51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    Ja Sry... Nem gondótam..
  • Met
    Én tudom, hogy Texas kell, az iránt érdeklődtem, hogy az van e betöltve :)
  • gordon 24
    Igen!! Erre a Las vegasra mivel "uj" Pálya nincsen UK set. Zso Lori tesztelték és a Texasi UK-t találták erre a legalkalmasabbnak mivel a pálya dőlése vonalvezetése hasonló lett. Ezért van UK Texas set.
  • Toya
    CUP - Realistic, CTS - Moderated Alex!
  • Met
    Texas setup? Nem realistic törés?
  • Alexease
    SZERVER ELINDITVA!
    HNR Nextel Cup, Las Vegas 2006 Night, Moderate, UK Setup
  • gordon 24
    igaz...DDD
  • B Lori
    A biztonság kedvéért a SERVER INDITO figyelmébe ajánlom a #46705 hozzászólást nehogy gond legyen!!
  • B Lori
    Ha jól értelmezem a dogokat akkor akár csutortok éjféltol is lehetne menni mert a server 24 órára van....nekem a péntek jobban megfelel mint a hétvége,hétkoznap meg talán nem lennénk annyian lásd a keddi napot.

Amúgy meg a versenyzés is egy jó buli,nem?
  • Met
    úgy tudom azon 2 napon szabad a szerver egész nap
  • 72TSanyi
    Jogos a felvetésed, de nem igazán van lehetőség tudtommal más napra áttenni a pénteket. Ez nekem is egy zavaró tényező időnként, de mázlinkra legyen mondva, most már legalább 2 futam eredménye törölhető az eredményeink közül.
  • gordon 24
    Megfontolandó mert nehezzebbé tenné a futamokat. De igy sem rossz, azért igy sem könnyü.
  • gordon 24
    üdv.

Szeretném megkérdezni, hogy ezek az időpontok amikor a versenyeket tartjuk, miért kedden és pénteken vannak?
    A többi napon más foglalja a servert? A kérdés tulajdonképpen azért van mert péntek az a nap amikor a legtöbb bulizási lehetőség és koncertek stb van. És mível mind 2 igen fontos nekem nem tudom mi tévő legyek. Azon kívűl pedig igen sok embernek probléma a munka miatt is.
    Nem tudnánk a pénteki napot elrakni máskorra? Persze ha mindenkinek igy jó akkor tárgytalan a kérdés. Akkor ha jó koncert lesz oda megyek. Végülis nem kell minden futamon indulni..
    A választ köszi..
  • B Lori
    Akkor már ketten vagyunk :)
  • Cowek
    A 2x-es kopás nekem tetszene...
  • B Lori
    A tobbség nemigen gyakorol 2 órát,a táv meg azért lett rovidítve mert volt olyan tavaly hogy a verseny felénél 2-en maradtak de olyan is hogy egyedul így az is kilépett,persze az is igaz hogy most nagyobb a létszám és a moderate sérulésnek koszonhetoen a baleset után nem lépnek le....azt nem tudom hogy szezon kozbe lehetne-e változtatni,ha 25% lenne akkor már a legtobb pályán 1 pit kiállás kellene de véleményem szerint ez a Phoenix-i eredményen nem sokat változtatott volna :)
  • Yeltzin
    vagy a 20%-nál hosszabb táv

2 óra gyakorlás, bemelegítés után nem hiszem, hogy a többségnek csak fél óra versenyre van ideje, az a plusz 15-20 perc sokat dobna az eseményeken
  • B Lori
    Erre a 2x-es kopás jelenthetne csak megoldást de azt megint sokan nem szeretik :)
  • Yeltzin
    nekem csak az a bajom, hogy (többnyire) nem fogy el a benya, pit nélkül túl egyszerű
  • gordon 24
    Nekem is Full grafon megy. Pedig Ram csak 512 van. Persze a p4 3000mhz és a 9600 ati 256 DDR-el segít rajta.. De venni kéne bele egy 1 gb memóriát mert nehá már erzem a hiányát..
  • gordon 24
    Szép csata volt!! Ezért érdemes csinálni ezt az egészett.
  • HaZso
    78 körnél talán több esélyem lett volna
  • B Lori
    A CTS igaziból is errol szól,Phoenix-be 150 (Cup 312) kor a verseny ha a Cup-hoz viszonyítjuk 50%-a 75 kor mi meg mentunk 63-at tehát nem olyan kevés ez,ha 25% lenne a táv akkor 78 kor lett volna.
  • Toya
    Én rettenetesen élveztem a tegnapi futamot, sőt férfiasan be vallom hogy a CTS széria eddigi összes versenye jobban tetszett mint a CUP futamok (mármint az az egy amin indultam).
    Talán a rövid táv, a szoros mezőny az oka, de minden percét élveztem.
    Lényegében végig maximumot autóztunk ketten draftolva és összesen 8 mp előnyt hoztunk össze 60 kör alatt, ami azért nem túl fényes :P
  • sajoati
    hat en ezt vettem eszre magamon :)

