51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • pasztor
    Ja, sztem latint (külföldi cikkekben ugye elsö "latino" gyöztest emlegetnek) akart írni, csak gondolta rendkívül müvelt lesz, és írt egy oltári baromságot.
  • 72TSanyi
    Kössz, Urak!
  • pasztor
    Boldog Szülinapot Sanyi!
  • Cowek
    BSZ SANYI!!!!
  • Cowek
    Ez a mondat tényleg mindent visz:
    "az első hispániai versenyző, aki győzelmet aratott a Bush szériában."
    A hispániai nem spanyol?
    A bush meg egy seggfej, és sosem fognak róla versenyt elnevezni... esetleg roncsderbit
  • B Lori
    BSZ!
  • bcs78
    HBD Sanyi!
  • B Lori
    Már tegnap is említettem hogy aki ilyen baromságot ír azzal nem kell foglakozni mert reménytelen eset :))
  • gordon 24
    Boldog Születésnapot Sanyi!!!!! (72Tsanyi)
  • gordon 24
    Mivel nem mindeki jár innen a NASCAR topikba, berakom azt a HSZ-t amit Jeff Gordon egy másik topikból (nem tudom melyik oldalról)tett be.
    Ugyan ezt mondtam tegnap hogy az emberek ezt fogják erről gondolni.
    Szóval én fenntartom a véleményem ez nem használ hanem árt a NASCARNAK.

sajnos a forma1ben nem azok a versenyzők érvényesülnek akik heves vérmérséklettel szinte széthajtják az autót (pl:montoya,kimi, villeneuve)tehát nem azok akik képeségeik szerint a leggyorsabb autóversenyzők, hanem az oylanok akik szépen óvatosan, minimális kockázatot válallva végig vonatozzák a versenyeket.. (pl scumi, alonso, vagy DC) tehát talán elkéne gondolkodni azon h hoyg lehetne a vezetési képeséget előtérbe helyezni.... és am ez nagy pofon a nascarnak mivel egy forma1ből elutasítot versenyző, pár verseny alatt az élre kerül, ami másoknak csak hosszas évek munkáján sikerül. hát ez a Montoya mostmár komyolan mondom h az autosport rémálma XDXD nagyon széép, hajráá kéthárom vébé cím után várunk viszsa a forma1be..."
  • pasztor
    Írj mélt Faludinak, bár ahogy elnézem a cikk nyelvezetét meg helyesírását, nemigen fogja majd fel, hogy miröl hadoválsz.

Amúgy a cikk megint csak a szokásos újságírói ferdítések + tudatlanság iskolapéldája.
  • gordon 24
    Hát persze... Na jó nem fikázom a pslit tegnap tényleg jól ment. Mondjuk én akkor fogom elismerni hogy NASCARos ha nyer egy Oval futamot is.
  • B Lori
    Jaaa,hát az sajnos nem újdonság,talán a 10-ik gyozelménél már megtanulják,ugye orulnél neki?
  • gordon 24
    Nem ez abaj.. Olvasd el alaposan. Montoya megynerte élete első Nascar versenyét. Ugye ez alapból nem igaz!
    Aztán Bush LOL az BUSCH. És ami nem tetszik hogy igy tálalják hogy az első versenyt nyerte meg.. Szóval érted? Ez volt a 7-dik Busch versenye, és 4 nextel van a háta mögött. Megint ferdén és megvezetve tájékoztatnak!
  • B Lori
    Most ezzel mi a baj,jól ment és nyert,ha Pruett nyer az mennyivel lett volna jobb? Így meg az "egész világ" a NASCAR-ról beszél és ennél jobb reklámot nem is kivánhatna France és csapata :))
  • gordon 24
    Na mit mondtam tegnap este? Na Mit?

Cikk
  • B Lori
    Még szerencse hogy most már nem :)
  • B Lori
    Nem lenne rossz egy kis visszautazás az idobe,van egypár érdekes pálya,pont most fog elkészulni a "The Big Left Turn" (Langhorne Speedway) dirt és aszfalt változata.
  • Met
    régen az első 3 helyezett nyilatkozat nem küldésért pontot vontak le
  • B Lori
    Hoppá,elfeledkeztem,valahogy ez a nyilatkozás nem megy,ilyen 1-2 mondatos sablonszoveget meg nem szeretnék kuldeni akkor inkább jobb ha nincs semmi :)))
  • gordon 24
    köszönöm szépen!!!
  • PuMy
    Nem én csinálom, én csak frissítem. :) De felraktam az új festéseidet.
  • gordon 24
    Az oldalt te csinálod már? Feltennéd a gépeimet, mert ici picit változtattam rajta. Pár hsz lejebb vannak. Előre is kösszi!
  • PuMy
    Rendeződtek a dolgok a hnr oldal körül, most már fent van minden eddig lejátszott futam meg a legfrissebb bajnoki táblázat. Néhány nyilatkozat hiányzik, de magától senki se küldi. No comment.
  • gordon 24
    Megvolt a himnus az ima, a mondat. Pár perec és rajtolnak!!!
  • PuMy
    Köszi!
  • gordon 24
    Totya szerint a rendes NASCAR topikban mindjárt kezdődik!!!!
  • gordon 24
    A Nascar.comon is nézhető! Ott azt irják hogy ottani idő szerint 1:30-kor kezdődik. Ha jól tudom 8-órával vagyunk előrébb. Igy aztán szerintem 21-21:30 körül. De nem 100%.
  • PuMy
    Ma mikor lesz a nascar a fox-on?
  • Cowek
    Játszik valaki Vista alól a gémmel? Esetleg 64-biten?
  • gordon 24
  • 72TSanyi
    Na akko' lesz nagy riadalom, ha legközelebb meglátsz egy fekete autót a visszapillantóban (mondjuk az nem a 3-as lesz, hanem a 72-es, de a hatás hasonló).
  • sajoati
    hahaha! viszont ezen jol lehetne tomeges drag race-t csinalni vmi fun event kereteben. persze ahhoz eloszor tomeg kellene.

Lori: jah, hat en csak ki akartam probalni, milyen 400-zal menni (250mph), de mivel alig van rajta ojjektum, nem erzodik a nagy sebesseg.

viszont egyre jobban erlelodik bennem, hogy szombatonkent GN1970 moddal lehetne vmit nyomatni...
  • B Lori
    Én az ilyen fiktív pályákat nagy ívben kerulom :)
  • Giovanni #46809
    Kipróbáltam...48-ik helyről feljöttem az 1-re 100% AI-al...és az utolsó körben amortizáltak le :D
  • sajoati
    ez a palya nagyon lol. halal uncsi egyedul, de draftban is csak akkor fun, amikor valaki elrepul 250 mph-nal. :)
  • plastixtore
    Sziasztok!

Van 1 Logitech FF GP kormányom és elromlott a pedálja.

A sima változatban (amiben nincs FF) ua lehet a pedál? Tehát le lehetne cserélni?
    (kizárolag NR2003al játszok)
    Üdv!
  • sajoati
    koszonom!! megyek is es megnezem :)
  • Toya
    http://www.highgripwreckers.com/superspeedway_tracks.htm

Remélem az eredeti és nem valami módosított :P
  • sajoati
    JGIR pályát valaki nem tudná feltenni valahova? 7 mérföldes ovál, 260 mph top speed, 4-5 wide... ezt írták róla.. csak épp sehonnan se tudom leszedni...