NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PuMy
Itt egy videó amibe Jeff Gordon beszél az idei Daytona 500-ról meg a hamarosan kezdõdõ szezonról. Utána meg egy videó van a Car of Tomorrow-ról, pontosabban az autó orráról van szó (nekem legalábbis ezt a videót adta be). :P

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

megyek

gordon 24
Persze!! Milyen Cat,És Hol?

Downhill!!

Srácok, jöttök akkor? Priviben megy az ip.

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
ok..

Downhill!!

Sanyi a fonok...ha lesz valami akkor úgy fél 10 korul kezdhetnénk megint.

gordon 24
Én is Itthon vok ha lesz valami irjatok!!!

Downhill!!

Parancsolj:http://www.saferbarrierproject.com
Nem kell regisztrálni csak a kattintás után beírod a jelszavat ami pirossal van írva és már jon is.

Adjatok már nekem linket a betonozott bukóterû Watkinsra! THX!

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Az jó,akkor felolem lehet megint Riverside,vagy kipróbálhatnánk CTS-el az új Vegas-t :)

Hát én leszek, úgy tervezem........

-Osztagvezetõ hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

gordon 24
hát nem. Mivel az F1-ben a kormány mögötti váltókarral váltassz.

Downhill!!

Nocsak,még egy magyar "redneck".......ha holnap lesz Sanyi és csinál szervert Riverside-ra akkor jonnél egy kis nosztalgiára? :))

Jovan akkor:)
bcs78
Egyszer már elkezdtem feltölteni, de hálózati gondok miatt nem sikerült. De majd este feltöltöm rendesen valahová. Majd külöm a linket.

\"A fõszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

bcs78
Én is Csabi vagyok, a kérdés engem érint. :)

Nem tom van-e mas Csabi de ha tolem kerded akkor nem tom mire gondolsz:)
Ginger17
Köszi. Vlt nekem is NASCRA-os korszakom. Még nyomultam az elsõ Nascar Racing-gel is, aztán valahogy alábbhagyott az érdeklõdés. Úgy '98 és '01 között nézegettem a futamokat is, de úgy érzem ez a "Toyota" meg "rájátszás" már nem nekem való. NASCAR ügyben konzervatív vagyok, ezért tolom néha az Aero-val... egyébként köszi az invitálást. ;)

A komány mögötti váltókart kuplungként használni nem az F1-ben szokás???
Most lebuktál! <#vigyor>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Ismétlést!! Ebbol a képból semmit nem tudok ellesni <#ravasz1> el se hiszem hogy ilyen volt a befutó,biztos photoshop-al csináltad <#vigyor>

Ha már itt vagy,a NASCAR nem érdekel?Nem kell váltani csak nyomni a gázt.....ja és az ellenfeleket falhoz paszírozni :))

gordon 24
Nekem a Roaddal sose volt bajom. A Többi pályán meg nem váltok!!

Downhill!!

Aztán meg csodálkoztok, hogy a visszaváltós pályán instabil a kocsi :D

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

DTap
Csabi azt a bizonyos "Hungarian Dance" c. videódat nem lehet(ne-e) valahonnét letölteni?

gordon 24
Szia!!! Én mondjuk ezt ugy oldottam meg. Hogy nekem egy logitech momom van és ennek van ugye külön váltókarja. A sima F1-es váltókart pedig kijelõltem kuplungnak. Igy aztán ha váltok akkor elengedem a gázt aztán behuzom a kuplongot váltok kiengedem a kart és kész.

Downhill!!

Ginger17
Az tuti hogy kinyíródik. Majd kipróbálom. Én arra gondoltam, hogy a felváltásnál csak el veszem a gázt. A fõ gondom (persze ez egyéni), hogy nincs a kormányomon egy értelmes, használható kuplung gomb. Kéne egy pdálos változat, de mindegy... kipróbálom a variációkat, azt majd meglátjuk. Mindenesetre köszi a segítséget, meg az ötleteket. Üdv!

