NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Airbus A380
Azt esetleg nem tudjátok a sim-be hol állíthatom be hogy törjön a kocsi? kérdeztem a játék topikjába de oda senki nem ír.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Cowek
Ettõl még ez a legjobb a nascarosok közül, csak a nehézsége és a realitása miatt nem népszerû annyira. Mi itt pont ezt szeretjük azt hiszem :-))

http://www.f1-info.hu/

Airbus A380
végülis a sim racingbe is jó a játékélmény szerintem.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
kormányom nincs.

Jó hogy mondod hogy neki se álljak mer akkor nem kínlódok hogyan tegyem fel a demó babrálni akart a gépemmel. De azt hiszem hagyom a francba nekem tetszik a sim racing is. Ezt csak azért akartam mer annyían mondták hogy jó.

Cowek
Igazából ez egy szimulátor, az NRSimRacing meg szerintem játék...
Kormány nélkül természetesen neki se állj...

fizikában.. próbáld ki..

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Airbus A380
mod-okat lehet letölteni a crackelt játékhoz is , ?

Airbus A380
na jó de miért ?

miben jobb mint a nála újabb sim racing ?

Mert egyszerûen az egyik legjobb. Utána természetesen az N2002😊

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

Airbus A380
ja és boccs a sok kérdésért de nekem a sim racing van meg de sokan mondták mért nem a 2003 seasonnal játszok.

Airbus A380
Hali.

Ez állítólag jobb mint a nascar sim racing miért ?

Nagyon dícsérik , még így 2009-ben is jójáték ?

Érdemes váltanom a nascar sim racingrõl ? (ha igen miért , de ez az elsõ kérdés is)

valahonnan le lehet szedni ?

convar
Köszi a választ, mostmár nyugodtan alszom. <#vigyor4><#circling><#wave>

&#8222;Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.&#8221; Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

Alexease
Lehet letolteni kulonfele motorhangokat, de attol meg mindegyik egyforma lesz (1-et hasznal csak).
convar
<#vigyor2><#eljen><#taps>

Más, még mindig: "mind a négy márkának ugyanaz a motorhangja? Nem lehet letölteni hozzá? Ha igen, hogyan?"

<#help><#help><#help>

&#8222;Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.&#8221; Ayrton Senna da Silva (1960-1994)

Cowek
<#wilting><#eljen><#vigyor4><#vigyor3>

Alexease
<#idiota><#zavart1><#taps>
PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

convar
OK, szóval: "mind a négy márkának ugyanaz a motorhangja? Nem lehet letölteni hozzá? Ha igen, hogyan?"

Cowek
Persze hogy van, csak áttelepültünk kicsit az iRacing fórumba... ugye mint utód program :-)

sajoati
LOL... ezt is most vettem észre... Hát nem hiába gyakoroltunk annyit, miénk a gyõzelem. 😊

Ráadásul HaZso támogatásával, autójával.. 😊

Endure, in enduring grows strong...

convar
Sziasztok, van itt még valaki? Nehogymá elfelejtsük a valaha kiadott legrealisztikusabb nascar game-t!
Ha olvassa még valaki, egy kérdés öttlött fel bennem: mind a négy márkának ugyanaz a motorhangja? Nem lehet letölteni hozzá? Ha igen, hogyan?
Az online játékról annyit, hogy én mennék, csak net nélkül kissé lehetetlen :-). Ha lesz, jelentkezem!
A választ elõre is köszi.

Giovanni
Ez nagyon LOL <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Kössz Zso az autót, kölcsönvettem. <#vigyor3>

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Unofficial result - Germany, Nurburgring (Nordschleife) Endurance 10 hours

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
Igy van! Mondjuk.. Nascar 2003-al az a baj hogy elég öreg.. Ugyan akkor a legjbb szim szerintem ami eddig kijött. Nálam a Race07 GTR evo páros üti meg ezt a szinvonalat egyedül.. A többirõl nem beszélnék😄

Sajna nálunk is abba maradt.. Ez van.. És mivel az EA birtokolja a jogokat egyhamar nem lesz olyan game amivel szivesen NASCAROZNÉK!

Downhill!!

Hát igen ez a legnagyobb baj,hogy nehéz egy jó ligát összehozni....csináltam már én is DTM-et nem ment mert nem volt rá igény...csináltam F1-et az ment volna csak elegem lett a sok hülye gyerekbõl akinek fogalma sem volt róla,hogy mit is játszunk és szerintük az elsõ kanyarban kell eldönteni a versenyt(tisztelet a kivételnek)jó lenne ez a Nascar is csak nem nagyon találok embereket akik részt vennének benne...mert sajnos sokan úgy vélekednek róla,hogy ez egy gagyi verseny mert csak körbe kell menni,de ha egyszer kipróbálnák rájönnének,hogy nem is olyan egyszerû azt a kört jól megtenni.A GTP-re lenne kereslet csak az a baj,hogy ismételten fel bukkannának a hülye gyerekek.Úgyhogy nagyon úgy fest a dolog,hogy sajna nem lesz ebbõl a ligából semmi...tartunk 3-an versenyeket amikor nekünk jó azt ennyi.Az a legnagyobb baj,hogy sokan csak a "sztárolt" játékokkal játszanak és fogalmuk sincs arról,hogy azon túl is van élet😊
gordon 24
Sajnos. már a HNR mint olyan befejezte pálya futását.. Maradtunk 4 en belõle.. Ai val mentünk egy 3/4 évet. Csak az a baj, hogy már 4 embert mindig összefogni nehéz.. Mivel valakinek ez valakinek az nem jó.. Igy 4 futammal a bajnokság vége elött ugy néz ki ennek is vége lett😄

Szóval ez van sajnos, pedig nagyon fasza volt ez a liga ...

