NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Be kell igazítani hozzánk az AL-t szerintem a 100% lehet sok de a körül kell lenniük ez igy van.

Downhill!!

Ai nelkul biztos nem fogok 500 merfoldet menni<#ejnye1>AI-nak meg minimum 100 kell szerintem
gordon 24
Én benne vagyok!!! De legyen al. Mert 500 mérföld az nagyon sok és ha leszekadunk piteknél akkor legalább legyen kivel küzdeni.
Egyébként szeriontem az én tudásomhoz mérten pl: kb 95-97% körüli Al-ra kéne rakni perseze ez tipp. De a legegyszerübb hogyha elinditjuk a servert megnézük mi milyen idõket megyünk, és addig huzni õket amig ezt õk is elérik. Én offline igy szoktam.

Downhill!!

HaZso
Setuptól függ... de nem fontos az AI nekem, csak mint lehetõséget említettem :D

Es a AI-t mennyire raknad?
HaZso
Sziasztok! Kéne menni egy 500 mérföldes versenyt, benne vagytok? :-) Mondjuk Daytona vagy Talladega TR-re gondoltam... egy 2006-os zárófutamnak elmenne szerintem, létszámtól függõen AI-val kiegészítve, törést kiszednénk esetleg... Vélemény?

Sziasztok ! Múltkor az iRacing kapcsán belõttetek pár képet,hogy ilyen Classic autókkal nyomják a teszteken.(vagy nemtom minek hívják ezeket,ilyen hot rod kinézetûek).
Találtam egy www.i-tv.hu nevû oldalt,ahol online tv csatornák vannak,és van egy Racing Online nevû tv,amit ajánlok mindenkinek a figyelmébe,ott szinte egész nap ilyeneket néztem,meg ilyen vidéki kiskategóriás stock car versenyeket mutogatnak,tök érdekes :)
Cowek
Nem is kapnál már eredetit... Igen nagy hiánycikk, aranyárban kapható :-)

http://www.f1-info.hu/

és az normális, hogy játék indulásakor automata benyom hangkari driverbe egy hangeffektet?

Tihy
itt nem

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

lenne egy igazi kezdõ kérdésem:
Eredeti game kell online bajnoksághoz?

Aham. Hát lehet. Mindenesetre most ott tartok, hogy win újratelepítve, és játékokon kívûl jópár progi újratelepítve. Ez így tudom, hogy mûködni fog.

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sajoati
nekem alapra (eggyel balrabb) kellett vennem, a szabvanyos keves volt.

Endure, in enduring grows strong...

Igen, visszavettem szabványos gyorsításra. Az sem segített.

Mellesleg nem volt hosszúéletû a Race nevû játék. Az új winfos feltelepítése után eszembe sem fog jutni visszarakni.
A hátsókerék hajtású BMW marhára nem viselkedik hátsókerék-hajtásúként, meg az egész játék olyan, mintha szánkót vezetnél árkád stílusban! <#vigyor3>

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

sajoati
ok

gordon 24
Valszeg azért mert már túl van a server a Qualin. De ketten kevesen vokunk. Majd pénteken nyomjuk.

Downhill!!

sajoati
ugye a hardver accelt visszavetted audigynal?

en mentem volna, de nem tok belepni...

Nekem sajnos most még csak az alap Nascar van fent. A modok és más hasonló dolgok egyáltalán nem kerültek még bele.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gordon 24
Rakd fel az uj xp-t nagyon jó.. Annyi dolog van rajta alapból. Nagyon jó kis win fos.

Downhill!!

Tévedtem, amíg NR2k3 lesz a gépemen, addig én nem próbálkozom többé sp2-es xp-vel.

gordon 24
Na mivel összesen ketten voltunk és Sanyinak a gépe nem az igazi. Igy kiléptünk. Ha esetleg jönne valaki irjon ide. Aztán visszamegyek ha nem akkor majd pénteken.

Downhill!!

gordon 24
Köszönöm!!

Downhill!!

Alexease
Meg van!
gordon 24
Damaget rakd fel Realisticra szerintem.. De különben oké.. És kösszi.
De ha nem is annyira a Moderatre mindenképp.

Downhill!!