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

gordon 24
A NASCAR-ban az autók nem szekvenciális váltóval szereltek. Ez azt jelenti hogy rendesen a H fokozatú váltó van. Ez azt jelenti hogy kuplongol és gáz elvétel szükséges a váltásnál. Az igazi NASCAR- gépeknél megoldották azt hogy csak le váltásnál kuplongolnak a motorfék ereje miatt. Fel váltásnál csak gáz elvét van. De ennél a játéknál sajnos ez nem müködik. Ugyhogy minden esetben kuplongolj és gázt is vedd el. Az autómata kuplung semmit nem jelent legalábbis az én tapasztalatom szerint ugyan úgy kifingik.

Downhill!!

Ginger17
Namost lehet, hogy óriási hülyeséget fogok leírni, csak érdekelne a véleményetek. A kormány+pedálomon nékem nincs kuplung. A GTR2-bõl kiindulva, ha beállítom a játékban az auto kuplungot, csak annyit kell tennem, hogy nyomom tövig, váltásnál meghúzom a kart aztán oké. Mert ugye ott szekvenciális a váltó, vagy miacsuda félautómata.

A GTP-ben ezzel szemben az auto kuplung valóban csak a pedált hagyja ki a reális folyamatból, magyarul szükséges a gázelvétel. Én bizony eddig nem vettem el a gázt, néztem is, hogy mi a bánatért ugrál a fordulatszám... hát mert az autó kuplungból nem maradt ki az "auto gázelvétel". Ezen megállapításom abból ered, hogy auto váltásnál bebólint, lelassul az autó. Ez igaz is lehet, hiszen nem félautomata a cucc, mint a GTR2 ben. Glória... Kopp...

Lehet ebben valami igazság, illetve mûködhet -e ez így?

...már amennyiben érthetõen fogalmaztam.

Ginger17
Mondjuk ezt el tudom képzelni.
Ha beraktam 5.-be, CSAK 4mp -vel voltam rosszabb a törpieknél...

Szóval kuplungoljak? Megpróbálom.

Sokszor elég véletlenszerûnek tûnik a váltóhiba, bár azért ennek sokszor ellentmond, hogy a ligánk profijai kevesebbszer szembesülnek ezzel a problémával. Endurance futam kapcsán mi ilyen esetekben azt szoktuk csinálni, hogy a megmaradt fokozatokra építve a setup-ot átvariáljuk, és úgy megyünk tovább. (Pl. 12 órás versenyt fejeztünk már be 1 (!) megmaradt fokozattal.)

gordon 24
Sajnos ennek a játéknak ez hibája. Elég hamar kiszakadhat a váltó.
A Következõ képpen próbáld meg. Elször is állits be egy kuplung gombot és amikor váltasz kuplungolj, és vedd el a gázt. Igy talán nem fog olyan könnyen szétmenni. De mondom egy kicsit túl drasztikus a váltóhiba ebbe a játékba. De ettõl még jó rendeznek ezzel a játékkal 24-orás versenyeket is. Mivel a váltóhiba nem javitható futam közben ezért ha szétmegy akkor sajnos vagy végig csinálod 2-esbe vagy kiestél.

Downhill!!

Ginger17
Sziasztok NASCAR -osok!

Azért ez a megszólítás, mert személy szerint én GT versenyzéssel
foglalatoskodok (ez igazán a szívem csücske), de eljött az idõ,
hogy tanácsot kérjek a ti "szakmátoktól". ;)

Szóval, nekem ugye megvan (kb. 1 hete) a GTP mod, a NR2003S -hez.
Tanulmányozom, tetszik is. Persze vannak benne ficakok, de mindegy.
Gondom a következõ: Watkin Glen -ben versenyzek az 500km -es GTP
futamon, amikoris egyszercsal elszáll a 3. fokozat. Hát ez elég
kellemetlenül érint, hisz' már a 17. helyen vagyok. (Nem leszólni!)
Két körrel késõbb elszáll a 4. is, úgyhogy mehetek kapálni.
A pit -ben nem jeleznek hibát, meg se buherálják a masinát.

