51527
-
#46683 Busch Mikor kezdődik? -
#46682 Ha esetleg valakit érdekel, egy torrent oldalról tölthető a Daytonai futam HDTVRIP, 2,29GB
innentől a többit privátban -
#46681 Nem a notorius sárgaokozás a baj (nem is mondom,hogy az lennél-magamat sem sorolom oda) hanem,hogy a rajtnál minden futamon valaki kiesik,ha kis "szerencséd" van akkor többen kiesnek és van uj rajt ha nem szivsz...De soha nincs megvizsgálva miért volt mintha természetes része lenne a dolognak.Ha a rajtbaleset okozás is büntetve lenne talán jobban vigyáznánk.Ezekkel a setekkel még gyakoribbak lesznek az ilyen esetek ha nem figyelünk jobban.A tegnapi futam azt bizonyitja mig a létszám le nem esett a tavalyi szintre nem sikerült elrajtolni normálisan. -
72TSanyi #46680 A második büntetést azért kapta Zsolti, mert ő már akkor belekezdett az előzésbe, hogy beintették a zöldet, viszont még nem haladt át a célvonalon. -
B Lori #46678 Igen,engem még a kerék fustoltetés is zavar az indulásnál,egyszer majdnem nekimentem a falnak mert semmit se láttam,de a lényeg a 3-as kanyarnál már illene egyformán menni. -
B Lori #46677 A szabályokat nem ártana versenyen kívul gyakorolni,direkt elrontasz valamit és akkor kapsz buntetést,akár 100x egymásután kipróbálahtod mikor mit kell csinálni,állítsd be azt is hogy feliratozza a spottert mert akkor el tudod olvasni a lényeget a buntetésnél meg a számokat is. -
#46676 Itt van milyen büntetéseket kaptál:
LAP # INFRACTION PENALTY
18 303 Unsafe pit exit Go to end of longest line
19 303 Passing under yellow Held for 2 seconds
Az elsőnél a pitből kijövet túl korán felhajtottál a vonal fölé, vagy felcsúsztál, ezért a mezőny végére kellett állnod.
a második esetben azért kaptál feketét (ezt én is láttam), mert amikor úgy döntöttél hogy kiállsz pitelni, belül megelőzted azt aki előtted volt. Nem szabad akkor sem előrébb lenni mint az előtted lévő.
Szerintem tanulságos kis futamod volt :-) -
#46675 HNR Nextel Cup, California
- Eredemenyek
- Visszajatszas
- Report
-
#46674 Akkor meg lehet szabni azt is hogy pl: 0,2 és ,05 között kell lenni rajtnál... vagy szűkebbre is lehet venni, akkor biztos az lesz belőle amit írtál: egyenletesen elindul a mezőny -
#46673 Ha körhátrányba vagy és mondja spotter, hogy menj belűre de nem akarsz 2 dolgot tehetsz, ha több körhátrányos autó van de neked kell az "elsőnek" lenned akkor nem leheted meg, hogy nem mész előre mert a mögötted lévőkkel tolsz ki, olyankor végig hajthatsz a piten és a sor végére kerülsz, ha egyedüli körhátrányos vagy akkor lemaradhatsz de csak is a belső "sávban"!
Amúgy nincs semmi ördöngősség benne, szépen maradsz belül mész normál sebességgel, nem kacsázol összevissza majd a többiek megoldják az előzést:) -
Redvin #46672 semmi gond, csak zold elott 1 mpvel lassitanom kelett mert az elottem levok is lassultak, es gondolom ezt nem vetted eszre. Szerintem meg azt a szabalyt kene bevezetni hogy mindenki zarkozzon fel es tartsa a tempot, ne pedig gyorsitas-lassitas-gyorsitas legyen a sargak alatt. -
Redvin #46671 Semmi gond, teljesen jogos, es bocs, bar nem igazan tudtam mit tenni, de ezt majd a birok eldotnik (bar nem hiszem hogy en az a notrius sarga okozo lennek). -
#46670 Majd belejössz! Szerintem azért meg lehet érteni ha első alkalommal nem ismeri az ember a gép rigolyáit. Egyébként itt minden kérdést feltehetsz ami felmerült benned, rádborítjuk az információt. -
#46669 a 35. kör környékére kicsit besokalltam már a sárgáktól, de aztán az egészet egyben nézve pozitív csalódásban volt részem. :)
tök jól elvoltunk Juannal az utolsó vagy 50 körben. (csak Sanyi nem hagyott nyugton minket, de aztán ő eltaktikázta magát, hehe.)
aki kiesett, annak javaslom a szignicsöröm tanulmányozását. :) (persze múlt héten az első körös daytonai kiesést követően nekem se volt sok kedvem hozzá...) -
#46668 Sziasztok!
