NASCAR Racing 2003 Season
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2007-ben pedig nagy csatákat és a stb...
Tényleg nem akarjátok az Exhibition Cupot lejátszani?
( BudShootaout, Gatorade125, Nextel Open , Nextel Challange)
Downhill!!
Egyébként az Al szerintem nincs gond . Nagyon jól le van modelezve szerintem az igazi. Nekem egy dolog nem tetszik hogy nem jelzik ha pitbe tartanak.
És Lorinak teljesen igaza van abból a szempontból hogy sokkal jobban kiszámítható az Al mint egy ember. Mível online egyrészt a net szarsága is benne van nem látod hogy hol van konkrétan az autó, ezért sokkal nagyobb helyet kell hagyni. Meg azért nem tudom miért nem tudunk ugy menni szinte senki hogy egy iven forduljunk mindig van korrigálás. Dehát mindegy ez van..
Az a baj ha jövõre leszünk 5-en akkor lehet jobb lenne befogni az al-t is. Mert sjnos egyenlõre úgy tünik nem lesz nagy tömörülés.
Downhill!!
AI-ról csak annyit pl: külsöröl rajtolsz balról hely nincs "szorosan mint a hangyák"-"meglát" egy kis lyukat közted és a fal közt és elindul befurja magát majd kiforgat.Igazán választási lehetöséged sincs félremenni mert nincs hova.Ugylátszik régen volt 2004 (azóta nem játszottam A.I. ellen) emlékeimben ugy élt mintha jobb lett volna anno...
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?
Volt<#zavart1>#zavart1>
Downhill!!
De azért jó lett volna. Kárhogy az Al ilyen volt mert sokkal jobb ugy menni hogy akkora a forgalom (persze ezekrõl a futamokról beszélek)
Igazából az a baj két sárga emiatt volt hogy egyszercsak fogják és fékeznek és kimennek a pitbe. Én is igy mentem nekik és Zso is. Ezt kellene valahogy kiiktatni viszont ez valószinü egy hiba a játékban és erre nincs megoldás. Ezt offlinba is igy csinálják sajnos.
Downhill!!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Vagy megvárjátok Alexet hátha õ tud megoldást vagy megoldjátok házilag a szervert vagy AI nélkül mentek 😊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ezért kéne ugy csinálni ahogy az elején mondtam elinditani a servert megnézni hogy Qualon õk milyen idõt mennek mi is megyünk egy qual-t. Megnézzük azt is. És addig emeljük az õ erõsségüket amig ezt az idõt elérik és ennyi.
Downhill!!
Szerintem Talladega TR2006 NEXTEL CUP CAR SET High Resés mehet a verseny,mivel tomegben akarunk autózni inkább a fast setupot használnám,a pontos AI beállítást én ugy csináltam offline hogy mentem egy 5-10%-os hibátlan versenyt és amikor kilépsz a gép kiszámolja és az autoAI beállításnál megjelenik a szám így ezután azzal mentem nem a manuálisal.