori
    Igen,valószinuleg ez csak reklám az új szurkolóknak mert most sokan érdeklodnek Montoya miatt
  • PuMy
    Kár h csak az első 3 futamot adják el így.
  • B Lori
    Már megy a himnusz :))
  • B Lori
    Igen,ezt csak olyan csinálhatná aki nem versenyez,egy versenyzo admin max. sárgát csinálhatna esetleg feketét eltorolni ha valaki igazságtalanul kap pl. amikor sárga alatt nem találjuk a helyunket,a Lucky Dog-hoz kellene neki az info ki az akinek jár és azt nehéz lenne megcsinálni.
  • B Lori
    Elso ránézésre valóban úgy nézett ki hogy csak a gumi ment tonkre,csak utána derult ki hogy a kerékagy miatt ami felforrósodott,aztán persze a falazás után le is jott :)
  • PuMy
    Jaja, tudom, de csak zöld alatt lehet körhátrányt visszaadni, ezért nehéz olyankor ha nincs olyan admin aki nem játszik. Éppen meg lehetne oldani h berakjuk gyorsparancsba és csak a rajtszámot kéne utánaírni.
  • B Lori
    Egy admin sok problémára megoldást jelentene de ki az aki ezt elválalná,esetleg aki nem akar hosszú életu lenni
  • IzI
    Meg szerencse hogy van nekunk egy B Lori aki kivalloan informalt
  • B Lori
    Igen,mert igaziból amikor kinyilik a pit akkor bemennek (vagy nem) ez elso korben lévok,a Lucky Dog-os megy tovább majd a célvonalnál megelozi a pace car-t és korbemegy,utána mehet a pit-be is ha akar,de a lényeg hogy restartnál neki kell az utolso helyrol indulnia az elso korben lévok kozul...az NR-be meh nem kell korbe menni hanem az admin beirja a chat-ba és már nincs is korhátrányba.
  • B Lori
    A jobb elso kerékagy ment tonkre menet kozben és ettol a gumi is ezért ment a falnak.
  • B Lori
    1:15 p.m.ET = 19:15 nálunk
  • IzI
    Montoya tegnap is nagyon jol ment a duel-be csak hat defektett kapott azt hiszem es ez miatt falazott es kitort a jobbelso fotomu azt hiszem
  • PuMy
    Nem, de gondolom azért kell h a játék a sor végére sorolja a versenyzőt, mert ha hátrasorolás nélkül kapja vissza a kört akkor azt a poziciót kapja ahol éppen van a körön lévő versenyzők között.
  • IzI
    De azert kell odamenni hogy sor vegerol tudjon indulni.Szep lenne ha elso helyezett elott haladna es ott kapna vissza a koret:)
  • Met
    nem kell pitbe menni ahhoz, hogy admin törölni tudja a plusz kört
  • IzI
    Mashol Lucky dog-ot adminnal oldjak meg.Ugy hogy admin mondja aktualis emberkenek hogy pitbe mennyen be lepje tul a megengedett sebesseget es ez automatikus hatrasorolast jelent es amikor elindula verseny visszakapja a koret.Az hogyan csinalj gozom sincs :)
  • PuMy
    Hány órakkor kezdődik?
  • B Lori
    Sajna a NR2003-ban új fizika nemigen lesz,a MOD állítólag a CTS fizikát fogja használni.
  • B Lori
    http://www.nascar.com/promos/busch/racestream/index.html

Ezt még egyszer ide teszem hogy akit érdekel nézheti ma a Busch versenyt Daytona-ból,Montoya is indul meg Hornish a tavalyi IRL bajnok és Indy 500 gyoztes.....remélem jól fog mukodni,ez csak stream nem kell feltolteni mint a TVU-nál.
  • B Lori
    Jó,én csak a konfliktusok elkerulése miatt hoztam szóba.

Tegnap is az volt a gond hogy a két elso nem egyformán gondolkodott ezért belul jobban lassítottunk a kulsok meg elmentek,persze az is igaz hogy ez csak ezeken a pályákon okoz gondot ahol 2 sorba megyunk mert nagyon szoros és esetleg a verseny hevében nehéz megjegyezni hogy most ki mogott is voltam amikor a sárga megjelent.

Egyébként amit mi csinálunk az is a régi "Gentlemen's agreement" lightos változata amit ott is azért szuntettek meg mert a korvisszavételnél osszetorték magukat,a mostani Lucky Dog-nál mindenki lelassul és tartja a helyét az elso korhátrányban lévo csak az utána veheti vissza a kort amikor már kinyílt a a pit.

• Met
    Senki sem mondta, hogy el KELL engedni a körhátrányost. Az elsőre van bízva, hogy ha meg tudja oldani baleset nélkül, hogy elengedje akkor tegye. Amikor megáltunk, kevesen voltunk és megoldható volt a dolog.
  • B Lori
    Azért én se az "élet-halál" harcra gondoltam,de a drasztikus sebességcsokkentés nemigen jó megoldás,volt amikor meg is áltunk meg olyan is hogy aki nagyon hátul volt igyekezetébe nekiment az elsonek,nem beszélve aztán a pace car problémáról mert az meg elmegy aztán nem tudtuk hogy most el kell-e engedni vagy inkább utolérni.
    Ha a célvonal után van a baleset akkor mire korbeérunk biztos eltunnek onnan,ha meg távolabb akkor le tudunk lassítani ha áthaladtunk.....csak azért hoztam fel mert szerintem így egyértelmubb a dolog.
  • petesilver
    Érdekes, hogy köröznek a pályán hibridek is, régi hátsó szárny+új első leszorító. Rengeteg infó van a főoldalon az új autóról, hát nem irígylem a moddereket, elvileg a fizikát is át kéne írni a játékban ugye, mivel az új hátsó szátny pl 0-16 fok között állítható.
  • petesilver
    Hát ezt a látványt még szokni kell! Car of Tomorrow
  • bcs78
    ...de kár hogy nem tudtam jönni... :(
  • gordon 24
    Szerintem nem jó ötlet a régi szabály szerint csinálni. De a Lassitás mértéke a lényeg. Nem jó az hogy ilyen drasztikus lassitás van. Az lenne a normális ha szépen fokazatossan lassulnánk. Mert ez ahogy most van elég veszélyes.
  • Met
    A lucky dog miatt lett kitalálva, hogy az első lassít és elengedi ha BIZTONSÁGOSAN meg tudja oldani és van 2-3 autóval mögötte körhátrányos. Most azért jó, hogy nem áll meg a sor mert 3/4-d pályával hátrébb van valaki akinek vissza lehetne adni a kört.
    Szóval ezzel nincs baj.
    Beintik a sárgát, lassítás, mindenki tartja a helyét, az első is lassít és ha van a környéken körhátrányos akkor elengedi, de csak akkor ha satuzás nélkül meg tudja oldani, mert az balesetveszélyes lenne.
    Az is rossz megoldás ha célvonalig toljuk mert van egy baleset és nem elég, hogy kerülgetni kell a roncsokat de még tolni is kell, hogy 1 pozícióval előrébb kerüljön.