Először is elnézést kérek, hogy beszéltem a verseny közben csak nem értettem mit mond a spotter hova álljak és igy nagyon nehéz volt:(! A következő versenyre már lesz magyarosításom! ( Köszi Izi) A galibáért is soryy amikor kicsúsztam a sárga után!
Üdv: Zsoltika -
#46667 egyetértek, sőt volt olyan tervezet is hogy első zöld körben nincs előzés... -
#46666 Értek mindent :-) Van ilyen, de a szabály szerintem nem lenne rossz... -
#46665 Azt nem értettem Juan miért futottál rá az előtted lévőre, de sajnos megsínylettük. Érdemes lenne bevezetni azt a szabályt ami a többi ligában alap: 0,2mp-el le kell maradni zöldnél. -
#46664 bocs Red!! nem tudom mi történt csak a zöldre figyeltem, aztán már ott is voltál előttem, próbáltam elmenni de nem jött össze, befékezni nem akartam, elcsesztem :(( ... -
#46663 Np. Azért végig mentem...2 körrel a vége előtt elfüstölt a motor is, de azért betoltam :) -
IzI #46662 Zsolt itt megtalalod a magyar spotter hangot tedd fel es ugy konnyebb lesz.Van meg jatekmagyarositas is valahol ott
http://www.hsw.hu/index.php?catsid=9&lm=800 -
#46661 Hát, ez iszonyat sz@r volt, legalábbis az eleje.
Az első sárgát én intéztem, sikerült felragadni a falra és utána balrahúzott a kormány, nemtudom, hogy azért mert megsérült a futómű vagy a kormány hibája miatt ezt majd valaki elmondhatná, előtte nem volt vele gond.
Gio: sorry, nagyon belassultál, nemtudom, hogy fékeztél vagy nem de előtte nem tünt fel, hogy így vennéd a kanyart, na azért ökleltelek fel -
#46660 Rajtnál #85 #076 megóvom (bocs Red nem neked szól hanem,hogy mindenki figyeljen).165nél nem mentem többet majd felszállt a füst... -
#46659 Restartnál egy bazinagy tömegbalesetet láttam, aztán kifagytam teljesen :( -
#46658 Cowek festése
Miért baj ha publikálja? Aki erre vadászik 3 perc alatt visszafejti úgyis... -
#46657 Technikailag elvileg semmi, leszamitva hogy kulfoldre nincs savszelessegunk. Irtam MoZsonak, mivel O felel a szerverert, hogy hasznalhassuk a porogramot, mert az elvileg publikalja mindenfele. -
#46656 Mondja meg nekem valaki, mi az akadálya az NRTV-nek a szerveren? -
#46655 SZERVER ELINDITVA!
HNR Nextel Cup, California, 125 kor, UK Setup!
-
#46654 Üdv itt!!! Sok sikert, a versenyeken, és a bajnokságban.. -
#46653 Ha nem várnám ekkora izgalommal a mai versenyt még irni is tudnék!:D -
#46652 Sziasztok Zsoltika vagyok a 303 az rajtszámmal akit a Dénes felkonferált! Aktiv tagságom van az lfs ligában ott (106 a rajtsámom)!
Indulni szeretnék a nsacarban már a mai versenyenés mar jelentkeztem a Nascarracers.hu n!
Üdvözlettel: Zsoltika -
IzI #46651 Keressel meg azt meglatjuk :) -
#46650 Öreg rókának öreg dizájn! -
pasztor #46649 Szervusztok Kispajtások, ma jönnék én is, de se pénz se fegyver.
Izé, ha valaki megdobna egy IP + jelszó kombóval, akkor jönnék, a szerverpénzt meg fizetném jövö héten (ha valaki küld számlaszámot, meg hogy mennyi is az annyi), kisdobos becsszó! -
B Lori #46648 Aki sokat dolgozik nem ér rá pénzt keresni :DD
Csak azok a új pályák lesznek használva ami benne van 2007 Cup Track pack-ba,a tobbi verseny az eredeti pályákon zajlik. -
#46647 Köszi! Bár sajnos úgy néz ki most pénteken sem tudok jönni, melózok sokáig (ráadásul szombaton is). -
#46646 Gondoltam... DDD.. Választhattak volna másikat is. Pl a Dominos Toyotát:
-
#46645 Nem a fenét! :) De az enyém öreg desin, el leszek vele :) -
#46644 Sajnos a design miatt nem indulhat! :) esetleg másik festéssel! :D -
#46643 Nemtudom jó kérdés ;-) az biztos,hogy nekik 0-99-ig nem lenne elég a rajtszám annyian vannak.