egyebkent a tegnapi fast nekem majdhogynem nehezebb volt, mint a penteki UK. :))
  • B Lori
    Már akinél,nekem nem elég a négy kerék meg az aszfaltcsík,meg azért neked se teljesen mindegy hiszen van festésed pedig lehetnél lila meg zold is
  • 72TSanyi
    Pedig én nagyon vártam, hogy bepróbálkozol. Az utolsó körökben az 1-es kanyarban látott füstfelhők arra engedtek következtetni. De aztán ez elmaradt, így esélyem sem volt ledolgozni a 2mp feletti hátrányomat veletek szemben.
  • atyka
    igen, az utolso korben az utolso elotti kanyarban asszem bemehettem volna melled, de nem akartam, hogy mindketten a falon vegezzuk. gondoltam, van meg egy kanyar, majd ott...azt meg elfekeztem, szoval eselytelen volt...viszont nagyon elveztem a csatat, jol tartottal, hiaba voltam gyorsabb...az erdesitett felni jobban tapad a simanal :D ugyanakkor most ereztem igazan, milyen sokat jelent egy-ket ev kihagyas, szoval megprobalok kicsit gyakorolgatni ezutan :)
  • sajoati
    errol csak annyit, hogy nekem egy ilyen konfiggal:
    piii celeron 1400@1400 ;) 512 mb ram, ati 8500 elment kb 30 fps-sel, grafikat lehuzva, 1280x960-ban, most meg

piv 2.8, 1024 ram, 7600GT, elmegy 30-45 fps-sel full grafban...

node... mint a nagy(obb) kepernyos teveknel, 1 ora utan mar fel sem tunik, hogy full grafon vagyok, a jatekelmeny ugyanaz, hehe.

(persze volt, aki itt is lol-ozott mert "nincsen arnyeka a kocsiknak a screenshotodon haha", de ezek a dolgok engem _annyira_ nem tudnak meghatni.)
  • gordon 24
    Inkább ne.. DDD De azért a végén paráztam nagyon hogy megelőzöl.. Király volt.
  • Yeltzin
    a gyors sose biztos
  • Cowek
    Integrált kártya irodai felhasználásra készül elsősorban... megeszi a rendszermemóriát, és processzort is erősen terheli...

Kész csoda hogy egyáltalán intgráltal elindul a game. Nem attól függ a kártya hogy új vagy régi, hanem hogy milyen célra fejlesztették... ezt momentán nem erre. 14e fölött bármilyen kártya szépen elviszi már a játékot.

A szimulátoroknak az erőforrás igényét nem feltétlenül a grafika határozza meg, hanem maga a valóság modellezése. Ha processzort és memóriát mentesíteni akarod, kell egy kártya nincs mese...
  • Totya000
    Lehútam a beállításokat, de azt tanácsolta cimbi, hogy próbáljam visszaállítani őket, mert az integrált kártya viszonylag új, hátha úgy jobban megy majd. Ki fogom próbálni.

Valami ilyesmi kártyám van: intel 945gz

Lehet, hogy jobb lenne egy nem integrált. Fene tudja.

Olyan, mintha az AI autókat nem tudná rendesen lekezelni.
  • atyka
    igen, en az elejen sporoltam kicsit a gumival, de nem kellett volna...igy keson ebredtem, nem tudtalak megfogni, de jo volt :D ...asszem, maskor inkabb kiloklek :P
  • Cowek
    Nekem is a kivárásos szokott bejönni... itt olyan nincsen :-)
  • B Lori
    És nem lenne jobb a "gyorsan és biztosan" stratégiát alkalmazni?
  • gordon 24
    De durva volt ez... A 3-dik helyről megforogtam, és megütöttem a gépet.. Köszönheteöen a moderate törésnek nem igazán lett baja... Aztán a 9-dik helyről nagy halyrába lettem 4-dik. Tudtam csinálni 3 secet köztem és atyka között de aztán.... Utolsó 8 körben egy deka gumi nem volt a gépen.. Hát nem mondom elég küzdelmes volt....

És nagyon jók a hangok!!!
  • Yeltzin
    hát nem nagyon nyerő az én "lassan de biztosan" stratégiám ezeken a sprint versenyeken :)
  • Yeltzin
    cool mert pont nem találtam a napolajat
  • Alexease
    Meg van;)

Ujrainditva Phoenix 2005 Night-al!!