Downhill!!

Köszi.Most már az a baj,hogy mivel megtaláltam a GTP modot és ezt átadtam a többieknek is,már mindenkinek az tetszik(amit valahol értek is mert eddig F1-et nyomtunk és hát ugye azért ahhoz közelebb van ez a verzió)Próbálom megoldani azt,hogy mind a kettõt használjuk.Nektek van valami oldalatok ahol a versenyeredményeket közlitek egymással...vagy csak itt szoktátok megbeszélni az SG fórumon?Ja és itt van mégegyszer a cím mert múltkor elcsesztem ftp://files.autosim.ru/files/nr2003/mods/gtp/
gordon 24
Igazából az NR 2003 elég jó szabályok szempontjából.. Tehát ha az alapján mentek nem követtek el nagy hibát.. Van egy pár modositás a mostani Nascar rendszerben, de ezt ugysem tudjátok átalakitani..

Mi is a 2003-as szabályok szerint mentünk a bajnokságban amig volt szegény😄
Annyit lehet, hogyha a Lucky Dog szabályt pl alkalmazni szeretnéd akkor manulisan vissza tudod adni a körét a lekörözöttnek.

Downhill!!

ha valakit érdek Nascar racing 2003-hoz GTP mod akkor itt megtalál mindentftp://files.autosim.ru/files/nr2003/mods/gtp/
Sziasztok.Pár sráccal elkezdtünk csinálni egy Nascar ligát az NR 2003-al.Sajnos nem igazán vagyunk tisztában a szabályzattal esetleg tudna valaki segíteni,hogy hol lehet találni valamilyen irományt amibõl aztán megalkothatnánk a szabályzatunkat?Köszi szépen.
hellosztok.
már 1 pár éve nascarozok, de eddig mindig csak offline módban toltam, és néha rámjön a nascarozhatnék, fel tudnám valakivel venni a kapcsolatot hogy hogy tudnék online játszani?
pattika(at)kfhik(dot)hu az emesencímem.
megnéztem a daytona 500at, és most hajam égnek áll hogy Kylienak megint ekkora balszerencséje van...
úgyhogy megyek is lenyomok minden botot a pályáról😊😊
JuanG
Ezer köszönet Neked is!!! <#worship>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Tessék, a link a letöltéshez: V8 mod

djfuge
Sziasztok. Leszedtem a nascar 2003-at. Több kérdésem lenne. Tudtok adni egy linket ahonnan magyaritást tudok leszedni hozzá? A másik meg hogy hol szoktatok játszani egymás ellen? Amikor versenyeztek én is nyomhatnám veletek?

JuanG
Szasztok!!

Megvan esetleg valakinek a "sosekészültel" V8 MOD??? Nekem anno pár éve megvolt de sajna már nincs meg, most feltenném újra szívesen! Aki tud segítsen, köszi!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

N o N a m e
A TRG mód csapat megszûnt, akit érdekel, az az új 2009-es autókat a játékhoz itt éri el:
http://www.elitepaintdesigns.com/ (szükséges az SuperSpeedway.net COT mód)
belapeter
télleg
bocsi

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Met
talán légyszíves vagy valami...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

belapeter
ok thx

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

gordon 24
Köszönöm szépen😄 Szerintem is irtó zsir!😄

Downhill!!

gordon 24
Hát a köröket hogy nem számolja azt nem tudom miért van.

Lehet hogy nem sec-be van, hanem m/h ban.. Azt át lehet állitani.

A játékot ha a billre akarod állitani csak a numerikus billre engedi.

Ha kormányod van, akkor ki kell választanod hogy digtalis vagy milyen ez az optionsba/controls bal oldalt fent.

Ha ez megvan akkor ott tudod állitani a gombokat stb..

Remélem érted,

Downhill!!

Hello. ez a váz ez nagyon ott van és faxa is😄

belapeter
válaszojjá
50988

gordon 24
De! mizu?

Downhill!!

belapeter
Nem vagy itt?

belapeter
na végre megvan a játék és szuper.
De a beállításokkal nem vagyok jóban.
Ha át akarom állítani akkor nemengedi. 😞
No meg a körököt se számojja.De gondolom be lehet állítani.
De össze-vissza jó játék 😊

gordon 24
Hát én nem igérem!

Kb 30% esély van rá.. Ma elég szar a helyzet! De nem szeretném ha várnátok rám! Nyomjátok le nyugodtan.. Ugyse leszek már bajnok😄DD

Downhill!!

Ma akkor Atlanta, ha jól sejtem. 20-20:30-ra tudok lenni!

gordon 24
Ma! Estve 8 zorra!

Downhill!!