NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki említette hogy sokan azért nem jonnek mert megszunt a custom,felolem az is lehetne habár ott megintcsak az a veszély hogy nem gyakorolnánk onkritikát és mindenki a nehéz gyors setet használná mert az ido a lényeg,vagyis a végeredmény ugyan az lenne,de ha novelné a létszámott akkor érdemes elgondolkodni rajta.

Nem te zavartál meg hanem már elegem volt az egészbol ráadásul lemaradtunk a sárga után és gondoltam valami csoda folytán utolérhetjuk oket ezért próbáltam más iveket amirol szó volt de ezzel csak még lassabb lettem és a végeredményt meg láttad,aztán már bántam mert azért ketten jót csatázhattunk volna.....viszont így offline kipróbáltam hogy milyen a DMP-s,szerintem az jobban kezelheto és én legalábbis ugyan olyan gyors is vagyok vele nmint az UK-val.

Tobbseg fast2 akar akkor legyen az.Ha UK lenne meg akkor se biztos hogy jonnek minden futam mivel ez a 8 fos letszam ami varhato engem nagyon demoralizal es inkabb legyen biztos 8 mint mondjuk 4😊
gordon 24
Ez a set tökéletes egy Fun Racera. Jól lehet vele bohockodni de ez egy bajnoki futamra teljesen szar. A rajt után ovatoskodik csuszkál mindneki. Aztán ha bemelegszik és egyedül vagy teljesen jó de amint mehzavar valaki már inogsz csuszol és vége a versenynek. Lori is teljesen szépen ment amig nem értem utól és nem mentem gyorsan mögötte kicsit megzavartam hibázott egybõl. És ennek igy semmi értelme. Ha 5-6-an fogunk indulni akkor a cél hogy nagyjából egybe maradjunk és versenyezünk. Nem lesz értelme annak hogy 36 futamon keresztül a 4-dik helyen full egyedül megyek körbe körbe 1.50 percet. Ennek semmi értelme. Ha igy lesz akkor tök felesleges az egészett megrendezni. Persze ez csak privi vélemény de én igy gondolom.
Egyébként ez a verseny nem volt rosz.

Downhill!!

DTap
hát szerintem ha ezzel a settel nekiállnánk 15-en egy bajnoki futamnak nem lenne soha senkinek meleg gumija mert mindig sárga lenne...

Szerintem a rosszat pont arra értette amit írsz hogy kínlódni kell vele nem ara hogy nem lehet vele menni.....de a lényegen nem változtat hogy az így is kevés ember fele kiesik ami nálam még azt a maradék kevés motivációt is elveszi.

HaZso
A set szerintem jó volt, majd megmutatom, milyen befutót csináltunk IzI-vel, nagyon szoros :-)

bcs78
"Ha pedig sárga van, akkor a 90-100 fokra lehûlt gumival pedig pláne brutál megszenvedek" mármint a zöld zászlónál.

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Nem olyan rossz ez a set, de én hideg gumival csak vért izzadva tudok haladni. Ha pedig sárga van, akkor a 90-100 fokra lehûlt gumival pedig pláne brutál megszenvedek. Sokat kellene gyakorolni vele, hogy ne okozzak sárgát, de ezt nem tudom megígérni. <#bee1>

gordon 24
Ez a set számomra teljesen használhatatlan. Szóval nem tom. Majd benézek a Qualira ha leszünk egy páran jövök ha nem akkor nem. Az egész egy szenvedés.

Downhill!!

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Nextel, California 2005, 30%, Moderate, UK setup!
sajoati
akkor restartolt = vagy 10x delelott..

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
akkor restartolt, de most megint csinalta egyszer, es a lampa nem volt bekapcsolva, es most elvileg mar ups-be van dugva a gep... (ami foldelt hosszabbitoba)

a tap, az vmi noname 400w-os cucc. 😊 lehet veszek egy masik noname-t. 😊

koszike a tanacsokat!

Met
szerintem mehet hosszabbítóba, de földeltbe

Akkor restartolt amikor villant a lámpa? Azóta nem? Valszeg az áramingadozás miatt volt, a UPS ezt kiküszöböli. Milyen táp?

