51535

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • PuMy
    Az ffb szerintem, én 20%-on használom, plusz a kormánybeállításnál is medium, de még így is kemény volt.
  • B Lori
    Nekem meg a gázpedál romlott el pedig addig semmi baja nem volt,bocs akinek ott gondot okoztam de hirtelen nem tudtam miért nem akar gyorsulni....nem tudom mi lehetett a gond,restart után jó lett lehet hogy az USB szarakodott,pedig a kedvenc pályám volt
  • gordon 24
    Miért van az hogy hasonló Liner és Ratio mellett. Nekem 20-30 körönkét ugy elment a tapadás mint állat nektek meg nem? Mit csinálok rosszul?

Ratio 18
    Liner 95
    ff. 90
  • petesilver
    Hát Freak, kár hogy jöttek lekörözni, az utolsó körökre neked tartogattam magam.:) Gondoltam vagy elcsíplek célvonalnál kigyorsításkor a végén, vagy nem. Aztán jöttek sokan, lekeveredtem az ívről, és maradtam lent inkább, mint kijöjjek valaki elé. űmajd next time elkaplak! :)
  • Cowek
    Bocsi Freak, nem akartam beszólni de sárga alatt nincsen előzés, és ha beengedtél volna, nem trafálom telibe a másikat. Az meg pech hogy moderatén sem tudták megjavítani a verdát.
  • B Lori
    Igen,én úgy tudom nem játszák és nem is játszották
  • 72TSanyi
    IMAX mozi akko' a közelbe már csak Bécsben van? És ott még lehet hogy játsszák is ezt filmet időnként?
  • B Lori
    Ez a film az IMAX 3D moziba készult,a DVD-n semmilyen 3D jelenetet nem látsz.
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!

HNR CTS CUP, Britol Night, 100 kor, FAST
  • Met
    amúgy van ebben 3D-s jelenet? ami szemüveggel mégjobb?
  • B Lori
    Nem tudom pontosan milyen élményre gondolsz de ez nem kimondottan ismeretterjeszto dokumentum film hanem foleg a látványra épul,de ennek ellenére sok hasznos,érdekes információt tartalmazmivel az IMAX kamera bazi nagy ezért sajnos belso kamerás felvételt versenybe nem tudtak készíteni.
  • gordon 24
    Van benne igazság.. Ez egy tömör összefoglaló. De nem rossz.
  • Yeltzin
    mint dokfilm elég gyenge, önmagában profi munka, de nekem olyan 1%-ban adta át a nascar élményt

látványos, jól meg van rendezve, de nem egy nascar alapmű
  • gordon 24
    Nagyon nagy ez az imax 3d.. Gratula a fordítoknak remek munka!!!
  • B Lori
    Este Bristol Night-ot indítani!!!! :))
  • IzI
    Igy mar oke:)
  • Alexease
    Most programozva van, nem kezzel lin kelve, azert ilyen. Programbol nem tudom osszecsomagoltatni 1 file-nak. A csomagolgatashoz, feltoltogeteshez meg nincs kedvem, mert ha mindig jon egy-egy uj festes, akkor lehet 20-40-60 megat toltogetni ujra es ujra;)))

Valszeg mindenki hasznal valamilyen letolto managert, igy jobb gomb, letoltes minden XY-al, OK;)))))
  • B Lori
    Akkor azért mert túlzásba viszed :))
  • B Lori
    Jobb egér katt és megy,van hogy várni kell egy kicsit de jonnie kell most próbáltam.
  • atyka
    nalam megy szepen...
  • IzI
    Neked mukodik vagy masnak?Mert nekem mintha nem akarna
  • IzI
    Nem,3futamot mentem 1 nap alatt persze mind daytona volt es mindannyiszor belemszaltak.Szal eleg szarul sikerult foproba.Ma lesz meg1 daytona meglatjuk mi lesz:)
  • atyka
    Régen volt az a "letöltés egyben"...vagy mi című gomb, az tetszett :)
  • Redvin
    Hali. Valaki nem tudná az összes cup és cts autofestest feltenni valahova egy-egy zippben? Jo lenne ha meglenne egyhelyen, es nem egyesevel kene letoltogetni.
  • B Lori
    Csak mert te kérted :))
  • B Lori
    Veled meg mi volt az escorsba,behuzott kézifékkel mentél?
  • B Lori
    Ha nálunk kiteszik akkor az USA-ba mit várjunk,ki fog ott szponzorálni egy magyart?
  • B Lori
    Mi az hogy nem,végre célbaért egy Cup versenyen és 19-ik lett :)
  • IzI
    Hat Montoya nem alkotott maradandot.Nincs hosszabb osszefoglalo a vegerol mert latom epp vki fejreallt:)
  • DTap
    Daytona 500 2007 LAST LAP
  • robotnyk
    tavaly beszólt a clio kupában, panaszkodott, hogy rossz állapotú autót kapott, és kitették a kocsiból egy szempillantás alatt.
  • B Lori
    Jól mondod "volt" sott azt is mondta hogy 11 versenyre meg van a pénz is......
  • IzI
    Majd Norbit kikuldjuk :)

Remelem ma Montoya valami maradandot alkot majd:)
  • sajoati
    allitolag akkoriban komoly volt, hogy NASCAR/CTS-ben fog menni...
  • Met
    Ha esetleg valaki még nem látta, IMAX Nascar-os képernyővédő
  • B Lori
    TVU wheels Daytona torténete most
  • B Lori
    Talán az ASCE-be,állítólag magyarországról is van érdeklodés....a NASCAR-ba már egy Villeneuve-nek is nehéz bejutni.
  • DTap
    Saját elmondása szerint akkoriban 10 futamra kapott "igéretet" a következö szezonra.Természetesen nem árt ha jó kapcsolataid szponzoraid vannak mert nagyon nagy a "túljelentkezés".
    A bemutatkozása egyáltalán nem volt rossz az ARCA-ban söt kimondottan jónak mondható föleg ,hogy figyelembe vesszük,hogy honnét jött és milyen (mennyire más) autókkal versenyzett eddig.Sajnos a futam vége felé történt balesete amit egy lekörözött okozott nagy balszerencséje volt.Mindenesetre történelmet irt Magyarként NASCAR ügyben...
    Jó lenne ha egyszer lehetne folytatása Magyar vonatkozásban...
  • gordon 24
    Igen!! Az ABMOTEURS 21:30-ra irta ki. Gondolom a Fox is hasonló vagy kicsit korábbi időben kezdi!!!
  • PuMy
    Ma lesz a daytona cup közvetítés?