Mi a teendõ? Segítsetek lécci!
Elõre is köszi...
Üdv!

ui.: A sebváltásoknál meg szoktam várni a "piros lámpát".
Lehet, hogy túl késõn váltok és ezt nem bírja a masina?

gordon 24
Szerintem ez elmegy azon... Mekkora a Profeszorod? Ha 800-on felül van tökéletes lesz. Mi az NASCAR Racig 2003 seasont használjuk. Ez egy nagyon jól modolható játék. Szerezd meg és szeretettel várunk a ligába.

Downhill!!

hi
melyik nascart nyomják sokan?
mondjatok olyat, ami 64megás Mx4 VGA n elmegy, és neten lehet nyomni
kössz

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

gordon 24
IZI!! Légyszives a festésedet rakd fel valahova és linkld be.. Szeretném ha nem egy zöld folt lennél köszönöm!!!

Downhill!!

gordon 24
Alex!!! A #45572-es hsz-ben bent vannak az uj autóim! Kérlek frisitds.. Már 3x kérem!! Köszönöm!!!

Downhill!!

CodeRed
El tudná nekem küldeni valaki, vagy letölthetõvé tenni az alábbi 3 futam szerevroldali replay-ét?

2006.03.10. ATLANTA MOTOR SPEEDWAY
2006.03.17.BRISTOL MOTOR SPEEDWAY
2006.03.24.MARTINSVILLE SPEEDWAY

Köszi!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

de jó cockpitban ül! <#eplus2>

Cowek
Érdekes játékos... rájátszik a billegésre, és a gázpedálon kívül mást nem nyom :-)

http://www.f1-info.hu/

HaZso

A pénteki futam befutója, kicsit szoros volt :-) /csak árnyék/ Grat IzI ;-)

PuMy

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

Met
egy set az egész évre, minden pályára ugyan az a fajta

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

robotnyk
a pwf expert ctshez nagyon jó, már ahol én próbáltam
A DMP-t nem lehet egész szezonra mert sajnos nincs mindegyik pályára.

Eszembe jutott hogy a PWF kiadott ilyen expert elnevezésu set csomagot,esetleg azt is meg lehetne nézni,feltételezem valamivel nehezebb mint a fast ugyanakkor az UK-nál konnyebb.

Megjelent az új Las Vegas itt

bcs78
De év elején kiválasztunk egyfajta setet, vagy az év elején kiválasztjuk minden pályához külön-külön a megfelelõt?

Met
év elején volt, nem külön pályánként

bcs78
A szavazás a setekrõl, hogy lesz? Fel lesz téve, hogy DMP, UK, vagy VH? Vagy pályánként végigmegyünk, és egyenként mérlegeljük. Csak mert eddig ahány pálya volt, nekem annyi különbözõ set volt jó. Remélem érthetõ mire gondolok.

Itt mar soha nem lesz 15-nel tobb versenyzo akar milyen set is lesz evrol evre csokken a letszam
Met
a custom sem jobb, részben amit írtál, hogy valószínûleg sokan instabil setuppal indulnának aminek az eredménye a sok sárga, a másik meg, hogy az elsõ 3-4 autó 2 kör alatt elhúz a picsbe aztán nagy szünet egy-két autó aztán megint szünet, engem rohadtul nem motivál az egyedüli körözgetés és, hogy azt számolgassam mennyi idõ múlva kapok még egy kört

gordon 24
Én nem tudom!! Most megfogadom egy szót se szólok már. Majd amikor lesz a szavazás ha lesz. Szavazok. Nekem a Fast2 tetszik az nem egy álom set mert ha egyedül vagyok jobbak ezek de az biztos kezelhetõ. És ami nagyon fontos hogy idõkben az autók viselkedésében (fékezések ovál pályákon) Hasonlit a NASCARhoz. Ezek a setek ûr setupok. A Zso 1sec-el megy jobb idõt a pályákon az igaziaknál. Szerintem ez is egy fontos szempont hogy hasonlitson az igazihoz szerintem a Fast2 hasononlit a légjobban. Igaz még nem vezettem ilyen gépet de ez már más kérdés.
Na Mind1 én ezzel befejeztem a setup vitát. Majd kiderül.

Downhill!!