NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#felkialtas>Ha ma 2 pályát próbáltok, akkor lsz szóljatok rám msn-en vagy icq-n, mert a 2.-ra már beneveznék.... Thx.<#felkialtas>

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Jovan csak ugyesen:)
Jovan csak ugyesen:)
Kuldtem car file-t ha gondolod felrakhatod:) felteve ha nem akartok zold jarganyt nezni:)
Alexease
Aktivizalom ha hazaerek, ha hazaerek;)

Koszi a szervezest es a szerver inditast!
elment
IzInek: toyahsw.hu
Lorinak: Igen, ha úgy alakul megnézzük mind a kettõt, ha nem akkor Talladegát :)

A szerver amúgy már fut, Talladega TR UK set.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

<#kuss>
Met
az újjak nem okoskodnak már az elején, qssolnak végig :P

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Szerintem SSW palyakat a vegere kene hagyni azzal van a legkevesebb gond
Uj vagyok nem ismerem a szokasokat :)
Palyakon?:)
Akkor ma a TR pályákon megyunk?

<#nezze>
Met
beszari:P

Alex jolenne ha aktivizalnad magad<#zavart1>
bcs78
Hmmm, jól hangzik... nem vagyok egy autóversenyre járós típus, de itt körbenéznék. Kár hogy ilyen szûkszavú az oldal.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

Hát várom már 2008-at, ha tényleg ide is jönnének! <#vigyor3>

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Hát kemények vagyunk wazze!!

Downhill!!

gordon 24
Na kiru.. Végre+1 fõ...

Downhill!!

petesilver
4en voltatok? Mi izgalmas SSW futam lett volna! :)

Mission Impossible 2010: PRO Class

<#violent>
Met
<#hehe><#nyes>

Ez am a hozzaszolas :)
Met
<#dumcsi><#kuss><#fejvakaras><#zavart2><#szomoru1><#eplus2>

Meg kene egy mail cim Toya vagy Alex,car file miatt
Jah egyebkent a szerverdij Volyka Csaba neven ment at
<#csodalk>

Lehet orulni es buslakodni holnaptol mar enis jovok:)
Illetekesnek szol:atutaltam a zsetont kerem a passzt<#zavart1>
gordon 24
MEGCSINÁLTAMMMMMMM!!!!!!!!! Ugyhogy minden ok jövök pénteken!!

Downhill!!

gordon 24
Nem elbasztam a Rootert. Nálunk 4 gép van fent egy rooteren. Ez vezeték nélküli ügy. Levan tiltva a külsö behatolás ellen. Ugye 4 gép 4 kártya ez a négy kártya van beirva a rooterbe mást nem enged. Na most jön a szitu. Tönkre ment az egyik kártya. Kicseréltettük de ugye nem engedte fel. Bementem az agyába beirtam ezt a számot majd mentettem. És azóta egy gépet nem enged fel. Igaz hogy a lakásba a mdem hurcolásával lehet netezni de a Rooter az megdöglött. Ezek után tudom hogy nem fogunk tudni felmenni le reseteltem. Ugye elvileg igy mindent vesztett és elvileg felengedne. De nem teszi meg. Emiatt nem tudom ujra beálliotani.

Downhill!!

Met
felhívod az 1212-t és azok megcsinálják, vagy ráültél a hálókártyára?:)

gordon 24
Wazzz. Szétment a netem nem tudom hogy mi leyz pénteken. Remélem megtudom javitani..

Downhill!!

A kép megtévesztõ! <#vigyor3>
Azért az a képen nem látszik, hogy az uccsó 12 körre Toya nem pitelt, hogy ezzel tegye számára is izgalmassá a befutót.
A vicces az, hogy ez a húzás még ígyis majdnem bejött neki, de végül az utolsó körben sikerült az, ami nekem még HNR CUP szerveren soha! <#pias>

Van ido gyakorolni boven es ha heti 4-5 orat raszansz annal elegnek kell lennie
gordon 24
Nekem is pont ez a gondom. A fékezésnél a legrosszabb. Mertha rövid féktávot veszel a hátulja megy HA meg hosszut akkor meg lassu vagy és félõ hogy a hátsó nekem jön. Szóval nekem Martinsvillbe nem tetszett. De igaz az is hogy Toya és Sanyi elég jól mentek vele. Szóval lehet mgetanulató. De szerintem nagyon hosszu és unalmas versenyeink lesznek ha bevezetjük mivel én tegnap teljesen egyedül hoztam össze 3 sárgát. Szóval szereintem mindenki legalább +fél órára számitson. És kb 2x annyi kiesõre.

Downhill!!

Met
ahha, akkor ezért tetszik ez a setup neked<#eplus2>

áááá ez gyenge kifogás <#eplus2>

Hát nem álmai setupja, de arról beszélt, hogy nincs ideje 100 kör megtételére! <#wow1>

és Zso,vagy annyira nem tetszett neki hogy a versenyen már nem is ment?

Jo sokan voltatok:) Ugy latszik a koridom nem rossz:)
Engem speciel ez a kanyarkigyorsítás zavar a legkevésbé sott ez inkább hasonlítt ránézésre az igazi autó viselkedésére,a DMP-s is így mukodik hogy finoman kell kigyosítani,nekem foleg a kanyarbemenet azaz a fékezés okoz gondot még sok pályán a fast2 settel is,szinte az osszes hibát így kovettem el ezért is van hogy mindig nekem van a leghosszabb fékutam és a mogottem lévo rámfut.

Miután a 2. UK-s setupra váltottunk, az alábbi eredmények lettek.

Vezetoi hiba?:)
Met
"Tudom", hogy miért fordul be az orra.

En leirtam miert fordul be.Az a 2 dolog kemenyen kozrejatszik
Met
jó persze sárga szokott lenni de nem mindegy, hogy mennyi és miért
a koccanás, néha megpörgés rendben is lenne de az, hogy kanyarból kijövet befordul az orra az már gázos..

20.541 volt a legjobb idom,sokat nem tokoltem vele lenne meg 1-2 tized:)
Nem csodalom hogy nem tetszett zso-nak mert nekem se szimpi:) Csak tudnam mer van elso szettartas 0.125 nem csoda hogy kifordul kanyar kigyorsitasnal +elso rugok is ue. idezik elo.Nah mind1 akkor is jobb mint a fast2:)
Mennyit volt a legjobb ido?