51527
-
#46602 SZERVER ELINDITVA!
HNR CTS CUP, Britol Night, 100 kor, FAST -
#46601 amúgy van ebben 3D-s jelenet? ami szemüveggel mégjobb? -
B Lori #46600 Nem tudom pontosan milyen élményre gondolsz de ez nem kimondottan ismeretterjeszto dokumentum film hanem foleg a látványra épul,de ennek ellenére sok hasznos,érdekes információt tartalmazmivel az IMAX kamera bazi nagy ezért sajnos belso kamerás felvételt versenybe nem tudtak készíteni.
-
#46599 Van benne igazság.. Ez egy tömör összefoglaló. De nem rossz. -
#46598 mint dokfilm elég gyenge, önmagában profi munka, de nekem olyan 1%-ban adta át a nascar élményt
látványos, jól meg van rendezve, de nem egy nascar alapmű -
#46597 Nagyon nagy ez az imax 3d.. Gratula a fordítoknak remek munka!!! -
B Lori #46596 Este Bristol Night-ot indítani!!!! :)) -
IzI #46595 Igy mar oke:) -
#46594 Most programozva van, nem kezzel lin kelve, azert ilyen. Programbol nem tudom osszecsomagoltatni 1 file-nak. A csomagolgatashoz, feltoltogeteshez meg nincs kedvem, mert ha mindig jon egy-egy uj festes, akkor lehet 20-40-60 megat toltogetni ujra es ujra;)))
Valszeg mindenki hasznal valamilyen letolto managert, igy jobb gomb, letoltes minden XY-al, OK;))))) -
B Lori #46593 Akkor azért mert túlzásba viszed :)) -
B Lori #46592 Jobb egér katt és megy,van hogy várni kell egy kicsit de jonnie kell most próbáltam. -
#46591 nalam megy szepen...
-
IzI #46590 Neked mukodik vagy masnak?Mert nekem mintha nem akarna -
IzI #46589 Nem,3futamot mentem 1 nap alatt persze mind daytona volt es mindannyiszor belemszaltak.Szal eleg szarul sikerult foproba.Ma lesz meg1 daytona meglatjuk mi lesz:) -
#46588 Régen volt az a "letöltés egyben"...vagy mi című gomb, az tetszett :) -
Redvin #46587 Hali. Valaki nem tudná az összes cup és cts autofestest feltenni valahova egy-egy zippben? Jo lenne ha meglenne egyhelyen, es nem egyesevel kene letoltogetni. -
B Lori #46586 Csak mert te kérted :)) -
B Lori #46585 Veled meg mi volt az escorsba,behuzott kézifékkel mentél? -
B Lori #46584 Ha nálunk kiteszik akkor az USA-ba mit várjunk,ki fog ott szponzorálni egy magyart? -
B Lori #46583 Mi az hogy nem,végre célbaért egy Cup versenyen és 19-ik lett :) -
IzI #46582 Hat Montoya nem alkotott maradandot.Nincs hosszabb osszefoglalo a vegerol mert latom epp vki fejreallt:) -
#46581 Daytona 500 2007 LAST LAP -
#46580 tavaly beszólt a clio kupában, panaszkodott, hogy rossz állapotú autót kapott, és kitették a kocsiból egy szempillantás alatt. -
B Lori #46579 Jól mondod "volt" sott azt is mondta hogy 11 versenyre meg van a pénz is...... -
IzI #46578 Majd Norbit kikuldjuk :)
Remelem ma Montoya valami maradandot alkot majd:) -
#46577 allitolag akkoriban komoly volt, hogy NASCAR/CTS-ben fog menni... -
#46576 Ha esetleg valaki még nem látta, IMAX Nascar-os képernyővédő -
B Lori #46575 TVU wheels Daytona torténete most -
B Lori #46574 Talán az ASCE-be,állítólag magyarországról is van érdeklodés....a NASCAR-ba már egy Villeneuve-nek is nehéz bejutni. -
#46573 Saját elmondása szerint akkoriban 10 futamra kapott "igéretet" a következö szezonra.Természetesen nem árt ha jó kapcsolataid szponzoraid vannak mert nagyon nagy a "túljelentkezés".
A bemutatkozása egyáltalán nem volt rossz az ARCA-ban söt kimondottan jónak mondható föleg ,hogy figyelembe vesszük,hogy honnét jött és milyen (mennyire más) autókkal versenyzett eddig.Sajnos a futam vége felé történt balesete amit egy lekörözött okozott nagy balszerencséje volt.Mindenesetre történelmet irt Magyarként NASCAR ügyben...
Jó lenne ha egyszer lehetne folytatása Magyar vonatkozásban... -
#46572 Igen!! Az ABMOTEURS 21:30-ra irta ki. Gondolom a Fox is hasonló vagy kicsit korábbi időben kezdi!!! -
#46571 Ma lesz a daytona cup közvetítés? -
#46570 Köszi, legközelebb megfogadom a tanácsod! -
B Lori #46569 Ennyire azért nem kellett volna izgulni -
#46568 Én is betegség miatt voltam kénytelen távol maradni a futamról. Olyan gyomorrontásom volt, mint még soha. Annyit jártam klotyóra, hogy a végén a seggem olyan vörös volt, mint egy páviánnak. -
#46567 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(el-sl.net)-ről szedhető az NASCAR 3D: The IMAX Experience magyar felirattal.
Köszi mindenkinek aki segített elkészíteni! -
#46566 Ja és az eredmény és bajnoki táblázatokat is várom. :) -
#46565 Akit érdekel esetleg, egy rövid, de nagyon jó pdf itt a COT-ról:Car of Tomorrow technical pdf -
#46564 Na emberek, az illetésektől várom a nyilatkozatokat a pumy(kukac)freemail(pont)hu-ra (cts és cup is). Köszi! -
72TSanyi #46563 A8-as Audi, ahogy nézem......