A kábel lengésre nincs ötletem, esetleg mássz fel egy létrára és fogjad<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sajoati
en 2120-tol leszek!

keresztkerdes:
1. UPS-emet dughatom-e hosszabbitoba?
2. az, hogy a gepem ujraindul, eleg durvan, tap, proci vagy alaplap? (mondjuk mellette villant a lampa is, igy elsotetult, meg vissza, de ugyanabba a hosszabbitoba dugott TV meg se nyekkent. viszont rohadtul fuj a szel, es nagyon dobalja a fo tapkabelunket, amit fold felett hoztak be.)

otleteket pliiz. 😊

gordon 24
Az király!! Gyors is nagy is.. Jól van..

Downhill!!

Pálya, setup felrakva.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Ma tuti hazaerek, vagyis inditok!
Igen, California 05 lesz UK setuppal és 30%-os távval.
A szervert Met vagy Alex remélem elindítja, mert én délutános vagyok ma.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

gordon 24
Na szeva!!!
Lesz ma valami? Kéne nyomni valami jó versenyt. Lehetne valami jó gyors pálya Pl: Kansas vagy Homestead 2004 megint. Vagy ilyesmi. Mit szoltok?

Downhill!!

<#ticking>
bcs78
Jó ez a rabosításos fotó. <#idiota>

Persze ebbol elek😊 Viccet felre teve nincs semmifele szerzodes.Nincs penz nascarba ez nem cs meg q4😊 Csak azert van ez a cikk mert az egyik fogore csapataba vagyok ennyi.
Ami benne van a szerzodésbe,vagy ingyen versenyzel? <#zavart1>

Ha valaki jönni akar játszani, az jelezze a fórumon, és icq-n vagy msn-en kap ip-t.

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Gyertek már MSN-re, jó eséllyel úgy is csak ti lesztek.....

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

akkor 21:00 korul jelentkezek,kuldj privátba IP-t,vagy MSN?

gordon 24
Na mi lesz? Csinálunk valamit?
Többiek?

Downhill!!

Ok. Felõlem mehetünk.

<#eljen>

gordon 24
Nekem 8.. Csak menjünk!!

Downhill!!

Igen,ehhez még Sanyinak is lesz szava.....ha a hivataloson akarnánk akkor lehetne megint Aero Rockingham,ahhoz Zso csinált setupot és az "utálatos" pálya ellenére nagyon jót versenyeztunk 😊)

gordon 24
Akkor legyen saját!!! És go.

Nem Sanyi?

Downhill!!

A másik gond meg az hogy ha nincs velunk olyan aki kezelni tudja akkor nem tudunk variálni,restartolni stb.

Felolem lehet ott is de én már nem merek szólni hogy tegyenek fel valamit <#idiota>

gordon 24
Támogatomn az ötletet!! De a hivatalos server azért jobb mert ha esetleg valaki akar jönni az be tud nézni
Mertha sajáttal megyünk akkor azokat kizárjuk aki esetleg késöbb jönnénmek.

Downhill!!

Mivel a tobbség roadon szeret és nemrég néztem az 1988-as Riverside versenyt ezért szivesen kipróbálnám az Aero-val,már próbálgattuk a 70-es csuszkálós ini-vel de még egy normális versenyt nem mentunk ott.....feltételezem nem leszunk sokan ezért nem is kell a hivatalos szerver mert oda macerás új pályát feltenni,nálad is mehetnénk Sanyi 😊

Jah csak akkor van hely.Ez van
gordon 24
Ha jól látom a helyzetet, leszünk kb 4-en. Szóval rövid, vagy road kell.
És mndjuk CTS: Vagy Aero 88. Ilyesmi.

Downhill!!

gordon 24
Focizni??????? Mi????????

Downhill!!

En nem leszek mivel megyek focizni fel10-re😊
Találjátok ki hol akartok menni és mivel és Met, Alex vagy én is tudunk nektek szervert indítani.

Hamarosan lesz 2007-es naptár, csak jelenleg semmire nincs idõm.
A bajnoki táblázat vezetését nagyon hálás lennék ha valaki átvenné tõlem.

gordon 24
Nekem minden 8. Felõlem mehetünk bárhol bármivel. A set az nem annyira de ez mind1.

Downhill!!

Milyen osszeget?
Van valakinek valami pályakülönlegessége használható setuppal mára?

Ez igen,grat neki.....az osszeget viszont elfelejtették leírni 😊)

Annyira nem erdekes<#vigyor3>
Én is leszek ha lesz valami 😊)

Met
vazeg, levágták a kép alljáról a kis táblát a számokkal<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae