NASCAR Racing 2003 Season

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HaZso
Köszi Mindenkinek! <#smile>

Igyekszem,az eredeti tervbe ha jól számoltam 12 csere volt,így meg lesz 14,ebben benne lesz minden nagyobb változás és az új éjszakai versenyek,az eredeti tervbol kimarad Lowes,California és Pocono 2005 is mert itt nincs nagy változás és Pocono 2-es kanyarjának bukkanója se aktuális már......ez azt hiszem elfogadható annak is aki a változás mellett van meg akit ez kevésbé érdekel.

gordon 24
Lori szerintem ha van olyan Martinsville ami nem bukkan akkor azt rakjuk fel mert tényleg nehezebb a 2005-ös. Ugyhogy én szavazatom a nem bukkanos mellett van!!
A többi pálya pedig ahogy gondoljátok de minél jobban valóságos legyen!!! Tehát fekete Dega Ahol esti kell ott esti pálya stb!!

Downhill!!

Pálya ugybe még lenne kérdésem,az a huplis Martinsville 2005-os pálya legyen-e,mert van egy másik felújított is ami sima.Próbálja ki aki még nem tette mert azzal nehezebb,nehogy aztán a bajnoki verseny után legyen anyázás 😊)

Egyébként szereztem DaytonaTR Night-ot és leaszfaltoztam TalladegaTR-t így most már sotét lesz mint a valóságban 😊)

valószinu,én elotte a winbe is kalibrálom és utána indítom a NR-t aztán ott is kalibrálás

DTap
nekem a fék csinálta ezt amelett,hogy ha nyomtam egy fullgázt mozdult rá a fék is...

sajoati
olyan gaz, hogy a feket egy picit lenyomom es a visszajatszas alapjan kb. 90%-ig nyomodik be... asszem az lehetett a baj, h akkor dugtam be a pedaljaim csatlakozojat a kormanya, amikor mar beleptem a gepbe/nascarba.

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
Boldog szülinapot <#buck>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Mnemomic
Boldog Szülinapot Hazso!

Alexease
SZERVER ELINDITVA!
Nextel Cup, Infineon 2004 (link: #45797), FAST, Damage None, 28 kor.

120:30-kor inditom ujra, hogy mindenki beerjen. Ha allitani kell, ujrainditani, vagy barmi egyeb szoljatok, itt leszek valahol😉)
Met
OFF

Valaki nem könyvelõ itt? Vagy nincs könyvelõ ismerõse? Meg szeretnék tudni pár dolgot...

ON

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gordon 24
Sajnos ez NASCAR. Ez a sport ilyen. Ha ilyen ideges vagy tõle ne játsz vele felesleges ennyire idegesíteni magad. Õk gépek, minden körbe ugyan azt csinálja ugyan ott fékez stb. Ha te esetleg elöbb fékezel neked megy. Próbáld meg azt azx kört teljesen hiba nélkül megtenni és te is mindig ugyan ott fékezz ugyon ott kanyarodj és jó lesz.

Downhill!!

gordon 24
Jó köszönöm!! Megpróbálok olyan fél 10 körül visszaérni. De elötte is leszek tesztelgetni.. Összesen egy fél órára ugrok el.

Downhill!!

Azzzz életbe má, napja azon egy kis pályán 20körön 2szer leköröztem azt a *** mezõnyt, most meg megtol az a szerencsétlen xxx, és utolso vagyok. Pedig nagyon jo idõket mentem, akkor meg hogy ért be az a szemet? drafting az is? pedig oan kicsi a pálya...szarnak lök ki, mostantol én em fogok fékezni, ha elötem van valaki, csak megtöltöm, hadd haljon meg."
bocs hogy ide mérgelõdök!!

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

Met
a sierrára nem, ha valaki ismerõs csinál szervert arra igen

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tört játékkal feltudok meni akármilyen szerverre?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

sajoati
szia, az oktatóleckékben elmagyarázzák a draftot, amit érzel belõle az az, hogy ha valaki mögött mész, minta "húzná" a kocsidat, sõt mi több, te is "tolod" õt, és így vonatban gyorsabban mentek.

minél hosszabb a vonat, annál gyorsabban. ennek fõként gyors pályákon, legfõképp SuperSpeedeway-eken (Daytona, Talladega, stb.) van szerepe.

ha kiesel a draftból, csak imádkozni tudsz, hogy bejön egy sárga, és újra fel tudsz zárkózni..

amúgy meg BSZ HAZSO!!!!

és leszek én is este 😊

oks

akkor 54-el menjél és nem lesz gond,szerencsére itt nem a számítógép vezet 😊

BSZ!

Jut eszembe,milyen setup lesz,mert a pálya csak az org. fast-ot tartalmazza?

