51527
-
#46642 Jaja.. De pálya rövidítés (repülés) az büntetendő nem? DD -
B Lori #46641 Így már ketten fogna szárnyalni :))) -
B Lori #46640 LFS-ben a 3 számjegy a divat? -
#46639 Első Totoya a csapatban!!! Üdv itt!!! Reméljünk Peter Silver(aszem ő a red bullos)nem haragszik meg hogy ő is Red Bullos. De király. -
#46638 -
#46637 Srácok! Jó hirem van ugy néz ki egy taggal bővülünk.
Elözetesen amig lejár a regisztráció utáni 24 óra (holnapra meglesz) Zsolt nevében jelezném itt az indulási szándékát.
Zsolt az LFS-ben aktiv tag gondolom igy remélem nem lesz akadálya az indulásának.303-as rajtszámmal Zsoltika néven szeretne velünk körözni.
Zsolti kocsija innét letölthetö -
B Lori #46636 Nem -
#46635 - Bristol fent van.
- Banner csere: irtam a topicba;)
- Az archivum majd veglegesedik;) Amugy koszi!
- California: ugy tudom az eredetin megyunk (legalabbis, nekem a naprtarban nem volt jelezve az uj palya). Pl. a CTS Futamok resznel, a Race Event sorban lehet latni a hasznalt palyat. -
#46634 A Cali futam az felújított pályán fog lezajlani? -
#46633 A 2006-os évröl beszélek. -
#46632 Az arhivumba pedig a 35. futam utáni állás került be gondolom véletlen. -
#46631 gondolom ezer jobb dolgod van, csak érdeklődnék, hogy a bajnoki tabella idei újjászületése mikor esedékes
meg hogy megcsináljuk-e a linkért cserébe cikk dolgot amit a hnr fórumon írtam? -
#46630 Ejjel ha vege lesz a szerveren az F1-es versenynek, es ha nem alszom be, akkor kiteszem a keddi eredmenyeket (plusz Toya-nak a cuccost:D). -
#46629 Igen, szabad. -
#46628 Kérdés: a 303-as rajtszám szabad-e a HNR-ben?
Lenne egy aktiv LFS tag aki szeretne indulni a bajnokságban (talán már pénteken jönne is).Segitenék neki a festésben azért kérdezem.
Köszi! -
#46627 uhh, tegnap nem tudtam jonni, ej be kar, le voltam faradva, 4 orat motoroztam a kellemes februari delutan-esteben, hehe.
-
#46626 Semmi gond, előfordul az ilyen szerencsétlen helyzet. -
#46625 Köszi.. Ezt gyakorolni kell.. -
Toya #46624 A CTS kocsiknál van egy olyan pont a kanyarban a road és a rövid ovál pályákon amikor érdemes teljesen elvenni a gázt és akkor szinte magától befordul az autó.
De ez tényleg csak nagyon rövid idő. -
#46623 na megnéztem, az utolsó lámpa még zöld, amikor behúzok melléd, mire kijön a sárga, már kanyarodunk 2wide, és nem tudtam tenni semmit :S
2-3 mp volt a sárgától addig amíg megláttam a kanyar végén keresztben Red autóját, akkor már hiába lassítottam volna
sajnálom, ha két másodperccel korábban jön a sárga, már nem megyek be belső íven melléd, de még zöld alatt kezdtem meg a támadást
-
#46622 Lehet hogy az a gond? Ebbe van valami.. Többet kéne fékezni... Hát lehet.. Meg kell tanulnom.. Ez igy nem oké.. -
B Lori #46621 Ha gyengíted szerintem még konnyebben elfordítod és így még jobban tudod koptatni,nem kormánnyal,kerékkel kell lassítani. -
#46620 replayt már kaptam, thx Zso -
#46619 Oké majd valamit kitalálok.. De érdekes hogy offline nincs ilyen gondom.. Pedig cts-el ott is Fast-al mentem.. Csak gondolom ott nem megyek ilyen gyorsan vagy nem tudom.. Majd próbálkozom.
De ha valakinek van tippje irja meg!!! -
#46618 sorry, ha miattam történt, vállalom a következményeket
úgy emlékeztem, hogy a játék eredeti szabályai szerint játszuk (a sárga beintése után a vonalig verseny van), és talán már melletted voltam vmennyire amikor beintették és megláttam az úton vkit keresztben
nincs replayem, vki küldhetne, thx
Pete: izzadtam keményen, kár hogy elcsúsztál, jó befutó lett volna -
B Lori #46617 Erre tomoren azt lehet mondani hogy akkor a vezetési stilusodon kell változtatni valószinu hamar elkoptatod a gumit -
#46616 Nemtom, prószáld ki. Nekem jobban megy ha puhább az fbb, csak ebből gondoltam. -
#46615 Túl erős lenne? De ez mért számit a tapadásban? Attól nem fordítom jobban.. Vagy De? Mert igazából szerintem az lehet a baj hogy túl sokat fordítok és elmelegszik nem? Ezt valahogy orvosolnom kell mert emiatt lassulok be mindig.. És ez nem jó, szerintem legalább 1 helyet jelentene ha nem melegedne el. Persze ez nem fontos de mégs jó lenne. -
#46614 Nálam 100%, játékban 70% volt. Mint írtam, rárántott néha az egyenes részeken is :) -
B Lori #46613 Nekem meg így volt:
Ratio 17
Liner 100
ff. 70
-
#46612 20-30 kör után.. Igaz.. Sry.. -
B Lori #46611 20-30 kor után,nem? -
#46610 Az ffb szerintem, én 20%-on használom, plusz a kormánybeállításnál is medium, de még így is kemény volt. -
B Lori #46609 Nekem meg a gázpedál romlott el pedig addig semmi baja nem volt,bocs akinek ott gondot okoztam de hirtelen nem tudtam miért nem akar gyorsulni....nem tudom mi lehetett a gond,restart után jó lett lehet hogy az USB szarakodott,pedig a kedvenc pályám volt -
#46608 Miért van az hogy hasonló Liner és Ratio mellett. Nekem 20-30 körönkét ugy elment a tapadás mint állat nektek meg nem? Mit csinálok rosszul?
Ratio 18
Liner 95
ff. 90
-
#46607 Hát Freak, kár hogy jöttek lekörözni, az utolsó körökre neked tartogattam magam.:) Gondoltam vagy elcsíplek célvonalnál kigyorsításkor a végén, vagy nem. Aztán jöttek sokan, lekeveredtem az ívről, és maradtam lent inkább, mint kijöjjek valaki elé. űmajd next time elkaplak! :) -
#46606 Bocsi Freak, nem akartam beszólni de sárga alatt nincsen előzés, és ha beengedtél volna, nem trafálom telibe a másikat. Az meg pech hogy moderatén sem tudták megjavítani a verdát.
-
B Lori #46605 Igen,én úgy tudom nem játszák és nem is játszották -
72TSanyi #46604 IMAX mozi akko' a közelbe már csak Bécsben van? És ott még lehet hogy játsszák is ezt filmet időnként? -
B Lori #46603 Ez a film az IMAX 3D moziba készult,a DVD-n semmilyen 3D jelenetet nem látsz.