Alexease
SZERVER ELINDITVA! Ha nem jo a beallitas, szoljatok;)

gordon 24
Na akkor mondjuk egy 50 karika. Darlington CTS..

Alex Léci intézkedj akkor. Remélem nem csak ketten leszünk..

Downhill!!

Darlington jó lesz.

gordon 24
ja legyen az..
Darlington.. Vagy lehet más is.

Downhill!!

CTS ovál legyen akkor.

gordon 24
oké. Kösszi.. Majd nemsoká kiderül.

Downhill!!

gordon 24
Na akkor mi legyen?
70-es Road vagy CTS oval?

Ha cts akkor Darlingtonba kéne...
70-es mehetünk Brands ba is csak akkor le kell töltenem a pályát

Downhill!!

Alexease
Itt vagyok gep elott, dolgozgatok, szoljatok mikor, mit s miert:)
Egyébként lejött a driver, amirõl Cowek beszélt (igaz volt vagy 1 óra, mire a 40 mega leketyegett), viszont Brands Hatch-ben tesztelve 2 kör alatt nem jelentkezett a probléma. <#vigyor3> Remélem jó lesz!

Felõlem lehet CTS ovál, korábban nekem is tetszett egyébként!

gordon 24
És Alex van?

Downhill!!

Biztos mostanában telepítted újra a géped! <#eplus2>

Tévedtem, nem tudok indítani mert az RAdmin beállításokat sem tudom :(
Az új gép átka :(

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gordon 24
oké nekem mind1.. Csak a cts-t nagyon szeretem aztán azzal még oválon sose mentünk.

Downhill!!

Mi lenne, ha GN1970 moddal mennénk megint valami road pályán?

gordon 24
Még nem.. De mi legyen? Road,Oval? Cup vagy más.. Szerintem egy CTS Darlington kiru lenne.

Downhill!!

gordon 24
de ez nem egy pak.. Ez egy uj komplett xp..

Downhill!!

Met
igen, arra értettem
több embertõl hallottam, hogy felrakott valami xp pakkot és meghalt a gépe :)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mi lesz a szerveren, eldõlt már?

gordon 24
Azért egy össze barkácsolt win telepítõt ne keverj össze egy normál telepítõvel.

ezt hogy érted? A Extended editionra irtad? agy mire? Eyébként ez a win elég jó szerintem. Alapból minden rajta van feldobod és bekapcsolod a gépet aztán semmit nem kell telepiteni. Minden alapból benne van (office 2004, wmp,damon tools, Nero,kétfajat explorer sorolhatnám. )
én például csak a videókártya drivert raktam fel a többi a win álltali.

Downhill!!

Te is karácsonyra idõzítettél? <#vigyor3>
Én végülis kényszerûségbõl váltottam, de legalább már GTR2, Race játékproblémáink nincsenek. Na jó, az LFS is jobban szakít így! <#eljen>

Met
Igazából mindenkinél másmilyen rekaciókat vált ki az sp2, akikkel beszéltem mind rosszat és ezért húztam idáig a felrakását, de a PS3 Beta és az Office 2007-nek kell :)
Azért egy össze barkácsolt win telepítõt ne keverj össze egy normál telepítõvel.
Az a rossz ezekben a hiperszuper windowsokban, hogy minden szart beletesznek és ettõl gyakran instabil lesz a gép, persze ez is gépfüggõ.

Most rakom fel a Cowek által említett Audigy2 drivert. A helyzet mondjuk az, hogy korábban nekem úgy sikerült orvosolnom a hang problémát, hogy olyan xp-t telepítettem, amibe még nem került bele az sp2 javítócsomag.

gordon 24
Hát akkor nem ez lehet. De igazából a fene tudja.. Lehet hogy ezen mások az illesztõprogik vagy valami jobb nem tudom de például én semmit nem cseréltem csak ráraktam egy xp Prof extended edition-t és azóta semmi.

Downhill!!

Met
én nemrégen tettem fel az sp2-t és idáig nem volt gond a játékkal

gordon 24
Szerintem az sp2 a legnagyobb gond.. Amig az volt nekem is mindig szarakodott (ujraindulás stb) Most egy uj xp van. Lekopogom de teljesen oké..

Downhill!!