51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • gordon 24
    De te nem is indulsz DDD Minek?
  • 72TSanyi
    Én viszont nem változtattam semmit a tróger tavalyi festéseimen, úgyhogy kérném azokat a hnr oldalon újra elérhetővé tenni.
  • gordon 24
    Sziasztok!!
    Mivel az autoimon nagyon nem tetszettek a rajtszámok, változtattam rajta. Nem cseszek ki senkivel, a file név ugyan az maradt, de kérlek titeket hogy szedjétek le innen az ujakat, mert ha esetleg videót vagy valamit csináltok ezek szerepeljenek ott. Előre is köszönöm, és megigérem idén nem változtatok már semmin..

Alex te is tedd fel léci az oldalra THX!!

2007 gordon
  • DTap
    A szép számok innét vannak...
  • gordon 24
    Ezeket a szép rajtszámokat hogy készítítek el? Nekem olyan gagyin néz ki. Az autó maga elég szép, de a rajtszámom nem tetszik. Van valami tipp?
  • gordon 24
    Köszönöm szépen!!
  • JuanG
    klassz, csak néha alig látni valamit :)...
  • DTap
    Jól láttad.Én is visszanéztem mert hirtelen meglepett a dolog.
  • B Lori
    Ha jól láttam tegnap a vonalra mentél rá és az dobott meg
  • DTap
    Itt megtalálod WinMip a neve konvertálni lehet vele BMP-t és Mip-et.
    Már rég csináltam a kocsi müszerfal Mipjeit kellett átalakitani (az árnyékok miatt ha jól emlékszem kettöt is).Teljesen egyedi belsöt lehet vele csinálni ha törelmes vagy akár a fordulatszámméröre is tudsz tenni logot vagy bármit...
  • DTap
    A tegnapi balszerencsés napom után elgondolkoztam kicsit,hogy nem rossz-e mostanra idöziteni egy "karambolos" videót...
    De ha már kész voltam vele nem "titkolom" tovább.Megjegyzésként annyit róla,hogy semmilyen célom nincs vele.Pusztán ugy született,hogy tavaly sokszor felvettem a "baleseteimet" és lassan tetemes anyag gyült össze...és ha már megvoltak gondoltam egyet,hogy vmit kezdek vele...

Crash by TD
  • gordon 24
    Hogy tudtad felirni a müszerfalra a számod? Melyik progival?
  • DTap
  • gordon 24
    Nem a nappalitól különbözik.. a Pályát 2006-ban fullra átépitették. Ezért lettek meredekebbek a kanyarok és keskenyebb a nyomvonal. Jövőhéten ezen lesz cup verseny nézd meg, és meglátod hogy az igazi is. ilyen.
    Nem gond egyébként hogy anyáztál szerintem ez teljesen normális dolog ha nem sikeredik az ügy.
  • B Lori
    Igen,meg is néztem az ismétlést,ez olyan igazi NASCAR volt :))
  • Alexease
    OK! :)
  • Alexease
    HNR Nextel Cup, Las Vegas 2006 Night
    - Eredmenyek
    - Visszajatszas
    - Report
  • Toya
    Összességében jó versenyt futottunk rajta. Jó volt végre meccselni :)
  • B Lori
    Nem a nappali változatól kulombozik hanem a régi pályától.....nekem tetszik :)
  • JuanG
    bocs az anyázásért, de ideges lettem mert nem értettem miért csúsztam meg az elején...aztán nincs sárga, de mentem tovább egyedül, majd később piteltem, és az első körben megint megcsúsztam...pedig practice alatt nem volt gondom...elég fos pálya volt ez szvsz...