DTap
Mindig mondja,hogy hányadikban mennyi fordulatszámmal menj és akkor pont annnyi.

bcs78
A mögötted lévõk gyorsulása az a draft. A rossz fékhatás a féksegítség miatt van. Kapcsolj ki minden lámáknak való helpet, akkor akár defektesre tudod majd fékezni magad. Pit limiter nincs, ha azt akarsz, akkor toljad az F1-et. 😉

\"A főszerepben: Bruce Willis, magyar hangja Dörner György.\"

HaZso
Köszönöm szépen! <#worship> - leszek én is este!

Ezt nem hiszem el!!
Talladegan jaccom, elsõ helyrol indultam, 5körig minden jol ment, aztán hirtelen begyorsultak az ellenfelek (pedig én ugyanugy 192mph val mentem). na mindegy, tartottam egy körig. Utana hirtelen lelassultak, bementek a boxba. Köv körben, gondolom én is lemegyek, mert volt amikor a 9ik körben (10körböl) robbant fel a motor. Hat és ugyanott próbáltam lelassulni (csontig nyomtam a féket), de nemtuttam. Aztan emiatt +30mp bünti, aztn ucso lettem.
Meg a boxba ha megyek, nincs valami speed limiter gomb? mert pont 55ön nemtudom tartani.

Szerintem 20% táv elég így simán kezdhetunk akár 10 órakor is,HH nem kell,ha meg lesz velunk olyan aki tudja kezelni a szervert akkor még egyszerubb a helyzet.

gordon 24
Figyi most mondták a szüleim hogy este kb 8-fél kilenc fele el kéne mennem a keresztanyámért a Határ útra ha ugy alakul tudunk várni a Rajttal addig amig visszérek? Kb 9-fél 10?

Downhill!!

bcs78
Én is leszedtem, és jövök este.

gordon 24
Oké menjünk ezen!!! Én ha minden jól megy leszek.. egyenlõre 98%.

Downhill!!

Alex kérlek intézd, én melózok estig 😞

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

bcs78
HBD!

Feltoltottem a felújított Infineon Raceway-t,ki lehet próbálni offline de este is mehetnénk ezen,ha tetszik és mukodik akkor a bajnokságban is ez lenne.
http://www.sendspace.com/file/lfwhi0

robotnyk
hbd2 HaZso 😊
gordon 24
Boldog Születésnapot 2006 Bajnoka!!!!

Downhill!!

Tihy
Boldog Szülinapot!

Let\'s Go Racin\' Boys!!!

Boldog Szülinapot, Hazso!

-Osztagvezető hívja Baker csoportot:Rambo,Messner,Ortega,Coletta,Jorgensen,Danforth,Berry,Krakauer. Válaszolj.Trautman ezredes beszél.Szólalj meg,Johnny! -Mind meghaltak,uram. -Rambo.Jól vagy?

Talán a szavazásból lehet már kovetkeztetni,habár a végeredmény valószinuleg még befolyásolja a indulók számát.

PuMy
Nagyjából lehet már tudni, hogy mennyi induló lesz péntekenként?

\"To know that I can control something that\'s out of control.\"

A kép link sajna így nem mukodik,ha bemásoljátok a yahoo keresobe akkor megy.

Feltoltottem egy pace car-t ami a 70 MOD-ba van eredetileg,akit érdekel csak letolti és bemásolja a Cup mappába.
Kép
Letoltés

Miket ajánlotok leszedni az NR03 hoz? peccs megvan, magyaritás megvan (köszi aki csinalta, sztem jo lett<#wink>
2006/07es autók vannak? Vagy valami igazi autók. Meg mapok.

Tihy
nem értem a kérdést 😛

végre Tihy....ha már itt vagy a 33-ast lesz még alkalmam az idén kilokni?<#hehe>

<#eljen>

Nem, benne vagy kicsúszás nélkül is, én láttam ám, éppen elõzöl valakit 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

sajoati
vááá, coool!!!

keresztkérdés: van nékem a festésem... valaki nem lenne fogható arra, hogy re-paintelje vagy meg-enhancolja nekem? lényegében ugyanez kéne, csak szebb változatban, esetleg mélyebb, picit kontrasztosabb árnyaltokkal, de ugyanezekkel a színekkel.

ha lenne vki, a többit priviben meg tudnánk beszélni...

más.. valakinek van komplett listája HNR videókról? szeretném begyûjteni az összeset, de párat vagy nemtom, hova mentettem, vagy hasonló okokból nincsen meg.

Tihy
kicsit késve, de BSZ! 😊

Tihy
végre egy újabb profi videó <#taps><#eljen>

bcs78
Jé, már megint az látszik, hogy éppen kicsúszok... <#idiota>