amúgy miért különbözik ennyire a nappali változattól?
  • Cowek
    Nagyon tuti volt! Gyakorlatilag mindenki volt top 5-ben
  • gordon 24
    Igen elég jó volt!! Kár hogy nem tudtál jönni.
  • 72TSanyi
    Wow, micsoda eseménydús verseny lehetett....
  • B Lori
    Nekem múlt héten California-ba tortént ilyen 3-4 mp-ig de pont a 2-es kanayrbol kijovet így csak tartottam egyenesen és visszajottek az autók pedig már majdnem lehúzodtam hogy kilépek.
  • PuMy
    Semmi gond, én is hibás voltam részben, nem voltunk egy hullámhosszon a legkörözés ívének megválasztásában. :) Néha előfordul szerintem.
  • DTap
    Velem is ugyanez történ de vagy 10 mp is eltelt...
  • robotnyk
    semmi gond, végül kb a helyezést hoztam amire max jó lehettem volna, csak így 3 kör minuszban :p
  • DTap
    1. Én sajnálom,hogy rossz helyen álltam meg és emiatt a versenyed odalett.Senkitöl sem zavartatva csusztam meg a seggét szétvágtam (innét kezelhetetlen lett az autóm),igy azzal,hogy "telibekaptál" már igyis-ugyis mindegy volt nekem.
    2.Sárga alatt lefagyott a gépem (még soha nem esett meg NR03-al)hangokat hallottam (mentem a falon) kinyomtam a modemet más ötletem nem volt.
    3.Ha legkellemetlenebb azonban Pumy "elengedése" volt amit nem tudok megmagyarázni igyekeztem lehuzódni (talán nem volt elég?).Sajnálom,hogy ez lett belöle...
    4.Önkritikával élve 2,5 (2x teljesen egyedül sajnos) sárgában bennevoltam nemtudom él-e az a szabály,hogy egy ember "X" sárgát okozhat?Még büntetés nem volt emiatt...de ha jogos nem ellenkezem.
  • HaZso
    Én meg megyek szépen óvatosan 3-as kanyarban, kép megállt 3-4 mp-re, az összes kocsi eltűnt, a következő amit látok, hogy fejjel lefele beleálltam a falba... érdekes ilyen még sose volt :P
  • gordon 24
    Akkor meg fölleg!! Gratula hogy igy ilyen gyors voltál.
  • Toya
    Az még csak, de Gio kicsúszásánál engem is rántott magával...na ott nagyon keményen kapott az autó, majdnem 40 mp-ig püfölték :)
  • robotnyk
    Sajoatitól, és Mettől bocsánatot kérek. nem igazán tudom mi történt, kicsit lassabb volt Sajoati előttem abban a kanyarban talán, mint korábban, és épphogy, de elértem a bal hátsó sarkát...
    utána mikor TD kicsúszott, rosszul számítottam ki a visszapattanását, és pont telitalálat lett.
  • gordon 24
    Nagyob komoly volt!!! Kár hogy elidegeskedtem az utolsó kör 1-es kanyarját. Talán tudtam volna tartani Toyát.. De nagyon komoly verseny volt.

(igaz valszeg Toya azért volt velünk egy placcon mert felpasziroztam a falra, ezért még1x sry)
  • IzI
    Nem volt rossz futam de hihehetlenul idegesitett a fal T1 kanyarnal mindig belerongyoltam igy szinte mindog javittatni kellett a pitbe es ezzel eselyem se volt megelozni Norbit pedig lett volna ra alkalom.
  • Giovanni #46769
    Én meg levertem a teámat...Takarítás 1000L
  • sajoati
    ja, hat lehet akkor a progi ugy vette, hogy par reszeg csampazik fol-ala, minek akkor sarga? :D
  • Met
    nem értem hozzá (asszem) :D
  • sajoati
    kulonben durva volt, se Juan elso koros balesetenel, se az en falracsuszasomnal, se a ti koccanasotoknal nem intettek be a sargat...
  • Met
    én odavágtam a falnak, engine problem, Robotnyikot nem akartam elkaszálni

Valahogy nem lehetne össze egyeztetni a szerver díj fizetést a szezon kezdéssel?
  • sajoati
    bakker, ma igen faradt lehettem, nem tudom mi van velem... multkor, ha jol emlekszem (bar az nem texas uk setup volt), 28.030 volt a best lapom practice-en, most meg ilyen 28.6-7-eket mentem. (+- 2-3 tized)

katasztrofa... ha valakinek el van mentve valamelyik las vegas practice resz, nezze mar meg pls. mi volt a best korom practice-en... thx a lot.